Resimlerle sağlıklı beslenme :)

canım teşekkür ederim.. ne güzel senin de motive olman,kendini sevmen..kendini anlayıp affetmen.. kendine inanırsan ben saglıkla zayıflayacagına eminim canım.. günlügünü gördüm ve takipteyim :13:

evet canım beraber inicezz 60laraa hem sabırla hem sabırsızlıkla bekliyorummm o günleriii

canım yaaa çok tatlısınnn.. teşekkür ederimmm.. gerçekten çok mutlu oluyorum bunları okudukçaaa.. :119::124::118:

Dün arkadaşlarımla beraberdim.. biri benim eski kilomda(yani bir zamanlar aynı kilodaydık) biri benim eski kilomdan hayli fazla.. bir an onları incelerken buldum kendimi "ne kadar kilolular.. kolları ne kadar kalın" dedim içimden.. sonra fark ettim onları eleştirdigimi.. ben onlardan biraz daha zayıftım artık ve onlar gibi görmüyordum kendimi..onlar gibiyken de hiç fark etmiyordum kilolarımı.. insan kendinden kiloluya (bir an için bile olsa) ne kadar acımasız oluyordu.. kıyaslıyordu..halbuki ben de ne çok rahatsızım beni süzen eleştirel bakan o bakışlardan...zaman zaman benden zayıfların beni süzdüklerine şahit oluyorum.. kollarıma ve göbegime bakarlarken yakalıyorum onları(veya bana öyle geliyor:)veya sözleriyle eleştiriyorlar.. ne kadar acımasızız bizden farklıya ve ne kadar körüz kendi dış görüntümüze,vücudumuza.. bazen kiloları kıyafetlerinden taşmış birilerini görünce "eminim böyle gözüktügünü görseydi o kiloları verirdi" diyorum.. çünkü kendimden de biliyorum, görmüyordum kendimi.. evden çıkmadan kilolarımı sakladıgımı sanarak aynaya bakıyor,kendimi begeniyor ve sonra bütün gün dışarda oluyordum.aynada kendime çeki düzen vermekle dışardaki koşuşturmaca aynı degildi tabiki..oturunca göbek katlarım çıkıyor,egilince koca popom gözüküyor, yürüdükçe göbek ve gögüsüm sallanıyor, arkadan bakılınca da sütyen altında sırtımda katlarım çıkıyordu ve ben bunları görmüyordum.kendimi 3 boyutlu görmüyordum yani.aynada 2 boyutlu halimi görüp hatalarımı örtüp çıktıgımı sanıyordum dışarı.. o yüzden ne zaman foto veya video çekilse begenmiyor,hepsini sildiriyordum..çünkü aynadaki görüntüm bu degildi..ben bu olamazdım.. ben daha yeni yeni fotolara gülümsüyorum ve fotograflarımı begeniyorum..

bir de bunun tam tersi var.. ben 50 kilolarda 48 olmak için çırpınırken bu sefer kendimi kilolu buluyor ve aynadaki halimi begenmiyordum..oldugumdan şişman görüyordum kendimi.. ama Allah büyük.. ne zaman ki ben kilo aldım.. hem de çok kilo.. o zaman anladım kilolu olmak neymiş.. sen misin kilolarından şikayet eden ,kendini begenmeyen.. al sana.. bir yerde okumuştum insanoglu kendini begenmeye odaklı oldugu için kilolu da olsa bunu görmek istemez, begenirmiş kendini..ya peki zayıf olunca kendini kilolu görmek?? sanırım o da biraz şımarıklıga giriyor.. ben her ikisi de oldum..yani kısaca geçici kör oldum ben.. şimdi zayıflarken aynada ki gerçek görüntümü görüp, kilo verdikçe mutlu oluyorum,kendimi oldugum gibi görüyorum. :108:

Son düzenleme:

yazdığın yazıyı okuyunca sanki kendimi buldum bu benim duygularım her yazdığın satırda kendimi gördüm güzel paylaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum

yazdığın yazıyı okuyunca sanki kendimi buldum bu benim duygularım her yazdığın satırda kendimi gördüm güzel paylaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum

teşekkür ederim canımm.. yalnız degiliz demek ki :112:

bugün normal günlerden fazla yedim ve o yüzden yarın ögle ve akşam ekmek yemiyerek bunu dengeliyorum

Bugün yediklerim:
sabah:30 gr ekmek,5 zeytin,domates,peynir
ara:yok
ögle:1 dilim börek,1,5 dilim kek,1 lokum
ara:1 dilim ekmek,peynir
akşam:çeyrek simit,peynir(ölçmedim ama biraz fazla oldu sanırım)domates,zeytin,salatalık

leslie 3 mile fast walk

arada kendimizi şımartmak iyi oluyor canım hem dediğin gibi yarın dengelersin olur biter

Bugün sözümde durdum.ögle ve akşam yemeklerinde ekmek yemedim :)

Bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek ile tost,domates,salatalık,3 zeytin
ara:2 tane oreo bisküvi,1 parça çikolata,15 bögürtlen
ögle:domates,salatalık,peynir
ara:sütlü kahve,1 parça çikolata
akşam:çiçek peynirli semizotu salatası

Son düzenleme:

yine harika bir menü kesin 69 olmuşsundur canım darısı benim başıma

Bugün yediklerim:
sabah:30 gr ekmek ile tost,salatalık,zeytin
ara:15 bögürtlen 10 badem(esra927 için bu ara ögün
ögle:somon ve krem peynirli sandiviç,domates,salatalık
ara:2 parça çikolata ,latte
akşam:50 gr ekmek ve peynirli semizotu salatası

Son düzenleme:

afiyet olsun canım çok güzel bir menü her zamanki gibi ay semizotu salatası demişsin nasıl severim ben canım çekti çok teşekkürler bu güzelim alternatifi hatırlattığın için en kısa zamanda bende yapayım bari

teşekkür ederim canımmmmm :) ben de çok seviyorum semizotunu sana da afiyet olsun şimdiden

Ahaha simsims canım benim, bana ithaf ettiğin ara öğün için çok teşekkür ederim elbette muhteşem görünüyor . Afiyet bal şeker olsun diyeceğim ama afiyet olsun bal şeker olmasın Yaksın eritsin kilocukları!!!

hehe amin canım amin :)

Merhaba.bu birinci saatte dusuk cikan kan sekerindir muhakkak seker yuklemeden sonra mi oolculuyor seninkideve dusuk dedigin sonucu ogrenebilir miyim?benim aclik normal 90 seker yükleme sonnrasi iki saat sonrasi 66.reaktif hpoglisemi diyo doktorlar.seninki ne acaba ogrenebilir miyim?

merhaba..insülin(yemek sonrası) 60. dakika = 39.70 referans aralıgı(42-250) benimki şeker yüklemesi olmadı.kahvaltımı yaptıktan tam 60dk sonra kan verdim.. insülin 120. dk =23.50(normal), glikoz 60. dk = 97(normal), glikoz 120. dk = 80(normal).insülin 60. dk hariç diger glikoz ve insülin sonuçlarım normal çıktı.bu hafta gidicem dr.a..

Son düzenleme:
Anladim canim cok geçmiş olsun.sagligina dikkat et saglik herseyden kiymetli.baana yukleme yapildi böyle olcumler olmadi.

bugün kahvaltı listesinde olan ve benim de epeydir kahvaltıda yemedigim kek ile başladım güne.öglen eşim bana süpriz yaptı ve 46gr lavaşla teflonda deniz mashüllü pizza yaptı ve aşkla yapılan herşey gibi bu da çok lezzetliydi :16 çok özlemişim pizzayı, 1,5 dilim ekmege denk lavaşla pizza yemiş oldum:yemekten bi kaç saat sonra uyudum akşama kadar..bu aralar baykuş gibi gece uyanık oluyorum,uyku düzenim bozuldu maalesef.. o yüzden gündüz bunu telafi ettim.. akşam yemegini atladım.biraz düzensiz bir menü oldu bugünki ..

sabah:1 dilim kek ve latte
ara:15 kiraz,10 badem
ögle:46gr lavaşla deniz mahsüllü pizza
ara:yok
akşam:latte ve 2 parça çikolata

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…