Merhaba size çok teşekkür etmek istiyorum 17 yaşındayım hayatımın hef yazını ne yazık ki kilo vermeye çalışarak geçirdim ve 2 yıl önce 10 kilo verdim şimdi son kalan 14 kilomu vermeye çalışıyorum ne yazık ki çok bitiktim ve artık yapamayacağıma inanmıştım ama sonra burayı gördüm kendimi sevmediğimi en büyük üzüntüyü kendime ben verdiğimi gördüm kilo vericeğime inanıyorum ve kendimi sevip affediyorum sizin sayenizde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım. Neyse ilaçlarını kullan zayıflamaya da etkisi olur daha kolaylaşır işin. Bu arada zayıflamaya sevindim. Beraber 60 lara inicez biz.
Simsims canım kaç kişinin hayatına dokunmussun bak. Sen yazmayı sakin bırakma. Burda bi sürü günlük tutan var ama kaç kişi böyle insanları etkileyebiliyo ki. Hep diyorum iyi ki varsın. ..
Eki Görüntüle 1176484
Dün arkadaşlarımla beraberdim.. biri benim eski kilomda(yani bir zamanlar aynı kilodaydık) biri benim eski kilomdan hayli fazla.. bir an onları incelerken buldum kendimi "ne kadar kilolular.. kolları ne kadar kalın" dedim içimden.. sonra fark ettim onları eleştirdigimi.. ben onlardan biraz daha zayıftım artık ve onlar gibi görmüyordum kendimi..onlar gibiyken de hiç fark etmiyordum kilolarımı.. insan kendinden kiloluya (bir an için bile olsa) ne kadar acımasız oluyordu.. kıyaslıyordu..halbuki ben de ne çok rahatsızım beni süzen eleştirel bakan o bakışlardan...zaman zaman benden zayıfların beni süzdüklerine şahit oluyorum.. kollarıma ve göbegime bakarlarken yakalıyorum onları(veya bana öyle geliyor:)veya sözleriyle eleştiriyorlar.. ne kadar acımasızız bizden farklıya ve ne kadar körüz kendi dış görüntümüze,vücudumuza.. bazen kiloları kıyafetlerinden taşmış birilerini görünce "eminim böyle gözüktügünü görseydi o kiloları verirdi" diyorum.. çünkü kendimden de biliyorum, görmüyordum kendimi.. evden çıkmadan kilolarımı sakladıgımı sanarak aynaya bakıyor,kendimi begeniyor ve sonra bütün gün dışarda oluyordum.aynada kendime çeki düzen vermekle dışardaki koşuşturmaca aynı degildi tabiki..oturunca göbek katlarım çıkıyor,egilince koca popom gözüküyor, yürüdükçe göbek ve gögüsüm sallanıyor, arkadan bakılınca da sütyen altında sırtımda katlarım çıkıyordu ve ben bunları görmüyordum.kendimi 3 boyutlu görmüyordum yani.aynada 2 boyutlu halimi görüp hatalarımı örtüp çıktıgımı sanıyordum dışarı.. o yüzden ne zaman foto veya video çekilse begenmiyor,hepsini sildiriyordum..çünkü aynadaki görüntüm bu degildi..ben bu olamazdım..ben daha yeni yeni fotolara gülümsüyorum ve fotograflarımı begeniyorum..
bir de bunun tam tersi var.. ben 50 kilolarda 48 olmak için çırpınırken bu sefer kendimi kilolu buluyor ve aynadaki halimi begenmiyordum..oldugumdan şişman görüyordum kendimi.. ama Allah büyük.. ne zaman ki ben kilo aldım.. hem de çok kilo.. o zaman anladım kilolu olmak neymiş.. sen misin kilolarından şikayet eden ,kendini begenmeyen.. al sana..bir yerde okumuştum insanoglu kendini begenmeye odaklı oldugu için kilolu da olsa bunu görmek istemez, begenirmiş kendini..ya peki zayıf olunca kendini kilolu görmek?? sanırım o da biraz şımarıklıga giriyor.. ben her ikisi de oldum..yani kısaca geçici kör oldum ben.. şimdi zayıflarken aynada ki gerçek görüntümü görüp, kilo verdikçe mutlu oluyorum,kendimi oldugum gibi görüyorum. :108:
Eki Görüntüle 1176529
yazdığın yazıyı okuyunca sanki kendimi buldum bu benim duygularım her yazdığın satırda kendimi gördüm güzel paylaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 1176943
bugün normal günlerden fazla yedim ve o yüzden yarın ögle ve akşam ekmek yemiyerek bunu dengeliyorum
Bugün yediklerim:
sabah:30 gr ekmek,5 zeytin,domates,peynir
ara:yok
ögle:1 dilim börek,1,5 dilim kek,1 lokum
ara:1 dilim ekmek,peynir
akşam:çeyrek simit,peynir(ölçmedim ama biraz fazla oldu sanırım)domates,zeytin,salatalık
leslie 3 mile fast walk
arada kendimizi şımartmak iyi oluyor canım hem dediğin gibi yarın dengelersin olur biter
Eki Görüntüle 1177905
Bugün sözümde durdum.ögle ve akşam yemeklerinde ekmek yemedim :)
Bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek ile tost,domates,salatalık,3 zeytin
ara:2 tane oreo bisküvi,1 parça çikolata,15 bögürtlen
ögle:domates,salatalık,peynir
ara:sütlü kahve,1 parça çikolata
akşam:çiçek peynirli semizotu salatası
yine harika bir menükesin 69 olmuşsundur canım darısı benim başıma
Eki Görüntüle 1178698
Bugün yediklerim:
sabah:30 gr ekmek ile tost,salatalık,zeytin
ara:15 bögürtlen 10 badem(esra927 için bu menü
ögle:somon ve krem peynirli sandiviç,domates,salatalık
ara:2 parça çikolata ,latte
akşam:50 gr ekmek ve peynirli semizotu salatası
teşekkür ederim canımmmmm :) ben de çok seviyorum semizotunuafiyet olsun canım çok güzel bir menü her zamanki gibiay semizotu salatası demişsin nasıl severim ben canım çekti çok teşekkürler bu güzelim alternatifi hatırlattığın için en kısa zamanda bende yapayım bari
Eki Görüntüle 1178698
Bugün yediklerim:
sabah:30 gr ekmek ile tost,salatalık,zeytin
ara:15 bögürtlen 10 badem(esra927 için bu ara ögün
ögle:somon ve krem peynirli sandiviç,domates,salatalık
ara:2 parça çikolata ,latte
akşam:50 gr ekmek ve peynirli semizotu salatası
Ahaha simsims canım benim, bana ithaf ettiğin ara öğün için çok teşekkür ederim elbette muhteşem görünüyor. Afiyet bal şeker olsun diyeceğim ama afiyet olsun bal şeker olmasın Yaksın eritsin kilocukları!!!
sagol canım, bugün aldım sonuçları.. prolaktin dahada yükselmiş ve glikoz 1. saatte düşük çıkmış.. hem prolaktin için hem şeker için ilaç kullanmam gerekiyor canım.. dr. a cuma gitmeye çalışıcam..
Merhaba.bu birinci saatte dusuk cikan kan sekerindir muhakkak seker yuklemeden sonra mi oolculuyor seninkideve dusuk dedigin sonucu ogrenebilir miyim?benim aclik normal 90 seker yükleme sonnrasi iki saat sonrasi 66.reaktif hpoglisemi diyo doktorlar.seninki ne acaba ogrenebilir miyim?
Anladim canim cok geçmiş olsun.sagligina dikkat et saglik herseyden kiymetli.baana yukleme yapildi böyle olcumler olmadi.merhaba..insülin(yemek sonrası) 60. dakika = 39.70 referans aralıgı(42-250) benimki şeker yüklemesi olmadı.kahvaltımı yaptıktan tam 60dk sonra kan verdim.. insülin 120. dk =23.50(normal), glikoz 60. dk = 97(normal), glikoz 120. dk = 80(normal).insülin 60. dk hariç diger glikoz ve insülin sonuçlarım normal çıktı.bu hafta gidicem dr.a..
Anladim canim cok geçmiş olsun.sagligina dikkat et saglik herseyden kiymetli.baana yukleme yapildi böyle olcumler olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?