Resimlerle sağlıklı beslenme :)

hoş geldin simsims bu saatte geri dondugunu görünce yazmadan edemedim bende sık sık bu kendimi yenileme olayina gitmek zorunda kalıyorum istemesekte hayat değişiyor düşüncelerimiz olaylar zaman herşey hızla ilerliyor bizimde hatta kalmak icin uyum sağlamamız gerekiyor bu kadar çabuk toparlanmana sevindim bir insanın en büyük umudu kendisidir kendine inanan insanın başaramayacağı sey yoktur zaten

ne iyi yapmışsın,iyi ki de yazmışsın : ) ne zaman kendimden uzaklaşsam bunun gibi birkaç gün geçirip, yenilenip kaldıgım yerden devam ediyorum.. çok haklısın canım

Simsimss merhabaaa :) iyi olmana cok sevindim uzun zamandır yoktum nasılsın nasıl gidiyor kilo bildirimi yapmamıssın ne zamandır umarım her şey yolundadır :)

başıma ne geliyorsa iyi ki geliyor.. hepsi bana birşeyler ögretiyor,eger ögretmezse de ögretene kadar tekrar tekrar geliyor

canım son yazını çok beğendim. özellikle üstteki sözün çok hoşuma gitti.

Simsimss merhabaaa :) iyi olmana cok sevindim uzun zamandır yoktum nasılsın nasıl gidiyor kilo bildirimi yapmamıssın ne zamandır umarım her şey yolundadır :)
merhaba canım,herşey gayet yolunda ve güzel gidiyor..

başıma ne geliyorsa iyi ki geliyor.. hepsi bana birşeyler ögretiyor,eger ögretmezse de ögretene kadar tekrar tekrar geliyor

canım son yazını çok beğendim. özellikle üstteki sözün çok hoşuma gitti.
çok teşekkürler canım..

bugün reglimin 2. günü,tartılmak için çok dogru bir zaman olmasada istekler üzerine ve burasıda bir diyet günlügü olduguna göre,artık güncelleme yapma geregi hissettim ve az önce tartıldım. bu hafta serbest bir hafta geçirdigimi daha önce yazmıştım..dün de çikolatalı,makarnalı menülerim oldugu için resimli paylaşım yapmadım bu kadar tatil yeter,artık hazırm.. bugün tekrar resimleri paylaşmaya başlıyorum..

Son düzenleme:
dün gece regl agrısından uyuyamayınca sabah,ara ve ögle yemekleri dışında yataktan hiç kalkmadım.. saat 14:30 a kadar uyudum resmen.. tembellikle geçen güzel bir gündü..

bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek ve beyaz peynirli domatesli tost,güllü yeşil çay
ara:2 mandalina,2 fındık
ögle:60gr ekmek ile kaşarlı domatesli tost
ara:4 bisküvi,sütlü kahve
akşam:hamsi(az yag ile teflonda)salata,1 dilim ekmek

Merhaba guzellik kralicesi
Tekrar donmene, yenilenmene, yenilmemene ve mutlu olmana cok sevindim.. tartidaki rakami gorunce daha cok sevindim serbest bir haftadan sonra bile eksi cikmak harika.. yazini okuyunca bende kendimi bi degisime zorlamam gerektigine karar verdim.. uzun zamandir farkediyorum zaten basima glen seylerde hemen birilerini sucladigimi ve bunun yanlis oldugunu ama sanirim bunu degistirmemin vakti geldi de geciyir bile.. ama sunu da eklemeden gecemiyecegim degisim her zaman olumlu olmuyor olumsuz degisimler de oluyor ve bunlarda genelde dis faktorlerden kaynakli oluyor, bizim disimizdaki insanlari ne kadar yok sayabiliriz yada onlarin bizi her uzusunde hatayi ne kadar kendimizde arayabiliriz.. dusunulesi..
Saglicakla mutlulukla kal tatlim

merhaba canımmm benimmm teşekkür ederim güzel yorumlarına : ) senin de degişime hazır olman harikaa çünkü bu zaman alan,her zaman olamayan birşey.. ben şuna inanıyorum ki "hayatıma giren her insan bana birşey ögretiyor,ben de ona.. evet bazıları iyi, bazıları kötü şeyler olabiliyor ama önemli olan kendimiz nelerden ders çıkarmıyoruz veya çıkarıyoruz.. insanların bize davranışları ve bizimle ilgili fikirleri biz isteyince degil ancak biz degişince değişiyor" diye düşünüyorum.. biz içimizde mutlu olalım,kendimizi besleyelim,kendimizi dinleyelim.yani yatırırımı kendimize yapalım.. inanıyorum dışımızdaki olumsuzluga da bir faydamız dokunur "sen degişirsen dünya da değişir..." ben de seni öpüyorum canım,sevgiyle kal..

Son düzenleme:
Haklisin belki de.. ben degisirsem dunya degisir.. olumlu degisimlere gebe guzel bi gun olsun hepimize....

bugün 1 aralık, yep yeni bir ayın ilk günü.. ben de yeni ayın ilk gününde yenilik yapıyorum.. yılbaşına kadar 65 kilo olmayı planlıyorum.çok birşey degil 65 : ) ve planım şu; tüm gün beslenmem eskisi gibi olucak ama akşam sadece salata yiyecegim, tam 30gün boyunca.. ne peyniri olucak salatanın ne ton balıgı ne de turşu veya mısırı ne de yanında ekmegi hadi bakalım yazıyorum buraya.. "çok özel durumlar" hariç (özel bir davet veya akşam salata yiyemeyecegim zamanlar olabilir) bu kurala uyuyorum bugünden başlayarak..

Son düzenleme:
hadi bakalım kolay gelsin benim diyetimde 10 günün son 3 gününde var akşam salatası ama 1 ekmek yiyorum
ama 3 gün geçene kadar da gel bana sor

kolay gelsin canım biliyorum ki başarısın arada sikilabilrsin ama salatadan bence haftada bir gun falan aksam çorba falan gibi değişik birşeyler yapabilirsin ama mantık olarak cok iyi 65 e niye gelemeyesein 1 ay var gerçi en sonki kilonu bilmiyorum ben tartildim mi hiç

hadi bakalım kolay gelsin benim diyetimde 10 günün son 3 gününde var akşam salatası ama 1 ekmek yiyorum
ama 3 gün geçene kadar da gel bana sor
sana da kolay gelsin canım.. bugün rahat geçti bakalım

teşekkür ederim canım,elimden geldikçe renklendirmeye çalışıcam salatalarımı,kilo bildirimi 2 sayfa geride var sıkılırsam dedigini yapıcam çorbayla

bugün düzensiz bir beslenmem oldu.sabah sadece sütlü kahve içtim ve ara ögünü atladım.. yarın daha planlı olucam..
bugün yediklerim:
sabah:1 bardak sütlü kahve
ara:yok
ögle:ton balıklı sandiviç
ara:3 parça çikolata
akşam:salata

Bende denesem diyorum ama düşünüyorum düşünüyorum sanki zorlanırım gibi geliyor en azından Yarından itibaren 10 gün diyorum canım bende sadece salata yiyeceğim hadi bakalım fikrin güzeldi v

simsims seni takip ediyorum sürekli ama tartildigini kacirmistim kusura bakma nasıl görmedim o mesajı cok sevindim canım bence iyi gidiyorsun başlangıç kilolarimiz yakindi aynı istikrardayiz bende 67yi gördüm tartida geçen hafta yavaşta olsa gidiyor sonuçta menülerinde harika yılbaşına 65 i göreceğine eminim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…