Eki Görüntüle 1181069
Bugün yediklerim:
sabah:30 gr ekmek ile tost,salatalık,zeytin
ara:2 kurabiye,1 muzlu soya sütü
ögle:46gr lavaş ile somon pizza
ara:yok
akşam:3 kurabiye,2 çikolata,çeyrek muz,4 vişne,4 bögürtlen,4 frambuaz
bugün zor bir gün geçirdim.. gene hastane kapılarında.. neyse ki artık bitti.. akşam canım ne yemek yapmak ne klasik yemek yemek istedi.ben de bu bol enerjili menüyü tercih ettim
çok geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur hastaneden nefret ediyorum bende çok kötü olmadıkça gitmiyorum doktor fobim var galiba:18: menüne imrendim canım çok iyi gidiyorsun. diyete ilk başladığımda günlüğünü okudum ve kendime inandım senin sayende başarabileceğime inandım ve iki aydır pes etmeden ilerliyorum hala yazılarını okuyup moral depoluyorum sakın diyeti ve günlüğünü bırakma seninle beraber vericem kilolarımı
canım bende de fobi oluştu.. bugün hastanede elim ayagım titriyordu korkudansen de harika gidiyorsun canım.. tebrik ederimm:81: anlaştık beraber veriyoruz kilolarımızı :13:
bende fena halde panikliyorum tansiyonum düşüyor o kadar korkuyorum yani. kilo verme sürecinde destek olmadan olmuyor bir süre sonra sıkılıyorsun ben önceden yapardım bir aya sıkılıp bırakırdım ama burada öyle olmuyor güzel dostluklar, dayanışma oluyor sıkılınca sana moral veren kendine getiren dostlar oluyor gerçekten dostluk oluyor çünkü çevremdekiler çekemeyip sabote etmeye çalışıyor ve ben pes ediyordum derdimiz aynı hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz kilolarımızdan dolayı bu zamanlarda birbirimize destek olup zor olanı kolaylaştıracağız. iyiki varsın iyiki var k.k kadınları
Tek kelimeyle simsim ablacım HARİKASINNNNNN
O kadar güzel yazmışsın ki herşeyi kendini geliştirdiğin ve beliri bir olgunluğa eriştiğini hemen belli ediyorsun
Azmine hayran kaldım , yazdığın yazılarda bazen demeyeyim hepsinde biraz ben vardı sanki :)
Sanırım kendimizi sevmekle başlıyor herşey
tatlım bunu bir yerde okudum hemen sen geldin aklıma özellikle çikolatalı kısmı sana gelsin
star gazete yazan Selahattin Dönmezşimdi kopyaladım falan nerden aldığımı yazarı yazayımda yanlış bir durum olmasın demi
- Acı çikolata: LDL kolesterolü düşüren yararlı antioksidan oranını yükseltir. Günde 20-30 gramı kalbi korur.
Eki Görüntüle 1182443
Bugün yediklerim:
sabah:40gr ekmek üstü kaşar,domates,zeytin
ara:1/2 muz
ögle:1 tabak kabak yemegi
ara:1 ay çöregi
akşam:kaşar peynirli zeytin ezmeli pogaça,domates,latte
ara:1/2 dilim ıspanaklı börek
şu an "derdim var" a içimi dökesim var.. neyse geçer herhalde..
hayranım senin beslenme düzenine gerçekten yaptığın diyet değil sağlıklı beslenme bu şekilde verdiin kiloyu asla geri almazsın ne güzel hızlı veriyim diye bir derdin yok yeme alışkınlığını değiştirip kilo veriyorsun bende çok acele ediyorum yanlış yaptığımı biliyorum ama ramazandan sonra daha sağlıklı bir şekilde vericem. canım sıkıntın varsa içine atma daha kötü oluyor. ya çok yakınına dök içini yada buraya yaz destek olmaya çalışırız hiç değilse içinin sıkıntısı az bir şey geçer
Eki Görüntüle 1182853
Gönül isterdi şöyle 69 küsürlü de olsa göreyim ama olmadı,canım sagolsun.buna da şükürtabi dün pogaça,ay çöregi ve börek güzeldi yerken önümüzdeki ay hem adet olup hem ilaçlarımı kullanacagım için daha verimli gececegini biliyorum ya bu bana yetiyor :) kendimi kaplumbaga ve tavşan yarışında gibi hissediyorum bazen burda,kendi yoluma bakıyorum..emin ve yavaş adımlarla hedefe kitlenmiş bir şekilde gidiyorum
tebrik ederim canımbence rakam çok güzel üstelik adet olamıyorsun onunda etkisi büyük olmalı tedavini olunca kilolar daha çabuk gider canım önemli olan kısa zamanda vermek değilki bunu uzun zamana yaymak kalıcı bir şekilde vermek
yemek resmi degil :98: başka resimlerim olucak bugün :79: işte dünden bugüne ben.. ilk gün çekilmiş foto ve bugün akşamüstü çekilen son foto.. iki foto arasında özelllikle göbek,kalça ve basene dikkkatkollar hala yerinde
Eki Görüntüle 1183550
bugün yediklerim:
sabah:yok(öglen uyandım)
ögle:60 gr ekmek,peynir,domates,zeytin,2 bisküvi,latte
ara:5 bögürtlen,5 frambuaz,5 vişne 2 bisküvi
akşam:1 minik biber dolması,somon,4 kaşık yaz türlüsü,salata
yemek resmi degil :98: başka resimlerim olucak bugün :79: işte dünden bugüne ben.. ilk gün çekilmiş foto ve bugün akşamüstü çekilen son foto.. iki foto arasında özelllikle göbek,kalça ve basene dikkkatkollar hala yerinde
Eki Görüntüle 1183550
bugün yediklerim:
sabah:yok(öglen uyandım)
ögle:60 gr ekmek,peynir,domates,zeytin,2 bisküvi,latte
ara:5 bögürtlen,5 frambuaz,5 vişne 2 bisküvi
akşam:1 minik biber dolması,somon,4 kaşık yaz türlüsü,salata
Kilolarımız çok yakın benim vücudumda senin gibi ama benim göğüsler büyük maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?