ben de seni tanımayı isterim canım.. yazar olurmuşum di mi : ) her gün konuşan yakın iki arkadaş gibi..ankara buraya çok uzak. Inşallah diyim yolum duserse seni yakından tanımayı isterim. Bi Yazarla buluşuyor gibi oooo
Çok güzel bi yazı. Özlemiştik seni canım.içimde bir hüzün… dokunsan aglayacakmışım gibi hıçkıra hıçkıra.. aynı zamanda bir neşe.. küçük, yaramaz bir kız çocugu gibi.. karnımda kelebekler.. nedensiz bir heyecan.. şimdi, tam şu anda,bu satırları yazarkenki hislerim bunlar.. sonbahar.. hüzün.. yagmur.. aynı zamanda neşe.. bunlar işte değişimin habercisi benim için.. yeniligin, bilinmezliginin heyecanı ve korkusu, eskiyi geride bırakmanın neşesi aynı zamanda… sonbahar yapraklarını döküp kışa hazırlanırken ben de birçok şeyi geride bırakıp hazırlanıyorum yeni gün'e.. şimdi daha iyi biliyorum kendim için dogruyu, yanlışı,daha açık görüyorum herşeyi.. yaptıgım hatalar büyütüyor beni.. insanın kendi hayatına sanki bir film izliyormuş gibi seyirci kalması ne üzücü.. işte ben bunu yaptım..kendime en büyük cezayı verdim.. yaşamama,gelişmeme,mutlu olmama izin vermedim..hep seyirci kaldım ,isteklerimi geri planda tutup istemekten hep korktum, kendi hayatımı başkalarının oynamasına ben izin verdim..ama artık böyle yaşamak istemiyorum.. eger bu benim hayatımsa, yönetmeni de benim, başrol oyuncusu da.. filmin buraya kadar ki kısmını iyi yönetememiş ve başrol yerine figüranlıgı seçmiş olsamda şimdi hayatımın başrolünü oynamaya, kendim için cesur kararlar almaya ve kendime yatırım yapmaya hazırım.. : ) nerde kalmıştık? hadi başlayalım..
Eki Görüntüle 1251120
teşekkür ederim canım : )Çok güzel bi yazı. Özlemiştik seni canım.
bugün benim cep tel arızalı olunca 2 sene önceki telefonu kullanmaya başladım şimdi.. içinde hala eski fotolar varmış.. onlara bakınca "ya ben 2 sene önce ne zayıfmışım" dedim.. inşallah tekrar o günleri görücem..sagol canım destek oluyorsun..Harikasın yürüyüşe de baslamissin
Bu çok güzel. Çok kısa bir zaman sonra seni 65 te görücez.
canım melegim sana özelden de mesaj attım.ameliyat oldugunu tahmin ettim ve seni çok merak ettim.geçmiş olsun… dedigin gibi bu son olsunMaşallah ne güzel gidiyorsun, hep takip ettim seni.azmin bana iyi geliyor. Aslında herkesin ihtiyacı azim kararlılık, insan isteyince herşeyi başarabilir. Seni çok seviyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?