neyse canım az kaldı eylüle az daha dayan :)) yüregi güzel arkadaşımmmm ben de seni çok öptümzaten sorunda bu canım yaa çeviremiyorum yiyorum okadar mutsuzumki
seçim için evime gidecem inşallah
sıkıldım buradan hizmet sektörüyüm anlayacan kv gidince onların istedikleri oluyo
geliyorum nneme buradada ablmın çocukları vardı onların istedikleri oldu vee bende yedim
çok dengesiz değilim ama kilo vermem durdu anlıyorum bunu eve gidince tartılacam:26:
eylülde artık diyetisyenle devam edecem cnım yaa belki onunla olur
çok öptüm benim içinde biraz yüz olur muduaların içinde teşekkürler canım
güzel yürekli arkadaşım
merhaba canım teşekkür ederim :)) motivasyon için çok güzel bir blog mevsimlerden roma tavsiye ederim.. sana da başarılar diliyorummerhaba simsims benim günlüğümü beğenmişsin yeni gördüm aradım buldum senin günlüğünü. nasıl özenerek tutuyorsun bravo. ara ara okudum tabii hepsini değil ama fotolar yorumlar sadece beslenmeyle de alakalı değil. çok hoşuma gitti blog gibi. mevsimlerden romaya bakıcam. kendine iyi bak.
harikasın canım herşey ilklerle başlar ve böyle devam eder umarım.. :109:Teşekkürler ederim duygusal bir dönemdi çok şükür geçti. Doktor işini düşünüyorum endokrinoloji gideceğim sanırım. Daha bölümün adını bile söyleyemiyorum 😊 bugün hep dışardaydim ve ilk defa gordugum herşeyden canım istemedi. Bana çikolatalı kek ikram ettiler ve ben HAYIR TEŞEKKÜR EDERİM dedim bu benim bir yiyeceğe ilk hayırimdi.
Mehabalar topiğinizi çok beğendim . Daha önce fark edemediğime üzüldüm.Çünkü Nisan ayında tam diyet yapıp hem spor yapmaya başladım ev sahibimiz evi 15 temmuz a kadar boşaltmamızı söyledi dünya başıma yıkıldı ve sizin de ilk sayfalarda bahsettiğiniz gibi ben direnemeyip stresten hem diyeti bıraktım hem sporu 17 Ağustos ta 1 yıllık evli olacağız inşallah Eşimde kilolarıma dikkat etmem gerektiğini söylüyor şimdi kaç kilo oldum basküle çıkamıyorum yaşım 26 boyum 165 . 1 haftadır dikkat ediyorum yediklerime artık karbonhidratları fazla tüketmiyorum. Öğle araları ve akşam yemekten sonra yürüyorum fırsat buldukça.Sizin azminiz beni tetikliyor . Kilo vermek istiyorum çünkü aynadaki fazlalıklarımı görmek istemiyorum her kıyafeti özgürce giymek istiyorum. Vücudumdan çıkan fazlalıkları aynada görmek istemiyorum
Ben dışardayken çantama küçük atıştırmalık hazırlıyorum. Çiğ badem ve çiğ fındık çok işe yarıyor. Birde küçük bir sandviç çok iyi oluyor. İçine kaşar ve kırmızıbiber koyuyorum. Öğlen 2 gibi yemek yiyorum. Atıştırmalık 1 gibi yiyorum. Yemek için daha sağlıklı karar veriyorum. Eğer aç dolasirsam canım herseyi yemek istiyor. Bu arada ben hala gece aclığına bir çözüm bulamadım. Ciddi anlamda beni zorluyor. Bir çok engeli astım ama bu beni sarsıyor.
kesinlikle canım bazen gerekiyorTatlı bir mola 😊 arada bize enerji verir 😊
teşekkürler :)Gunlugunuzu okumayi bugun bitirdim bastan sona okumadan yorum yapmayi sevmedgimden bir de guzel felince okudum. Mevsimlerden romayi daha evvelden okumustum ilk sayfalar cok uygun burebir olsa da zamanla kendi rotanizi cizmissiniz, devamli bir kacamak hali okudum , bunlari bir tanede durdurdum onceden kriz gelirdi ya da kendim icin pisman miyim hayir gibi cumlelerle anlatmissiniz. Tabi ki arada bu olur hele su an tatildeyseniz daha cok olur ama gunlugunuzde buna cok rastladigim ve dikkatimi cektigi icin soylemek istedim. İradeniz bu kadar uzun yazilardan anlasilacagi uzere saglam ve takdir edilesi ama kendinizi hakli bulursaniz ayni sey tekrar tekrar eder cunku mantiga burumussunuz ve yanlis yapmadiginiza ikna etmissiniz kendinizi . Diyeti tamamen bozmak yeme ataklari ve krizlerinin nasil ustesinden geldiyseniz ufak kacamaklarinda ustesinden gelebilirsiniz butun emeginizi o kucuk kacamaklar bosa cikarmasin istedim :) tatilden sonrasi icin aklinizda bulunsun
merhaba en geç 9.30 da kahvaltımı bitirmeye çalışıyorum ama bazen değişiklikler oluyor tabi :112:Merhaba.kahvaltınızı en geç kaçta yapıyorsunuz genel olarak
Mevsimlerden roma da ki ornek beslenme programı hoşuma gitti ama saatleri benim is saatlerine uymuyor. Acaba birebir uygulamayinca nasil bir fayda sağlar. Yoksa alternatifler guzel tam benlik. Keki çok severim kahve ile.
merhaba en geç 9.30 da kahvaltımı bitirmeye çalışıyorum ama bazen değişiklikler oluyor tabi :112:
cevap için teşekkürler güzel yürekli insan
Merhaba �� is nedeniyle en gec 7.30 da evden çıkmalıyım. Geç kalırsam is de yiyorum o da sorun oluyor.o da yine en gec 8 . Sonra koşturan başlıyor saat 13.00 a kadar. Sonra saat 18.00 da mola ve saat 20.00 yaşasın ev ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?