çok teşekkür ederimmm canımmmşekerim fıstık olmuşsunseni tanımasam da çok mutlu olmanı istiyorum
çok teşekkür ederim canım benimmSimsims canım ne narin ayak biletlerin var oyle. Ayriyeyten çok güzel ve alımlı olmuşsun canım. Insan in kendine ödenmesi nasıl da değiştiriyor her şeyi. Ben de bazen çooook özenli olabiliyorum ne yazık ki. Kilo vermeden kendime bişey acmiycam dedim şimdi alışveriş için 1 beden incelmeyi bekliyorum ama olucak insallah. Acelemiz yok ayda 1 kılo olsa yılda 12 kiloyla hedefe bayaa bi yaklaşicam insallah
canım hatırlamaz olur muyum?bu avatarı bu sayfada beraber yapmıştık : ) çok teşekkürlerCanim mehraba hatirladinmi beni bilmiyorum cok uzun zaman oldu.
Resmini gordum fistik gibi olmusun,iyikide kalkip gitmisin yoksa yorganin icinde kendini yer bitiridin.
Beni sorarsàn bende bi degisim yok yedikce yiyorum mutsuz oluyorum yiyorum sinirleniyorum yiyorum ve mutsuzum giydiklerim yakismiyo canim kiyafet bile almak istemiyor..
bende yarın tost yapacamEki Görüntüle 1291932
10bugün yediklerim:
sabah:kaşarlı tost,domates,zeytin
ara:3 bisküvi
ögle:1kase tarhana çorba,bir tabak pırasa
ara:2 parça çikolata,1 elma,1 minik mandalina,10 badem
akşam:1 dilim fırında mücver
ben de seni merak etmeye başlamıştım : ) niye zorlar? 1.kıskanırlar iradeli olmanı 2.misafire yemek yediremezlerse kötü ev sahibi olduklarını düşünürler.. sen bu sınavdan da başarı ile geçmişsin canımm..bende yarın tost yapacam
bu arada h.sonu amasyadaydım ve diyette çok zorlandım
neden diyetteki birine yemesi için zorlanırki
çok şükür evimdeyim ama biraz aç kaldım listeye uyabilmek adına
valla ben bile kıskanırdım başka biri olsaben de seni merak etmeye başlamıştım : ) niye zorlar? 1.kıskanırlar iradeli olmanı 2.misafire yemek yediremezlerse kötü ev sahibi olduklarını düşünürler.. sen bu sınavdan da başarı ile geçmişsin canımm..
merhaba canımm hoşgeldinslm simsims...ben de girmeyeli uzun bi zaman olmuş.senin kaç kiloya indiğini takip edemedim ama resmini gördüm.gayet güzel bir vücut...kilo sorunu falan göremedim ben...bana gelince diyet ve spor yapmadan 68.7 olmuşm.sırrı hasta olmakta.yazın rahatsızlandım.devam ediyor.üzülmekten kendi kendimi yemişim galiba:::))
Merhaba canım güzel bîr Yöntem başarılar diliyorum suan kaç kilosunEki Görüntüle 1292977
11bugün yediklerim:
sabah:35 gr kızarmış ekmek,40 gr peynir,6 zeytin, 1/2 domates,1 kuru incir
ara:3 bisküvi,1 minik mandalina,2 parça çikolata
ögle:2,5 dilim yumurtasız fırın mücver,30gr peynir,domates,salatalık,3 zeytin
ara:2 bisküvi,2 kuru incir
akşam:1,5 kepçe şehriyeli domates çorba,fırın mücver
Eki Görüntüle 1292984
42 dakika yürüyüş 226 kalori yakış
teşekkürler canımm.. şu an ben de bilmiyorum kaç kiloyum : )Merhaba canım güzel bîr Yöntem başarılar diliyorum suan kaç kilosun
eline saglık canım tabii gelirim.. : )Mehraba canim nasilsin
Dun seni kiskandim bende bugun firinda kabak mucvr yaptim bir ilk icin hic de fena deildi
Seni gunlugume bekliyorum
(55. Kilo olana kadar yaseminin gunlugu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?