bende geçen sene ilk diyete başladığımda istikrarlıydım ama sonra zayıfladıkça kaçamaklar başlıyorEki Görüntüle 1278558
hergün ufakta olsa bir kaçamagım oluyor maalesef.hani bu olmazsa olmaz gibi oldu resmen.biliyorum beni yavaşlatıyor,moralimi bozuyor ve kendime inancımı azaltıyor bu durum..bir taneden birşey olmaz mantıgıyla ufaktan ufaktan kalorileri alıyorum.ufacık bir mısırın bile kalorisi oldugunu düşünürsek benim günlük kaçamaklarım hiçte masum olmuyor.. benim bir hedefim var.artık daha fazla vakit kaybetmek,kendimi kandırıp oyalanmaya vaktim yok.. şimdi bugün neler yiyecegimi tek tek yazıp bir plan yapıp ona göre beslenmeye başlayacagım.önceden plan her zaman işe yarar.. artık kaçamak yok..
canım benim hoşgeldinnn : ) ben de sana mesaj yazdım meger sen de bana yazmışsın : ) iyiyim canım evet 69.5 gördüm ama sonra biraz sallandım eylül ayı çok zorladı beni.anca toparlandım.şimdi tekrar başladım.sanırım 71 ile başladım ve şuan tartılmıyorum ama kıyafetlerle biliyorum az çok hangi kilodayım.. sen neler yaptın?selam simsimscim :)
görüşmeyeli ve buralara uğramayalı uzun zaman oldu, ve nihayet kürkçü dükkanına döndüm tekrardan, nasılsın canım, ilk sayfana baktım 69.5 olmuşşsun çok tebrik ederim, gerçi daha da vermişsindir bilmiyorum ama 6 lı rakamları görmek çok güzel bir duygu olsa gerek terkrar tebrik eder başarılarının devamını dilerim..
yaa öyle bir listeki geçekten anlaşılmıyor hangisi kaçamak hangisi degilbende geçen sene ilk diyete başladığımda istikrarlıydım ama sonra zayıfladıkça kaçamaklar başlıyor
bende menülerinde biraz kaçamak görüyordum ama mevsimlerden roma diyetini yapıyorsun diye bişey demedim
almış olduğun karar harika canım yaparsın sen güveniyorum sana
birde 1000. sayfan hayırlı olsunnnn
iyi diyelim canım, bu yıl benim geçirdiğim en stresli ve en tembel yılımdı maalesef, bel ağrım bi taraftan, iş yoğunluğu bi taraftan bir türlü sağlıklı yaşam moduna giremedim maalesef, nedense kriz dönemlerinde ben fazlaca yiyorum. ama artık moduma girdim inşallah uzun süre buralardayım..canım benim hoşgeldinnn : ) ben de sana mesaj yazdım meger sen de bana yazmışsın : ) iyiyim canım evet 69.5 gördüm ama sonra biraz sallandım eylül ayı çok zorladı beni.anca toparlandım.şimdi tekrar başladım.sanırım 71 ile başladım ve şuan tartılmıyorum ama kıyafetlerle biliyorum az çok hangi kilodayım.. sen neler yaptın?
hepimiz öyle oluyoruz canımm.. önemli olan o kısır döngüyü kırıp içinden çıkmak ve sen buraya gelerek bunu başardıgını gösteriyorsun şuan.. sen kaç kilosun şuan?iyi diyelim canım, bu yıl benim geçirdiğim en stresli ve en tembel yılımdı maalesef, bel ağrım bi taraftan, iş yoğunluğu bi taraftan bir türlü sağlıklı yaşam moduna giremedim maalesef, nedense kriz dönemlerinde ben fazlaca yiyorum. ama artık moduma girdim inşallah uzun süre buralardayım..
Sorma canım yaaa, söylemeye utanıyorum gerçekten, hiç bi zaman bu kiloya gelmemiştim, sanırım kortizon tedavisinin de etkisi var, ödem ve yağlanma yapıyor, doz fazla değildi ama hareketsizlik de eklenince kilo aldım, korizon ödemi bilmiyorum.. Velhasıl sabahki kilom 83,5hepimiz öyle oluyoruz canımm.. önemli olan o kısır döngüyü kırıp içinden çıkmak ve sen buraya gelerek bunu başardıgını gösteriyorsun şuan.. sen kaç kilosun şuan?
canım yaa hastalıklar hem vücudun hem psikolojimizin düzenini bozuyor maalesef...çok geçmiş olsun..kilo vermeye karar vermek önemli ve sen karar verdiysen kilo da verirsin mahzencimmm : )Sorma canım yaaa, söylemeye utanıyorum gerçekten, hiç bi zaman bu kiloya gelmemiştim, sanırım kortizon tedavisinin de etkisi var, ödem ve yağlanma yapıyor, doz fazla değildi ama hareketsizlik de eklenince kilo aldım, korizon ödemi bilmiyorum.. Velhasıl sabahki kilom 83,5
Evet canım haklısın, niyet ettim diyet etmeye, hepimize bol eksiltili günler dilerim..canım yaa hastalıklar hem vücudun hem psikolojimizin düzenini bozuyor maalesef...çok geçmiş olsun..kilo vermeye karar vermek önemli ve sen karar verdiysen kilo da verirsin mahzencimmm : )
e diyetisyenden geldim canım ve durumlar çok iyiyaa öyle bir listeki geçekten anlaşılmıyor hangisi kaçamak hangisi degilteşekkür ederim canım.. 1001. mesaj senden geldi bu arada : )
amin canım aminnnnnnnn : )Evet canım haklısın, niyet ettim diyet etmeye, hepimize bol eksiltili günler dilerim..
teşekkür ederim..çok iyi tebrikler : ) bu günlük bana özel bir günlük...sagolsun arkadaşlar ziyaretme geliyorlar :) siz de ziyaret edebilirsiniz tabiki..Bayıldım günlüğünüze ve resimlerinize bende diyetteyim bir haftadır 2,5 kilo vermişim bende katılsam size olmazmı
harikasın canımmmm çok tebriklerrr.. : ) tabiki de gidicek kilolar.. yarın ödül gününü için planın ne? : )biraz önc
e diyetisyenden geldim canım ve durumlar çok iyi
2.8 kilo vermişim 10 günde
yarında ödül günüm
haftaya daha da çok kilo gider dedi inşAllah
harikasın canımmmm çok tebriklerrr.. : ) tabiki de gidicek kilolar.. yarın ödül gününü için planın ne? : )
ooh ne güzel hadi şımar bakalım canın ne çekiyor ise : )aslında bugün ödül günün dedi
ben yarın olsun dedim yarım okuldan arkadaşlarla buluşacaz bir öğün şımarabilirsin dedi
akşam salata çorba sıkıntı değil deditabiiki çok abartmadan
haftaya verdiğim kiloları alırmışım geri
Eki Görüntüle 1280597
bugün o kadar üşendim ki yemek yapmaya "tembel kadın yemegi" yaptım : ) dogranmış mantar,dilimlenmiş kaşar ve soyulup dogranmış domates ile kaşarlı mantar sote yaptım.. gayette güzel oldu.zor zamanlardaki yardımcılarım benimmm : )
merhaba hoşgeldin : ) yazılarımı ve menülerimi begenmene sevindim.. maalesef hepimiz aynı hatayı yapabiliyoruz ama önemli olan bu hatayı yapınca fark edip "zararın neresinden dönsem kardır" diyebilmek.. her zaman yine yeniden başlanabiliyor, önemli olan tek şey kararlı olmak.. biz bunu yapabilirizz...hepimize kolay gelsinyazıların tam benı anlatıyor simsims. bu son bu son bu son... yaza merhaba bilmeme ne bı suru baslanı baslanıp bırakılmıs dıyetler sınırımı bozuyor artık. bende oncelerı 70-79 topıgınde yazıyordum 2 3 kılo gıttı bende koptum topukten bı geldım o toık durmus benım kılolarda almıs basını gıtmıs 80-89 a cıktım bende.. sonra yazılarını gordum topıgın ogunlerın cok hos :))
özellıkle mantarlı tembellık yemeıne bayıldım yarın ben de yapıcam :))
tebrık edıyorum kolay gelsın hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?