Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bazen öyle zamanlar oluyor ki ne ara ögün ne ögle yemegi yiyebiliyorum.böyle olunca da akşamı abartıyorum.dün ve bugün maalesef ara ögün ve ögleyi atlayınca akşam fazla yedim..bazen günler istesenizde planladıgınız gibi gitmiyor….

bugün yediklerim:
sabah:kaşarlı tost,domates,zeytin
ara:yok
ögle:yok
ara:4 kurabiye,1 etimek
akşam:balık kızartma,salata

Salata daha çok balık daha az olabilirmiş ama balıklar da güzel görünüyo

kızlar ben bir süre ara veriyorum , menülerimi bir süre paylaşmayacagım..herşey yolunda sadece azıcık yazmaya mola 23 eylülde görüşürüz..

içimde bir hüzün… dokunsan aglayacakmışım gibi hıçkıra hıçkıra.. aynı zamanda bir neşe.. küçük, yaramaz bir kız çocugu gibi.. karnımda kelebekler.. nedensiz bir heyecan.. şimdi, tam şu anda,bu satırları yazarkenki hislerim bunlar.. sonbahar.. hüzün.. yagmur.. aynı zamanda neşe.. bunlar işte değişimin habercisi benim için.. yeniligin, bilinmezliginin heyecanı ve korkusu, eskiyi geride bırakmanın neşesi aynı zamanda… sonbahar yapraklarını döküp kışa hazırlanırken ben de birçok şeyi geride bırakıp hazırlanıyorum yeni gün'e.. şimdi daha iyi biliyorum kendim için dogruyu, yanlışı,daha açık görüyorum herşeyi.. yaptıgım hatalar büyütüyor beni.. insanın kendi hayatına sanki bir film izliyormuş gibi seyirci kalması ne üzücü.. işte ben bunu yaptım..kendime en büyük cezayı verdim.. yaşamama,gelişmeme,mutlu olmama izin vermedim..hep seyirci kaldım ,isteklerimi geri planda tutup istemekten hep korktum, kendi hayatımı başkalarının oynamasına ben izin verdim..ama artık böyle yaşamak istemiyorum.. eger bu benim hayatımsa, yönetmeni de benim, başrol oyuncusu da.. filmin buraya kadar ki kısmını iyi yönetememiş ve başrol yerine figüranlıgı seçmiş olsamda şimdi hayatımın başrolünü oynamaya, kendim için cesur kararlar almaya ve kendime yatırım yapmaya hazırım.. : ) nerde kalmıştık? hadi başlayalım..

nerde kalmıştık? işte tam burda.. biraz ara vermek istedim.. fotograf çekmekten,her gün yazmaktan yoruldugumu hissettim..bu süre içinde kötü şeyler yaşayıp iyi dersler çıkardım.. ve şimdi yine yeniden kaldıgım yerden başlıyorum..

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek üzeri peynir,5 zeytin
ara:1 yerli muz,10 badem
ögle:1 kase ezogelin, patlıcan kabak fırında,2 kaşık yogurt
ara:latte , 1 dilim çikolatalı kek
akşam:jülyen kabak ve salatalık salatası

60 dk yürüyüş yaptım : )

Çok güzel bi yazı. Özlemiştik seni canım.

bugün nedendir bilinmez sabah 5te uyandım.7den 8 e kadar 1 saat tempolu yürüdüm ve bütün gün bir türlü doymak bilmedim..haftada 5 kere 60dk yürüyorum artık ama bugün akşam yedigim 2 dilim ekmekten sonra bu hafta 6 kere pazar dahil yürüyüş yapıcam..bugün telefonum arızalandı tamire verdim ve bugünün resimleride yanında gitti..
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,2 üçgen krem peynir,domates,salatalık,biber,siyah zeytin
ara:1 elma,5 üzüm,10 badem
ögle:1 kase ezogelin,2 dilim ekmek ile 1/2 paket tonbalıklı sandiviç,salatalık
ara:2 minik ev pogaçası
akşam:2 dilim ekmek,ince dilim somon,salata
ara:latte
sanırım bugün az su içtim.bundan dolayı açlık susuzluk karıştı galiba..ben de bir gün fazladan yürüyüşle bugün ki 2 dilim ekmek fazlasını kapatırım : )

Harikasın yürüyüşe de baslamissin
Bu çok güzel. Çok kısa bir zaman sonra seni 65 te görücez.

Harikasın yürüyüşe de baslamissin
Bu çok güzel. Çok kısa bir zaman sonra seni 65 te görücez.
bugün benim cep tel arızalı olunca 2 sene önceki telefonu kullanmaya başladım şimdi.. içinde hala eski fotolar varmış.. onlara bakınca "ya ben 2 sene önce ne zayıfmışım" dedim.. inşallah tekrar o günleri görücem..sagol canım destek oluyorsun..

cep telefon probleminden her zaman resim çekemiyorum.. dün de hiç resim çekemedim..
dün yediklerim:
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:1 ev yapımı pogaça,latte
ögleatlıcan kabak ızgara,yogurt
ara:1,5 elma
akşam:hamsi bugulama,çoban salata

bugün yediklerim:
sabah 40gr kaşar ile tost,domates,salatalık
ara:2 minik kurabiye latte
ögle patlıcan kırmızı biberli fırın sebze,2 kaşık yogurt,1 dilim peynir,2 dilim ekmek
ara:20 üzüm,1o badem,1 minik kurabiye
akşam: patlıcanlı kırmızı biberli fırın sebze,2,5 kaşık yogurt

bu ara doymuyorum bir türlü.sabah güzel,ara ve ögle güzel sonra bir acıkma akşam ise tam bir kriz geldi hemde starbucksta.oturdugum yer direk yemeklerin önüydü.gözüm döndü resmen saat 22 de hemde.. eşime "beni tut engelle" dedim.arada "hadi yiyelim" dedim.hatta buraya yazarım ne olmuş "hem kek, hem börek yedim" demeyi bile düşündüm.sonra ne mi oldu???? içeri obez bir kadın girdi.140 vardı herhalde..ve benim bütün iştahım gitti. kadına baktım yemekleri paket yaptırıyordu.."acaba burda bu kadar yiyecegi burda oturup tüm gözler üstünde rahat yiyemeyecegi için mi paket yaptırıyordu?acaba hastalıgı mı vardı bu kilodaydı?acaba o neler yaşıyordu hem saglık hem psikolojik yönden?kimse istemezdi bu kiloda olmayı da peki o neden bu kilodaydı?? bunları düşününce bütün istegim uçup gittiiiiii….

sabah kahvaltıya sebze pizza yaptım ince lavaştan inanın çooook zor oldu ama yarısını bırakmayı başardım : )

bugün yediklerim:
sabah: ince lavaştan sebzeli pizzanın yarısı,latte
ara:2 küçük kurabiye latte
ögle:domatesli şehriye çorba,balık bugulama,2 küçük dilim ekmek
ara:1 elma,15 üzüm,4 bisküvi
akşam:cacık
ara:1 tane wasa

Nasıl özledim seninle konuşmayı... Ama kimseyi üzmek istemedim kötü ruh halimle. olumsuz şeyler konuşmayı insanları üzmeyi sevmiyorum hiç, bu yüzden de ne zaman canım sıkılsa hep kabuğuma çekilirim susarım...

Ameliyat oldum canım, çok zor günlerdi ama geçti gitti inşallah bir daha olmaz,tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...

Maşallah ne güzel gidiyorsun, hep takip ettim seni.azmin bana iyi geliyor. Aslında herkesin ihtiyacı azim kararlılık, insan isteyince herşeyi başarabilir. Seni çok seviyorum canım...

Maşallah ne güzel gidiyorsun, hep takip ettim seni.azmin bana iyi geliyor. Aslında herkesin ihtiyacı azim kararlılık, insan isteyince herşeyi başarabilir. Seni çok seviyorum canım...
canım melegim sana özelden de mesaj attım.ameliyat oldugunu tahmin ettim ve seni çok merak ettim.geçmiş olsun… dedigin gibi bu son olsunşimdi iyi olmana sevindim canım.daha sık gel olur mu? ben de seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…