Eki Görüntüle 1203071
Kendini seven insanların kendini begenmiş,kibirli,şımarık hatta çok bencil oldugunu düşünürdüm hep.. halbuki hiç alakası yokmuş.. bunun bana böyle olmadıgını kimse söylememiş,ögretmemiş..yeni yeni keşfediyorum hayattaki her mutsuzugumun altında kendini sevmemek ve deger vermemek oldugunu.şimdi yollardayım ve bu bol vakitten istifade bol bol okuyorum.. az önce bir yazı okudum ve hala orda kala kaldım.. kafama daaaank!!!diye bir şey düştü sanki.. saksı olabilir :) özge çuhadaroglunun "hayatta en önemli ilişki kendimizle olan ilişkimiz" yazısı.. o saksı şu cümlelerle düştü kafama "size kırıcı şeyler söyleniyorsa belki de bu sözleri siz kendi kendinize söylüyorsunuz farkında bile olmadan.size yeteri kadar ilgi gösterilmiyorsa belki de siz kendinize yeteri kadar ilgi göstermiyorsunuzdur" diyordu yazıda.. ne kadar dogru çevremden sürekli ilgi bekliyor ve istiyorum ama ben kendimleyeteri kadar ilgilenmiyorum ki başkası benimle ilgilensin..(evet aylardır ben de çok gelişme var ama yeterli degil,şimdi uyanma zamanı) sanki hayatın şifresini bulmuş gibiyim şuan.. tek yapmam gereken kendimle bol bol ilgilenmem :115:
Doğru...Ama dediğin gibi uygulamaya koyabilmek önemli...Ben de meditasyonla yapmayı planlıyorum bu ilgilenmeyi öncelikle, ruh düzelmeden beden asla düzelmiyor....Öptüm canım ve bu güzel duygu paylaşımına çok teşekkürler...
Eki Görüntüle 1203700
merhaba..öncelikle iyi bayramlar..bu tarz müzikleri bende çok severim..senin dinlediğinede bayıldım..bende bitane tavsiye etmek isterim..seversen dinlersin..benim ruhumu dinlendiren müziklerden bitanesi..sevgiyle kal..
Pachelbel Canon in D
Eki Görüntüle 1203507
Bugünden itibaren 3 gün sebzeyle besleniyorum.. maksat biraz dinlenmek.. tatilden hem beslenmem hem sporum hem kişisel gelişimimle ilgili iyice hırslanmış olarak döndüm.1 günlük ev özleminden sonra yarın tekrar yollardayım.en azından bu sefer açık büfe yok
bugün yediklerim:
sabah:38gr ekmek,zeytin ezmesi,domates
ögle:35 gr ekmek ile pesto soslu,domatesli,dilim zeytinli tost(tortilla ekmeginin yarısı)
ara:4 günkurusu 4 ceviz
ara:1/2 çay bardagı leblebi,1 tane bayram çikolatası (bayramın 1. gününü 1 çikolatayla atlattım:)
akşam:6 kaşık taze fasülye,1 küçük patates
bu arada geç yazıyorum yoldayken görmemişimyok görmedim..ama açıp bakarım :)
Çok beğendim, bana da fikir oluyor canım sağol...
Pestoyu peynirsiz yapacağım artık evde biliyorsun benim durumları :)) Bu arada ben de çikolata yedim yeğenimle maaalesefff:))Beni o çıkardı yoldan dayanamadım :))) O kadar olur ama ...
Tortilla ekmeğinin tam diet olanını bulamadım bulsam alacağım ama içinde şeker ve koruyucular var...Evde mi yapıp kurutsam diyorum tam buğday ve kepekle falan o da zahmetli geliyor ya bir de tutmazsa uğraş dur...Biraz Carrefour gurme veya Macro center bakmam lazım belki vardır daha dietetif olanı..Sen ölçülü yiyorsun zaten..Ben pek ölçülü yiyemediğim için herşeyine dikkat ediyorum böyle malzemelerin....
Tortilla çok kurtarıcı ve güzel bir çeşit oluşturuyor senin yaptığına da bayıldım zeytinin her şekli favorimdir...
Öptüm babe...
Aaa sen Cereal bar yemişsin tamam....o biraz daha lezzet barındırıyor tatlı niyetine:))) Tortilla pizza biz de yapıyoruz özellikle yeğenim kalın hamur asla yemediği için ona özel yapıyoruz dediğin gibi kalori oranı azalıyor...Haklısın canım...Öptüm...
Merhaba..konuya hop diye atladim biraz ama mazur gorun..bizde cocuk planliyoruz ve bende sizin gibi saglikli beslenmek istiyorum..acikcasi 13 kilo verdikten sonra tekrar geri almadim ama eski aburcuburlara geri basladim resmen..ipin ucunu birakmamam lazim..simsims gercekten insan kendini saldigi biranda seni okumali:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?