spor yapıyo musunnn
yemek resmi degil :98: başka resimlerim olucak bugün :79: işte dünden bugüne ben.. ilk gün çekilmiş foto ve bugün akşamüstü çekilen son foto.. iki foto arasında özelllikle göbek,kalça ve basene dikkkatkollar hala yerinde
Eki Görüntüle 1183550
bugün yediklerim:
sabah:yok(öglen uyandım)
ara:yok
ögle:60 gr ekmek,peynir,domates,zeytin,2 bisküvi,latte
ara:5 bögürtlen,5 frambuaz,5 vişne 2 bisküvi
akşam:1 minik biber dolması,somon,4 kaşık yaz türlüsü,salata
Simsims canım benim, harikasın! Süper incelmişsin çok tebrik ederimVaktin olursa spora da başlarsın kolların bile gider. Benim kolumda çok yağ olmamasına rağmen bir yıldır spor yapıyorum 2 cm filan inceldi :))
Ayrıca başladığından beri 7buçuk kilodan fazla vermişsin. Çok tebrik ederim seni, çok sağlıklı gidiyorsun inşallah hep böyle olur
sevgili simsims merhabadiyet günlüğünü baştan itibaren okudum. çok beğendim resimli paylaşımlarını ve menülerini. tıpkı blog gibi olmuş gerçekten. bana da fikir verdi menülerin. tebrik ederim çok beğendim. bundan böyle girer bakarım ne yaptığına
maaşallah canım. çok güzel incelmişsin.yemek resmi degil :98: başka resimlerim olucak bugün :79: işte dünden bugüne ben.. ilk gün çekilmiş foto ve bugün akşamüstü çekilen son foto.. iki foto arasında özelllikle göbek,kalça ve basene dikkkatkollar hala yerinde
Eki Görüntüle 1183550
bugün yediklerim:
sabah:yok(öglen uyandım)
ara:yok
ögle:60 gr ekmek,peynir,domates,zeytin,2 bisküvi,latte
ara:5 bögürtlen,5 frambuaz,5 vişne 2 bisküvi
akşam:1 minik biber dolması,somon,4 kaşık yaz türlüsü,salata
maaşallah canım. çok güzel incelmişsin.
menülerin de harika, daha ne olsun :)))))
canım benim teşekkür ederimSelam canım ne güzel yavaş ve emin adımlarla ilerliyorsun. Fotoyu gördüm incelme bariz. Mevsimlerden roma bitince hangi beslenme şekline göre devam edeceksin. Tekrar başa mi döneceksin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim tebrik ederim gayet iyi gidiyorsun resimler arasindada baya bi fark var, saglikli besleniyosun en guzeli ac kalmiyosun istedigini yiyosun. Eee daha ne olsun ;-) varmi mevsimlerden roma gibisi . Senin kilondayken bende ayni goruntuye sahiptim ama nerdeyse 10 kilo daha verince fark giderek artiyor ins sende gorursun o gunleri.. bende bugun iftar oncesi tartilacagim bakalim ne alemdeyim orucum diye yiyorum da yiyorum
canım teşekkür ederimmm.. :116: geçen eylül kiloma döndüm.sıra gecen haziran kiloma dönmeye(65:) özlettin kendini.. seni tekrardan görmek güzel.. hoşgeldinsimsimscim, seni canı gönülden tebrik ederim, gayet güzel kilo vermişsin
Geçmiş olsun canım allah sağlıktan ayirmasin. Bu arada seni yine tebrik ediyorum huznune hüzün katmak yerine kendini kontrol etmeyi sectigin için. Peki bunu nasıl başarıyorsun i yoğunlukta az yemeye nasıl odaklanıyorsun çünkü ben kafam başka bişeye yoğunken diyete odaklamiyorum önüme ne gelirse yiyip bitiriyorum. Bunu nasıl asicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekkür ederim canımm,aminnn:116:aslında böyle zor zamanlarda kendini diyet yapıcam veya tam tersi çok yiyicem stresiyele çok sıkmamak en önemlisi bence.. "battı balık yan gider" mantıgı degil de bugün biraz bozsamda yarın toparlarım diyebilmek insanı rahatlatıyor.. kendine anlayış ve destek oluyorsun zor gününde.. dün gece bir kaç bisküvi ve meyve yedim(normalde akşam yemeginden sonra yemek neredeyse hiç yemedim)kendime "bugün böyle oldu ama bu yarın da böyle olacagı anlamına gelmiyor" dedim.sıkıntıma,stresime anlayış gösterdim.. bir de böyle düşünmeyi deneyebilirsin canım..
Eki Görüntüle 1186412
yaklaşık 3 aydır kendi saglık problemlerim dışında eşimin de saglık problemleri vardı.. zor bir dönem geçirdik beraber .. geçirdik diyorum çünkü geçtii çok şükür dün eşim KÜÇÜK,ÖNEMSİZ diye anlatılan bir ameliyat oldu 3 aylık bir beklemenin sonunda ve 45 dk. sürmesi gereken ameliyat 2 saat,yogun bakımdan yanımıza gelmesi 2 saat olması gerekirken 12 saat sürdü..çok zor bir ameliyat geçirdi.. ayrıntıya girmeyecegim ama ben de öldüm öldüm dirildim.. herşey yoluna girene kadar da burda paylaşmak istemedim.. her zaman ki gibi mutlu şeyleri paylaşmak istedim burda...saglıgı şükür bugün gayet iyi ve biz akşam evimize gelebildik..dün ve bugün yemeklerimi hastanede yemek zorunda kaldım..sebzemi,dolmamı,meyvemi,kuruyemişimi yanımda götürdüm..yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama bugün hem mutluluk ve hem rahatlayıp, stresi atmamla şımardım azıcık,olsun o kadarcık dün gece canım nasıl deli gibi yemek istiyor.tuttum kendimi.. bugün ise şımarsam da çizgiyi çok aşmamaya çalıştım.mutsuzluguma mutsuzluk,hüznüme de hüzün katmak yerine kendimi kontrol etmeyi seçtim:13: demek istedigim hayatta herşey var.. önemli olan bununla baş etmek için hangi yolu seçtigimiz.. ben böyle bir yol seçtim ..
Eki Görüntüle 1186412
yaklaşık 3 aydır kendi saglık problemlerim dışında eşimin de saglık problemleri vardı.. zor bir dönem geçirdik beraber .. geçirdik diyorum çünkü geçtii çok şükür… dün eşim KÜÇÜK,ÖNEMSİZ diye anlatılan bir ameliyat oldu 3 aylık bir beklemenin sonunda ve 45 dk. sürmesi gereken ameliyat 2 saat,yogun bakımdan yanımıza gelmesi 2 saat olması gerekirken 12 saat sürdü..çok zor bir ameliyat geçirdi.. ayrıntıya girmeyecegim ama ben de öldüm öldüm dirildim.. herşey yoluna girene kadar da burda paylaşmak istemedim.. her zaman ki gibi mutlu şeyleri paylaşmak istedim burda...saglıgı şükür bugün gayet iyi ve biz akşam evimize gelebildik..dün ve bugün yemeklerimi hastanede yemek zorunda kaldım..sebzemi,dolmamı,meyvemi,kuruyemişimi yanımda götürdüm..yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama bugün hem mutluluk ve hem rahatlayıp, stresi atmamla şımardım azıcık,olsun o kadarcık dün gece canım nasıl deli gibi yemek istiyor.tuttum kendimi.. bugün ise şımarsam da çizgiyi çok aşmamaya çalıştım.mutsuzluguma mutsuzluk,hüznüme de hüzün katmak yerine kendimi kontrol etmeyi seçtim:13: demek istedigim hayatta herşey var.. önemli olan bununla baş etmek için hangi yolu seçtigimiz.. ben böyle bir yol seçtim……..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?