Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Bugün yediklerim:
sabah:1 dilim(40gr) ekmek,kaşar,domates,salatalık,zeytin(aynı pizza gibi oldu tavsiye ederim:)
ara:1,5 çay bardagı kuru üzümlü leblebi,çeyrek şeftali
ögle:60gr kızarmış ekmek ,peynir,domates,salatalık
akşam:balık,kaşar peynir,çoban salata,30gr ekmek
ara:1/2 dilim kek

Merhaba. Bisey sormak istiyorum bu nohut unuyla ilgili bir bilgin war mi? Nohut unlu ekmek aliyorum bana gore cok lezztli ama kilo aldiir mi bilemedigimden cok nadir a labiliyorum.bir bilgin warsa yardimci olursan sewnirim

Merhaba. Bisey sormak istiyorum bu nohut unuyla ilgili bir bilgin war mi? Nohut unlu ekmek aliyorum bana gore cok lezztli ama kilo aldiir mi bilemedigimden cok nadir a labiliyorum.bir bilgin warsa yardimci olursan sewnirim

Merhaba.. nohut unu nohutun un haline getirilmiş hali.ben nohut ununu humus yaparken pratik olsun diye kullanıyorum..veya o gün yaptıgım muffin gibi un koymak yerine nohut unu kullandım:) beyaz ekmekle aynıdır bence kalorisi.. ama bi çavdar,kepek veya tam bugday gibi kan şekerini dengelemiyordur..aslına bakarsan seval bence hiçbir şey kilo aldırmıyor az yedikten sonra.. arada ben de severek yiyorum nohutlu ekmek :)

Kesinlikle az yiyebilmek isin sirri ama sevdiğim ne olursa olsun hic dayanamam saldiriorum ozaman.maaleseff iştah yerinde olunca birdde yemek yemeye bayilinca az yemek mumkun olmuyo((beceremiyorum bu isi.hala verilecek 4 kilo war ama basaramiyorum.((

yediklerim:
sabah:2 dilim etimek,40gr peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:4 bisküvi,1 dilim kek
ögle:1dilim kızarmış ekmek,peynir,domates,salatalık
ara:1 dilim börek,6 kaşık pilav,1kaşık taze fasulye,1 kaşık humus(ben yemeklere tuz atmamaya o kadar alışmışım ki misafire yaptıgım yemekler tuzsuz oldu ve pilava bile ilave tuz ekleyip maalesef bi ton yemiş oldum)

akşam:3 kaşık taze fasülye,salata,1 dilim ekmek,1 kaşık humus,1 kaşık fava
normalden fazla yedim:125::125::125:

Son düzenleme:

Dün akşam misafirlerim vardı.haliyle günüm yemek yapmak,evi temizlemek süpürmek silmek,misafire hizmet etmek ve sonrasında mutfagı toparlamakla geçti.yataga uzandıgımda maalesef kalkamadım.belim çok feci tutulmuştu.dün geceden beri kas gevşetici alıyorum ve bugün bütün gün yattım.sabah ve ögle yemeklerimi yatakta yedim.daha yeni yeni ayaklanıyorum. artık bi kurşun döktürmeli..

bugün yediklerim:
sabah:1,5 dilim ekmek,peynir,domates
ögle:4 kaşık taze fasülye,2 kaşık fava,1 kaşık humus
ara:1 şeftali,2 bisküvi
ara:1 dilim börek
akşam:somon ızgara,3kaşık taze fasulye,1 kaşık bulgur,bir ısırık ekmek

Son düzenleme:
Bravo valla hayran kaldım azminize,size. Siz çözmüşsünüz artık bu işi devamı gelir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

niye evlerimizi çitlerle çeviriyorsak, kendi dünyanmızı da o yüzden çitlerle çeviririz.. şu an kendimi bu resimdeki ev gibi hissediyorum ve kendimi korumak için çitlerim var..insanlara olan güvenimi kaybediyorum. bir süredir iyice içime kapandım.hiç kimseyi aramak dahi gelmiyor içimden.arkadaşlarım arıyor geri dönmüyorum..(tabi görüştügün arkadaşlarım,akrabalarım var ama eskisine göre çok az..) nedenini bilemiyorum tam..samimi bulmuyorum çogunu..böyle bir süreçteyim..herşeye üzülen,kırılan olmaktan bıktım..biri beni üzecek bir şey yaptıgında ayna gibi geri dönsün istiyorum artık..ayna olsam ona.. veya çitlere takılsa beni her üzmeye çalışan.. bana asla ulaşamasa..bunun için vurduymaz mı olmalıyım?belki de..belkide daha bencil.. insanlardan hiç ama hiçbir şey beklememek en güzeli..varsın o bildigini yapsın.. bu hayat benim hayatım ve bundan sonra insanların davranışlarının beni üzmesi yerine onlara ayna oluyor, bütün negatif ve kötü düşünceleri onlara geri iade ediyorum.Allah onları bildigi gibi yapsın.. benden uzak olsunlar..ben izin vermezsem kimse beni üzemez.buna ben izin verdim şimdiye kadar..kim ne söyler nasıl davranırsa davransın.. beni sadece benim davranışım ilgilendirir.başkaları için kendimi üzmeye gerek yok artık.bugün evime girebilicek tek kişi annem.onun saf, temiz sevgisiyle temizlensin evim..

Son düzenleme:
Bravo valla hayran kaldım azminize,size. Siz çözmüşsünüz artık bu işi devamı gelir :)

teşekkür ederim canım :)) sana da bol bol azimm dilerim.gerçekten burda en önemli olan şey bu :))

Son düzenleme:
Merhaba canim
Menuler guzel ama yinede soyle guzel bi yazi varmidir diyordum icimden ki yazini okuyunca cok hosuma gitti..
Haklisin sen kendi davranislarindan sorumlusun onlar icin mutlu olabilir yada uzulebilirsin keske boyle yapmasaydim diye.. amaa is baskasina gelince elden bisey gelmiyor malesef uzulmek yanina kar kaliyor sadece.. o yuzden uzulmemek elden geldigince en iyisi.. keske bedenimize bakabildigimiz gibi bi de ruhumuzu gorebilsek, karsimizdakinin kalbinden yureginden gecenleri gorsek.. acaba bizi uzerken gercekten icinden uzmek geciyotmu yoksa farkinda degilmi anlayabilsek.. bunlar olmadigina gore hayati mutlu olacagimiz sekilde yasamali.. ohhh girsin annecigin evine mutlulukla saglicakla kalin.. opuldunuz simsims hanim

çok tatlısın senin yazıların da bana iyi geliyor.. yüzümde bir tebessümle yazıyorum bu satırları :) evet canım katılıyorum dediklerine.. aslında ben çogunda bizi bilmeyerek istemeyerek kırdıklarını düşünüyorum veya öyle düşünmek istiyorum..:112: ben de sizi öpüyorum ve gelişmelerinizi mutluluka takip ediyorum lajoba hanım

bugün yediklerim:
sabah:1 dilim(30 gr) ekmek ile kaşarlı(20gr) tost,25 gr beyaz peynir,domates
ara:20 vişne,2 bisküvi
ögle:6 kaşık taze fasülye,45gr beyaz peynir
ara:1,5 dilim kek
akşam:2 kaşık taze fasülye,1,5 kaşık fava,30gr ekmek,1/2 domates
ara:8 tane leblebi :)

Ben hiçbir zaman su içmeyi seven biri olmadım.zorla su içerdim..unuturdum su içmeyinedendir bilmem.. mesela dün sadece 3 bardak içmiştim.şimdilik bu çokta problem olmayabilir ama ilerde böbrek yetmezliginden, tansiyona kadar birçok hastalıga sebep olabiliyor az su içmek.. bunları bile bile yine de içemiyordum su… taa ki bu güne kadar.. bugün bir anda aklıma geldi "app store da herşey var neden su içmekle ilgili bir uygulama olmasın" diye ve böylece "Daily Water"ı buldum.fotodaki gibi size kaç bardak içtiginizi ve kaç bardak kaldıgını hem program kapalıyken hem açıkken bu şekilde gösteriyor.ben bu sayede bugün 9 bardak su içtim.darısı diger günlerin başına..benim gibi olanlara duyurulur :)

Selam ben yurtdisindan dondugumde cok kilo alinca yaklasik 1 sene doktor kontrolde diyet yaptim ve 27-28 kilo verdim.hala devam ediyorum ama eskisi gibi takip etmem gerekmiyor hem hava sicak hem midem de kuculdugunden.
Yediklerini hesapladim 1065 kalori yyapiyor %100 dogru degildir ama ne kadar farkli olabilir. Yazmak kilo vermede cok onemli. Doktor bana 1100un altina dusmemeliyiz saglik acisindan demisti seninkide iyi gorunuyor. Sana tavsiyem bu sekilde devam et ama biskuvi gibi hazir gidalardan veya kek gibi kalori yiyeceklerden uzak durmaya calis. Gun icinde arada ister istemez karsimiza cikiyorlar ama her seferinde yedigimizda kilomuzda cikiyor.

Musait oldugumda kalori cetvelimi gonderebilirim. Et yememissin ama peynirle protein almissin sebze yemissin. Sakin pes etme ama sadece dogru beslenmyle kilo verilir ama uzun surer. Ortalama 1500 kalori yaksan normal bir hayat temposuna sahipsen 200 kaloride gun icinde harcarsin 1700 kalori yapar gunde 1100 kaloriyle beslenirsen gunde 600 kalori kaybetmis olursun. Yaklasik 7500 kalori bir kilo yapiyor yani 12 gunde 1 kilo vermis olursun. Ama hergun duzenli tempolu yuruyus 200 kalori yakmanin disinda vucudun calismasina devam ediyor ve farkedilir sekilde kilo verebiliyorsun.

Sana tekrar basarilar diliyorum.
70+70+70+100+70+75+140+300+25+50+25+70

merhaba canım seni tebrik ederim..çok güzel kilo vermişsin:81: ben et ,tavuk ve yumurta yemiyorum.sadece peynir ve balıktan artı baklagilllerden alıyorum proteinimi..şuan kalori hesabı da yapmıyorum.mevsimlerden roma blogunu takip edip ordaki listeyi uyguluyorum.listem de kek de var bisküvi de..bu listede amaç herşeyden yemek..porsiyon ayarlayabilmek.. ben çok yedigim için kilo aldım.. patlarcasına yedigim için.. bir lokmayla başlayıp paketleri bitirdigim için kilo aldım.oysa şimdi azda olsa keki de bisküviyi de yemegi,durmam gereken yerde durmayı ögreniyorum.. sana teşekkür ederim.. ilglendigin ve güzel dileklerin için :112:

Son düzenleme:
Ben hala bunu öğrenemedim simsims. Illa o paket bitiyor. Illa 2. Tabak yeniyor hiç azla yetineyim bu da yarına kalsın anlayışım yok. Mevsimlerden romayı da beceremedim. Uff son 3 gündür deli gibi yiyorum adetliyim. Problemin kaynağı ne onu da bilmiyorum neden bu kadar yiyorum sonra da pişman oluyorum. Napmam lazim

neden kendini cezalandırıyorsun firuze?? canım bi onu bulsan.. neden olablir?nelere kızıp,üzülüp yiyorsun?

Bilmiyorum. Tartildim ve tartida gördüğüm rakama inanamadim sinirlendim ve dolaba gittim 5 tane hurma yedim çünkü o kadar kalmış bi koli olsaydı yer bitirirdim hepsini. Erteleme cem diyorum yarın dikkat edicem diyorum sabah güzel başlıyorum ama öğlen akşam hiç planladigim gibi gitmiyor. Bu beni daha sinirli yapıyor. Ve kendime güvenim kalmadı 3 gündür iştah patlaması yaşıyorum resmen.

aynen tıpkı ben de senin gibiydim.. ama inan degişebilrsin.. hem reglde iştah artar hem kilo.. kendine daha anlayışlı davranmayı ögrenmelisin canım.. bu işte tek püf noktası bu.hata yapsanda.. düşsende kalkıp hatanı kabul edip yola devam etmelisin canım.. ne yarın ne öbür degil.. hemen şimdi başlamalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…