inşallah canım benim verecek kilo çok 25 kilom varşımar arkadaşım şımarrr ilk günler iyiyse gerisi de iyi olur..
çikolata zaten 2 tane hakkım var biliyorsın: ) patates ve fazladan 2 tane olmadı.inan buraya yazıcagımı bilmek durdurdu beni.. : ) "nasıl yazıcam daha yersem" dedim de durdum
Çikolata yemek şart mı yaa. Çok canınız isterse yada adet durumunda vermiyor mu o çikolatayi.
Berceste bence de çok güzel gidiyorsun. Maşallah diyelim nazar olmasın. Dediğin gibi hakikaten insan bir kaç lokma yla da duyuyo ama aç gözlüluk yapıyoruz.
Yürüyüş parkurunda yürümek gibisi yok yaaa. Hele Bi de yeşilse insan saate bile bakmaz yürür. Benim o fırsatım yok ise gidip gelirken yürüyorumEki Görüntüle 1276699
bu sabah tekrardan yürüyüşe başladım.. biraz yavaş yürüdüm geçen yürüyüşlere göre ama olsun hareket ettim yaa 60 dakikada 353 kalori yaktım yaaaçık hava, hareket etmek,ter atmak ve en önemlisi vücudum için iyi birşey yapmış olmak harika bir duygu
süpermiş bu benimde yürüyüşe başlamam gerkiyo ama dersim sabah erkenEki Görüntüle 1276699
bu sabah tekrardan yürüyüşe başladım.. biraz yavaş yürüdüm geçen yürüyüşlere göre ama olsun hareket ettim yaa 60 dakikada 353 kalori yaktım yaaaçık hava, hareket etmek,ter atmak ve en önemlisi vücudum için iyi birşey yapmış olmak harika bir duygu
olsun canım benim o da gayet iyiYürüyüş parkurunda yürümek gibisi yok yaaa. Hele Bi de yeşilse insan saate bile bakmaz yürür. Benim o fırsatım yok ise gidip gelirken yürüyorum
sen okulda da çok hareket ediyorsundur di mi?süpermiş bu benimde yürüyüşe başlamam gerkiyo ama dersim sabah erken
yarın akşama yürüyüşe çıkayım inşallah
Yeşil mercimek de çok faydalı en zengin bitkisel protein ben dün yaptım ama bizimkiler yemedi9bugün yediklerim:
sabah:65gr ekmek üzeri lor peyniri kurutulmuş domates,nane,salatalık,zeytin
ara:1 elma,1 mandalina,10 badem
ögle:1 kase zerdaçallı sarı mercimek çorbası,1 dilim ekmek,6 kaşık ıspanak sote üzerine biraz lor
ara:4 bisküvi,1 kurabiye,sütlü kahve
akşam:5 kaşık ıspanak sote,1 kaşık süzme yogurt
ara:1/2 çay badragı leblebi,2 parça çikolata
Eki Görüntüle 1277618
ben de bayılıyorum hem yemegine hem salatasına hem böregine : ) sen nasıl yaptın sulu yemegini mi? eger öyleyse salatasını tavsiye ederim belki onu daha çok begenirler..Yeşil mercimek de çok faydalı en zengin bitkisel protein ben dün yaptım ama bizimkiler yemedi
evet hareket ediyorum mesela bugün hiç oturmadımolsun canım benim o da gayet iyiamaç hareket etmek
sen okulda da çok hareket ediyorsundur di mi?
Ben yemegini yapmustim ama bizimkiler sevmedi .Salatası nasıl tarif alalımben de bayılıyorum hem yemegine hem salatasına hem böregine : ) sen nasıl yaptın sulu yemegini mi? eger öyleyse salatasını tavsiye ederim belki onu daha çok begenirler..
arada öyle olur canımmm gayet iyi gidiyorsunevet hareket ediyorum mesela bugün hiç oturmadım
ve eve yorgun geldim biraz dinlenip yürüyüşe çıkayım diyorum ama hiç gözüm almıyo
diyet çok vurdu beni bugün
karnım acıktı
canım benim çok teşekkür ederim...evet yaa 100 sayfa dolusu resmim ve yazım var burda : ) bugün ben aktarmaya çalıştm : )100. Sayfadayiz süper gidiyorsun alman ekmeği nin niye tok tuttuğu belli oldu o kadar gramaja tok tutmayıp da napsin.h4ç7eHaklısın canım madem bir hedefimiz var ufak da olsa kaçamak yapmamamiz gerekiyor. Gereksiz kalori gereksiz vakit kaybı. Ahh bi de hayata aktarabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?