Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bugün sabah kilom 69,5 çıktı.. 6'lı rakamları gördüm sonunda.(en son geçen sene agustosta tam bu kilolardaydım.. ) sonra oy verip gene yazlık yollarına koyulduk.yolda midem çok kötü olunca bir sürü tuzlu şey yedim bastırsın diye.o yüzden bugün ben bildirim yapmıyorum.. neyseki geldik ve yemek faslı bitti :) bu arada kk yeni düzenine henüz alışamadım neyse zamanla alışırım herhalde..

günlüğünüzü takip ediyorum, tebrik ederim, inşallah bende 6 ile başlayan rakamları görebilirim. 80 ile başladım şu an 74'üm. Bu sefer istikrarla devam edeceğim. Bu arada 6 ile başlayan rakamları görünce saçlarımı altın bakıra boyatacağım. Kendime ödül koydum. Gayede iyi bir motivasyon aracı oldu benim için. Size başarılarınızın devamını diliyorum.

canım inşallah yakında hedefine ulaşacaksın
ben 1 kilo aldım bu sabah 92.3 geldim aslında daha çok aldığımdan korkuyordum
neyse eski düzenime geçtiğimde kilo veririm inşalllah

aman benim kilomun tersi:))) bravo tebrikler.

teşekkür ederim, sizin de çok az kalmış,harikasınız her rakam başı yenilenmek için harika bir fırsat :) ben de size başarılar diliyorum :)
canım inşallah yakında hedefine ulaşacaksın
ben 1 kilo aldım bu sabah 92.3 geldim aslında daha çok aldığımdan korkuyordum
neyse eski düzenime geçtiğimde kilo veririm inşalllah
inşallah canımm.. 1 kiloyla atlanmışsın bence şanslısın evet canım gelince eski düzen devam edrsin hem günlügüne hem diyetine :)
aman benim kilomun tersi:))) bravo tebrikler.
teşekkür ederimm canım ,sen de gayet iyi gidiyorsun tebrik ederim..ben de sana başarılar diliyorum :)

Son düzenleme:
dün ve bugün 2 günlük ara verdim..abartmadan özledigim bir kaç şeyi yedim.. tatilde oldugum için mevsimlerden roma'yı haftalık uygulayamıyorum.çünkü bazen ögle akşam sebze yemek bazen akşam sebze yemek veya sadece sebze çorbası içmek gerekti ve bende tatilde balık yemeyi,kalamar yemegi tercih ettim..eylülde birebir uygulamaya devam edicem ama eylüle kadar liste liste yerine, bu kadar zamandır ögrendiklerimle kendi listemi yapıyorum.. şimdi yarın ne yapıcam? yarın dün ve bugünü telafi etmek için sabah aynı, aralarda meyve- ceviz veya badem veya yogurt ,ögle sebze, akşam protein ekmeksiz yiyecegim.ekmek sadece sabah..eger bunu yapmaz yarın da böyle devam edersem bu yediklerim kiloya dönüşücek,bu dediklerimi yaparsam kilomu koruyacagım..seçim benim :) siz de biraz fazla yediginizde ertesi günü bu şekilde geçirseniz bir önceki gün yedikleriniz kilo olarak geri dönmez

Son düzenleme:
dün yediklerim:
sabah:2 wasa,2 krem peynir,domates,salatalık,zeytin,sütlü kahve
ara:şeftali, 8 badem
ögle:salata,yogurtlu semizotu
ara:30 tane üzüm,7 badem
akşam:balık,salata,1 çatal patates
ara:1 minik ısırık kurabiye

şu wasa dan alamadım ben hala
çeşitleri var hangisinden alayım canım birde tadı güzel miii

ben en çok "wasa fibre"'yi begeniyorum canım.. digerleri daha kuru geliyor.. eti form tarzı şeyleri seviyorsan,wasayı da seversin bence
anladımmm fibre
eti form u seviyorum en çok da mısır patlağını seviyorum
alayım bende

hayatımın kaçta kaçını yönetebiliyorum?ihayatımın kontrolü kimde?istedigim işimi yapıyorum?bilemiyorum ama istedigim hayat bu degil onu biliyorum..ben potansiyelimin %100 kullanmıyorum..belki %50-60.. benim hayatta her işim geç olmuştur bu sebepten.. geçtir ama olmuştur.. şanslıyımdır aslında ama geç şanslı şu an düşündügümde hayatımda istedigim her ama her şeyi yapabilecek olanaktayım .ee peki neden olanaklarımı kullanmıyor ve istedigim hayatı yaşamıyorum..nasıl olsam mutlu olurdum biliyorum.peki neyi bekliyorum.? zamanı mı ve hayatımı kontrol etmekten uzak, akışına bırakmış şekilde,plansız programsız yaşıyorum..günü kurtarıyor,gelecegi planlamıyorum..belki bi liste yapmalı isteklerimi ,hayellerimi kolay olabilecekten zor olabilecege göre yazmalı ona görede plan yapmalıyım.. benim bir planım var şimdi; plan yapmak,şu anımı ve gelecegimi planlamak.. şimdi diyebilirsiniz; plan yapmak degil, akışına bırakmak daha iyi bazen..zaman zaman bu da dogru ama benim bahsettigim zaman bu zaman degil ben zaten hep öyle yaptım şimdiye kadar.. hep akışına bıraktım ve aktı gitti 37 sene böyle.. bir 37 sene daha böyle gitmesin,yapacak o kadar çok şey varki..şimdi plan yapma zamanı..

Son düzenleme:
inşeAllah herşey planladığın gibi olur canım
benim hayatım da çok yavan aynen dediğin gibi hayatımın yönetimi şuan % 50 60 çok iyi bir rakam
benim yönetim bayağ bir kaydı yani özellikle tatillerde nerdeyse hiç yok
ve beni tanısan imkanı yok aslı dersin gerçi ağzımızın tadı bozulmasın diye
çok taviz verdim neyse yine olayı nereye getirdim benim kafa gidik iyice
hadi bakalım ilk önce ne yapmaya karar verdin peki
bende bir liste yapacam hep istediğim bir şeydi harikasın

inşallah canımm hepimiz için öyle olur hehe az kadı dayan.. haklısın aslında kadınlar daha çok taviz veriyor bu hayatta..hmm sen sorunca düşündüm hiç düşünmedim daha liste yapmadıgım için ama el sanatları ve el emegi şeyler ögrenmek çok isityor ama hiç bir şey yapmıyorum meselaa.. en kolay kendim için yapabilecegim o geldi aklıma..dikiş dikmeyi ögrenmek istiyorum.aklımda hep modeller var.şöyle bir kıyafet olsa burası böyle olsa vs vs gibi,veya kaneviçe çantalar,hatta ve hatta küpeler yapmak istiyorum kaneviçe desenli..hep istiyorum ama eylülde kursa gidicem bu sefer..aslında şanslıyım,sevdigim o kadar çok hobi var ki.. hep aklımda ve ben bunları ögrenmek istiyorummm..onlarla başlarım,en kolayı ve zevklisi "diger zorları sona saklayayım ki hiç sıra gelmesin" demiceeeemmm onlara da gelicek sıra.. iş ile ilgili planlarım var bakalım esas mesele onlar.. hadi sen de söyle en kolay planın ne olurdu?bak ben de merak ettim şimdi

katılabilirmiyim size 70 kiloyum ve kafayı yemek üzereyim kilomu ne kadar taktıkça o kadar sinirden yemek yiyorum
merhaba ben burda kişisel günlük tutuyorum,diyet gruplarına katılabilrsin mesela.. motivasyon içinse her zaman beklerim,burdayım..

bugün yediklerim:
sabah:1/2 simit,krem peynir,kaşar peynir,salatalık,sütlü kahve
ara:1 şeftali,7 badem
ögle:1/2 simit,1 çay bardagı leblebi,15 tane üzüm(çok alakasız bir öglen yemegi oldu)
ara:2 kurabiye,1 sütlü kahve
akşam:çoban salata,1 dilim ekmek ile tost,peynir
ara:1/2 kurabiye

dün 1000 kulaç,bugün ise 800 kulaç yüzdüm

bir süredir giremeiyorum kişisel sebeplerden bu siteye ne olmuş ya çok karışık geldi ama neyse simsims tebrik ederim 69.5 gelmişsin 6 ları görmekte güzel yavaş olsun kalıcı olsun sakın bırakma çok iyi gidiyorsun ben duraklama dönemindeyim bildiğin hala 68.8 ama en azından almıyorum oda yeter şimdilik bir ay sonra çok önemli bir sınavım var aslında ona hazırlanıyorum baya yoğunum çokta dikkat etmiyorum birde ders çalıştığımdan umarım kilo almamda aklıma geldin tartılcaktın ya senin için geldim neyse çok iyi gidiyorsun şu sınav istediğim gibi geçer inşallah sonra yine buralara gelirim kendine iyi bak sakın pes etme

bende sana dedim sonra unuttum listem kabarık aslında nedense hiç el sanatlarına ilgim yok beceriksiz olmayı seviyorum ben hep sporla ilgili şeyler geldi
tenis oynamayı çok istiyorum ama çorumda pek iyi kort yok ama yapmaya karalıyım
yüzmede profesyonel olmak istiyorum eylülde başlayacam (bu almıştım kararını zaten)
aklıma geldikçe yazarım en çok tenisi istiyorum
birde ayvalığa yerleşmek istiyorum(bunu ne zaman söylesem eşim neden Balıkesir dyo)
çok sevimli oralar çok sevmiştim 7 yılım var
başka listeye eklemem gerekirse yazarım

umarım şimdi herşey yolundadır canım,merhaba bana da ilk gün çok karışık gelmişti site ama alıştım galiba,hatta sevdim bilee böyle zor ve stresli zamanlarda kilo vermek çok zor haklısın..en iyisini yapıyorsun kilonu koruyarak.. çok tatlısın,beni düşünüp geldigin ve destegin için teşekkürler sana da sınavında bol şans dilerim.. gelince mutlaka ugra.özelden de dertleşebiliriz istedigin zaman öptüm seni

harikasın bayıldım senin planlarına daabenim de planlarım arasında yüzme var,hatta hayatımda hep olsun istiyorum.bana çok iyi geliyor,deşarj oluyorum,hatta bir çok şey düşünüyor,planlıyorum yüzerken tenisi de çok severim,yıllar önce oynamışlıgım vardı hatta sonra squasha geçtim bir süre de squash oynadım..hey gidi günler sen profosyonel ben amatör yüzelim seneye bol bol :) ayvalıga çok yıllar önce gitmiştim ve begenmiştim ben de..ne güzel olur canım inşallah.. benim de hayalim deniz kenarı bir köy.. ve orda bir çiftlik.. "simsims hanımın çiftligi" neden olmasın ki? di mi?herşey hayal etmekle başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…