vay canına squash hee çok iyiharikasın bayıldım senin planlarına daabenim de planlarım arasında yüzme var,hatta hayatımda hep olsun istiyorum.bana çok iyi geliyor,deşarj oluyorum,hatta bir çok şey düşünüyor,planlıyorum yüzerken tenisi de çok severim,yıllar önce oynamışlıgım vardı hatta sonra squasha geçtim bir süre de squash oynadım..hey gidi günler sen profosyonel ben amatör yüzelim seneye bol bol ayvalıga çok yıllar önce gitmiştim ve begenmiştim ben de..ne güzel olur canım inşallah.. benim de hayalim deniz kenarı bir köy.. ve orda bir çiftlik.. "simsims hanımın çiftligi" neden olmasın ki? di mi?herşey hayal etmekle başlar
bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kaşık lor peyniri,tatlı kaşıgı salça,çay kaşıgı bal ve reçel,sütlü kahve,domates,salatalık
ara:2 kurabiye,sütlü kahve
ögle:2 peksimet,3 dilim peynir
ara:2 dilim karpuz,6 badem
akşam: 1/2 dilim ekmek,2 yemek kaşıgı pilav,2 kaşık taze fasülye,salata,çupra
ara:2 parça çikolata, 1 avuç kuruyemiş
bugün denizde 1200 kulaç attım.yüzdükçe açılıyorum :) yarın çok erken saatte kalkıp gene yollardayım.evime dönüyorum bir kaç gün,sonra tekrar yazlık.. gece gece yemek huyum yoktu uzun zamandır.. ya tatilde şımardım,ya regl olucam,ya da misafirle yeniyor.. şimdi uyku zamanı..
Eki Görüntüle 1219057
teşekkürler tatlımÖrnek menü örnek spor. Akşamki kuruyemiş belki fazla olabilir ama yine de sağlıklı
sagol canım : ) ben tostun içine kaşar,dil veya eski kaşar ile ya ev yapımı biber veya domates salçası ve kekik,veya sadece kaşar kekik ,kaşar veya beyaz peynir taze nane,nadir de kaşar ile pesto sos koyuyorum.bugün ki biber salçalı kaşar peynirliydi.. tavsiye ederim..Tabak cok güzelmiş simsims :) :)
Bi şey sorucam tostlarını nasıl yapıyorsun kendi kahvaltımdan cok sıkıldım da
Tamamdır :)sagol canım : ) ben tostun içine kaşar,dil veya eski kaşar ile ya ev yapımı biber veya domates salçası ve kekik,veya sadece kaşar kekik ,kaşar veya beyaz peynir taze nane,nadir de kaşar ile pesto sos koyuyorum.bugün ki biber salçalı kaşar peynirliydi.. tavsiye ederim..
merhabagünaydın, ara ara bakıyorum sayfanıza ama sizn yemek fotoları benim iştahımı açıyor:)) sanırım vejeteryansınız hiç et görmüyorum menülerde, başarılar diliyorum:)) bende 73 kilodan 63-64 düştüm ama şevkim kırıldı bugünlerde pek enerjim yok yoksa eski iştahım tabiki kalmadı ama sanki 60 ın altına hiç düşemeyecekmişim gibi geliyor, kafayada takmıyorum ama zaten sorun kafaya taktığım başka şeyler yüzünden bugünlerde böyle bir umutsuz enerjisiz kalmak sanırım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?