canım benim yaa çok tatlısın,dün biraz moralim bozulmuştu ama bugün regl olunca nedeni belli oldu..teşekkür ederim..Kaçamaksiz diyet mi olurmus ☺☺önemli olan kaçamak yaptıktan sonra aman nasıl olsa bozuldu diyip salmamak. Sen de bu işi gayet güzel yapiyosun. Kaçamak da yapıyorsun ertesi günü telafi yapıyorsun. Diyetisyenim önemli olan ka ama yapmamak değil hepimiz İnsanız ve illaki yapabiliriz önemli olan telafisi hayatımıza sokabilmek demişti. Ben işte bunu başaramiyorum
teşekkür ederim tanışmış oldukbu aralar çok dalgınım başka sayfaya yazacaktım buraya yazmışım. bu arada bu günlüğün takipçilerindenim :)
bilmiyorum desem..2 hafta önce tam 70tim şimdi 1-2 almış olabilirim.reglim bitsin cesaretimi toplayıp tartılayımBayramda hakkaten çok zor menüye uymak yemek hazırlamak çikolata yememek çoook zor bu arada kaç kilosun ben kaçırdım mi
bende de o potansiyel vardı ama artık yok.artık hiç tartılmadan kıyafetlerimden anlıyorum kaç kiloyum..Ben şu sürekli tartılma işinden vazgecemedim. Her sabah heyecanla tartıliyorum. Tartılamadim zaman ya bi yere yetişmem lazımdır yada unutmusumdur. Ama benim bünyem bir günde kilo alabiliyor bir günde de verebiliyor.
yaptırıyorum da bitemedi işiGüzel gidiyorsun. Senin sayfana resim çok yakışıyor. Bir an evvel yaptir tlfu
33.001 kere tıklanmış sayfam.. teşekkürler
hala telefonum yok ve fotosuz nadir paylaşımlardan biri daha.. neyse az kaldı..
8.GÜN:
sabah:2 kurabiye,latte
ara:1 dilim ekmek,1 çatal peynir
ögle:tost,salatalık
ara:3 kurabiye 1/2 muz
akşam:deniz mahsülleri salatası,karides güveç(kaşarsız) ,1 dilim ekmek
sagol canım benimmGayet sağlıklı besleniyorsun canım. Hem meyve var hem protein hem sebze hem tahıl. Bu şekilde verilen kilolar daha sağlıklı
teşekkürler canımm..Haklısın canım burayı boş bırakma. Insan bazen eski motivasyonunu kaybediyor. Burası bunun için var. Kendimizi toparlayip başlayalım.
günlügüne geri geliyorsun di mi? özledimhadii birisi aynı benim gibi düüşünüyor bende buradayım artık canım
çarşamba diyetisyendeyim bismillah deyip bende buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?