teşekkürlermerhabalar canım başlıkta resimli diyince ilgimi çekti. ne kadar güzelmiş böyle resimli paylaşmak. hoşuma gitti
ben regl zamanı sana tarçınlı elma öneririm. meyve seviyorsan karpuz gibi tatlı meyveler öneririm tatlı ihtiyacını sıfırlar. kolay gelsn
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
İnsanın hayatında bir dönüm noktası vardır. Siz bunu başarmış farkındalığı yakalamışsınız. Umarım azminiz giderek artar ve eksilmez. Ayrıca çok güzel bir günlüğünüz var bizle paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim :)
Banada tekrar diyete başlamam ve plana girmem konusunda öncü oldunuz asıl ben teşekkür ederim :)ne kadar güzel böyle sözler duymak.. dogru söylüyorsunuz gerçekten hayatım degişti benim.. hemde her anlamda..neleri yanlış yaptıgımı ve nasıl yapmam gerektigini ögrendim hem özel hayatımda hem beslenmemde.. ben de size teşekkür ederim..çok mutlu oldum
merhabaMerhaba
Şunu belirteyim; günlüğünüz kendini okutuyor :)
Bir kaç zamandır okuyordum ara ara, içimden yazmak geldi.
Gerçekten çok iyi gidiyorsunuz. Ağır ve kararlı adımlar .. :)
Vücudunuzla beraber psikolojiniz de iyileşti sanırım :) Okuyanların da içine pozitif enerji yolluyorsunuz.
Umarım 5 aydır olduğu gibi sürekli yazarsınız ve hiç vazgeçmezsiniz
Bu arada, aynı dönemde başlamışız sağlıklı yaşama:)
evet hayat böyle daha güzelllmerhabateşekkür ediyorum güzel yorumlarınıza zayıflamak için açtıgım bu günlük,yazdıkça kendimi bulmamı,anlamamı ve saglıklı beslenmemi sagladı(Bir taşla üç kuş : ).. ..hayata hep olumsuz bakarken, biraz da olumlu tarafından bakmayı ögrendim ben de sizi takip ediyorum.. siz de gayet iyi gidiyorsunuz ve arkadaşlarınızı motive ediyorsunuz..ne güzel aynı anda başlamışız ve hep böyle devam edelim
teşekkür ederim canımevet hayat böyle daha güzelll
ne kadar güzel hayatınızın en önemli 3 unsurunu güzelleştirmişsinizz
Başarılar canım , umarım tamamlayabilirsin. :)dün tekrar tatilimin son kısmı için yollardaydım ama bu kez uçakla ve sandım ki hem çok kolay olucak hem mide bulantısını bastırmak için yemek zorunda kalmayacagım ama fena yanılmışım.11deki uçak için 8de kalktım ve eve geldigimde 16ydı..hadi onu geçtim,arabaya göre tabiki konforluydu tüm yolculuk.. artı uçak hava boşluguna girdi maalesef ve benim midem mahvoldu.hayatımda ilk defa uçak bu kadar rahatsız etti.. uçakla gidiyorsam bundan sonra ögle arası bir saat degil ya akşam üstü ya da sabah tercih edicem..bu bana ders oldu..yeme düzenim dün bozuldu tıpkı diger yolculuklardaki gibi..
dün yediklerim:
sabah: 1/2 peynirli sandiviç(paketin yarısını eşimle paylaştım..iyi ki vardı yanımda yoksa hepsini yiyebilirdim : ) ,şekerli soguk kahve
ara:tuzlu kuru pasta sanırım 10 tane yemişimdir
geç ögle(16da):1 mücver,2kaşık barbunya,1 dilim ekmek,4 kaşık şaksuka,1 kaşık yogurt,salata
ara:2 kurabiye
akşam:2 kaşık barbunya,2 dilim ekmek,2 kaşık şaksuka,2 midye dolma,salata
not:kilom 69-70 arası değişiyor ve şu bir aydır tek hedefim sabit kalabilmek.. kendi ayaklarım üstünde durmayı ögrenmek,bir gün veya iki gün fazla yesem sonrasında toparlayabilmek..eylül 23te tekrar mevsimlerden roma listesini yapıcam.. 68 ile başlamak hedefim..o zamana kadar sadece dikkat edicem..bol bol yüzücem,spor yapıcam..
Eki Görüntüle 1228047
sagol canımBaşarılar canım , umarım tamamlayabilirsin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?