Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Bugün yediklerim:
sabah:30 gr ekmek ile tost,salatalık,zeytin
ara:2 kurabiye,1 muzlu soya sütü
ögle:46gr lavaş ile somon pizza
ara:yok
akşam:3 kurabiye,2 çikolata,çeyrek muz,4 vişne,4 bögürtlen,4 frambuaz

bugün zor bir gün geçirdim.. gene hastane kapılarında.. neyse ki artık bitti.. akşam canım ne yemek yapmak ne klasik yemek yemek istedi.ben de bu bol enerjili menüyü tercih ettim

çok geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur hastaneden nefret ediyorum bende çok kötü olmadıkça gitmiyorum doktor fobim var galiba:18: menüne imrendim canım çok iyi gidiyorsun. diyete ilk başladığımda günlüğünü okudum ve kendime inandım senin sayende başarabileceğime inandım ve iki aydır pes etmeden ilerliyorum hala yazılarını okuyup moral depoluyorum sakın diyeti ve günlüğünü bırakma seninle beraber vericem kilolarımı

canım bende de fobi oluştu.. bugün hastanede elim ayagım titriyordu korkudan sen de harika gidiyorsun canım.. tebrik ederimm:81: anlaştık beraber veriyoruz kilolarımızı :13:

canım bende de fobi oluştu.. bugün hastanede elim ayagım titriyordu korkudan sen de harika gidiyorsun canım.. tebrik ederimm:81: anlaştık beraber veriyoruz kilolarımızı :13:

bende fena halde panikliyorum tansiyonum düşüyor o kadar korkuyorum yani. kilo verme sürecinde destek olmadan olmuyor bir süre sonra sıkılıyorsun ben önceden yapardım bir aya sıkılıp bırakırdım ama burada öyle olmuyor güzel dostluklar, dayanışma oluyor sıkılınca sana moral veren kendine getiren dostlar oluyor gerçekten dostluk oluyor çünkü çevremdekiler çekemeyip sabote etmeye çalışıyor ve ben pes ediyordum derdimiz aynı hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz kilolarımızdan dolayı bu zamanlarda birbirimize destek olup zor olanı kolaylaştıracağız. iyiki varsın iyiki var k.k kadınları

aynı şeyleri düşünüyorum ben de.. daha önce olmadıgım kadar kararlı ve istekliysem bu kk sayesindedir.. canım sen de iyi ki varsın

Tek kelimeyle simsim ablacım HARİKASINNNNNN

O kadar güzel yazmışsın ki herşeyi kendini geliştirdiğin ve beliri bir olgunluğa eriştiğini hemen belli ediyorsun

Azmine hayran kaldım , yazdığın yazılarda bazen demeyeyim hepsinde biraz ben vardı sanki :)

Sanırım kendimizi sevmekle başlıyor herşey

Yaş 23,165boy, 73 kg da evli bir bayanım ,hayatım boyunca hep kilo sorunu yaşadım ,en büyük iltifatları lise sonsınıfta almıştım o zamnlarda da sanırım 60kgdım.ondan sonra hayat beni içine doğru çektiiiii gitttiiiii , evlilikti ,hasretlikti,kariyer sevdası,diploma sevdası,yeni bir ev hayali falan derken benim kilolar aldı başını gittii ,eşimle tanıştığım günden beri sözde zayıflayacağım ,artık her zayıflama maratonuna başlıyacağım zaman hı hı tabi tabi 2-3gün sonra bırakıcaksın karıcım diyor ,bende böyle oluncahakikatten salıveriyorum nasılolsa böylede seviyor beni deyip kendimi avutuyorum ((((

Aslındaaa hangi erkek istemezki yanındaki eşinin güzel ve bakımlı olmasını

Eşim için olmasa bile kendim için birşeyleri başardığımı göstermenin zamnı geldide geçiyor bile

Ama bu seferderamazan diye orucun arkasına sığındım ,oruçlu olduğum günlerde çok dikkat ettim birdesıcaklardan bişi yemeye fırsat kalmıyordu zaten tartıda 70kg bile görmüştüm ama şimdi regl dum yine 73lere çıktım morallerim bozuldu

Açıkçası forumda takılmaya başlamamın sebebide hırs yaptıracak gerçek hayatlar bulmaktı ,gerçekten benim durumumda olup ta başarmış olanları görmek bana hırs ve azim veriyor ,umarım sizler benim umutlarım olursunuz ,hayallerimdeki o güzel ve zarif bir kız olabilirim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım bunu bir yerde okudum hemen sen geldin aklıma özellikle çikolatalı kısmı sana gelsin

star gazete yazan Selahattin Dönmez şimdi kopyaladım falan nerden aldığımı yazarı yazayımda yanlış bir durum olmasın demi

FİT bir bedenin sırrı sihirli besinlerde. Özellikle yaza fazla kilolarından arınmış olarak girmek isteyenler antioksidan deposu bu besinlerle hızlı kilo verirken, kas dokusunu da koruyacak. İşte beslenme listesinde bulunması gereken süper besinler...

- Çay: Çaydaki polifenolik bileşikler kanser ve kalp hastalıklarından koruyucudur. Günde 4-6 fincan yeterlidir.

- Acı çikolata: LDL kolesterolü düşüren yararlı antioksidan oranını yükseltir. Günde 20-30 gramı kalbi korur.

- Taze kırmızı üzüm veya suyu: Vücudunuzda maksimum etki yaratmasını istiyorsanız taze üzümü veya üzüm suyunu yemeğinizin ardından yemelisiniz.

- Enginar, dereotu, kereviz ve rezene: Vücudun toksin üretmeye formatlanmış kötü enzimlerinde çalışmasını engeller. Karaciğerin yenilenmesini sağlar.

- Süt, yoğurt ve kefir: Vücudun kas dokusu artar, yağ dokusu azalır. Süt ürünleri sağlık iksirleridir.

- Az kırmızı et bol balık, hindi eti: Haftada 4 kere balık yemek beyin sağlığından kalbe kadar koruyucu etki gösterir. Kırmızı eti haftada 1 kere yemek sağlıklıdır. Haftada bir hindi eti yemek kalp, kas ve tiroid fonskiyonları için yararlıdır.

- Yumurta: Zindelik yumurtada saklıdır. Her gün 1 adet yumurta yiyebilirsiniz. Yaşlanmaya karşı sizi korur vücutta ki kas kütlesini de arttırır.

- Bulgur, erişte ve kuskus: Vücudun kalori yakmasını hızlandır. Günde 1 kase kadar yerseniz kaslarınızın kütlesel kaybı olmaz. Metabolizma düzenli çalışır.

Son düzenleme:
en çok sevdiğim söz bu aralar seninle de paylaşmak istedim

odama da astım bu sözü yeteri kadar neden her zaman vardır ama farkındamıyız evet biz artık nedenlerimizin farkındayız bu yola çıkarken farkında olarak çıkmadıysak bile artık birşeyleri farketmenin zamanı geldi bu gece içimden geçenleri sende oku istedim buda benden olsun
şöyle ki bu sözü her gördüğümde yani bir neden bulmaya çalışıyorum nedenlerimiz ne kadar çok ve ne kadar güzel olursa o kadar çok başarabiliriz çünkü bizim en en büyük nedenimiz bir kere sağlıklı olmak ve aynaya her baktığımızda kendimizi beğenmemiz kendimize güvenmemiz ve evet gerçekten istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok biz bu yola çıkarken el bebek gül bebek çıkmadık hepimiz farkındayız bir kere yollar engebeli ve yollar uzun... bu yolda önümüze bazen küçük taşlar çıkacak bazende kayalar ama bunların üstesinden geleceğiz çünkü bizim nedenlerimiz var psikolojik olarak bizi yıkanlar olacak belki yada ne kadar uğraşırsak kilo veremediğimiz haftalar... işte bunlar yolumuzdaki engellerin sadece bir kaçı ama biz o engelleri yolumuzdan kaldırmasınıda o yolu temizlemesini de bilmeliyiz herkes nedenlerini düşünsün biz niçin bu yoldayızda eski halimzde devam etmek istemiyoruz yiyip içip yatalım kilolarımıza kilo katalım ne olur demiyorsak kendimizi motive etmeliyiz öncelikle hadi bakalım bu işe dur demenin vakti gelmedi mi???

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımmm :))) ben de senin şu yazdıklarında kendimi buldum.. bazen o kadar çabuk pes ediyoruz ki çevremizin bize inancı kalmıyor ve tam ihityacımız oldugunda onlardan destek alamıyoruz.. biz saglıklı beslenmeyi ne zaman ki kendimiz için yapıyoruz o zaman başarılı oluyoruz :) motivasyon için kk gerçekten çok iyi.. hem gruplar hem arkadaşlar herkes burda birbirine yardım ediyor.. gerçek hayatta pek kalmamış bir şey burda hala var ve bu bana halaa iyi insanların var olduguna inandırıyor.. hoşgeldin canım aramıza.. hayallerde kalmasın o kadın..hayallerindeki kadın olman dilegiyle.. kilo vermende başarılar diliyorum..

en çok sevdiğim söz bu aralar seninle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1181384

iki paylaşımın için de teşekkür ederim canım çikolata gerçekten başlı başına mutluluk veriyor.. sanırım herşeyden azda olsa yemek şu meşhur yeme ataklarından koruyor:112:
bizim aslında herşeye birçok nedenimiz var ama biz o nedenleri görmeyip bahanelere odaklanıyoruz galiba.. herşeye bir bahanemiz var maşallah ben de herşeye o kadar çok bahane bulurdum ki.. "yok bugün şu yüzden olmaz,yok yarın olmaz vs vs" ama herşeye.. (arada halaa buluyorum bahaneler :) bu günlüge ilk başladım ve o bahanelerin çogu gitti..ilk günler çok çok agır bir grip geçirdim..daha çok meyve yemem gerekiyordu mesela ama bozmadım..eger ki bozsam şu an bu noktaya asla gelemezdim.. daha en başında yenilmiş olucaktım.. çok haklısın canım herşey için iyi bir degil bir çok neden var.. olumsuz "bahaneler" yerine olumlu "nedennlere" odaklanalım:13: öptüm seniiii

Bugün yediklerim:
sabah:40gr ekmek üstü kaşar,domates,zeytin
ara:1/2 muz
ögle:1 tabak kabak yemegi
ara:1 ay çöregi
akşam:kaşar peynirli zeytin ezmeli pogaça,domates,latte
ara:1/2 dilim ıspanaklı börek

şu an "derdim var" a içimi dökesim var.. neyse geçer herhalde..

hayranım senin beslenme düzenine gerçekten yaptığın diyet değil sağlıklı beslenme bu şekilde verdiin kiloyu asla geri almazsın ne güzel hızlı veriyim diye bir derdin yok yeme alışkınlığını değiştirip kilo veriyorsun bende çok acele ediyorum yanlış yaptığımı biliyorum ama ramazandan sonra daha sağlıklı bir şekilde vericem. canım sıkıntın varsa içine atma daha kötü oluyor. ya çok yakınına dök içini yada buraya yaz destek olmaya çalışırız hiç değilse içinin sıkıntısı az bir şey geçer

gerçekten hayatımda ilk defa acelem yok.sanırım bu kendime duydugum anlayıştan kaynaklı.bütün tahlillerim bitti şimdi esas dr.uma cuma günü gidicem. ilaçlarımı kullanıp adet olana kadar kendime bi süre verdim..sonrasında hem daha dikkatli hem daha hareketli olmayı planlıyorum..şuan o kadar güzel geldi ki sözlerin çok teşekkür ederim canımmmm..

Gönül isterdi şöyle 69 küsürlü de olsa göreyim ama olmadı,canım sagolsun.buna da şükürtabi dün pogaça,ay çöregi ve börek güzeldi yerken önümüzdeki ay hem adet olup hem ilaçlarımı kullanacagım için daha verimli gececegini biliyorum ya bu bana yetiyor :) kendimi kaplumbaga ve tavşan yarışında gibi hissediyorum bazen burda,kendi yoluma bakıyorum..emin ve yavaş adımlarla hedefe kitlenmiş bir şekilde gidiyorum

tebrik ederim canım bence rakam çok güzel üstelik adet olamıyorsun onunda etkisi büyük olmalı tedavini olunca kilolar daha çabuk gider canım önemli olan kısa zamanda vermek değilki bunu uzun zamana yaymak kalıcı bir şekilde vermek

teşekkür ederim canım benimmm.. ben de öyle tahmin ediyorum:129:

yemek resmi degil :98: başka resimlerim olucak bugün :79: işte dünden bugüne ben.. ilk gün çekilmiş foto ve bugün akşamüstü çekilen son foto.. iki foto arasında özelllikle göbek,kalça ve basene dikkkat kollar hala yerinde

bugün yediklerim:
sabah:yok(öglen uyandım)
ara:yok
ögle:60 gr ekmek,peynir,domates,zeytin,2 bisküvi,latte
ara:5 bögürtlen,5 frambuaz,5 vişne 2 bisküvi
akşam:1 minik biber dolması,somon,4 kaşık yaz türlüsü,salata

Son düzenleme:

Arada baya fark var gerçekten maşallah canım darısı kalan kiloların başına:))

spor yapıyo musunnn

Kilolarımız çok yakın benim vücudumda senin gibi ama benim göğüsler büyük maalesef

Kilolarımız çok yakın benim vücudumda senin gibi ama benim göğüsler büyük maalesef

teşekkürler canım inşallah gidicek diger kilolarda.. benimkiler de büyük aslında,belki yandan tam çıkmamıştır.. veya bana öyle geliyor.. :)) ama zayıfken küçük sayılırdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…