teşekkür ederimmm..seni de aramıza bekliyoruz canımmmMantar çok güzel görünüyo canım sen de kaçamaksiz süper gidiyorsun. Ben hala ilham bekliyorumsizi okudukça sanki gelir gibi oluyo sonra acikinca unutuveriyorum
bende özledim valla patatesiEki Görüntüle 1281954
bugün yeni bir listeyle güne başladım..öglen 1 dilim ekmek veya haşlanmış patates seçenegim olunca ilk defa kaçamaksız gönül rahatlıgıyla patates yedim.. öglen kendime fırında patatesli kaşarlı ıspanak yemegi yaptım.nefisssssss oldu
1bugün yediklerim:
sabah:1 minik elma,2 etimek,40gr tulum peyniri,salatalık
ara:2 bisküvi(paketi degil masadaki iki taneyi yedim : )yeni favorim eti petibör çifte kavrulmuş bisküviiiiiiii : )
ögle:2 dilim fırında patatesli kaşar peynirli ıspanak yemegi,5 zeytin,salatalık
ara:2 parça çikolata,1 elma,10 badem
akşam:1/2 porsiyon çupra,sogan salata,30gr ekmek
ara:1 çay bardagı leblebi (geç bir saat olsa da şuan.. )
slmlAR. NASIL YAPTINIZ MANTARI YAA ÇOK NEFİS GORUNUYOR YRN BEN DE MANTAR YAPACAKTIM DOLAPTA SU AN KENDILERI:)Eki Görüntüle 1280597
bugün o kadar üşendim ki yemek yapmaya "tembel kadın yemegi" yaptım : ) dogranmış mantar,dilimlenmiş kaşar ve soyulup dogranmış domates ile kaşarlı mantar sote yaptım.. gayette güzel oldu.zor zamanlardaki yardımcılarım benimmm : )
çok zor tutmak ama 2 parça ile 10 parça arasındaki fark biri keyif biri hamallık.. 2,3 parçayla daha mutlu oluyorum.bir dahakine sen de böyle düşünBende diyete başlamayı düşünüyorum ancak 2 parça çikolatanın devamı geliyor
bir dahaki ödülünde yersin o zaman sen de : )bende özledim valla patatesi
en sevdiğim şey patatestir ama yasak
bende öyle düşünüyorum canım akşama şöyle patatesli köfte yapacam fırındabir dahaki ödülünde yersin o zaman sen de : )
merhaba : ) demko dogranmış domatesi biraz zeytinyag ile pişirdim.sonra mantarları da attım.içine kekik ve baharat ekleyip pişiriyorsun.tabaga yiyecegin kadarı koyup mantar sotenin üstüne kaşarları koyup tabagın üstüne tencere kapagı ile kapattım.bir kaç dakikaya kaşar eridi ve ta taaaam..bu sayede kaşar sadece yiyecegin zaman konuyor ve şekli şemali de güzel gözüküyor (istenirse sogan ve sivribiberde güzel oluyor ama ben "tembel kadın yemegi" yaptıgım için hiçbir şeyi kesip dogramak istemedim : )slmlAR. NASIL YAPTINIZ MANTARI YAA ÇOK NEFİS GORUNUYOR YRN BEN DE MANTAR YAPACAKTIM DOLAPTA SU AN KENDILERI:)
ben de çok seviyorum,afiyet olsun : )bu arada en sonunda aldım wasa
tadı çok güzelmiş atıştırmalık yerim artık
eline sağlık ben de şimdi soğanlı bibeli domateslı yapıcam o zaman. fırına falan verdıgını sandım da ondan sordum:) vallahı göruntu nefıs tadı da oyledır eminim..tesekkurler...merhaba : ) demko dogranmış domatesi biraz zeytinyag ile pişirdim.sonra mantarları da attım.içine kekik ve baharat ekleyip pişiriyorsun.tabaga yiyecegin kadarı koyup mantar sotenin üstüne kaşarları koyup tabagın üstüne tencere kapagı ile kapattım.bir kaç dakikaya kaşar eridi ve ta taaaam..bu sayede kaşar sadece yiyecegin zaman konuyor ve şekli şemali de güzel gözüküyor (istenirse sogan ve sivribiberde güzel oluyor ama ben "tembel kadın yemegi" yaptıgım için hiçbir şeyi kesip dogramak istemedim : )
rica ederimmm,afiyet olsun : )eline sağlık ben de şimdi soğanlı bibeli domateslı yapıcam o zaman. fırına falan verdıgını sandım da ondan sordum:) vallahı göruntu nefıs tadı da oyledır eminim..tesekkurler...
caanıımmm sen nerelerdesin? merak ettim nasıl oldun?? neden gelemiyorsun? senin gibi bi kaç arkadaşım var arada ses verip gidiyorsunuzzz yaaa buna da şükür : ) çok teşekkürler bu aradasimsims cok fazla giremiyorum ama seni hala burda bulduğuma cok sevindim cok iyi gidiyorsun bence ve gördüğüm kadarıyla baya yaşam biçimine cevirdin yeme düzenini bu cok güzel birşey arada girip bakiyorum ne yapiyorsun diye hep böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?