canım çok teşekkür ederimm burda olmak ve sizler moralim oldunuz benim.. güzel dilegine de koca bir AMİNNN diyorumsimsimscim geçmiş olsun. günlüğün o kadar keyifli ve iç açıcı ki bunca sorunla mücadele ettiğini söylemesen fark edemezdik . umarım bundan sonraki zamanlarınız sağlıkla geçer.
canım benim çok teşekkür ederimm..şükür herşey yolunda :) amin canımmmcanım çok geçmiş olsun gerçekten zor zamanlardan geçmişsiniz ama çok şükür kötü günleri geride bırakmışsınız. umarım bundan sonra herşey eşinle senin için çok daha iyi olur. her ne yaşarsan yaşa hedefinden şaşmamana hayranım canım
Eki Görüntüle 1186412
yaklaşık 3 aydır kendi saglık problemlerim dışında eşimin de saglık problemleri vardı.. zor bir dönem geçirdik beraber .. geçirdik diyorum çünkü geçtii çok şükür dün eşim KÜÇÜK,ÖNEMSİZ diye anlatılan bir ameliyat oldu 3 aylık bir beklemenin sonunda ve 45 dk. sürmesi gereken ameliyat 2 saat,yogun bakımdan yanımıza gelmesi 2 saat olması gerekirken 12 saat sürdü..çok zor bir ameliyat geçirdi.. ayrıntıya girmeyecegim ama ben de öldüm öldüm dirildim.. herşey yoluna girene kadar da burda paylaşmak istemedim.. her zaman ki gibi mutlu şeyleri paylaşmak istedim burda...saglıgı şükür bugün gayet iyi ve biz akşam evimize gelebildik..dün ve bugün yemeklerimi hastanede yemek zorunda kaldım..sebzemi,dolmamı,meyvemi,kuruyemişimi yanımda götürdüm..yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama bugün hem mutluluk ve hem rahatlayıp, stresi atmamla şımardım azıcık,olsun o kadarcık dün gece canım nasıl deli gibi yemek istiyor.tuttum kendimi.. bugün ise şımarsam da çizgiyi çok aşmamaya çalıştım.mutsuzluguma mutsuzluk,hüznüme de hüzün katmak yerine kendimi kontrol etmeyi seçtim:13: demek istedigim hayatta herşey var.. önemli olan bununla baş etmek için hangi yolu seçtigimiz.. ben böyle bir yol seçtim ..
çok teşekkür ederim canımm.. midemde kelebekler uçuşuyordu resmen sıkıntıdan,heyecandan.. şükür geçti,gitti:109:canım çok geçmiş olsun 12 saat beklesem neler yerdim hatırlamam bile
neyase çok şükür geçmiş bitmişiyi olmana sevindim
çok teşekkür ederim EsracımmSimsims tatlım çok geçmiş olsun :26:
Eki Görüntüle 1188022
bugün yediklerim:
sabah:buzlu latte,tam tahıllı peynirli pogaça
ara:1 wasa
ögleesto soslu hellim ve ızgara sebze,1 dilim ekmek
ara:15 vişne,2 kurabiye,2 parça çikolata
akşam:1 dilim ekmek,1kepçe domates çorba,tonbalık,kaşar,domates,salatalık
Eki Görüntüle 1187401
dün gece (uzun zamandır oldugu gibi) uykum kaçtı.gece oturmak ve geç yatmak insanın iradesini zayıflatıp bir şeyler atıştırmaya çok müsait zamanlar ve maalesef gece meyve ve kurabiye yedim fazladan.. inanın mücadele ettim kendimle ama yememek için degil hepsini bitirmemek için.. az kalsın bu kadar zamandır hiç olmayan yemek yeme atagım hortluyordu gene.. tam sınırdaydım.. bisküvi paketini bitirmem an meselesiydi.. sonra ne mi oldu? bir sonraki adımı düşündüm.yani bisküvi paketini bitirmiş ve diyorum ki kendime "lanet olsun bu kadar zamandır olmayan yemek yeme atagımı tekrar başlattım.başaramadım..ya gene olursa???" diyecek ve yeni yeni sevmeye başladıgım kendimden NEFRET edicektim.. bunlar saniyelerle geçti aklımdan ve böylece durabildimBugün endokrin doktoruma gittim.tahlillerimi esksine göre iyi buldu(şeker).yediklerime dikkat etmeye devam etmemi ve daha fazla hareket etmemi önerdi.tekrardan diaformini 3 ay kullanıcam.prolaktin için de ilaç verdi.ilaçlarımı düzenli kullanmam gerektigini söyledi..pazartesi kullanmaya başlıyorum..
bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek ile tost ve kahve
ara:yok
ögle:tortilla ekmegine sebzeli pizza(çok inceydi ve hepsini yemedim
ara:2 bisküvi
akşam:somon ızgara(patatesleri yemedim) ve salata
ara:3 parça çikolata ve türk kahvesi(bir de neden uyuyamıyorum diyorum)
canım ailece çok geçmiş olsun. bçyle sıkıntılı bir dönemide en az hasarla atlattığına gore sen bu işi başardın demektir...
daha ince fotoloru dört gözle bekliyoruz...
teşekkür ederim canımmm :109: seni takip ediyorum.. ha gayret.. bir başlasan inan gerisi gelicekHayranım sana helal beee :) senin sayende kilo vermeyi acele hale getirmemeyi ve yattı balık yan gider dememeyi öğreniyorum valla :)) bende çekip atcam böyle; bi sen olcam inşallah
Bende irademe hakim olmayanlardanim.bu gece bir paket yulafli kremalı bisküvi we kasik kasik a saralle yedim birgunde kilo almam degil mi? Tutamadim kendimi daldim cikolataya biraz ekmekld biraz ekmeksiz vicdanim rahatsiz oldu.(bunca yemeye olmasa sasardim.dunde cips buskivi yedim. Otuc girdi gireli bu bocaladim. (((((
Eki Görüntüle 1186412
yaklaşık 3 aydır kendi saglık problemlerim dışında eşimin de saglık problemleri vardı.. zor bir dönem geçirdik beraber .. geçirdik diyorum çünkü geçtii çok şükür… dün eşim KÜÇÜK,ÖNEMSİZ diye anlatılan bir ameliyat oldu 3 aylık bir beklemenin sonunda ve 45 dk. sürmesi gereken ameliyat 2 saat,yogun bakımdan yanımıza gelmesi 2 saat olması gerekirken 12 saat sürdü..çok zor bir ameliyat geçirdi.. ayrıntıya girmeyecegim ama ben de öldüm öldüm dirildim.. herşey yoluna girene kadar da burda paylaşmak istemedim.. her zaman ki gibi mutlu şeyleri paylaşmak istedim burda...saglıgı şükür bugün gayet iyi ve biz akşam evimize gelebildik..dün ve bugün yemeklerimi hastanede yemek zorunda kaldım..sebzemi,dolmamı,meyvemi,kuruyemişimi yanımda götürdüm..yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama bugün hem mutluluk ve hem rahatlayıp, stresi atmamla şımardım azıcık,olsun o kadarcık dün gece canım nasıl deli gibi yemek istiyor.tuttum kendimi.. bugün ise şımarsam da çizgiyi çok aşmamaya çalıştım.mutsuzluguma mutsuzluk,hüznüme de hüzün katmak yerine kendimi kontrol etmeyi seçtim:13: demek istedigim hayatta herşey var.. önemli olan bununla baş etmek için hangi yolu seçtigimiz.. ben böyle bir yol seçtim……..
Cok gecmis olsun canim.. zaten gecmis gitmis cok sukur, ve bu arada iradene hayran kaldim
Regl olmussun sonunda , ohh rahatlamissindir bi nebzede olsahayat fazlaliklarimizi alirken yerine guzel seyler versin hepimize.. ;-)
Gözün aydın canım adet olabilmissin. Kilolar da tıkır tıkır gitmeye başlar artık. Bakalım Hangimiz önce 60 a inecek 😄😄😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?