Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Teşekkürler ederim duygusal bir dönemdi çok şükür geçti. Doktor işini düşünüyorum endokrinoloji gideceğim sanırım. Daha bölümün adını bile söyleyemiyorum 😊 bugün hep dışardaydim ve ilk defa gordugum herşeyden canım istemedi. Bana çikolatalı kek ikram ettiler ve ben HAYIR TEŞEKKÜR EDERİM dedim bu benim bir yiyeceğe ilk hayırimdi.

neyse canım az kaldı eylüle az daha dayan :)) yüregi güzel arkadaşımmmm ben de seni çok öptüm :109:

merhaba canım teşekkür ederim :)) motivasyon için çok güzel bir blog mevsimlerden roma tavsiye ederim.. sana da başarılar diliyorum

harikasın canım herşey ilklerle başlar ve böyle devam eder umarım.. :109:endokrin doktoruna gidiceksin dogru söylüyorsun:114::112:

Dün çok güzel ve özel bir gündü.. ögleden sonra biraz şımardım.. pişmanmıyım? hayır,robot muyum? hayır buna ben izin verdim ve herşey kontrolüm altında oldu

dün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim nohutlu peksimet,3 dilim peynir,domates,salatalık
ara:1 orta muz,6 badem
ögle:3 kaşık zeytinyaglı börülce,3 kaşık yogurt,1 dilim ekmek
ara:3 bisküvi,1 şeftali
şimdi şov başlıyooooor::::::::111::86:
ara:1 mini çilekli kornet(bu yazın ilk algida dondurması da yendi),1 boyoz,1 peksimet
akşameynirli kumru,buzlu latte,1minik sakızlı lokum,yarım top sakızlı dondurma

Mehabalar topiğinizi çok beğendim . Daha önce fark edemediğime üzüldüm. Çünkü Nisan ayında tam diyet yapıp hem spor yapmaya başladım ev sahibimiz evi 15 temmuz a kadar boşaltmamızı söyledi dünya başıma yıkıldı ve sizin de ilk sayfalarda bahsettiğiniz gibi ben direnemeyip stresten hem diyeti bıraktım hem sporu 17 Ağustos ta 1 yıllık evli olacağız inşallah Eşimde kilolarıma dikkat etmem gerektiğini söylüyor şimdi kaç kilo oldum basküle çıkamıyorum yaşım 26 boyum 165 . 1 haftadır dikkat ediyorum yediklerime artık karbonhidratları fazla tüketmiyorum. Öğle araları ve akşam yemekten sonra yürüyorum fırsat buldukça.Sizin azminiz beni tetikliyor . Kilo vermek istiyorum çünkü aynadaki fazlalıklarımı görmek istemiyorum her kıyafeti özgürce giymek istiyorum. Vücudumdan çıkan fazlalıkları aynada görmek istemiyorum

merhaba teşekkür ederim güzel yorumlarınıza tebrik ederim şimdiden evlilik yıldönümüzü,nice yıllara bir yerden başlamak bence en önemlisi.. sizde hem spor hem yediklernize dikkat ederek tekrardan başlamışsınız ne güzel.. :81: şimdi tekrardan başlama zamanı,başarılar diliyorum :13:

Son düzenleme:

Bugün iki ana ögünü de dışarda yedim ve fark ettim ki dışarda daha zor kendini kontrol etmesi..

bugün yediklerim:
sabah 11 geç kahvaltı:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,biber salçası,zeytin,2 çay kaşıgı bal,1 çay kaşıgı reçel,domates,salatalık,sütlü kahve
ara:yok
ögle:yok
ara:2 kurabiye
akşam:salata,2 kaşık karides,2 kaşık fava,1 kaşık deniz börülcesi,2 kaşık kalamar,2 minik peynirli biber,2 dilim ekmek
ara:2 top külahta dondurma:131::131:

yarın yine yollardayım.. seçim için geri dönüyoruz.. oy verip tatile kaldıgımız yerden devam edicezz.. ama bu yolculuklar benim dengemi çok bozuyor.. yollarda çok yemek yeniyor.. bakalım ne olucak.. şu iki gün biraz fazla yedim ve önümüzdeki iki gün cuma ve cumartesi dikkat edicem.pazar günü de tartılıcam..

Ben dışardayken çantama küçük atıştırmalık hazırlıyorum. Çiğ badem ve çiğ fındık çok işe yarıyor. Birde küçük bir sandviç çok iyi oluyor. İçine kaşar ve kırmızıbiber koyuyorum. Öğlen 2 gibi yemek yiyorum. Atıştırmalık 1 gibi yiyorum. Yemek için daha sağlıklı karar veriyorum. Eğer aç dolasirsam canım herseyi yemek istiyor. Bu arada ben hala gece aclığına bir çözüm bulamadım. Ciddi anlamda beni zorluyor. Bir çok engeli astım ama bu beni sarsıyor.

çok iyi yapıyorsun canım,aslında ben de öyle şeyler yapıyorum ama şu iki gün dışarda kutlamalı ailecek yemekler yiyoruz birazda ondan oldu. :)

Son düzenleme:
Gunlugunuzu okumayi bugun bitirdim bastan sona okumadan yorum yapmayi sevmedgimden bir de guzel felince okudum. Mevsimlerden romayi daha evvelden okumustum ilk sayfalar cok uygun burebir olsa da zamanla kendi rotanizi cizmissiniz, devamli bir kacamak hali okudum , bunlari bir tanede durdurdum onceden kriz gelirdi ya da kendim icin pisman miyim hayir gibi cumlelerle anlatmissiniz. Tabi ki arada bu olur hele su an tatildeyseniz daha cok olur ama gunlugunuzde buna cok rastladigim ve dikkatimi cektigi icin soylemek istedim. İradeniz bu kadar uzun yazilardan anlasilacagi uzere saglam ve takdir edilesi ama kendinizi hakli bulursaniz ayni sey tekrar tekrar eder cunku mantiga burumussunuz ve yanlis yapmadiginiza ikna etmissiniz kendinizi . Diyeti tamamen bozmak yeme ataklari ve krizlerinin nasil ustesinden geldiyseniz ufak kacamaklarinda ustesinden gelebilirsiniz butun emeginizi o kucuk kacamaklar bosa cikarmasin istedim :) tatilden sonrasi icin aklinizda bulunsun

Tatlı bir mola 😊 arada bize enerji verir 😊
kesinlikle canım bazen gerekiyor

teşekkürler :)

Merhaba.kahvaltınızı en geç kaçta yapıyorsunuz genel olarak
merhaba en geç 9.30 da kahvaltımı bitirmeye çalışıyorum ama bazen değişiklikler oluyor tabi :112:

Mevsimlerden roma da ki ornek beslenme programı hoşuma gitti ama saatleri benim is saatlerine uymuyor. Acaba birebir uygulamayinca nasil bir fayda sağlar. Yoksa alternatifler guzel tam benlik. Keki çok severim kahve ile.

Mevsimlerden roma da ki ornek beslenme programı hoşuma gitti ama saatleri benim is saatlerine uymuyor. Acaba birebir uygulamayinca nasil bir fayda sağlar. Yoksa alternatifler guzel tam benlik. Keki çok severim kahve ile.

merhaba,saatler nasıl uymuyor?senin yeme düzenin nasıl?

bugün yollarda yedim yemeklerimi.. sonunda bir kaç günlügüne olsa da kavuştum evime.. evim evim güzel evim

bugün yediklerim:
sabah:1 orta boy muz,10 çubuk kraker,1,5 peksimet
ögle:buzlu kahve,haşhaşlı peynirli simit
ara:2 kurabiye
akşam:2 hurma,2 keçi boynuzu

Merhaba 😊 is nedeniyle en gec 7.30 da evden çıkmalıyım. Geç kalırsam is de yiyorum o da sorun oluyor.o da yine en gec 8 . Sonra koşturan başlıyor saat 13.00 a kadar. Sonra saat 18.00 da mola ve saat 20.00 yaşasın ev ☺

çok yogunmuşsunn… ben de sabah çogu zaman erken kalkarım.. bazen 6 da bile kahvaltı yaptıgım oluyor :) sen; 7 de kahvaltı yapsan, 10 da ara ögün, 13 de ögle yemegi,16:30 ara ögün 20 de akşam yemegi yaparsın.. mevsimlerden roma da en geç 9.30 kahvaltı ara ögün en geç 11:30 öglen yemegi en geç 13-14 ara ögün 16:30 akşam yemegi de en geç 20:00 .. yani saatlerin uyuyor canım :112:

Son düzenleme:
143. gün(dün)
dün kk da yenilenme var diye siteye giremedim ve sanki internetim yokmuş gibi hissettim.. uzun zamandır ne facebook ne instagram ne de başka bu kadar ilgilenmiyor vakit geçirmiyorum.tam bir kk bagımlısı olmuşum :)

Dün yediklerim:
sabah:yok(bir gün önce yoldan geldigimiz için dün öglene dogru kalktım)
ögle:40gr ekmek,peynir,domates,salatalık,kahve
ara:1 wasa
akşam:somon füme sarma,3kalamar,3 karides haşlama..
ara:1 avuç patlamış mısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…