çok teşekkür ederim canım,kendimize işkence etmeden güzelce veriyoruz kiloları.. yılbaşına istedigimiz kilolarla girerizzz,ben inanıyorumm...simsims seni takip ediyorum sürekli ama tartildigini kacirmistim kusura bakma nasıl görmedim o mesajıcok sevindim canım bence iyi gidiyorsun başlangıç kilolarimiz yakindi aynı istikrardayiz bende 67yi gördüm tartida geçen hafta yavaşta olsa gidiyor sonuçta menülerinde harika yılbaşına 65 i göreceğine eminim sevgiler
tamam sen de 10 gün dene bakalım,belki daha da devam edersin canım,hoşbulduk bu aradaBende denesem diyorum ama düşünüyorum düşünüyorum sanki zorlanırım gibi geliyor en azından Yarından itibaren 10 gün diyorum canım bende sadece salata yiyeceğim hadi bakalım fikrin güzeldi v
teşekkür ederim canım benimAksamlari salata güzel fikirBen de 2 gün bi deniycem
Bu arada 68 i görmüşsun çok güzel.
65 e az kalmış ha gayret
. Ben de 70i hedef seçtim kendime ocak 1 kadar 70 inşallah
canım ben cidden şaka yaptım,dün hiç öyle açlık hissetmedim ama hissetmeyi bekledim bu bir gerçek.. belki bugün belki yarın olur bilmem ama dün gerçekten salata beni tuttu ve bugün çok hafif kalktımBu aksam başlıyorum salata ya
Aç Aç uyunur mu ki
Deniycem
Gerçekten insan az yiyince daha huzurlu ve hafif oluyor. Bugün kesin kararlıyim salata fikrinde. Hadi bakalım salatacilar.canım ben cidden şaka yaptım,dün hiç öyle açlık hissetmedim ama hissetmeyi bekledim bu bir gerçek.. belki bugün belki yarın olur bilmem ama dün gerçekten salata beni tuttu ve bugün çok hafif kalktım
benide gaza getirdiniz ya
Bugün başladım bakalım ekmek yemedim sadece salata. Ama şu an aciiiim
eğer cok açlık hissediyorsan yoğurt ye bence açta uyunmuyor yoksa yarin saldirirsin yemeklereBugün başladım bakalım ekmek yemedim sadece salata. Ama şu an aciiiim
harika canım yap,gerçekten hafif hissediyorsun kendini : )benide gaza getirdiniz yabende
salata ve çorba yapayim bugün simsims size uyayim kısmen
ben ay sonuna kadar devam edicem kesin kararEvet Salatacılar bakalım kaç gün dayanacağız saat 6 san sonra hiç birşey koymamaya devam dün patlamış mısır 1 avuç Antep fıstığı yedim ama vicdan azabından çok ğzüldün
canım dayaaannn… biraz daha salatalık yeşillik yeee… yedin mi bişeyler? sabaha o açlık kalmayacak ve karnın biraz daha düzleşicek,öyle düşün : )Bugün başladım bakalım ekmek yemedim sadece salata. Ama şu an aciiiim
Benim de hiç halim yoktu sadece tarçını süt içtim canım su an bu kiloda olmama rağmen karnım dümdüz ve kuş gibi hafifimeve daha yeni gelebildim ve bu saatte salata bile yenmez diye sadece salatalık yedim..ayrıca salata yapmaya bile halim yoktu..
bugün yediklerim:
sabah:1 nar,2 bisküvi
ara:yok
ögle:kaşarlı tost,şekerli sütlü nescafe
ara:2 minik lokum,2 parça çikolata
akşam:1 orta boy salatalık
Eki Görüntüle 1323052
salatanın yanında 1 dilim ekmek 1 meyve yemişsin.. yine de normal yediginden az canım,öyle düşünBen dün aksam eşime kumpir yapmıştım 2 tatlı kaşığı dibini bırakmış onu yedim bir de muz ama hala açtım. Dün alıştırma oldu bugün sadece salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?