Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Simsims canım benim, harikasın! Süper incelmişsin çok tebrik ederim Vaktin olursa spora da başlarsın kolların bile gider. Benim kolumda çok yağ olmamasına rağmen bir yıldır spor yapıyorum 2 cm filan inceldi :))

Ayrıca başladığından beri 7buçuk kilodan fazla vermişsin. Çok tebrik ederim seni, çok sağlıklı gidiyorsun inşallah hep böyle olur

teşekkür ederim Esracımmm haklısın biraz daha hareket etmem gerekiyor.. hafif agırlıklarla kol çalışmak istiyorum.. bu hafta artık tatilim.. çok zamanım olucak kendim için :))

sevgili simsims merhaba diyet günlüğünü baştan itibaren okudum. çok beğendim resimli paylaşımlarını ve menülerini. tıpkı blog gibi olmuş gerçekten. bana da fikir verdi menülerin. tebrik ederim çok beğendim. bundan böyle girer bakarım ne yaptığına

merhaba,hoşgeldinnn canımmm :) teşekkür ederim güzel yorumlarına..ve her zaman beklerimmm:79:

Son düzenleme:
maaşallah canım. çok güzel incelmişsin.
menülerin de harika, daha ne olsun :)))))

Bugün yediklerim:
sabaheynirli tost,domates,salatalık,zeytin,sütlü kahve,1 kurabiye
ara:1 elma,5 badem,2 parça çikolata
ögle:2 biber dolması
ara:1 muz,bir ısırık kek
akşam:yaz türlüsü,1 dilim ekmek

Selam canım ne güzel yavaş ve emin adımlarla ilerliyorsun. Fotoyu gördüm incelme bariz. Mevsimlerden roma bitince hangi beslenme şekline göre devam edeceksin. Tekrar başa mi döneceksin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim tebrik ederim gayet iyi gidiyorsun resimler arasindada baya bi fark var, saglikli besleniyosun en guzeli ac kalmiyosun istedigini yiyosun . Eee daha ne olsun ;-) varmi mevsimlerden roma gibisi . Senin kilondayken bende ayni goruntuye sahiptim ama nerdeyse 10 kilo daha verince fark giderek artiyor ins sende gorursun o gunleri.. bende bugun iftar oncesi tartilacagim bakalim ne alemdeyim orucum diye yiyorum da yiyorum

simsimscim, seni canı gönülden tebrik ederim, gayet güzel kilo vermişsin

canım benim teşekkür ederim evet tekrar başa dönücem taa ki istedim kiloya gelene kadar :112:

canım teşekkür ederimmm.. bence de daha ne olsun yok gerçekten "mevsimlerden roma" gibisiii darısı benim de başıma inşallah canımm.. ramazanda biraz kilo alınabilyor canım.. alsan da kolayca verirsin sen kiloları

simsimscim, seni canı gönülden tebrik ederim, gayet güzel kilo vermişsin
canım teşekkür ederimmm.. :116: geçen eylül kiloma döndüm.sıra gecen haziran kiloma dönmeye(65:) özlettin kendini.. seni tekrardan görmek güzel.. hoşgeldin

Bu aralar hayatım düzensiz menüm bugün etkilendi bu düzensizlikten.. bir yazı geliyor bununla ilgili,kafamı toplayabilirsem :)

Bugün yediklerim:
sabah:3 dilim kek(aslında bu kekleri dün gece yemeyi aklıma koymuştum.tuttum kendimi.sabah olması daha iyi
ara:yok
ögle:tost,domates,latte
ara:1/2 tost
akşam:tonbalık,kaşar,2 dilim ekmek
ara:4 top dondurma(bu haftaya özel pazar günü istedigim bir tatlıyı yiyebilecektim.birazcık erken davranıp bunu bu akşam yaptım:):131::131::131::131::124:

Not:hiç bir şey fazla yemek yemege bahane degil.. ama insanın da bir günü bir gününe tutmayabilir :)

yaklaşık 3 aydır kendi saglık problemlerim dışında eşimin de saglık problemleri vardı.. zor bir dönem geçirdik beraber .. geçirdik diyorum çünkü geçtii çok şükür… dün eşim KÜÇÜK,ÖNEMSİZ diye anlatılan bir ameliyat oldu 3 aylık bir beklemenin sonunda ve 45 dk. sürmesi gereken ameliyat 2 saat,yogun bakımdan yanımıza gelmesi 2 saat olması gerekirken 12 saat sürdü..çok zor bir ameliyat geçirdi.. ayrıntıya girmeyecegim ama ben de öldüm öldüm dirildim.. herşey yoluna girene kadar da burda paylaşmak istemedim.. her zaman ki gibi mutlu şeyleri paylaşmak istedim burda...saglıgı şükür bugün gayet iyi ve biz akşam evimize gelebildik.. dün ve bugün yemeklerimi hastanede yemek zorunda kaldım..sebzemi,dolmamı,meyvemi,kuruyemişimi yanımda götürdüm..yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama bugün hem mutluluk ve hem rahatlayıp, stresi atmamla şımardım azıcık,olsun o kadarcık dün gece canım nasıl deli gibi yemek istiyor.tuttum kendimi.. bugün ise şımarsam da çizgiyi çok aşmamaya çalıştım.mutsuzluguma mutsuzluk,hüznüme de hüzün katmak yerine kendimi kontrol etmeyi seçtim:13: demek istedigim hayatta herşey var.. önemli olan bununla baş etmek için hangi yolu seçtigimiz.. ben böyle bir yol seçtim……..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım allah sağlıktan ayirmasin. Bu arada seni yine tebrik ediyorum huznune hüzün katmak yerine kendini kontrol etmeyi sectigin için. Peki bunu nasıl başarıyorsun i yoğunlukta az yemeye nasıl odaklanıyorsun çünkü ben kafam başka bişeye yoğunken diyete odaklamiyorum önüme ne gelirse yiyip bitiriyorum. Bunu nasıl asicam

çok teşekkür ederim canımm,aminnn:116: aslında böyle zor zamanlarda kendini diyet yapıcam veya tam tersi çok yiyicem stresiyele çok sıkmamak en önemlisi bence.. "battı balık yan gider" mantıgı degil de bugün biraz bozsamda yarın toparlarım diyebilmek insanı rahatlatıyor.. kendine anlayış ve destek oluyorsun zor gününde.. dün gece bir kaç bisküvi ve meyve yedim(normalde akşam yemeginden sonra yemek neredeyse hiç yemedim)kendime "bugün böyle oldu ama bu yarın da böyle olacagı anlamına gelmiyor" dedim.sıkıntıma,stresime anlayış gösterdim.. bir de böyle düşünmeyi deneyebilirsin canım..

Son düzenleme:

Evet çok haklısın canım. Ama benim o aşamaya gelmem biraz zaman alacak. Ben hala bugün de uyamadim diyetime Boz gitsin mantigindayim ve bunu asamadim bir türlü. Hani Mevsimlerden roma da da dendiği gibi hayatıma dengeyi yerlestiremedim bi turlu.

simsimscim geçmiş olsun. günlüğün o kadar keyifli ve iç açıcı ki bunca sorunla mücadele ettiğini söylemesen fark edemezdik . umarım bundan sonraki zamanlarınız sağlıkla geçer.

canım çok geçmiş olsun gerçekten zor zamanlardan geçmişsiniz ama çok şükür kötü günleri geride bırakmışsınız. umarım bundan sonra herşey eşinle senin için çok daha iyi olur. her ne yaşarsan yaşa hedefinden şaşmamana hayranım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…