şu öğlen yediğin patates yemeğini özledim ben yaa4bugün yediklerim:
sabah:1/2 sandiviç(beyaz peynir,domates,salatalıklı) latte
ara:1/2 (kalan yarısı) sandiviç
ögle: patates yemegi
ara:2 etimek,peynir,3 bisküvi
akşam:1 kase makarna,1 kase domates çorba
ara:2 parça çikolata 3 bisküvi
eger günüm normalden çok yogun geçiyorsa maalesef bütün düzenim (uykum,beslenmem ) bozuluyor.bu iki gün olmadı.yarın telafi etmeli,hareket etmeli
canım herşey gönlünce istedigin gibi olur inşallaaahhya biraz moralim bozuk sinava hazırlanıyordum olmadı sınav istediğim gibi atama bekliyorum simdi sınav geçen aydi ders calismaktan giremedim falan bakalım inşallah atanirim yada iş ariycam falan arada girmeye çalışıyorum ışte bende hala kilo olarak aynı yerdeyim orda da bir gelişme yok en azından almadım ders calisirken bu da iyi bişeysende iyi gidiyorsun bazen abartmak lazım vücut şaşırır daha iyi olur aynı yeme duzeninde oluncada bi yerden sonra kilo verme duruyor abarttigin zamanları cok uzatma yeter
sagol canım yaaa 3 gün öyle bir tempoda çalıştım ki.. öyle saatlerde yedim ki saatleri yazsam şaşırırsınşu öğlen yediğin patates yemeğini özledim ben yaa
yasak ne kadar sürecek acaba
heralde dayanamayıp ilk ödül günü yiyecem
düzen önemli gerçekten diyette ama telafi edersin sen disiplinli arkadaşım
anlıyorum bende bayramdan dolayı saatlerde sapmalar olmuştu ama bozmadım diyetisagol canım yaaa 3 gün öyle bir tempoda çalıştım ki.. öyle saatlerde yedim ki saatleri yazsam şaşırırsınneyse bugün de bana tatil.. hem evde yagmurlu hava da keyif ,hem temizlik, hem yemek yapabilicem inşallah yakındır patates yiyecegin günler arkadaşım.. şöyle bezelyeli patates ne güze olur ilk ödülünde..
gözün aydın canımmmmm darısı kilo vermek isteyen herkesin başınaaanlıyorum bende bayramdan dolayı saatlerde sapmalar olmuştu ama bozmadım diyeti
bu sabah tartıda 89.8 gördüm ve unutttum bile patatesi
bugün çok mutluyum çok
çok istiyordum biliyorsun 80li kilolarıgörmeyi
teşekkür ederim canımm.. bazen ne yapsak güzel hissedemiyoruz veya tam tersi özenmeyip güzel olmayı umuyoruz..benim ki de o hesap iştesimsims baya kilo vermissin tebrikler. Arada negatif hissetmek normal. Ben de bugun super gunumde degildim ve halloween di millet eglenirken ben bir seyler dolayisiyla buruktum. Arada inisler olsa da saglam kalmak onemli. Devammm.
canımmm özlemişm senden mesaj almayıMerhaba canim
İyiki olumlama yapmissin, iyuki özenmissin sonuc cok guzel.. ayrica kendini kilolu olrak gorme artik bence biraz fazlaligin var ama oyle asiri bi kilon yok ben ne kilolular goruyorum..
Canim menulernde kacamaklar oluyor ve elbette olacak insaniz sonucta.. amaa bence en onemlisi yeme saatlerin aksam yemegini erken yemek oyle farkediyor kii.. 69 lari gormussun darisi 59 larin basina
Bana gelisem 59 lari gordum bi rahatlamadir aldi beni gitti.. simdilik 60 in uzerine cikmadigim surece iyiyim bi sure kilo koruma sonra tekrar bi kac kilo daha vermeyi dusunuyorum hayirlisi bakalim..
Optum canim cokca iyi geceler
teşekkür ederim canımm.. bazen ne yapsak güzel hissedemiyoruz veya tam tersi özenmeyip güzel olmayı umuyoruz..benim ki de o hesap işteumarım senin buruklugun da geçicidir ve sen de negatiften pozitife çevirebilirsin psikolojini.. tabiiki hep beraber devam ediyoruz..
tahmin ettim kiloyla iligili olmadıgını.. umarım çözülür..kilo işini nasıl çözdün merak ettim? : )Kilo isini cozdum sanirim eninde sonunda o kilolar gidecek.Benim buruklugum baska ne ben anlatirim, ne de sen anlarsin. Her gun yeni bir gun... Belki bu hafta cozulur.
tahmin ettim kiloyla iligili olmadıgını.. umarım çözülür..kilo işini nasıl çözdün merak ettim? : )
çok teşekkür ederim canımm.. düzenim bozulmasın diye hazırlıklı olucam bundan sonraCanim bence gelecek yaza 59 larda gecireceksin kendini hazirla bunahaklisin bazen bizim disimizda gelisen duzensizlikler bizi de derinden etkiliyor umarim duzenini tekrar oturtur spora devam edrsin
hehehe pekiHerkesin kendine gore bir formulu var . Sir aciklamam.
şekerim fıstık olmuşsunEki Görüntüle 1288905
ta taaaam işte bu akşam ben : ) sözümde durdum ve gayet şık bir şekilde davete gittim..halbuki yatagın içine girip saklanmaya ne kadarda kararlıydım,taa ki buraya yazana kadar.. aslında "gitmiyorum" diye bitiricektim yazıyı ama sonra dedimki" ilk defa yazı negatif biticek,bunu hemen olumluya çevirmeliyim" dedim ve burası sayesinde akşam o davete gittim.iyi ki de gitmişim.hayatımda gittigim hem en özel hem en güzel davettti..işin aslı sabah kendini çirkin bakımsız ve kilolu hisseden de ben akşam kendini şık ve güzel hisseden de ben.. peki sabah ile akşam arasında ne degişti?? sadece algım ve özenim degişti… sabah arkadaşımla buluşmaya hazırlanırken gecikicem diye ne bulduysam giydim ve tabiki sonuç hüsran oldu.akşam ise ne giyecegim,nasıl olucagım daha buraya yazarken belliydi..gene geldik mi plan yapmaya.. hazırlık yapmaya.. özenmeye… işin aslı kilo degilmiş işin aslı meger ÖZENmiş : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?