merhaba, ilk sayfada hepsi var..Merhabaa, bu günlüge yazmaya basladigindan beri ne kadar kilo verdin acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1191340
Bugün yediklerim:
sabah:1 dilim limonlu kek
ara:1 şeftali,5 vişne,5 frambuaz,2 bisküvi
ögle:nohut unuyla yapılmış sebzeli peynirli muffin
ara:20 vişne,2 bisküvi,2 parça çikolata
akşam:5 kaşık bulgırlu madımak,salata
Merhaba. Bisey sormak istiyorum bu nohut unuyla ilgili bir bilgin war mi? Nohut unlu ekmek aliyorum bana gore cok lezztli ama kilo aldiir mi bilemedigimden cok nadir a labiliyorum.bir bilgin warsa yardimci olursan sewnirim
Merhaba.. nohut unu nohutun un haline getirilmiş hali.ben nohut ununu humus yaparken pratik olsun diye kullanıyorum..veya o gün yaptıgım muffin gibi un koymak yerine nohut unu kullandım:) beyaz ekmekle aynıdır bence kalorisi.. ama bi çavdar,kepek veya tam bugday gibi kan şekerini dengelemiyordur..aslına bakarsan seval bence hiçbir şey kilo aldırmıyor az yedikten sonra.. arada ben de severek yiyorum nohutlu ekmek :)
teşekkür ederim canım :))Bravo valla hayran kaldım azminize,size. Siz çözmüşsünüz artık bu işi devamı gelir :)
Merhaba canim
Menuler guzel ama yinede soyle guzel bi yazi varmidir diyordum icimden ki yazini okuyunca cok hosuma gitti..
Haklisin sen kendi davranislarindan sorumlusun onlar icin mutlu olabilir yada uzulebilirsin keske boyle yapmasaydim diye.. amaa is baskasina gelince elden bisey gelmiyor malesef uzulmek yanina kar kaliyor sadece.. o yuzden uzulmemek elden geldigince en iyisi.. keske bedenimize bakabildigimiz gibi bi de ruhumuzu gorebilsek, karsimizdakinin kalbinden yureginden gecenleri gorsek.. acaba bizi uzerken gercekten icinden uzmek geciyotmu yoksa farkinda degilmi anlayabilsek.. bunlar olmadigina gore hayati mutlu olacagimiz sekilde yasamali.. ohhh girsin annecigin evine mutlulukla saglicakla kalin.. opuldunuz simsims hanim
Selam ben yurtdisindan dondugumde cok kilo alinca yaklasik 1 sene doktor kontrolde diyet yaptim ve 27-28 kilo verdim.hala devam ediyorum ama eskisi gibi takip etmem gerekmiyor hem hava sicak hem midem de kuculdugunden.
Yediklerini hesapladim 1065 kalori yyapiyor %100 dogru degildir ama ne kadar farkli olabilir. Yazmak kilo vermede cok onemli. Doktor bana 1100un altina dusmemeliyiz saglik acisindan demisti seninkide iyi gorunuyor. Sana tavsiyem bu sekilde devam et ama biskuvi gibi hazir gidalardan veya kek gibi kalori yiyeceklerden uzak durmaya calis. Gun icinde arada ister istemez karsimiza cikiyorlar ama her seferinde yedigimizda kilomuzda cikiyor.
Musait oldugumda kalori cetvelimi gonderebilirim. Et yememissin ama peynirle protein almissin sebze yemissin. Sakin pes etme ama sadece dogru beslenmyle kilo verilir ama uzun surer. Ortalama 1500 kalori yaksan normal bir hayat temposuna sahipsen 200 kaloride gun icinde harcarsin 1700 kalori yapar gunde 1100 kaloriyle beslenirsen gunde 600 kalori kaybetmis olursun. Yaklasik 7500 kalori bir kilo yapiyor yani 12 gunde 1 kilo vermis olursun. Ama hergun duzenli tempolu yuruyus 200 kalori yakmanin disinda vucudun calismasina devam ediyor ve farkedilir sekilde kilo verebiliyorsun.
Sana tekrar basarilar diliyorum.
70+70+70+100+70+75+140+300+25+50+25+70
Ben hala bunu öğrenemedim simsims. Illa o paket bitiyor. Illa 2. Tabak yeniyor hiç azla yetineyim bu da yarına kalsın anlayışım yok. Mevsimlerden romayı da beceremedim. Uff son 3 gündür deli gibi yiyorum adetliyim. Problemin kaynağı ne onu da bilmiyorum neden bu kadar yiyorum sonra da pişman oluyorum. Napmam lazim
aynen tıpkı ben de senin gibiydim.. ama inan degişebilrsin.. hem reglde iştah artar hem kilo.. kendine daha anlayışlı davranmayı ögrenmelisin canım.. bu işte tek püf noktası bu.hata yapsanda.. düşsende kalkıp hatanı kabul edip yola devam etmelisin canım.. ne yarın ne öbür degil.. hemen şimdi başlamalısın..Bilmiyorum. Tartildim ve tartida gördüğüm rakama inanamadim sinirlendim ve dolaba gittim 5 tane hurma yedim çünkü o kadar kalmış bi koli olsaydı yer bitirirdim hepsini. Erteleme cem diyorum yarın dikkat edicem diyorum sabah güzel başlıyorum ama öğlen akşam hiç planladigim gibi gitmiyor. Bu beni daha sinirli yapıyor. Ve kendime güvenim kalmadı 3 gündür iştah patlaması yaşıyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?