ne iyi yapmışsın,iyi ki de yazmışsın : ) ne zaman kendimden uzaklaşsam bunun gibi birkaç gün geçirip, yenilenip kaldıgım yerden devam ediyorum.. çok haklısın canımhoş geldin simsims bu saatte geri dondugunu görünce yazmadan edemedim bende sık sık bu kendimi yenileme olayina gitmek zorunda kalıyorum istemesekte hayat değişiyor düşüncelerimiz olaylar zaman herşey hızla ilerliyor bizimde hatta kalmak icin uyum sağlamamız gerekiyor bu kadar çabuk toparlanmana sevindim bir insanın en büyük umudu kendisidir kendine inanan insanın başaramayacağı sey yoktur zaten
merhaba canım,herşey gayet yolunda ve güzel gidiyor..Simsimss merhabaaa :) iyi olmana cok sevindim uzun zamandır yoktum nasılsın nasıl gidiyor kilo bildirimi yapmamıssın ne zamandır umarım her şey yolundadır :)
çok teşekkürler canım..başıma ne geliyorsa iyi ki geliyor.. hepsi bana birşeyler ögretiyor,eger ögretmezse de ögretene kadar tekrar tekrar geliyor
canım son yazını çok beğendim. özellikle üstteki sözün çok hoşuma gitti.
merhaba canımmm benimmm teşekkür ederim güzel yorumlarına : ) senin de degişime hazır olman harikaaMerhaba guzellik kralicesi
Tekrar donmene, yenilenmene, yenilmemene ve mutlu olmana cok sevindim.. tartidaki rakami gorunce daha cok sevindim serbest bir haftadan sonra bile eksi cikmak harika.. yazini okuyunca bende kendimi bi degisime zorlamam gerektigine karar verdim.. uzun zamandir farkediyorum zaten basima glen seylerde hemen birilerini sucladigimi ve bunun yanlis oldugunu ama sanirim bunu degistirmemin vakti geldi de geciyir bile.. ama sunu da eklemeden gecemiyecegim degisim her zaman olumlu olmuyor olumsuz degisimler de oluyor ve bunlarda genelde dis faktorlerden kaynakli oluyor, bizim disimizdaki insanlari ne kadar yok sayabiliriz yada onlarin bizi her uzusunde hatayi ne kadar kendimizde arayabiliriz.. dusunulesi..
Saglicakla mutlulukla kal tatlim
amin canım aminnnnHaklisin belki de.. ben degisirsem dunya degisir.. olumlu degisimlere gebe guzel bi gun olsun hepimize....
hadi bakalım kolay gelsin benim diyetimde 10 günün son 3 gününde var akşam salatası ama 1 ekmek yiyorumEki Görüntüle 1321234
bugün 1 aralık, yep yeni bir ayın ilk günü.. ben de yeni ayın ilk gününde yenilik yapıyorum.. yılbaşına kadar 65 kilo olmayı planlıyorum.çok birşey degil 65 : ) ve planım şu; tüm gün beslenmem eskisi gibi olucak ama akşam sadece salata yiyecegim, tam 30gün boyunca.. ne peyniri olucak salatanın ne ton balıgı ne de turşu veya mısırı ne de yanında ekmegihadi bakalım yazıyorum buraya.. "çok özel durumlar" hariç (özel bir davet veya akşam salata yiyemeyecegim zamanlar olabilir) bu kurala uyuyorum bugünden başlayarak..
kolay gelsin canım biliyorum ki başarısın arada sikilabilrsin ama salatadan bence haftada bir gun falan aksam çorba falan gibi değişik birşeyler yapabilirsin ama mantık olarak cok iyi 65 e niye gelemeyesein 1 ay varEki Görüntüle 1321234
bugün 1 aralık, yep yeni bir ayın ilk günü.. ben de yeni ayın ilk gününde yenilik yapıyorum.. yılbaşına kadar 65 kilo olmayı planlıyorum.çok birşey degil 65 : ) ve planım şu; tüm gün beslenmem eskisi gibi olucak ama akşam sadece salata yiyecegim, tam 30gün boyunca.. ne peyniri olucak salatanın ne ton balıgı ne de turşu veya mısırı ne de yanında ekmegihadi bakalım yazıyorum buraya.. "çok özel durumlar" hariç (özel bir davet veya akşam salata yiyemeyecegim zamanlar olabilir) bu kurala uyuyorum bugünden başlayarak..
sana da kolay gelsin canım.. bugün rahat geçti bakalımhadi bakalım kolay gelsin benim diyetimde 10 günün son 3 gününde var akşam salatası ama 1 ekmek yiyorum
ama 3 gün geçene kadar da gel bana sor
teşekkür ederim canım,elimden geldikçe renklendirmeye çalışıcam salatalarımı,kilo bildirimi 2 sayfa geride varkolay gelsin canım biliyorum ki başarısın arada sikilabilrsin ama salatadan bence haftada bir gun falan aksam çorba falan gibi değişik birşeyler yapabilirsin ama mantık olarak cok iyi 65 e niye gelemeyesein 1 ay vargerçi en sonki kilonu bilmiyorum ben tartildim mi hiç
Hoş geldin Aramıza canımbugün düzensiz bir beslenmem oldu.sabah sadece sütlü kahve içtim ve ara ögünü atladım.. yarın daha planlı olucam..
bugün yediklerim:
sabah:1 bardak sütlü kahve
ara:yok
ögle:ton balıklı sandiviç
ara:3 parça çikolata
akşam:salata
Eki Görüntüle 1321923
Bende denesem diyorum ama düşünüyorum düşünüyorum sanki zorlanırım gibi geliyor en azından Yarından itibaren 10 gün diyorum canım bende sadece salata yiyeceğim hadi bakalım fikrin güzeldi vEki Görüntüle 1321234
simsims seni takip ediyorum sürekli ama tartildigini kacirmistim kusura bakma nasıl görmedim o mesajısana da kolay gelsin canım.. bugün rahat geçti bakalım
teşekkür ederim canım,elimden geldikçe renklendirmeye çalışıcam salatalarımı,kilo bildirimi 2 sayfa geride varsıkılırsam dedigini yapıcam çorbayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?