Eki Görüntüle 1208565
Bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmekle tost,domates,zeytin,sütlü kahve
ara:1 küçük muz,1 küçük lokum,7 badem
ögle:2 wasa 2krem peynir,domates,salatalık
ara:3 bisküvi,1 şeftali,1 sütlü kahve
akşam:1 wasa,6 kaşık kabak yemegi,3 kaşık yogurt
Eki Görüntüle 1208565
Bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmekle tost,domates,zeytin,sütlü kahve
ara:1 küçük muz,1 küçük lokum,7 badem
ögle:2 wasa 2krem peynir,domates,salatalık
ara:3 bisküvi,1 şeftali,1 sütlü kahve
akşam:1 wasa,6 kaşık kabak yemegi,3 kaşık yogurt
Resimli paylaşımlar çok zevkli ve özendirici olmuş:)) Güzel fikir tebrikler inş tez zamanda hedefinize ulasirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tam gaz devam Süpersin :)) bi benim sayfama da uğra yaa ben az mi ayarliyorum öğünleri ne :'(
Hedef 55 ♡
teşekkür ederimm :)) size de başarılar dilerim.. :13:Harika gidiyosununuz fotograflar iştahımı açtı ama :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yazıları okurken kendimi sayenizde yalnız hissetmiyorum. Kilo vermede uzun bir yolum var. 95 kiloya başladım 94 kiloyum. Sanırım midem anca boşaldı �� insan içine dönünce çok fazla kapalı kapılar olduğunu fark ediyor. Zamanla içeri doğru supurulmus kapısı kitlenmis. Şuan tek tek o kilitleri açmaya başlıyorum. Ilk kapıyı açtığımda gördüğüm zamanla nasıl içime kapanık olduğunu farkettim. Kilo aldikca içime kapanmıştım. Dışarı çıkmak beni huzursuz getiriyordu. Eskiden saatlerce dışarda gezerken suan çabuk yoruldum ve terledigim için daha az dışarı çıkar oldum. Şimdiye ihtiyaç yoksa dışarı çıkmiyorum bile. Zamanla yalnızlık kiloyu kilo yalnızlığı tetikledi. Isteburdayim. Hazırım.
ilaçsız beslenmeye sen mi karar verdin? yoksa doktorun mu?ve neden ilaçsız beslenme?merak ettim.. benim de insülin direncim var.yaptırdıgım tahlilde ki sonuç eskiye göre daha iyi olmasına ragmen dr. ilaca devam dedi..Insulin direnci ve tip 2 diabet çıktı. Tesadüf belli oldu. Ben bunca yıl boşuna bu kadar kilo almışım. Şuan ilaçsız beslenme ile çözüm arayışındayim. Yediğim şeyleri 1 haftadır düşününce sürekli karbonhidrat alıyorum. Sürekli şekerli şeyler yiyorum bağımlılık gibi. 1 kilo dondurmayı hiç rahatsızlık duymadan yiyebiliyorum tek oturusta. Ve her saat başı açım.
Hamile kaldım ilacı kullanamazsin dedi. Bebek için ilk 3 ay çok önemli dediler. Hamilelikte de şekerim yükseldi. Sonra düşük yaptım. Sonra da öyle kaldı tedavi.
Yüzme çok güzel kalori yaktırıyor canım devam etmelisin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canımm madem denizden çıkmıyorum bare bir faydası olsunbu sabah 8den 9 a kadar yüzdüm 800 kulaç yaptım.akşam üstü de bir o kadar yapsam harika olur
hariksın canım ben diyet yapamıyorum inşallah kilo almamışımdır
tatilden nefret ediyorum neyse diyetisyene gidecem belki bir faydsı olur
bu arada yüzmek harika bişey denize gidemiyoruz biz kaç senedir bizim paralar tedaviye gidiyor
çok özledim denizi
bugün seni düşünüyordum biliyormusun :)) özlettin kendini.. sen hala kayınvalide-ev arası gidip geliyor musun? çok yaa haklısın; tedavi hem masraflı hem yıpratıcı bir süreç.. umarım bebişinle tatillere gideceginiz günler yakındır canımmelinden geldigince dikkat etmeye çalış,zorla ikram edilen yemekleri hastayım diye geri çevir,kendini tutmaya çalış canım.. eylülde tekrar başlarız beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?