evvet artık başlıyorum günlüğüme canımteşekkürler canımm..toparlanma vakti..
günlügüne geri geliyorsun di mi? özledim
5bugün yediklerim:
sabah:65gr ekmek,2 krem peynir,domates,salatalık
ara:1 küçük muz,10 badem
ögle:1 kase domates çorba,1 dilim ekmek,1 krem peynir,1 dilim kaşar peynir
ara:4 bisküvi,sütlü kahve
akşam:3,5 kaşık süzme yogurt
Eki Görüntüle 1272974
açım açım açım firuzecimmmBu yediklerinle nasıl yaşıyorsun yaa. Bunlar benim bir öğünde yediklerim. Akşam sadece yoğurtla nasıl duruyosun acikmiyo musun?
Ah ahh benim de işi sıkıya almam gerek. Ama ben bi türlü başlayamadımaçım açım açım firuzecimmmşuan karnımın gurultusunu anlatamam akşam eve geç gelince yogurtla geçiştirdim canım.bir de biraz daha dikkat etmeye karar verdim.dün alışveriş merkezinde dolanırken bir bluz begenip güzel durmayınca "ARTIK YETER BU KİLOLAR GİDİCEK" dedim : ) işi sıkıya aldım yoksa öyle oldugum yerde debelenip durucam
alışveriş merkezine git ve kıyafetler dene,begendiklerin olmayınca bir de üstüne bütün aynalarda bak kendine.nasıl gözüktügünü gör yürürken..bende çok işe yarıyor bu yöntem iştahım kesiliyor anındaAh ahh benim de işi sıkıya almam gerek. Ama ben bi türlü başlayamadım
sagol canım yok daha var : )Güzel menu. Sen yolu yarilamissin. 6 gün sonra tartı günü mu
selam canım senin menüyü görünce ağzımın suyu aktıbugün tam direkten döndüm.nasıl bir iştah açıklıgı anlatamam.neyseki orta hasarlı atlattım……. Eki Görüntüle 1276062
8bugün yediklerim:
sabah:65gr ekmek,2 krem peynir,6 yeşik zeytin
ara:4 bisküvi,4 parça çikota
ögleeynirli sandiviç 10 tane patates kızartması
ara:1 dilim havuçlu kek
akşam:ıspanak sote,2 kaşık süzme yogurt,salatalık
çikolata zaten 2 tane hakkım var biliyorsın: ) patates ve fazladan 2 tane olmadı.inan buraya yazıcagımı bilmek durdurdu beni.. : ) "nasıl yazıcam daha yersem" dedim de durdumEvwt çikolatalar patates kızartmalar filan ama maşallah sana 10 tanede durabiliyosunbunu öğrenebilmek en mühimi bence.
sagol canımselam canım senin menüyü görünce ağzımın suyu aktı
daha bir saat olmadı yemekten kalkalışimdi aram var geri
aramızda kalsın bencede harikayımçikolata zaten 2 tane hakkım var biliyorsın: ) patates ve fazladan 2 tane olmadı.inan buraya yazıcagımı bilmek durdurdu beni.. : ) "nasıl yazıcam daha yersem" dedim de durdum
sagol canımkız bercesteee çok iyi gidiyorsun bu arada..harikasınnn
şımar arkadaşım şımarrr ilk günler iyiyse gerisi de iyi olur..aramızda kalsın bencede harikayımyok ben kararlıyımdır
sadece rotamın belli olması gerekiyo
ama kuş kadar besleniyorum yinede doyuyorum demek ki aç gözlülükmüş ikinci tabak
ayy ne bilmiş oldum motvasyonum artıyo canım arkadaşım şımardım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?