Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Arkadaşlar haklı canım çok güzel yazıyorsun. Bence makale yazabilirsin, ben yardım ederim. ing çalışmaların süper gidiyor, diyetin de:) sana pratik ing sınav teknikleri ayarlıyorum haberin olsun:) hep yanındayım...

çok güzel tahminler bunlar ve dogru :) yazarken olumsuz başlayıp sonu kendiliginden çözülüp olumlu biten yazılar yazıyorum ve bazen de olumsuz şeyler yazmak varken hiç yazmamayı tercih ediyorum :)) çok sevindim mesajlarınıza teşekkür ederimm.. ben de size ailenizle mutluluk diliyorum

çok tatlısın yaaa :)))) çok teşekkür ederim canım benimmmmmm:116:

Bende teşekkür ederim.bu arada sormak n istedim yaptiginiz lezzetli diyet tarifler var mi? Ben ayca kayanin matematik sistemi ni uyguluyorum bunuda belirteyim ama yemek konuusunda cok sikinti yasiyorum bu sebepten dolayida abur cubura yöneliyorum

Ben herşeyden yedigim için her yemegi yapıyorum ve yemeklerimi 0 yag ile yapıyorum.. o yüzden kendinden diyet yemek oluyor yaptıgım yemekler.. artık eşim de ben de seviyoruz yagsız yemekleri.hiç anlaşılmıyor yagsız oldugu,veya biz alıştık :)) mesela "karabugdaylı sarı mercimek çorbası" (iki gündür içtigim çorba) çok tok tutuyor(ben begeniyorum hem saglıklı hem tok tutuyor:) tavsiye ederim.tarifi veganlezzetler.blogspots.com.tr da var :)

Son düzenleme:
0 yağla mi haşlama mi yapiyosun yani salata ya yağ koyuyosun dur ama dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya peki mevsimlerden romayi bana aciklayabilir misin ben hicbisey anlamadiim:)) bende herseyden yemek istiyorum sadece 4 kilo wermem lazim ama olmuyo(((bana yardım edebilirmisiniz? Nasil herseyi yiyebilirim yagsiz olmak sartiyla tabi.

Pratikanne Mevsimlerden roma yaz googleye orada hazır linkler var her haftanin beslenme listeleri . ben de bugun başladım .

Peyniri tam yaglı yedigim için yemeklere yag koymuyorum canım.salatayı da yagsız yiyorum.. sana özelden mesaj attım aldın mı?

Ya peki mevsimlerden romayi bana aciklayabilir misin ben hicbisey anlamadiim:)) bende herseyden yemek istiyorum sadece 4 kilo wermem lazim ama olmuyo(((bana yardım edebilirmisiniz? Nasil herseyi yiyebilirim yagsiz olmak sartiyla tabi.

canım; firuzenin dedigi gibi google a "pratikanne mevsimlerden roma" yaz.orda link vermiş hafta hafta.4 kilo bir şey degil kolay verirsin.sen mevsimlerden romayı incele,başka sormak istedigin bir şey olursa ben burdayım :) bu arada yemeklere yag konuluyor canım sen yagsız yemek zorunda degilsin :) ama ben tercih etmiyorum yukarıda da bahsettigim sebepten :)

Son düzenleme:

Bugün güzel bir gün geçirdim.1,5 saat yürüyüş yaptım ve 2,5 saat ing çalıştım.Ögleden sonraki ara ögünde 1,5 dilim kek yemek istedim ama "1 parça kek fazla yiyicem diye 15 dakika fazladan yürüyemiyecegim" dedim insan üşengeç olunca ve istek bir anda gitti:79::80:

Bugün yediklerim:
sabaheynirli,domatesli sandiviç,zeytin
ara:kayısı kompostosu,10 badem
ögle:somon ızgara,buharda sebze(resimdeki yarım haşlanmış patates ve sos süs olarak kaldı:)
ara:1 dilim kek,1 tane minik lokum,türk kahvesi
akşam:1,5 kase mercimek çorba ve 1/2 tabak pırasa sote

Bendede reaktif hpoglisemi(kan sekeri dusuklugu)diaformin bin mg ilac kullaniyorum. Aclik sekerim gayet normal yuklemeden sonra 66 .2 ay oncekide aclik normal yuklemeden sonra 70 ti.gun içerisinde halsizim.seninde kan sekerin dusuk degil mi? Daha onceki yazinda denk geldim.

Birde ben diyetisyen gözetiminde sayilirim ama yapamiyorum diyet olmuyo.ewde esime çocuğuma kek pogaca yapamiyorum cunku nefsime hakim olamiyorum.herseyden yiyemiyorum anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama surekli yemek sikintisi yasiyorum hep gozum ac(((((((((

canım benim insülin direnci var(dı) hala var mı bilemiorum.dr gitmem lazım.aynen senin gibi hem gözüm hem midem açtı.ben de diaformin kullandım 3 ay her ögün yarım şeklinde.kesinlikle doymuyordum.şuan iyiyim,doydugumu biliyorum şimdi.kendime çok kızıyordum neden bogazımı tutamıyorum diye.insülin direncini ögrenince bahanem oldu.ilaç kullanınca zayıflarım sandım ama olmadı.saglık problemleri dışında neden gözün aç neye üzülüp yiyorsun bunları düşün.Bence biz çok yiyerek kendimizi cezalandırıyoruz.nedeni, herkesin hikayesi farklı..seninki ne?bunları düşün,mevsimlerden roma başarı hikayelerinden oku, sana güç vericekler.. :)

Son düzenleme:
Bu dediklerini bende de var yaa. Bende zaten hpotroidi var ilaç kullanıyorum ve sporsuz gram veremiyorum. insülin direncini de olcturucem .
glukoz tolerans bozukluğu çıkmıştı 4 sene önce ama ilaç kullanmadım masum ilaçlar değil dedi doktor. spor ve düzenli beslenmeyle yoluna koyarsin dedi. 4 senedir de bi daha baktirmadim.

Son düzenleme:
Canım biraz alakasız olacak ama her gün bol bol İngilizce çalışman dikkatimi çekiyor. Bununla ilgili bir şey yazdıysan da ben atlamışım herhalde... Okul için, iş için falan mı, bir sınava mı hazırlanıyorsun, yoksa kendi tercihin öğrenmekten yana olduğu için mi çalışıyorsun? Bir de her gün o kadar saat çalışacak gücü nerden buluyorsun? Bir de o 2- 2,5 saat boyunca nasıl çalışıyorsun? Yani demek istediğim konuları nasıl bölüyorsun; okumaya ayırdığın zaman o 2,5 saate dahil mi, zamanlara ne kadar ayırıyorsun vs. Yani benim de çalışmam lazım, kendimce çalışıyorum da ama senin kadar uzun başında kalamıyorum. Senin formülün ne merak ediyorum.

.:)) inşallah denicem.basarmak istiyorum 4 kiloda olsa vermek istiyorum ya.ama cok zorlaniyorum.yemek we salata konusu işkence bana inanin abartmiyorum surekli karbonhidrat gurubu oluyo bu sefer asiriyaa gidiyorum motivasyonum alt üst. Nasıl ama nasıl hrrsyden yiyerek zayiflayabilirim? Bunu ogrenmem lazim.dun mevsimlerddn romaanin dediginiz bloguna baktım ama yapamam ki((((((((((((((((((((((((

Harika bi baslik Hemen tüm yemeklerimi resimleyip sana katilasim geldi

teşekkür ederim canım

canım master yapmak için çalışıyorum,özel ders alıyorum,aslında 2 saat yeterli bile degil ama şimdilik böyle.sadece başlamak gerekiyor bir yerden.sıkılsamda 1 saat oturup sonra 10 dk ara tekrar başlıyorum.ilk zamanlar böyle geçiyor sonra alışılıyor, malum.. :112:

Hani ben olumsuz başlayıp sonra bir şekilde olumluya çevirip bitiriyordum ya bazı yazıları,sen bunun tersini yapmışsın ,olumlu başlayıp olumsuzla bitirmişsin fark ettin mi? istersen yaparsın :82::112::126:

Bugün yediklerim:
sabah:4 peynirli tost,sütlü kahve
ara:yok
ögle:yok
ara:1 dilim kek,1 avuç leblebi
akşam:az şehriyeli domates çorba,taze fasulye,1 dilim ekmek
ara:1 parça çikolata:125:

bu sabah'a karşı saat 4 te uyudum,haliyle bütün düzenim bozuldu.ögünler değişti,bütün gün uykusuzluktan baş agrısıyla geçti ve geçiyor.ing çalışma yarına kaldı..

geçmiş olsun canım baş ağrısı çok sinir bozucu
ama şimdi güzel bir uyku hiçbişeycik kalmaz
ama yinede düzensiz bir menü değil
gayet güzel ama en güzeli tostlar canım çekti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…