Resimlerle sağlıklı beslenme :)

simsimscim geçmiş olsun. günlüğün o kadar keyifli ve iç açıcı ki bunca sorunla mücadele ettiğini söylemesen fark edemezdik . umarım bundan sonraki zamanlarınız sağlıkla geçer.
canım çok teşekkür ederimm… burda olmak ve sizler moralim oldunuz benim.. güzel dilegine de koca bir AMİNNN diyorum

canım benim çok teşekkür ederimm..şükür herşey yolunda :) amin canımmm yemek ile üzgün olmak,stresli olmak arasında bir baglantı yokmuş meger yeni yeni ögreniyorum işin sırrı buymuş meger

dün gece (uzun zamandır oldugu gibi) uykum kaçtı.gece oturmak ve geç yatmak insanın iradesini zayıflatıp bir şeyler atıştırmaya çok müsait zamanlar ve maalesef gece meyve ve kurabiye yedim fazladan.. inanın mücadele ettim kendimle ama yememek için degil hepsini bitirmemek için.. az kalsın bu kadar zamandır hiç olmayan yemek yeme atagım hortluyordu gene.. tam sınırdaydım.. bisküvi paketini bitirmem an meselesiydi.. sonra ne mi oldu? bir sonraki adımı düşündüm.yani bisküvi paketini bitirmiş ve diyorum ki kendime "lanet olsun bu kadar zamandır olmayan yemek yeme atagımı tekrar başlattım.başaramadım..ya gene olursa???" diyecek ve yeni yeni sevmeye başladıgım kendimden NEFRET edicektim.. bunlar saniyelerle geçti aklımdan ve böylece durabildim Bugün endokrin doktoruma gittim.tahlillerimi esksine göre iyi buldu(şeker).yediklerime dikkat etmeye devam etmemi ve daha fazla hareket etmemi önerdi.tekrardan diaformini 3 ay kullanıcam.prolaktin için de ilaç verdi.ilaçlarımı düzenli kullanmam gerektigini söyledi..pazartesi kullanmaya başlıyorum..

bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek ile tost ve kahve
ara:yok
ögle:tortilla ekmegine sebzeli pizza(çok inceydi ve hepsini yemedim
ara:2 bisküvi
akşam:somon ızgara(patatesleri yemedim) ve salata
ara:3 parça çikolata ve türk kahvesi(bir de neden uyuyamıyorum diyorum )

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun 12 saat beklesem neler yerdim hatırlamam bile
neyase çok şükür geçmiş bitmiş iyi olmana sevindim

canım çok geçmiş olsun 12 saat beklesem neler yerdim hatırlamam bile
neyase çok şükür geçmiş bitmiş iyi olmana sevindim
çok teşekkür ederim canımm.. midemde kelebekler uçuşuyordu resmen sıkıntıdan,heyecandan.. şükür geçti,gitti:109:

Simsims tatlım çok geçmiş olsun :26:
çok teşekkür ederim Esracımm

Son düzenleme:

bugün yediklerim:
sabah:buzlu latte,tam tahıllı peynirli pogaça
ara:1 wasa
ögleesto soslu hellim ve ızgara sebze,1 dilim ekmek
ara:15 vişne,2 kurabiye,2 parça çikolata
akşam:1 dilim ekmek,1kepçe domates çorba,tonbalık,kaşar,domates,salatalık

canım ailece çok geçmiş olsun. bçyle sıkıntılı bir dönemide en az hasarla atlattığına gore sen bu işi başardın demektir...
daha ince fotoloru dört gözle bekliyoruz...

Hayranım sana helal beee :) senin sayende kilo vermeyi acele hale getirmemeyi ve yattı balık yan gider dememeyi öğreniyorum valla :)) bende çekip atcam böyle; bi sen olcam inşallah

Bende irademe hakim olmayanlardanim.bu gece bir paket yulafli kremalı bisküvi we kasik kasik a saralle yedim birgunde kilo almam degil mi? Tutamadim kendimi daldim cikolataya biraz ekmekld biraz ekmeksiz vicdanim rahatsiz oldu.(bunca yemeye olmasa sasardim.dunde cips buskivi yedim. Otuc girdi gireli bu bocaladim.(((((

canım ailece çok geçmiş olsun. bçyle sıkıntılı bir dönemide en az hasarla atlattığına gore sen bu işi başardın demektir...
daha ince fotoloru dört gözle bekliyoruz...

canım benim çoook teşekkür ederim:109: inşallah o fotolarda gelicek.. seni öpüyorummm

Hayranım sana helal beee :) senin sayende kilo vermeyi acele hale getirmemeyi ve yattı balık yan gider dememeyi öğreniyorum valla :)) bende çekip atcam böyle; bi sen olcam inşallah
teşekkür ederim canımmm…:109: seni takip ediyorum.. ha gayret.. bir başlasan inan gerisi gelicek

çok yedikten sonra ertesi gün telafi yaprsan kilo almazsın canım:112:

dün yediklerim:
sabah:1 dilim kızarmış ekmek,peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:yok
ögle:1 küçük boy haşşaşlı simit,krem peynir,buzlu latte
ara:1 wasa çikolatalı
akşam:balık,köz biber,1 fırın patates
ara:2 bisküvi

Bugün mutlu son, regl oldum en sonunda..

Bugün yediklerim:
sabah:2 dilim etimek,zeytin ezmesi,peynir,zeytin,domates,salatalık
ara:1/2 şeftali,1 avuç kurutulmuş hindistan cevizi(şekerli)
ögle:köz biber ve patlıcanlı pesto soslu hellim tost
ara:1 avuç frambuaz,2 parça çikolata
akşam:6 kaşık taze fasulye,1 kaşık domatesli pilav,1 kaşık patates yemegi,salata,ezme
ara:2 tatlı kaşıgı muhallebi

Cok gecmis olsun canim.. zaten gecmis gitmis cok sukur, ve bu arada iradene hayran kaldim

Regl olmussun sonunda , ohh rahatlamissindir bi nebzede olsa hayat fazlaliklarimizi alirken yerine guzel seyler versin hepimize.. ;-)

Cok gecmis olsun canim.. zaten gecmis gitmis cok sukur, ve bu arada iradene hayran kaldim

Regl olmussun sonunda , ohh rahatlamissindir bi nebzede olsa hayat fazlaliklarimizi alirken yerine guzel seyler versin hepimize.. ;-)

canım benim çoook teşekkür ederimmm evet şuan kuş gibiyim resmen :)) "hayat fazlalıklarımızı alırken yerine güzel şeyler versin hepimize" ne kadar güzel ne kadar anlamlı bir söz,bayıldımm.. amin canım:109:

Bugün yediklerim:
sabah:1 dilim limonlu kek
ara:1 şeftali,5 vişne,5 frambuaz,2 bisküvi
ögle:nohut unuyla yapılmış sebzeli peynirli muffin
ara:20 vişne,2 bisküvi,2 parça çikolata
akşam:5 kaşık bulgırlu madımak,salata

Gözün aydın canım adet olabilmissin. Kilolar da tıkır tıkır gitmeye başlar artık. Bakalım Hangimiz önce 60 a inecek 😄😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkür ederim canım benimm

bugün yediklerim:
sabah 2 dilim etimek,peynir,domates,salatalık,zeytin,1 kayısı
ara:1/2 kase frambuaz ve 2 bisküvi
ögle:bulgurlu madımak,domates,salatalık
ara:2 bisküvi,2 parça çikolata
akşam:bulgurlu madımak,domates,kırmızı biber turşusu,zeytin

artık biraz daha gaza basma zamanı geldi haftaya bugün tatil sezonum başlıyor :124: çikolata krize girilmedikçe yok.. :125: iki günde bir leslie.. ve yediklerimin miktarlarını, kaşık sayısını da yazıcam artık

bugün yediklerim:
sabah:1 dilim(30gr) kızarmış ekmek,pesto sos,1 dilim(30gr) hellim peynir,zeytin,domates
ara:4 kayısı,5 badem
ögle:kaşarlı krutonlu domates çorbası,1/2 dilim ekmek
ara:4 kayısı,10 fındık
akşam:35 gr ekmek,3 dilim peynir,domates,salatalık,3 zeytin
ara:1 kurabiye,birkaç hindistan cevizi kurusu

Merhabaa, bu günlüge yazmaya basladigindan beri ne kadar kilo verdin acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…