Resimlerle sağlıklı beslenme :)

canım benim yaa çok tatlısın,dün biraz moralim bozulmuştu ama bugün regl olunca nedeni belli oldu..teşekkür ederim..

bu aralar çok dalgınım başka sayfaya yazacaktım buraya yazmışım. bu arada bu günlüğün takipçilerindenim :)
teşekkür ederim tanışmış olduk

4. GÜN:
sabah:2 etimek,kaşar peynir,kırmızı biber,4 zeytin,latte
ara:2 kurabiye
ögle:tarhana çorba,1 dilim ekmek
ara:1 minik ev pogaçası,1 kurabiye
akşam:6 kaşık fırında sebze,2 kaşık yogurt
ara:1 çay bardagı leblebi,2 parça çikolata

5. GÜN:
sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,7 zeytin,domates,latte
ara:3 kurabiye
ögle:yok
ara:3 kurabiye
akşam:hellimli tost
maalesef bayramda listeye uymak çok zor.bugün yemek hazırlayıp temizlik yapıp misafirleri agırlamaktan ben öglen yemek yiyemedim,düzenli beslenemedim..bugün 5. gün ama tam anlamıyla başlamış degilim..

Bayramda hakkaten çok zor menüye uymak yemek hazırlamak çikolata yememek çoook zor bu arada kaç kilosun ben kaçırdım mi

Bayramda hakkaten çok zor menüye uymak yemek hazırlamak çikolata yememek çoook zor bu arada kaç kilosun ben kaçırdım mi
bilmiyorum desem..2 hafta önce tam 70tim şimdi 1-2 almış olabilirim.reglim bitsin cesaretimi toplayıp tartılayım

Ben şu sürekli tartılma işinden vazgecemedim. Her sabah heyecanla tartıliyorum. Tartılamadim zaman ya bi yere yetişmem lazımdır yada unutmusumdur. Ama benim bünyem bir günde kilo alabiliyor bir günde de verebiliyor.

bende de o potansiyel vardı ama artık yok.artık hiç tartılmadan kıyafetlerimden anlıyorum kaç kiloyum..

6. GÜN
sabah:2 etimek,2 ince dilim hellim,kırmızı biber,6 zeytin
ara:3 kurabiye,latte
ögle:tarhana çorba,kaşar peynir,1,5 dilim ekmek
ara:1 elma,1 incir
akşam:4 kaşık yogurt

resim bu ara düzenli paylaşamıyorum.çünkü telefonum hala yok..arada eşimin telefonuyla çekebilirsem paylaşıyorum..evde yeşillik kalmayınca bugün sebzesiz geçti..yarın alışveriş zamanı : )

7. GÜN
sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,5 zeytin,salatalık,latte
ara:2 kurabiye
ögle:tost
ara:1 yerli muz,15 fındık
akşam:balık,sogan salata
ara:1 parça bitter çikolata

33.001 kere tıklanmış sayfam.. teşekkürler
hala telefonum yok ve fotosuz nadir paylaşımlardan biri daha.. neyse az kaldı..

8.GÜN:
sabah:2 kurabiye,latte
ara:1 dilim ekmek,1 çatal peynir
ögle:tost,salatalık
ara:3 kurabiye 1/2 muz
akşam:deniz mahsülleri salatası,karides güveç(kaşarsız) ,1 dilim ekmek

Gayet sağlıklı besleniyorsun canım. Hem meyve var hem protein hem sebze hem tahıl. Bu şekilde verilen kilolar daha sağlıklı

bugün ki gibi günleri sevmiyorum çünkü dengesiz besleniyorum.. sabah kahvaltıdan sonra saat 4 e kadar hiçbir şey yemege vakit bulamadım..sonra da arayı kapadım.. maalesef elimde olmadan oluyor.. ve böyle günler fazla yeniyor…bir de bundan sonra her yedigimi tartıp buraya yazıcamm.çünkü hamsiyi fazla yedim..şu an karnım çok tok..
9.GÜN:
sabah:65gr ekmek ile 40gr peynirli tost
ara:3 bisküvi
geç ögle: tost, ayran
akşam:hamsi (çok az yagda) domates,salatalık,roka,peynir
ara:3 parça çikolata

nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum ki?? ama tek bildigim dürüstçe anlatmak duygularımı.. burda marttan bu yana yavaş ve keyifli bir şekilde 8,5 kilo verdim.yaz tatili düzenli yapmak zorlaşsa da yapmaya çalıştım.ama tatil dönüşü düzenli beslenmem yazdan bile zor oldu..sanırım üç kere listeye başladım ve devam ettiremedim.. belli bir istikrarda giden ben, bir türlü düzene giremedim.. aslında 8,5 kiloyu vermek bile beni çok degiştirdi.hem fiziken hem ruhen tazelendim.. insanlar benim kilo verdigimi fark etti ve "iltifatlar,nasıl verdinler?" başlayınca açıkcası sanki ben vermem gereken kiloyu vermişim gibi hissettim. şımardım..( hatta daha dün, beni 1 seneden beri görmeye arkadaşlarımın iltifatlarıyla iyice şımardım) kilo verdikçe daha bakımlı,daha hoş ve kendine güvenen bir hatun oldum : ) yeme ataklarım geçti ama aralarda sınırlarda dolaştım.. mesela şu iki gün yedim ve fark ettim ki ne kadar sınırda dolaşsam da(aynı kilo almak gibi bir iki almaz sonra alırsın ya)bir iki sınırda dolaşıp sonra atak geçirebilecegimi hissettim ve tekrar bunu hortlatmaktan,tekrar o korkunç atakları geçirmekten korktum..yedim ama patlamadım,pişman olmadım,kendimi aşagılamadım..izin verdim.. kilo alsam bile bunu verecegime inandım.. gel gör ki şuan kaç kiloyum bilmiyorum.. dün gece geç saatte yedigim için tartılmak istemedim,tartıda çıkan kilo beni yanıltsın istemedim.. hem zaten benim işim tartıdaki rakamdan çok, vücudumla.. kaç kilo oldugumdan çok nasıl gözüktügüm,kıyafetlerimin üstümde nasıl durdugu önemli.. zaten anlıyorum artık pantolonlarımdan ne kadar alıp, verdigimi.. şimdilik tartılmıyorum.. ve şimdi bugün başlıyorum.

Haklısın canım burayı boş bırakma. Insan bazen eski motivasyonunu kaybediyor. Burası bunun için var. Kendimizi toparlayip başlayalım.

hadii birisi aynı benim gibi düüşünüyor bende buradayım artık canım
çarşamba diyetisyendeyim bismillah deyip bende buradayım

Haklısın canım burayı boş bırakma. Insan bazen eski motivasyonunu kaybediyor. Burası bunun için var. Kendimizi toparlayip başlayalım.
teşekkürler canımm.. toparlanma vakti..

hadii birisi aynı benim gibi düüşünüyor bende buradayım artık canım
çarşamba diyetisyendeyim bismillah deyip bende buradayım
günlügüne geri geliyorsun di mi? özledim

1bugün yediklerim:
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,1 çay kaşıgı tereyag,1 çay kaşıgı çilek marmelatı,6 zeytin
ara:15 fındık
ögle:kaşarlı tost,ayran
ara:15 üzüm,2 kuru kayısı,3 ceviz
akşam:4 dilim peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…