Hadi bakalım kolay gelsin 69 kg ile başladın ben arayı baya açtım.bugün tatil sonrası ilk iş günü çok yogun geçti..yemek yemege vaktim olmadı resmen.. mevsimlerden roma listesine bugün tekrar başladım.. ama dengesiz bir menü oldu..şu an kilomu bilmiyorum ama geçen hafta tam 69 kiloydum.. bakalım 3 hafta sonra ne olucak : )
bugün yediklerim:
sabah:2 etimek,2 dilim hellim peynir,salatalık
ara:yok
ögle:yok
ara:20 fındık
akşam:tonbalıklı peynirli sandiviç
ara:2 parça çikolata
Eki Görüntüle 1237669
Uff çok haklı bir konuya değinmissin. Ben de bu konudan muzdaribim. Başkalarına bi söz verdiğimde elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorum. Ama konu kendim olunca yapmamak ertelemek yapacağını sanmak söz konusu. dediğin gibi insan kendisine olan saygısını yitiriyor. Ben sigara konusunda bunu çok yaşadım. Ve yeni yeni toparlaniyorum. Yeni yeni kendime inanmaya başladım. Verdiğimiz sözleri yerine getirmemiz de kendimize olan güveni artırıyor. Sen bu yola gidince yola girdikten beri de gayet istikrarlısın yavaş ve emin adımlarla ilerliyorsun. Ve ilerlryeceksinEki Görüntüle 1238959
benim için hayatta en önemli söz kendime verdigim söz..ve ne yazık ki en çok tutumadıgım söz yine kendime verdigin söz..
tabiki sözlerin hepsi çok önemli..kime söz verirsen ver ,hepsi degerli.. çünkü yapmayı tahattüt ediyorsun,yaparım diyorsun,kendine güveniyorsun ama hepimizin tutamadıgı sözleri vardır.her gün o kadar çok söz veriyorum ki kendime..şunu yapıcam bunu yapıcam şöyle yapıcam..mesela iki gündür tekrardan liste yapmaya başlayamadım kendime söz verdigim halde.. öyle oturup "söz veriyorum başlıyorum" demedim ama başlıyorum dedim ve burda da yazdım bir kere.. benim için yapamayı tahattüt ettigim herşey sözdür..tabi bazen "söz veriyorum şunu yapıcam eger yapamazsam şu olmasın bu olmasın vs" dedigimde oluyor ve ona ragmen sözümde durmayıp yapmadıgım da oluyor.. peki agızdan çıkan karar neden uygulanamıyor?neden tutulamıyor?insan agzından çıkan sözlere dikkat etmeli ve tutamıyacagı sözler vermemeli yoksa kendisine olan saygısını yitiriyor..
not:bu bahsettigim kendimize ve çevremize söyledigimiz ufak sözler kandırmalar diyelim..hani yapamıyacagımızı bilirizde gene de yaparım deriz.. hani yapabilecegimizi sanırız da zamanı gelince yapamayız vb.. yoksa sözümde durmayı iyi bilirim de en çok kendimi kandırırım.. : )
teşekkür ederim canım.. sen de kararlısın.. vazgeçmiyorsun ki burdasın.. sen de başarıcaksın : )Uff çok haklı bir konuya değinmissin. Ben de bu konudan muzdaribim. Başkalarına bi söz verdiğimde elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorum. Ama konu kendim olunca yapmamak ertelemek yapacağını sanmak söz konusu. dediğin gibi insan kendisine olan saygısını yitiriyor. Ben sigara konusunda bunu çok yaşadım. Ve yeni yeni toparlaniyorum. Yeni yeni kendime inanmaya başladım. Verdiğimiz sözleri yerine getirmemiz de kendimize olan güveni artırıyor. Sen bu yola gidince yola girdikten beri de gayet istikrarlısın yavaş ve emin adımlarla ilerliyorsun. Ve ilerlryeceksin
teşekkür ederimm bu güzel yoruma..merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum. hani olurya kapının ucundan bakıp gidiyordum. nihayet diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye karar verdim. çünkü ben her zaman diyetteyim. işin aslı diyetteymiş gibi yapıp herşeyden yiyordum. tabi kilo vermek nerde dahada alıyordum. sizi takip ettim okudum. bana ilham verdiniz. şimdi bende başladım sıkmadan kasmadan devam ediyorum. inşallah sizin gibi güzel sonuçlar alırım.
teşekkür ederim yorumunuza : ) maalesef kilo insanı daha yaşlı gösteriyor haklısınız.. başlamak için güzel bir gün bence deYazilanlarin hepsini olmasa da bir çoğunu okudum.. tesekkur ederim beni cesaretlendirdiniz! Artik ben de başlıyorum pazartesi yarın ya da hafta sonu değil, hemen bu akşam :) gnc yaşımda fazlalklarim yüzünden daha olgun gosteriyorum.. gecen zaman geri gelmeyecek ki..hem eşime güzel bir hanim olmak varken.. ben de sizinleyim :)
size önerim her gün farklı şeyler yemege çalışın.mesela kahvaltıda bi sabah çavdar ekmek beyaz peynir siyah zeytin,bir sabah kepek ekmek krem peynir yeşil zeytin gibi çeşitlendirin ki metabolizmanızı yediklerinize alışmasın...ara ögünleri hep aynı saatlerde yapmaya çalışın.bir de akşam yemeginden sonra bir şey yemeyin.ben bunlara dikkat ediyorum.Bana önerilerde bulunur musunuz genel anlamda :) bol su içmek gibi mesela faydasini gördüğünüz şeyler :) ben ılık suyun faydasını görmüştüm bir ara :) sabahları ac karna içiyordum
bir gün Ankaraya geldiginde starbucksta yeriz o zaman : )Ama bu simitten canım çekti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?