çok teşekkür ederim canımmm sen de kendine iyi bak.. mesajın bana çok iyi geldi..after eight ben de çok severim.naneli naneli. iki tane karar canım.
hayat bu inişler çıkışlar hep var. rejinden kopmayalım ki bedenimiz daha sağlıklı olsun. sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. sağlıklı bedenin daha doğru karar verdireceğini hissediyorum. büyükler de zamanla çocuklaşabiliyorlar. hep büyüğümüz olarak daha mantıklı olacaklarını düşünüyoruz ama öyle olmuyor bazen. kendine iyi bak.
Geçmiş olsun canım. Unutma her şey bizim elimizde biz istersek vardır, biz istemezsek yoktur.Eki Görüntüle 1230474
Ben degilmiydim dün ufacık bir şeye üzülüp üzüntümden aglayan, ben degilmiydim annemle küçücük bir olay yüzünden tartışan.(dün ki büyük olay bugün oldu sana küçücük).bu sabah öyle bir olayla uyandım ki..(görünmez bir kaza diyelim)sabah 9dan 15 e kadar acil kapısındaydım..annem şimdi daha iyi Allahıma şükür ve daha da iyi olucak..onu beklerken acile gelen onlarca hasta ve yakınları.. herkesin acısı, derdi farklı.. çıglıklar,bayılanlar,ümitler,ümitsizlikler.. hayatın acı gerçekleri tokat gibi geldi ve parmak izleri hala yüzümde..
Not:Bu aralar günlügümü aksatırsam ve cevap yazamazsam bilinki pek keyfim yok..
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Unutma her şey bizim elimizde biz istersek vardır, biz istemezsek yoktur.
teşekkür ederim.. size de başarılar dilerim..Ben de bir hevesle yazmıştım, neyse sağlık olsun herşeyin başı o. Size geçmiş olsun, ben de bir günlük açacağım, umarım kısa zamanda anneniz iyileşir ve siz de tekrar buraya dönersiniz.
teşekkür ederim canım.. amin canım..haklısın.. burdayım, geri geldim,sen de hoşgeldin..Merhaba canim
Uzun zamandir okuyamamistim seni bugun bi cirpida okudum yine tum yazdiklarini..
Tatildede olsan kendini frenlemeyi basarmissin bazen basaramamissin ama sonrasinda telafi etmesini bilmissin.. tebrik ederim iyi gidiyorsun..
Annene cok gecmis olsun.. arada oluyor ufak seylerden anlasmamzliklar tartismalar.. ama onlari Allah basimizdan eksik etmesin varliklari bile yeter cogu seye.. bide sunu soylemek istiyorum bizler bazen hic tanimadigimiz insanlara bile gosterebildigimiz anlayisi hosgoruyu ailemize sevdiklerimize gosteremiyoruz.. oysa en cok anlayisi onlar hakediyor..
Umarim kisa zamanda kendini iyi hisseder burayi ıssız sessiz birakmasin..
sadece senin degil, dedigim gibi zaman zaman hepimizin derdi canım..başarılar ..Simsims ben cumaya başlıyorum tekrar yine yeniden. Ayy son dediğin çok isteyip de killarını kipirdatmiyorlar kısmına alındım biraz. Bu kaçıncı başlayiş dimi
maalesef canım….çok acı maalesef böyle hikayeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?