Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Mantar çok güzel görünüyo canım sen de kaçamaksiz süper gidiyorsun. Ben hala ilham bekliyorum sizi okudukça sanki gelir gibi oluyo sonra acikinca unutuveriyorum

bugün yeni bir listeyle güne başladım..öglen 1 dilim ekmek veya haşlanmış patates seçenegim olunca ilk defa kaçamaksız gönül rahatlıgıyla patates yedim.. öglen kendime fırında patatesli kaşarlı ıspanak yemegi yaptım.nefisssssss oldu

1bugün yediklerim:
sabah:1 minik elma,2 etimek,40gr tulum peyniri,salatalık
ara:2 bisküvi(paketi degil masadaki iki taneyi yedim : )yeni favorim eti petibör çifte kavrulmuş bisküviiiiiiii : )
ögle:2 dilim fırında patatesli kaşar peynirli ıspanak yemegi,5 zeytin,salatalık
ara:2 parça çikolata,1 elma,10 badem
akşam:1/2 porsiyon çupra,sogan salata,30gr ekmek
ara:1 çay bardagı leblebi (geç bir saat olsa da şuan.. )

Son düzenleme:
bende özledim valla patatesi
en sevdiğim şey patatestir ama yasak

slmlAR. NASIL YAPTINIZ MANTARI YAA ÇOK NEFİS GORUNUYOR YRN BEN DE MANTAR YAPACAKTIM DOLAPTA SU AN KENDILERI:)

bu arada en sonunda aldım wasa
tadı çok güzelmiş atıştırmalık yerim artık

slmlAR. NASIL YAPTINIZ MANTARI YAA ÇOK NEFİS GORUNUYOR YRN BEN DE MANTAR YAPACAKTIM DOLAPTA SU AN KENDILERI:)
merhaba : ) demko dogranmış domatesi biraz zeytinyag ile pişirdim.sonra mantarları da attım.içine kekik ve baharat ekleyip pişiriyorsun.tabaga yiyecegin kadarı koyup mantar sotenin üstüne kaşarları koyup tabagın üstüne tencere kapagı ile kapattım.bir kaç dakikaya kaşar eridi ve ta taaaam..bu sayede kaşar sadece yiyecegin zaman konuyor ve şekli şemali de güzel gözüküyor (istenirse sogan ve sivribiberde güzel oluyor ama ben "tembel kadın yemegi" yaptıgım için hiçbir şeyi kesip dogramak istemedim : )

Son düzenleme:

2bugün yediklerim:
sabah:30 gr ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,salatalık,sade kahve
ara:2 bisküvi
ögle:fırında patatesli kaşarlı ıspanak,1/2 dilim peynir,5 zeytin,salatalık
ara:3 parça çikolata,1 küçük muz
akşam:balık kokoreç,35 gr ekmek,1/2 dilim peynir,salatalık
not:kahvaltıdaki o minik dilim ekmek 30gr neyseki çok lezzetli..bu sayede tadı damagımda kalıyor ve bardaktaki simsiyah sıvı da kahvem oluyor;ne kadar koyu içiyorum yaaa dünden kalan yarım çuprayı da baharatlarla balık kokoreçe çevirdim.harika oluyor tavisye ederim..

eline sağlık ben de şimdi soğanlı bibeli domateslı yapıcam o zaman. fırına falan verdıgını sandım da ondan sordum:) vallahı göruntu nefıs tadı da oyledır eminim..tesekkurler...

eline sağlık ben de şimdi soğanlı bibeli domateslı yapıcam o zaman. fırına falan verdıgını sandım da ondan sordum:) vallahı göruntu nefıs tadı da oyledır eminim..tesekkurler...
rica ederimmm,afiyet olsun : )

Bende bir ara 10 kg vermiştim kalori sayarak her istediğimden tadımlık yemiştim aç kalmadan 4 ay falan sürmüştü ama denemek isteyenlere kalpri sayarak zayıflamayı öneririm zamanınız varsa

simsims cok fazla giremiyorum ama seni hala burda bulduğuma cok sevindim cok iyi gidiyorsun bence ve gördüğüm kadarıyla baya yaşam biçimine cevirdin yeme düzenini bu cok güzel birşey arada girip bakiyorum ne yapiyorsun diye hep böyle devam et

caanıımmm sen nerelerdesin? merak ettim nasıl oldun?? neden gelemiyorsun? senin gibi bi kaç arkadaşım var arada ses verip gidiyorsunuzzz yaaa buna da şükür : ) çok teşekkürler bu arada

offff dün ne gündü öyleee.. zamanın yetmedigi koşturmacalı ve düzensiz beslenmeli bir gün..ögle yemegi akşam üstü akşam yemegi ise gece oldu maalesef..
3yediklerim:
sabah:2 etimek,peynir,5 zeytin,salatalık
ara:yok
ögle:tost
ara:1 elma 10 badem
akşam:2 dilim ekmek krem peynir,somon füme,bir avuç cips

4bugün yediklerim:
sabah:1/2 sandiviç(beyaz peynir,domates,salatalıklı) latte
ara:1/2 (kalan yarısı) sandiviç
ögle: patates yemegi
ara:2 etimek,peynir,3 bisküvi
akşam:1 kase makarna,1 kase domates çorba
ara:2 parça çikolata 3 bisküvi

eger günüm normalden çok yogun geçiyorsa maalesef bütün düzenim (uykum,beslenmem ) bozuluyor.bu iki gün olmadı.yarın telafi etmeli,hareket etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…