Resimlerle sağlıklı beslenme :)

çok teşekkür ederim canım,kendimize işkence etmeden güzelce veriyoruz kiloları.. yılbaşına istedigimiz kilolarla girerizzz,ben inanıyorumm...

Bende denesem diyorum ama düşünüyorum düşünüyorum sanki zorlanırım gibi geliyor en azından Yarından itibaren 10 gün diyorum canım bende sadece salata yiyeceğim hadi bakalım fikrin güzeldi v
tamam sen de 10 gün dene bakalım,belki daha da devam edersin canım,hoşbulduk bu arada

Aksamlari salata güzel fikir Ben de 2 gün bi deniycem
Bu arada 68 i görmüşsun çok güzel.
65 e az kalmış ha gayret

. Ben de 70i hedef seçtim kendime ocak 1 kadar 70 inşallah

Aksamlari salata güzel fikir Ben de 2 gün bi deniycem
Bu arada 68 i görmüşsun çok güzel.
65 e az kalmış ha gayret

. Ben de 70i hedef seçtim kendime ocak 1 kadar 70 inşallah
teşekkür ederim canım benim hadi sen de dene.. gerçekten hafif hissediyorsun çünkü doymuyorsun ehehe (şaka şaka) sofradan hafif kalkıyosun diyelim biz ona

canım ben cidden şaka yaptım,dün hiç öyle açlık hissetmedim ama hissetmeyi bekledim bu bir gerçek.. belki bugün belki yarın olur bilmem ama dün gerçekten salata beni tuttu ve bugün çok hafif kalktım
Gerçekten insan az yiyince daha huzurlu ve hafif oluyor. Bugün kesin kararlıyim salata fikrinde. Hadi bakalım salatacilar.

Evet Salatacılar bakalım kaç gün dayanacağız saat 6 san sonra hiç birşey koymamaya devam dün patlamış mısır 1 avuç Antep fıstığı yedim ama vicdan azabından çok ğzüldün

benide gaza getirdiniz ya bende
salata ve çorba yapayim bugün simsims size uyayim kısmen
harika canım yap,gerçekten hafif hissediyorsun kendini : )

Evet Salatacılar bakalım kaç gün dayanacağız saat 6 san sonra hiç birşey koymamaya devam dün patlamış mısır 1 avuç Antep fıstığı yedim ama vicdan azabından çok ğzüldün
ben ay sonuna kadar devam edicem kesin karar

Bugün başladım bakalım ekmek yemedim sadece salata. Ama şu an aciiiim
canım dayaaannn… biraz daha salatalık yeşillik yeee… yedin mi bişeyler? sabaha o açlık kalmayacak ve karnın biraz daha düzleşicek,öyle düşün : )

eve daha yeni gelebildim ve bu saatte salata bile yenmez diye sadece salatalık yedim..ayrıca salata yapmaya bile halim yoktu..

bugün yediklerim:
sabah:1 nar,2 bisküvi
ara:yok
ögle:kaşarlı tost,şekerli sütlü nescafe
ara:2 minik lokum,2 parça çikolata
akşam:1 orta boy salatalık

Son düzenleme:
Benim de hiç halim yoktu sadece tarçını süt içtim canım su an bu kiloda olmama rağmen karnım dümdüz ve kuş gibi hafifim

hala yatmadım ve şuan çok aç oldugum bir gerçek.. sabaha geçicek ama..daha düz bir karına merhaba

Ben dün aksam eşime kumpir yapmıştım 2 tatlı kaşığı dibini bırakmış onu yedim bir de muz ama hala açtım. Dün alıştırma oldu bugün sadece salata

Ben dün aksam eşime kumpir yapmıştım 2 tatlı kaşığı dibini bırakmış onu yedim bir de muz ama hala açtım. Dün alıştırma oldu bugün sadece salata
salatanın yanında 1 dilim ekmek 1 meyve yemişsin.. yine de normal yediginden az canım,öyle düşün bugün daha iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…