Kendime anlayışlı davranmayi öğrenmem gerek. Ogrenicem inşallah. Ne kadar iyisin. Sağol hersey icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1199637
Bugün koşuşturmacayla geçti.. son güne bırakılan işler ve alışverişle.. çünküüüü bu gece yola çıkıyorum.. tatil başlasın:124::124::124: gece yola çıkıyorum ama hala bavulum hazır degil.. az kaldı ha gayret diyorumaçık büfeyle sınava gidiyorum desem aslında daha dogru.. kim korkar açık büfeden.. herşeyin tadına bakmak zorunda degilim ki di mi? hele tatlıların hiççç.. biliyorum hepsinin tadını.. paylaşımlarım ordan da olabildigince devam edicek.. etmezse merak etmeyin pazartesi en kötü burdayım..
Bugün yediklerim:
sabah:35 gr ekmek,40gr peynir(kaşar,beyaz karışık),domates
ara:yok
ögle:2 tane patlıcanlı börek
ara:1/2 şeftali,18 vişne,1 kuru kayısı,4 ceviz
akşameynirli kabak
Iyi eğlenceler canım. Ben sana güveniyorum. iradenle üstesinden gelirsin. Bu bi kısır döngü. Yiyip kilo alıyorsun sonra kilo almaktan mutsuz olup yine yiyorsun ve bu kısır döngü sen kırana kadar devam ediyor. Sen bu kısır döngüden kurtulmussun. Sakın tekrar dönme.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni takip ediyorum iyi eğlenceler ☺️☺️ ben açık büfeli 9 gün tatilden +400 gr ile döndüm. Ve iki gün içinde de onu verdim ☺️ bol bol yüzmek işin sırrı ve evet tatlı bölümüne hiç girmedim. Öğle yemeklerinde de üzüm veya karpuz yedim tavsiye ediyorum ☺️
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkürler kızlar..açık büfeye ragmen kilo verip dönmeyi planlıyorum.. inşallah
İyi tatiller iyi eglenceler.. sen yaparsin canim benim eminimzaten bool bool yuzer aksamda 6 dan sonea bisey yemezsen emin ol kilo verir gelirsin pqylasimlarini bekliyoruz ;-)
simsims bir süredir uğramamıştım ve 70 e gelmişsin tebriklersıra 6 lı rakamlarda çok heyecanlı değilmi bu arada tatildeymişsin bol bol yüz güneşlen gez dolaş ama bol bol yemek yeme bu arada dünkü menün gayet güzelmiş ah birde cips olmasa kendine iyi bak ve tatilin tadını çıkar
Bayılırım Audrey'e ve tarzına... Zerafetin vücut bulduğu idollerden, aynı zamanda Marylynn hayranıyım...
Yediklerin de çok güzel ama et kısımları bana uymuyor maalesef, gerçekten sağlıklı besleniyorsun çok güzel sayfan canım....
Diet yapmak değil sağlıklı beslenmenin önemini bilen birisi olarak açtığın başlık da çok isabetli...
Nerede tatildesin canım, biz de gideceğiz eşimin işleri yoğunluktan kurtulursa ama şu anda yollar çıkılacak gibi değil otoyolda trafik sıkışıklığı varmış...Sen şanslısın ve ben de şanslıyım ki evde rahatım bahçede falan takılıyorum ....
Sağol kardeşim...Ben ve kedilerim Boncuk'la Pati bahçe şezlongundayızkitap okuyoruz akşamüstleri, çok tatlılar onları sokakta sakat ve hasta bulup kurtarmıştım bebekliklerinden beri benimle ikisi de.İkisi de ayrı huyda Pati gelip haşlanmış tavuk kokusu duyarsa ister ısrarla, gel dedin mi koşar gelir köpek gibidir, havada kuş yakalar, arada kertenkele yakalayıp bana hediye diye bırakır :)))Bahçeyi haşereden falan da koruyorlar..Boncuk ise ağaçların kedisi, yabancı kedileri bahçeye sokmaz...Ev olayı bambaşka ama ben bahçeli evde olmama rağmen çekemiyoruz artık şu İstanbul'u Fethiye olur, Marmaris'in bir köyü olur bir Ege kasabasına yerleşmek istiyoruz ailecek birçok şehirlinin istediği gibi:))) Ben de sayfanı takip edeceğim canım çok güzel iç açıcı şeyler paylaşıyorsun..Teşekkürler...Yemek fikri de alıyorum bugün ne yapsam tarzında...
çok severim kedileri, benim de var :)) şu an sanki evinizi gördüm.. bahçeyi,kedileri,şezlongu,agaçları :)) ne güzel keyif.. evet benim de hayalim bir çiftlikte yaşamak..kediler,köpeler,kuzular,tavuklar,keçiler,inekler.. özgürce yaşayacakları koşturup durucakları bir çiftlik.. sanırım bunun için loto oynamam gerekicekumarım bir gün dileklerimiz gerçekleşir teşekkürler, her zaman beklerim
ben de öptüm canım iyi gecelerÇok tatlısın canım..Öptüm iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?