Resimlerle sağlıklı beslenme :)

ya biraz moralim bozuk sinava hazırlanıyordum olmadı sınav istediğim gibi atama bekliyorum simdi sınav geçen aydi ders calismaktan giremedim falan bakalım inşallah atanirim yada iş ariycam falan arada girmeye çalışıyorum ışte bende hala kilo olarak aynı yerdeyim orda da bir gelişme yok en azından almadım ders calisirken bu da iyi bişey sende iyi gidiyorsun bazen abartmak lazım vücut şaşırır daha iyi olur aynı yeme duzeninde oluncada bi yerden sonra kilo verme duruyor abarttigin zamanları cok uzatma yeter

şu öğlen yediğin patates yemeğini özledim ben yaa
yasak ne kadar sürecek acaba
heralde dayanamayıp ilk ödül günü yiyecem
düzen önemli gerçekten diyette ama telafi edersin sen disiplinli arkadaşım

canım herşey gönlünce istedigin gibi olur inşallaaahh çok arayı açmayalım, gel, her zaman beklerim

şu öğlen yediğin patates yemeğini özledim ben yaa
yasak ne kadar sürecek acaba
heralde dayanamayıp ilk ödül günü yiyecem
düzen önemli gerçekten diyette ama telafi edersin sen disiplinli arkadaşım
sagol canım yaaa 3 gün öyle bir tempoda çalıştım ki.. öyle saatlerde yedim ki saatleri yazsam şaşırırsın neyse bugün de bana tatil.. hem evde yagmurlu hava da keyif ,hem temizlik, hem yemek yapabilicem inşallah yakındır patates yiyecegin günler arkadaşım.. şöyle bezelyeli patates ne güze olur ilk ödülünde..

şu 3 gün istedigim gibi geçmedi.. ama neyseki günler geçti de ben bugüne geldim.YAŞASIN BİR GÜNLÜK TATİL.. hem kendimi hem beslenmemi hem evimin düzenini toparlamam için harika bir fırsat
5yediklerim:
sabah:3 kaşık yulaf,1 küçük muz (9:00)
ara:2 bisküvi(11:00)
ögle:kaşarlı tost,ayran(15:00)
ara:1/2 elma(8:00)
akşam:1 dilim kek,1 avuç balık kıraker,2 kaşık patates salatası,1 parça çikolata(9:00)
ara:1,5 dilim kaşarlı pide (saat 1:30 da yedim bunu.. düzensiz iş temposu düzensiz hayat düzensiz uyku düzensiz beslenme getiriyor maalesef.ooooff neyse yaaa daha fazla vicdan azabı çekemicem… bugün telafisini hem yürüyerek hem güzel ve saglıklı yemekler yiyerek yapıcam : )

anlıyorum bende bayramdan dolayı saatlerde sapmalar olmuştu ama bozmadım diyeti
bu sabah tartıda 89.8 gördüm ve unutttum bile patatesi
bugün çok mutluyum çok
çok istiyordum biliyorsun 80li kiloları görmeyi

anlıyorum bende bayramdan dolayı saatlerde sapmalar olmuştu ama bozmadım diyeti
bu sabah tartıda 89.8 gördüm ve unutttum bile patatesi
bugün çok mutluyum çok
çok istiyordum biliyorsun 80li kiloları görmeyi
gözün aydın canımmmmm darısı kilo vermek isteyen herkesin başınaa

bugün normalde izinliydim ve kendime ayıracagım dolu dolu zamanım vardı bugün ama acilen işe tekrar gitmem gerekti.tüm planlar ve yeme düzenim bozuldu..umarım yarın tatilim e bişey olmaz..

6bugün yediklerim:
sabah:30gr ekmek,40gr peynir,1 elma,salatalık
ara:2 bisküvi
ögle:yok
ara:yok
akşam:fırında 4 iglo balık kroket,1 dilim peynir,salata,50 gr ekmek
ara:4 bisküvi,1 parça çikolata

(foto yükleyemiyorum ve pes ediyorum..bu kaçıncı denemem!)

biraz moral bozuklugu ve yorganın içine girip hiç çıkmak istememek,kendini çirkin hissetmek.. işte bugün hissettiklerim.. bu sabah arkadaşımla dışarda kahvaltı edicektim.kendime göre süslendim makyajımı yaptım,saçlarımı yaptım,küpelerimi taktım, altı dantel bir bluz ve geçen sene olmayan şimdi ise çok rahat olan lacivert kotumu giydim,yagmur yagdıgı için yagmur botlarımı giydim ve harika hissederek evden çıktım..arkadaşımla buluşup kahvaltı yaptık ve sonra başladık dolaşmayaa.. her zaman yaptıgım gibi magaza aynalarına bakarken birde ne göreyim saçım kötü,kıyafetim alakasız,küpelerim kıyafetime göre fazla gelmiş ve botlarım kıyafetime uyumsuz olmuş.. o kadar moralim bozuldukiii gerçekten mi öyleydim yoksa kendimi çirkin hissetme günündemiydim bilmiyorum ama böyle hissetmeme tek neden kilolar.. bunu biliyorumm.. birçok güzel kıyafetimi kilolarımdan dolayı giyemiyorum..bazen güzel giyinmek özenmek bile gelmiyor kilolu oldugum için.. ve biliyorum ki normal kilolu veya zayıf birine göre kendime daha çok vakit ayırıp kıyafetlerimde daha özenli olmam gerekiyor.. seçeneklerim azaldıgı için kombin yapmak çok zorlaşıyor.. evet ben kilo verdim ama hala kiloluyum.. moral bozuklugu ve battaniye altında bunları yazarken kara kara akşamki davette ne giyicegimi düşünüyor eşimi yalnız bırakma pahasına davete gitmemek için bahaneler arıyorum..
not: şimdi eşimi arayıp geliyorum dedim.. güzel bir siyah elbise, siyah topuklu ayakkabı, fönlü saçlar ve kırmızı ruj sürdüm mü bence hazirım.. gelince yazarım kendimi nasıl hissettigimi..

ta taaaam işte bu akşam ben : ) sözümde durdum ve gayet şık bir şekilde davete gittim..halbuki yatagın içine girip saklanmaya ne kadarda kararlıydım,taa ki buraya yazana kadar.. aslında "gitmiyorum" diye bitiricektim yazıyı ama sonra dedimki" ilk defa yazı negatif biticek,bunu hemen olumluya çevirmeliyim" dedim ve burası sayesinde akşam o davete gittim.iyi ki de gitmişim.hayatımda gittigim hem en özel hem en güzel davettti..işin aslı sabah kendini çirkin bakımsız ve kilolu hisseden de ben akşam kendini şık ve güzel hisseden de ben.. peki sabah ile akşam arasında ne degişti?? sadece algım ve özenim degişti… sabah arkadaşımla buluşmaya hazırlanırken gecikicem diye ne bulduysam giydim ve tabiki sonuç hüsran oldu.akşam ise ne giyecegim,nasıl olucagım daha buraya yazarken belliydi..gene geldik mi plan yapmaya.. hazırlık yapmaya.. özenmeye… işin aslı kilo degilmiş işin aslı meger ÖZENmiş : )

simsims baya kilo vermissin tebrikler. Arada negatif hissetmek normal. Ben de bugun super gunumde degildim ve halloween di millet eglenirken ben bir seyler dolayisiyla buruktum. Arada inisler olsa da saglam kalmak onemli. Devammm.

Merhaba canim
İyiki olumlama yapmissin, iyuki özenmissin sonuc cok guzel.. ayrica kendini kilolu olrak gorme artik bence biraz fazlaligin var ama oyle asiri bi kilon yok ben ne kilolular goruyorum..
Canim menulernde kacamaklar oluyor ve elbette olacak insaniz sonucta.. amaa bence en onemlisi yeme saatlerin aksam yemegini erken yemek oyle farkediyor kii.. 69 lari gormussun darisi 59 larin basina
Bana gelisem 59 lari gordum bi rahatlamadir aldi beni gitti.. simdilik 60 in uzerine cikmadigim surece iyiyim bi sure kilo koruma sonra tekrar bi kac kilo daha vermeyi dusunuyorum hayirlisi bakalim..
Optum canim cokca iyi geceler

simsims baya kilo vermissin tebrikler. Arada negatif hissetmek normal. Ben de bugun super gunumde degildim ve halloween di millet eglenirken ben bir seyler dolayisiyla buruktum. Arada inisler olsa da saglam kalmak onemli. Devammm.
teşekkür ederim canımm.. bazen ne yapsak güzel hissedemiyoruz veya tam tersi özenmeyip güzel olmayı umuyoruz..benim ki de o hesap işte umarım senin buruklugun da geçicidir ve sen de negatiften pozitife çevirebilirsin psikolojini.. tabiiki hep beraber devam ediyoruz..
canımmm özlemişm senden mesaj almayı teşekkür ederim canımmm : ) genel olarak kaçamaklı geçiyor ama bu hafta iş yerimdeki çalışma saatleri vs şeylerden yemek yemege zaman bulamadım resmen..haftaya daha düzenli beslenmeye ve spor yapmaya gayret edicem harikasın canımm tebrik ederimm.darısı benim başımaa.. ah ben de 59ları bi görsem.. ben de seni öptüm canımmm

Kilo isini cozdum sanirim eninde sonunda o kilolar gidecek. Benim buruklugum baska ne ben anlatirim, ne de sen anlarsin. Her gun yeni bir gun... Belki bu hafta cozulur.

Kilo isini cozdum sanirim eninde sonunda o kilolar gidecek. Benim buruklugum baska ne ben anlatirim, ne de sen anlarsin. Her gun yeni bir gun... Belki bu hafta cozulur.
tahmin ettim kiloyla iligili olmadıgını.. umarım çözülür..kilo işini nasıl çözdün merak ettim? : )

Canim bence gelecek yaza 59 larda gecireceksin kendini hazirla buna haklisin bazen bizim disimizda gelisen duzensizlikler bizi de derinden etkiliyor umarim duzenini tekrar oturtur spora devam edrsin

Canim bence gelecek yaza 59 larda gecireceksin kendini hazirla buna haklisin bazen bizim disimizda gelisen duzensizlikler bizi de derinden etkiliyor umarim duzenini tekrar oturtur spora devam edrsin
çok teşekkür ederim canımm.. düzenim bozulmasın diye hazırlıklı olucam bundan sonra inşallah canımm

şekerim fıstık olmuşsun seni tanımasam da çok mutlu olmanı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…