Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Simsims canım ne narin ayak bileklerin var oyle.
Ayriyeyten çok güzel ve alımlı olmuşsun canım. Insan in kendine özenmesi nasıl da değiştiriyor her şeyi. Ben de bazen çooook özensiz olabiliyorum ne yazık ki. Kilo vermeden kendime bişey almiycam dedim şimdi alışveriş için 1 beden incelmeyi bekliyorum ama olucak insallah. Acelemiz yok ayda 1 kılo gitse yılda 12 kiloyla hedefe bayaa bi yaklaşicam insallah

çok teşekkür ederim canım benimm gerçekten öyle,sabahki benden eser kalmadı dün akşam bende : ) resmi işte bu yüzden paylaştım eger ben miskin miskin hayata küsmüş şekilde evde olsaydım (genelde maalesef bu yolu tercih ediyorum) sizden bu güzel iltifatları alamayacaktım : ) gerçekten dün akşam kendimi çok güzel hissettim..harika bir duyguydu.. bu duygu bile biz istersek ortaya çıkıyor..herşey özen istiyor bu hayatta.. aslında hepimizin içinde var bu,tek yapmamız gereken kilomuz ne olursa olsun kendimize özenmek aynen öyle canım yavaş yavaş gidicekler..

Son düzenleme:
8bugün yediklerim:
sabah:35gr ekmek ile yapılmış kaşarlı tost,salatalık,5 zeytin,1 orta boy muz
ara:yok
ögle:minik sandiviç(peynirli)
ara:1 elma,1 mandalina,2 bisküvi(bunlar yerine az kalsın kakolu puding alıyordum pastaneden,Allahtan dalgınlıkla pastaneyi geçmişimde alamadım böylece : )
akşam:8 kaşık patatesli bezelye,2 kaşık yogurt,30 gr ekmek
ara:1 dilim ekmek ve peynir(akşam yemegi kesmedi)

Canim mehraba hatirladinmi beni bilmiyorum cok uzun zaman oldu.
Resmini gordum fistik gibi olmusun,iyikide kalkip gitmisin yoksa yorganin icinde kendini yer bitiridin.
Beni sorarsàn bende bi degisim yok yedikce yiyorum mutsuz oluyorum yiyorum sinirleniyorum yiyorum ve mutsuzum giydiklerim yakismiyo canim kiyafet bile almak istemiyor..

canım hatırlamaz olur muyum?bu avatarı bu sayfada beraber yapmıştık : ) çok teşekkürler canım o kadar iyi anlıyorum ki seni..ben de o kısır döngünün içindeydim.sonra kendimi yiyerek neden cezalandırdıgımı fark ettim,kendimle savaşmaktan vazgeçtim..zayıflamak için birkaç pantolon almayı beklemeden(çünkü ihitiyacım vardı ve inatla almıyordum) aldım..sonra da daralttırdım : ) eger oldugumuz durumu kabul edersek ve kendimizle savaşmazsak bu halimizle ne olursa olsun kendimizi oldugumuz gibi sevmeye başlarsak daha iyi sonuç alacagımıza inanıyorum..ilk sayfalarımda hatırlarsan ilk şart kendini sevmek..

Son düzenleme:
9bugün yediklerim:
sabah: peynirli domates salatalıklı sandiviç
ara:3 bisküvi
ögle:8kaşık patatesli bezelye,2 kaşık yogurt,1 dilim ekmek,salata
ara:1 incir kurusu,1 parça çikolata
ara:1 elma,1 minik mandalin
akşam:1 kase tarhana,peynirli kabak sandal
ara:2 bisküvi,1 parça çikolata

10bugün yediklerim:
sabah:kaşarlı tost,domates,zeytin
ögle:1kase tarhana çorba,bir tabak pırasa
ara:2 parça çikolata,1 elma,1 minik mandalina,10 badem
akşam:1 dilim fırında mücver

bende yarın tost yapacam
bu arada h.sonu amasyadaydım ve diyette çok zorlandım
neden diyetteki birine yemesi için zorlanırki
çok şükür evimdeyim ama biraz aç kaldım listeye uyabilmek adına

bende yarın tost yapacam
bu arada h.sonu amasyadaydım ve diyette çok zorlandım
neden diyetteki birine yemesi için zorlanırki
çok şükür evimdeyim ama biraz aç kaldım listeye uyabilmek adına
ben de seni merak etmeye başlamıştım : ) niye zorlar? 1.kıskanırlar iradeli olmanı 2.misafire yemek yediremezlerse kötü ev sahibi olduklarını düşünürler.. sen bu sınavdan da başarı ile geçmişsin canımm..

slm simsims...ben de girmeyeli uzun bi zaman olmuş.senin kaç kiloya indiğini takip edemedim ama resmini gördüm.gayet güzel bir vücut...kilo sorunu falan göremedim ben...bana gelince diyet ve spor yapmadan 68.7 olmuşm.sırrı hasta olmakta.yazın rahatsızlandım.devam ediyor.üzülmekten kendi kendimi yemişim galiba:::))

valla ben bile kıskanırdım başka biri olsa irademi
bu arada 3 günlük kampım başladı 3 gün lahana çorbası içecem
inşallah güzel olur

merhaba canımm hoşgeldin çok teşekkür ederim.. çok geçmiş olsun.. umarım şimdi daha iyisindir.. sen de bayaa kilo vermişsin,bundan sonrasını da saglıkla verirsin inşallah canım benim

11bugün yediklerim:
sabah:35 gr kızarmış ekmek,40 gr peynir,6 zeytin, 1/2 domates,1 kuru incir
ara:3 bisküvi,1 minik mandalina,2 parça çikolata
ögle:2,5 dilim yumurtasız fırın mücver,30gr peynir,domates,salatalık,3 zeytin
ara:2 bisküvi,2 kuru incir
akşam:1,5 kepçe şehriyeli domates çorba,fırın mücver

42 dakika yürüyüş 226 kalori yakış

Son düzenleme:
Merhaba canım güzel bîr Yöntem başarılar diliyorum suan kaç kilosun

Mehraba canim nasilsin
Dun seni kiskandim bende bugun firinda kabak mucvr yaptim bir ilk icin hic de fena deildi
Seni gunlugume bekliyorum
(55. Kilo olana kadar yaseminin gunlugu)

12bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,zeytin
ögle:2 kepçe şehriyeli domates çorba,1 patates haşlama- 1/2 dilim kaşar- maydonoz ve zeytin ile kumpir
ara:36 gr crax(mini paket), 1 elma
akşam:yerli somon,sogan domates salatası,2 dilim beyaz peynir

bugün 40dk yürüyüş 200 kalori yakış

Canim menun resimler gine cok guzel
Tebrik ediyorum seni hergun duzenli gelip yaziyorsun
Kac kilo oldun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…