teşekkür ederim canım ben de hiç geçmiyecek sanmıştım ama geçti :) wasayı her türlü seviyorum ben,mukavvası krem peynirsiz olmuyor ama.. hele bunun çikolatalısı bi harikahaklısın maalesef herşey katkı maddeli oldu artık.saf ürün bulmak zor maksat rafta uzun kalabilisin.. ben de yeni yeni bebek düşünüyorum,geç kalanlardanım..(yaşım 37) hala da düşünme aşamasındayım.zaten 3 aylık prolaktin tedavim bitmeden imkansız.. kararsızım ama karar verene kadarda 40 olmak istemiyorum.. anneligime güveniyorum ama hayatımdaki değişiklikler ve sorumluluklar beni korkutuyor.. umarım her isteyen bebek sahibi olur.. inşalah bebegine kavuştugun günleri de görürürüz canım ben de öptüm
Ayyy aynı psikoloji bende de vardı, yaşlarımız yakın bu arada, çok iyi....:)) Yani geç kalma biliyorsun sebeplerini,yumurtalar tükeniyor,spermler zayıflıyor birsürü iş...Ben bu ay bir hormon kullandım yumurtlama için ölüyordum desem yeridir hala göğüslerim birer bomba misali,karnımda ağrılarla ve tuhaf ödemlerimle dolaşıyorum... Ya hayat standardı nedir ki, boşver...Çocuk evet seni yani özellikle anneyi bağımlı yapıyor ama bu çok tatlı bir bağımlılık. Sen ne yersen ondan yer, okul desen illa paralı mı okutuyor insanlar...Seninle birlikte sana yoldaş yaşarsınız..Bak annelerimizin yaşı da geliyor Allah gecinden versin, ben o kadar özlem içindeyim ki artık kediler falan avutmuyor bebeğimi sarmak istiyorum...annemle torununu sevmek istiyorum...Sırtlanırım gezerim, önüme asarım gezerim...Yine gezersin yine gezersin...
Çalışmak dersen ben çocuk için bu sene bıraktım aktif çalışmayı benim meslek çok stresli bir de o stresle bebek olacağı varsa da olmaz, telefon kullanmıyorum, birini sinirden parçalamış insanım...İstanbul zaten başlıbaşına bir keşmekeş,trafiğinden çıkılmıyor araba kullanmak bir eziyet...O kadar asgari standartlarda yaşıyorum ki ben de söylediğin gibi annelik duygumdan vb. çok eminim...Yani inanki bizim gibi anneler olmalı, kültürlü, çocuğuna yaşadıklarını aktarabilecek, bilgi aktarımını sonraki kuşağa geçirebilecek...İnsanların yaşam amacı şu bence bilgiyi ve genleri aktarabilmek ...Bundan başka birşey için doğduğumuzu düşünmüyorum ve en özel içgüdümüzün de bu olduğunu düşünüyorum...
Şimdi sen yapmazsan, ben yapmazsam nereden bulacak bu memleket kültürlü insanları...Yani diyeceğim o ki ne insanlar var insan diyemeyeceğin kaçar kaçar çocuk yapıyorlar biz zatyen bir yaparız pir yaparız bilemedin en fazla iki....Çocukla daha da güzelleşeceğimi gerçekten bir kadın olacağımı daha doğrusu kadın olarak doğmanın gerçek amacını gerçekleştireceğimi düşünüyorum ayrıca...Olmazsa evet üzülürüm dünyanın sonu değilse de bir süre üzülür sonra kendimi başka şeylere adarım..Çok adorable bir insanımdır maalesef...Yeğenim bıktı sürekli mıncırıyorum diye çocuk kaçıyor artık yanaklarını sıkıyorum falan, haşin seviyorum çocuk özlemimden herhalde:))) ve kediler kediler kediler de bıktııı hem beni çok seviyorlar dibimden ayrılmazlar hem de mıncıracağımı anlayınca hemen tırıs tırıs yandan yandan kaçıyorlar EL MAYRA BEN BÖYLE BİR SARILMA, SIKI SARILMA HASTALIĞI GELDİ BANA SANIRIM YAKINLARIMI ÇOK ERKEN KAYBETMEKTEN VE DE KAYBETME KORKUSUNDAN...İş hayatından fırsat bulamadım ki onlarla beraber yaşamaya...ANNEM BIRAK BU SICAKTA LÜTFEN DOKUNMA BANA DİYOR ARTIK İLLALLAH DEDİLER YANİ BEN D E ONLARA AFERİN MEZARDA SEVERLER KUCAKLARLAR SİZİ , UNTOUCHABLES AİLESİ DİYORUM YAAA..ALEMİZ BİZ...CURCUNA...Bir tek babam ben izin veriyorum kızım diyor da babamı seviyorum
ne güzel söylüyorsun.. bunların çogu bende var ama bir tek ne yok biliyor musun?ben öyle sokaktaki çocugu ,eşimin dostumun çocugunu öyle sevemiyorum.hatta ve hatta yigenimi tabiki seviyorum ama seninki gibi degil.ben biraz mesafeliyim bu konuda.herkes kendi çocugun olunca geçer diyorama bu sene biraz daha istekliyim çocuk konusunda.. çevremde evli kadar bekar arkadaşlarım ,çocuklu kadar çocuksuz arkadaşlarım var.yani işler eskisi gibi degil.. anneme geç evlenmişsin derdim 26 yaşında evlenmiş.şimdi herşey daha farkli.. bir de ben çocukla kadın oldugumu düşünmüyorum.evet insan içgüdüsü genlerini aktarmak ama kadınlık doguştan bence.. şunlara da inanmıyorum.çocuksuz aile olmaz.. çocuk aileyi kurtarır.. çocuk şart vs.. çok kafam karışık çok bu arada gördügün tedavi ve sonrasındaki yan etkiler için üzüldüm.. umarım en kısa zamanda geçer.. zor zamanlar geçirmişsin.. tüp bebek düşün müyor musunuz?senin gördügün tedavi nasıl bir şey?ben tüp düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
Gunaydin pko hastaligi ve prolaktin bendede var benim yasim 28 ama 7-8 yil tedavi gordum nerdeyse.. 4 aydir cocuk deniyoruz henuz bisey yok.umudum hep var ama...korkuyorum
Henuz bebek icin doktora gitmedik.kendimiz deniyoruz.doktorlar 6 aya kadar deneyin diyorlar ya. 6 aydan sonra hala olmazsa gitmeyi dusunuyoruz
bugün öglen uyandım.. dün gece o kadar yorgunluga gece hava da bir o kadar sıcak olunca uyuyamadım.. ev için market alışverişi henüz yapmadıgımız için evde hiç bir şey yoktu.. yolda yemek için yanımıza aldıgımız elmalardan ve leblebiden yedim.. bir kaç saat sonra ani bir kararla 3,5 saat daha yol yaparak kayınvalidelerin yazlıgına geldik..çünkü malum bizim evde su yok şuan.. 2 gün burda kalıcaz ve bu sürede biz yokkken mutfak borusu tamir edilecek.. geçen haftadan beri yollardayım ve fark ettim ki yolda veya sonrasında çok yemek yeniyor..düzenimi özlüyorum halbuki ne planlarım vardı.deniz kenarı yürüyüşleri ve hafif ve düzenli yemek menüleriyle ilgili.neyse buna da şükür :)
bugün yediklerim:
sabah:yok
ara:yok
ögle:2 küçük elma,1 su bardagı leblebi
ara:4 kayısı,1 su bardagı leblebi,1 kola
ara:1 kurabiye
akşam:balık,salata,1 kaşık patates salatası,1/2 dilim ekmek,1 dilim kavun
Ah hayatimmm buna da şükür et ben bi tatil yaptim uc günlük valla hormonlarım dahi bozuldu galibagayet hos kacamak da olsun arada aynen devam izindeyiz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim canımmmmseneye öyle bir kiloda olalım ki tatilde kilo alsak dahi zayıf olalım eskiden gittigim bir diyetisyen (çöp gibi oldugunu söylememe gerek yok sanırım:) tatile gidicek diye diyet yapmış 4 kilo vermişti.."nasıl olsa tatil de yeniyor kilo alınıyor, rahat rahat yerim" diye.. bunu hiç unutmam.. seneye yaz tatiline bizde öyle yaparız:112:
canımm merhabasimsims nerelerdesin nasıl gidiyor sağlıklı beslenme tatil birkaç gündür ortalarda yoksun:44:
canımm merhababen buralardayım, sadece dün yazmamıştım :112: dün kayınvalidemlerden ayrıldık yazlıga geri döndük ama maalesef hala su problemi vardı..canım çok sıkkındı bu yüzden hiç bir şey yazmak gelmedi içimden.bu sabah halloldu şükür.. şimdi köşe bucak ev temizligi arasında yazılyorum bu satırları :) yolculuklarda biraz dengem bozuluyor ama onun dışında iyi gidiyor canım.. :)tatil yazlıkta geç başlıyormuş(arızalar,temizlik vs yüzünden) bunu hatırladım :) senin nasıl gidiyor?geçen yazı yazdıgın topikten sana mesaj atmıştım ama görmedin sanırım.tebrik ederim 68 olmuşssun:81: ben de 10nunda tartılabilicem umarım o zaman 68 i görebilirim
kolay gelsin sana o zaman iyi kalori yakarsın bak temizlik yaparkenyeni farkettim canım mesajı gözümden kaçmış çok teşekkür ederim umarım vermeye devam ederim ve umarım sende vermişsindir ayın 10 unu heyecanla bekleyelim o zaman iyi tatiller sana moralini hiç bozma tatilin keyfini çıkar çünkü kısa sürüyor her güzel şey gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?