o olaydan dolayı dimi bu yazılar
üzüldüm gerçekten
belki şimdi sinirler biraz gerildi ilerde unutulur inşallah canım:26:
Gitmeyi kafasına koymuşsa yapacak bişey yok. Dostluğun ve senin değerini biliyorsa ne kadar kırılırsa kırılsin geri döner.
Bu arada sen sağlıklı beslenmeyi çok güzel oturttun. Kiloya takılma eninde sonunda eksilmeler başlayacaktır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim ikisi farklı olaylar desem :) biri et tırnak digeri el :) demek ki bu aralar bunları tecrübe edip,bu yaşadıklarımdan çıkarıcagım dersler var.. sagolasın
canım benim sagol.. gidenler gitsin de yerlerine hak edenler gelsin degil mi?:13: evet ben de çok mutluyum benim en en en büyük problemim yemek ataklarımdı ve ondan kurtuldum.90 gündür saglıklı,düzenli besleniyorum.. bir de resimli
Eki Görüntüle 1161465
Bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık
ara:1 elma,2 bisküvi,2 parça çikolata
ögle:2,5 dolma
ara:1 dilim kek
akşam:kaşarlı mantar sote
bugün en sonunda kan verdim.ama sabah hala bahaneler buluyordum gitmemek için.. benim damarlarımı maalesef bulamıyorlar kan verirken ve rast gele batırıyorlar igneyi :95: hemşire çok tatlıydı Allahtan ama başta o da demez mi "artık şansımıza, inşallah bulurum damarını" diyeeneyse ki ilkinde buldu da rahat bir nefes aldım:109: yarın gene kan vermeye gidicem.. bu sefer tokluk insülini için kahvaltıdan 2 saat sonra kan vericem..umarım yine aynı kadın olur ve aynı damarı bulabilir..
Eki Görüntüle 1161465
Bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık
ara:1 elma,2 bisküvi,2 parça çikolata
ögle:2,5 dolma
ara:1 dilim kek
akşam:kaşarlı mantar sote
bugün en sonunda kan verdim.ama sabah hala bahaneler buluyordum gitmemek için.. benim damarlarımı maalesef bulamıyorlar kan verirken ve rast gele batırıyorlar igneyi :95: hemşire çok tatlıydı Allahtan ama başta o da demez mi "artık şansımıza, inşallah bulurum damarını" diyeeneyse ki ilkinde buldu da rahat bir nefes aldım:109: yarın gene kan vermeye gidicem.. bu sefer tokluk insülini için kahvaltıdan 2 saat sonra kan vericem..umarım yine aynı kadın olur ve aynı damarı bulabilir..
canım sen de bir kan tahlili yaptır istersen?Yeme ataklarmi yenemiyorummmmm onceden daha istikrarliydim ben.elimde degil.bes gundur gelen giden inan abartmiyorum sinirsiZ hamur isi yagli karbonhidrat agirlikli besleniyorum.kilo almışımdir dimi((((
merhaba ilk sayfada ilk yazıda bilgilerim mevcut :)Merhabalar sizi takip ediyorum kolay gelsin gecmiş olsun :) nasıl gidiyor ne kadar kilo verdiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yaa eminim nasıl zorduroyy geçmiş olsun ben pek korkmazdım kan vermekten ama tüp bebek tedavisinde 15 gün hergün kan alıp tahlil yapıyorlar
sonlara doğru ağlıyordumaklıma sen anlatınca geldi
tokluk insülini kendin mi istedin yoksa diyetisyen mi istedi
ben diyetisyensiz yapıyorsun zannediyordum :44:
bu arada ben artık 92 değilim
hemşireye sordum "ne yapsam çıkar damarlarım?" diye "yapıcagın bir şey yok genetik" dedi.. umarım bir gün sadece parmak ucundan alınan kanla kan veririz...canım gitte kurtul :) yoksa insan bütün gün "tahlillerimi yaptırmalıyım,yarın yaptırayım,öteki gün yaptırayım" diye diye dolaşıyor.. tam bir sıkıntı..Ay benim de damarım bulunamıyor ve her kan vérité mosmor bi kolla dolasiyorum 1 hafta geçen sene her ay troitlerime baktirirdim şimdi bıraktım nerdeyse 1 senedir yaptirmiyorum geçen hafta randevumu bile almıştım ama cenaze den dolayi erteledim öyle kaldı yine erteleme hastalığım basgosteriyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ccanim ben tahlilleri yaptırıyorum bende reaktif HPOGLISEMI war bu yuzden mi engel olamıyorum yemelerime bunu cozemedim ORUÇ geliyo tutamicam kendimi cok ama cok kotu hissediyorum vicdanenEki Görüntüle 1162564
Bugün yediklerim:
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,peynir,domates,salatalık
ara:2 bisküvi,kahve,1/2bounty çikolata
ögle:2 ince dilim ıspanaklı börek,mantar sote(kaşarsız)
ara:1 wasa,sütlü kahve
akşam:somon fümeli ve peynirli salata
yarından itibaren sabah yedigim ekmek sayısı 1 olucak.tostlarda bir dilim ekmekle.. çikolatayı her gün yemege başladım.sadece kriz anında çok canım çekerse yiyecegim :) şimdi ing çalışmaya başlıyorum.bu kadar tatil yeter
Ccanim ben tahlilleri yaptırıyorum bende reaktif HPOGLISEMI war bu yuzden mi engel olamıyorum yemelerime bunu cozemedim ORUÇ geliyo tutamicam kendimi cok ama cok kotu hissediyorum vicdanen((((((
evet canım ondan oluyordur muhtemelen..şeker dengesizligi olanlar tutamıyor maalesef..
yok canım bu sabah tokluk insüline bakıldı.. yarın a çıkar sonuçlarım.. yarın alabilirsem alırım olmazsa haftaya kalır.dr a haftaya gidiyorum zaten..Sen naptin sonuclar cikti mi?
evet canım ondan oluyordur muhtemelen..şeker dengesizligi olanlar tutamıyor maalesef..
İnşallah temiz cikar canim ya.saglik cok onemli rabbim tum hastalara sifalar wersinyok canım bu sabah tokluk insüline bakıldı.. yarın a çıkar sonuçlarım.. yarın alabilirsem alırım olmazsa haftaya kalır.dr a haftaya gidiyorum zaten..
İnşallah temiz cikar canim ya.saglik cok onemli rabbim tum hastalara sifalar wersin
canım bilemiyorumki.. doktorunla konuşmalısın..Orucu denesem cok mu zorlanirim? Iki bucuk yasinda kizim war sürekli yatmak zor napabilirimki(((bir suru kaza borcu birikti
canım bilemiyorumki.. doktorunla konuşmalısın..
Doktor zorlama tutamazsan dedi.senin güzel yazilar nerede:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?