dayan dayan olmazsa salatalık ye arada.. :)Salatami yedim foto çekmiştir ama bi türlü yükleyemedim boyutu büyük diyo neyse koca bi tabak salata ama acım yaa dayanicam
canım ne yapayım,elimde olan bi şey degil ki..Aaa hani ama iki gündür salata yok olmaz öyle. Beni heveslendirip yarı yolda bırakmayın bakiiim
gecmis olsun canım renie iyidir mide ağrısına ben hep yasadigimdan çantada onunla geziyorumbugün akşam yemegi yiyemedim.sanki ayva yersinizde gögsünüze oturur yaa öyle bir şey oldu ögleden sonra bende ve hala devam ediyor... şimdi rennie aldım bir tane..
bugün yediklerim:
sabah:2 küçük sıkmalık greyfurt,4 bisküvi,sade kahve
ara:yok
ögle:1 tabak peynirli dereotlu makarna
ara:1 nar,3 bisküvi
akşam:yok
Eki Görüntüle 1323873
ben de greyfurttan şüphelendim canımm.. halbuki nasılda canım çekmişti.. çok teşekkür ederim ,dediklerini dikkate alıcam.. şimdi çok daha iyiyim.. rennie de gerçekten iyi geliyor bana da.. alıştırmamak için çok zorlanmadıkça kullanmıyorum ama gece dayanamadım artıkgecmis olsun canım renie iyidir mide ağrısına ben hep yasadigimdan çantada onunla geziyorumbu arada greyfurt yemissin greyfurt aç karnına pek iyi olmaz içindeki asit diğer turuncgillere göre cok fazla ayrıca greyfurt farklı bir madde içerir üstüne sade kahve icmeseydin bu kadar olmayabilirdi ama kahveyle birlesince midede asit oranını daha fazla arttırmıştır umarım kısa sürede geçer midedeki o hissi bilirim pek hoş değil sadece söylemeden gecemedim simsims onlar dışında menun cok iyi bence onlar da iyi ama bazı insanlara dokunuyor özellikle bana
merhaba ne güzel böyle mesajlar almak ,iyi ki de selam vermişsinizKolay gelsin öncelikle umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz ki az kalmış
Kararlılığınızı tebrik ederim
Yazın bi ara bakmıştım konunuza şimdi hala devam edince selam vermek istedim.
Konunuzu takip ediyorum
Sizin porsiyonlar çok fazla güzel iştah açıcı çok başarılı
Konunuzu takip edip bende heveslenirim belki diye izlemeye devam edicem
Sevgiler..
sagol canım benimmAh canım ben sabah sabah ise yetişme telasiyla sadece salata Yemedigini gormusum hiç rahatsızlığına dikkat etmemisim. Geçmiş olsun sağlık önemli.
ben bayadir renie ye ihtiyaç duymuyorum şükür hafif beslenme düzeni sayesinde bir ara o kadar kötüydüm ki:-( greyfurt bende cok seviyorum ama korkuyorum yemekten yediklerimi kendi kendime test ederek midemi ağrıtan gıdaları buldum rahatladım kararinda yiyorum greyfurt da mümkün olduğunca cok aç olmadigim zaman yiyorumben de greyfurttan şüphelendim canımm.. halbuki nasılda canım çekmişti.. çok teşekkür ederim ,dediklerini dikkate alıcam.. şimdi çok daha iyiyim.. rennie de gerçekten iyi geliyor bana da.. alıştırmamak için çok zorlanmadıkça kullanmıyorum ama gece dayanamadım artıköptüm seni
maşallah valla akşam sadece 1 salatayla bitirmek benim için zor vaallabu sabah kahvaltıda kaseye bisküvileri ufaladım,yogurt ve tarçınla karıştırdım ve sonuç harika bir tatlı oldu..akşam ise salata yapamadım.çünkü eve az önce gelebildim ve bu saatte salata yapmaya halim yoktu.1 tane salatalık ile günü bitirdim.
bugün yediklerim:
sabah:3 kaşık yogurt,4 burçak bisküvi ile tarçın
ara:yok
ögle:kepekli domatesli peynirli puf ve toffee nut latte
ara:2 kuru incir,1 bisküvi
akşam:1 salatalık
Eki Görüntüle 1325840
rujumda çıkmasaymış iyiymiş
sorma bugün çok zorladı, az önce bi lokma ekmek peynir yedim.. az kaldı sandiviç yapıyordum,zor tuttum kendimimaşallah valla akşam sadece 1 salatayla bitirmek benim için zor vaalla
sağlıkla gitsin kilolar inşallah canım
evet gidiyo canım yaa 1buçuk kilo daha gitmiş 86 kiloyumsorma bugün çok zorladı, az önce bi lokma ekmek peynir yedim.. az kaldı sandiviç yapıyordum,zor tuttum kendimigidiyo gidiyoo senin kilolar da benim kilolar da gidiyor.. şükür
canım bu ara yogun tempo ve eve geliş saatlerinden dolayı düzensiz bir beslenmem oluyor maalesefevet gidiyo canım yaa 1buçuk kilo daha gitmiş 86 kiloyumve haftaya 85 olabilirsem 2 ayda 10 kilo gidecek benim fikrim salata güzel ama saat 9 gibi meyve yesen keşke hiç bitki çayı içmiyorsun birde
anladım beni en çok bitki çayları zayıflattı bence aktardan kiraz sapını öneriyorum kesinliklecanım bu ara yogun tempo ve eve geliş saatlerinden dolayı düzensiz bir beslenmem oluyor maalesefsaat 22:30 olmuş akşam yemegi yiyememişim,bare salatalık yiyeyim dedim ama bugün o kadar tutmadı : ) bitki çayı içiyorum da yazmıyorum
yanında düzensiz uyku da kdvsi… zaman zaman rahat zaman zaman düzensiz işte.. hadi yatalım gerçekten.. yarın erken kalkıcam zatenanladım beni en çok bitki çayları zayıflattı bence aktardan kiraz sapını öneriyorum kesinlikle
bu arada çalışma saatlerin çok yıpratıcıymış canım ya ehh hadi yatalım ozaman iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?