Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bugün herşeyden azda olsa yedim.dur demeyi artık ögrendim.kolay olmadı ama oldu.akşam üstü denizde de 1000 kulaç atarak günlük yüzmemi de yaptım..
bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmek ile tost,1 peksimet,1 dilim peynir,5 zeytin,domates,salatalık,biber
ara:2 kurabiye,sütlü nescafe
ögle:çeyrek kaşarlı pide,15 tane patates kızartması
ara:yok
akşam: 1/2 kaşarlı kumru,1 ayran,1 top dondurma

vay canına squash hee çok iyi
eşim biliyor hatta çok iyiymiş üni.de ben hiç oynayamadım ama öğrenecem
ben ayvalığ gitmedim örene gitmiştim çok güzeldi Balıkesir ilçesine gidecem inşallah
bu arada yazlık tipi bir ev yeter hah aklıma geldi bahçesinde köpek de olacak
evde besleyemiyorum namazdan dolayı ama bahçem olun alacaam hemen list kabarıyo

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kaşık lor peyniri,tatlı kaşıgı salça,çay kaşıgı bal ve reçel,sütlü kahve,domates,salatalık
ara:2 kurabiye,sütlü kahve
ögle:2 peksimet,3 dilim peynir
ara:2 dilim karpuz,6 badem
akşam: 1/2 dilim ekmek,2 yemek kaşıgı pilav,2 kaşık taze fasülye,salata,çupra
ara:2 parça çikolata, 1 avuç kuruyemiş

bugün denizde 1200 kulaç attım.yüzdükçe açılıyorum :) yarın çok erken saatte kalkıp gene yollardayım.evime dönüyorum bir kaç gün,sonra tekrar yazlık.. gece gece yemek huyum yoktu uzun zamandır.. ya tatilde şımardım,ya regl olucam,ya da misafirle yeniyor.. şimdi uyku zamanı..

Örnek menü örnek spor. Akşamki kuruyemiş belki fazla olabilir ama yine de sağlıklı

bugün yollarda geçti gene günüm.. pestil vaziyetteyim şu an.. yolculukta yeme düzenim bozuluyor maalesef.. hem can sıkıntısı, hem enerji istegi, hem mide bulantısı 3ü bir arada olunca… bir de yol yorgunlugu hemen eve gitmek için market alışverişi yapılmayınca evdeki erişte akşam yemegimiz oldu.. neyse yarın yine telafi gözüktü bana..ögle ve akşam ekmek yok yarın..

bugün yediklerim:
sabah:3 kurabiye,kahve
ara:haşhaşlı peynirli simit,buzlu kahve
ögle:yok
ara:2 cevizli sucuk
akşam: peynirli domatesli erişte

Bu arada "Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları" yeni topigim..cilt bakımı bölümünde; "bir bilene sorun" konusunda.. bakımlı olmak isteyen kadınları ve zaten bakımlı olan kadınları beklerim

dünün yol yorgunlugu bugün de devam ediyor.. bol bol uyudum,dinlendim..
bugün yediklerim:
sabah:2 etimek,2 dilim peynir,domates
ara:1 hurma,sade kahve
ögle:domates,peynir,15 üzüm
ara:1 şeftali,2 kurabiye
akşam:taze fasülye 4 kaşık,2 kaşık mantar sote

Biz nasıl böyle olduk?yoksa hep mi böyleydik bilmiyorum?begendigini göstermeyen, sevdigini belli etmeyen, herşeyi kendine saklayan, paylaşmayan, herşeyde eleştiricek bir şey bulan, kıskanç,bencil insanlar.. kas katı taş gibi olmuş kalbimizin taaa derinliklerinde zaman zaman içimizi ısıtan, minnacık kalmış o sıcaklık varya..hani bir bebegi sevdiginde,o güldükçe güldügünde olan o sıcaklık.. işte odur saf sevgi.. orda, içimizde hala.. herkeste azıcık da olsa var ve onu beslemenin, büyütmenin tek yolu ise paylaşmak.. oysa o kadar çok yapmacıklıga alıştık ki.. asansörde karşılaştıgımız komşumuza bile yüzümüze kondurdugumuz yapmacıklıkla zoraki tebessüm ediyoruz,(istemeye istemeye) öyle degil mi? yarın tanıdıgın(veya tanımadıgında olabilir,gülümsemek için tanımak mı gerek birini gördügünde "seni gördügüme çok sevindim" der gibi içten gülümse.. bak nasıl içten gülümsüyor o da sana..aynı ayna gibi gör yolladıgın sevgiyi..böylece yayılır sevgin etrafa..hadi ver elini.. korkma bitmeeeeez, dedim ya; paylaştıkça daha da büyür aslında..

not:somurtgan insanların bile size nasıl içten gülümsedigine şaşıracaksınız

Son düzenleme:
bugün sabah ara ögle her zaman ki gibi yedim.. akşam ise ana yemekli,tatlılı bir yemek yedim.bugün benim için güzel ve özel bir gündü..

bugün yediklerim:
sabah:yok
ögle: peynirli simit,latte
akşam:salata, 1/2 dilim peynir, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yogurt
bugün aralarda yemek yemeye vakit yoktu..

Son düzenleme:

bugün yediklerim:
sabah:minik sandiviç ekmeginde tost,zeytin,domates,biber
ara: 1/2 şeftali,9 tane zeytin,2 bisküvi
ögle:taze fasülye haşlama,3 kaşık yogurt ve salça sos,3 kaşık şehriyeli karabugdaylı pilav
ara:1 kurabiye, 1/2 şeftali
akşam:öglenin tıpatıp aynısı : )

Tabak cok güzelmiş simsims :) :)
Bi şey sorucam tostlarını nasıl yapıyorsun kendi kahvaltımdan cok sıkıldım da

Tabak cok güzelmiş simsims :) :)
Bi şey sorucam tostlarını nasıl yapıyorsun kendi kahvaltımdan cok sıkıldım da
sagol canım : ) ben tostun içine kaşar,dil veya eski kaşar ile ya ev yapımı biber veya domates salçası ve kekik,veya sadece kaşar kekik ,kaşar veya beyaz peynir taze nane,nadir de kaşar ile pesto sos koyuyorum.bugün ki biber salçalı kaşar peynirliydi.. tavsiye ederim..

Tamamdır :)

her insanın hobisi olmalı bu hayatta.. yapmaktan keyif duydugu yaparken zamanı unuttugu bir hobisi, hatta bir çok.. herkesin kendi bütçesine göre.. benim de yapmak isteyip erteledigim birçok şey vardı.. mesela dikiş ögrenmek mesela kaneviçe, goblen yapmak ve bunları çantalara, elbiselere,tshirtlere,kazaklara uygulamak gibi.. mesela tango dersleri almak(hala eşimi ikna edemiyorum,sanırım bu hayellerde kalıcak) yüzmeye,yogaya tekrar başlamak ve resim yapmak bunlar benim hayatıma almak istedigim güzel renkler.. ve erteleyerek bugünlere kadar hayal olarak kaldılar.. çok uzun bir süredir monoton bir hayatım var.. sabah kalk işe git gel yemek yap temizlik vs tv izle nete bak uyu hatta şu an izinliyim vaktim bol ama çalıştıgım zamandan çok bi fark yok.. tam bir robot gibiyim yani.. hergün diger günlerin aynı,monoton.. bu aralar çok fazla kadınlar kulübü takılıyorum vakit boş olunca böyle dolduruyorum ve kitap okumak yerine internet okuyormuşum bunu fark ettim internette bu kadar vakit harcamak aynı tvde zaman öldürmeye benzedi..ve karar verdim kendime ve hobilerime daha fazla vakit ayırmaya.. bu arada tabiki geziyorum, tabiki sinemaya ,yemege gidip sevdiklerimle vakit geçiriyorum ama benim dedigim şey daha farklı,bana özel.. sadece benim için.. neyse sonunda karar verip gittim alışverişe 3 kitap, 2 (kaneviçe mi goblen mi bilmiyorum) elişi aldım.daha önce hiç yapmışlıgım yok bu arada..hevesle başladım bakalım.. bu arada kasımda resim ve dikiş kursuna başlıyorum,bir de yüzmeye yazılırsam benden mutlusu yok.. vücudumuza saglık besleyinip,spor yaparak iyi bakarken,ruhumuzu da unutmayalım,onu da besleyip, iyi bakalım

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:
sabah:1 dilim kızarmış ekmek,1 dilim peynir,zeytin,domates,salatalık,nane
ara:2 bisküvi
ögle: peynirli salata,2 dilim ekmek
akşam:ice latte

günaydın, ara ara bakıyorum sayfanıza ama sizn yemek fotoları benim iştahımı açıyor:)) sanırım vejeteryansınız hiç et görmüyorum menülerde, başarılar diliyorum:)) bende 73 kilodan 63-64 düştüm ama şevkim kırıldı bugünlerde pek enerjim yok yoksa eski iştahım tabiki kalmadı ama sanki 60 ın altına hiç düşemeyecekmişim gibi geliyor, kafayada takmıyorum ama zaten sorun kafaya taktığım başka şeyler yüzünden bugünlerde böyle bir umutsuz enerjisiz kalmak sanırım,

merhaba teşekkür ederim güzel yorumlara.. evet vejeteryanım.. siz de güzel kilo vermişsiniz,şöyle düşünün eger dikkat edip kilo vermeseydiniz şu an 73 kiloda olucaktınız..biraz mola vermek,biraz durmak tekrar başlamak için güç toplamaktır, öyle düşünün..(tabii kilonuzu sabit tutarak)kendinizi iyi hissedince tekrar kaldıgınız yerden devam edersiniz.. şu an ben de öyle yapıyorum size bol enerjili ve umutlu güzel günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…