çok geçmiş olsun canımm.. çok zor bir süreç.. ne ameliyatı oldun?şimdi nasılsın?slm simsims...ameliyat oldum ve sabah kilom:65.7...10 gündür hiçbir şey yiyemiyorum.bir haftada 2.5 kilo gitti ki bu bence sıvı kaybı.tekrar gelir diye düşünüyorum.stres,ağrı,ameliyat sonrası sıkıntılar ve AÇLIK beni bitirdi...
Neden kahve içmiyorsun canım kahve metabolizmayı hızlandıtıuorEki Görüntüle 1306804
dün gece rüyamda listemin dışına çıkıp kaçamak yaptıgımı gördüm.. daha dogrusu kaçamak yapıp sonra fark ediyordum kaçamak yaptıgımı..ama normalde diyet yapanlar ne görür rüyasında "kek,pasta,çikolata,iskender vs vs." işte ne seviyor ve özlüyorsa… ben sütlü nescafe içtigimi gördümmm.. bir güzel keyifle içtimm.. ohh missss… sonraa jeton düşünce de "ya ben şu 5 gün hayvansal gıda almıyordum vay nasıl içtim bunu ben,hem kahveyi de içmiyordum kaç gündür" diye diye uyandım.. nasıl bir bagımlılıkmış bu yaa, korkutucu.. sanırım 1 hafta oldu olucak kahve içmeyeli.. hele hele ilk günler tüm gün beynimin bir kısmı "kahveeee kahveeeee" diyip sanki sadece ona çalışıyordu,bütün gün uykulu geziyordum.. şimdi daha iyiyim ama hala çok özlüyorum.. ama kararlıyım artık sabah uyanmak için kahve içmeyecegim.. kahve sadece 1 dilim kek veya bir arkadaş sohbetinde benimle olucak, arada bir ve ögleden sonraları.. kahveyi bırakınca gerçekten güzel uyumaya, erkenden esnemeye başladım.. yaklaşık 1 yıldır olan gece uyanmalarım kalmadı şükür.. artık deliksiz ve kaliteli uyuyorum.. şimdilerde kahve yerine yeşil çay veya mate içiyorum günde 3 bardagı geçmeyecek şekilde, ikisi de harika siz de benim gibi yeşil çay seviyorsanız özellikle dogadan büyülü bahçe güllü yeşil çayını tavsiye ederim.. tek kelimeyle harikaaa
Eki Görüntüle 1306805
n aktardan aldığım yeşil Çay ve kabuk tarçın içiyorum sabahları okulda 2 fincan.kahvaltıda ise ıhlamurla ayrık otunu karıştırıp içiyorum kus burnuda çıksa onu da karacam daha çıkmamış gecede bunu içiyorum yasa tezden kimyonNeden kahve içmiyorsun canım kahve metabolizmayı hızlandıtıuor
rezene kimyonBe
n aktardan aldığım yeşil Çay ve kabuk tarçın içiyorum sabahları okulda 2 fincan.kahvaltıda ise ıhlamurla ayrık otunu karıştırıp içiyorum kus burnuda çıksa onu da karacam daha çıkmamış gecede bunu içiyorum yasa tezden kimyon
tavsiye ederim canım.. her sabah daha hafif kalkıyorum.. ve günü daha hafif geçirip yatarken bile hafif yatıyorum : ) hem vücudumu şaşırtıyor hem de bir nevi detoks yapıyorum : )Canım fasulye istedi yaa gece gece . Ben de kendimi hazır hissettiğim bir hafta senin gibi proteini çıkarıcam beslenmemden merak ediyorum vücuduma nasıl bir etki edecek.
Evet yazdan beri aklımın bir köşesinde vücudumu azotta n arındırma vartavsiye ederim canım.. her sabah daha hafif kalkıyorum.. ve günü daha hafif geçirip yatarken bile hafif yatıyorum : ) hem vücudumu şaşırtıyor hem de bir nevi detoks yapıyorum : )
ne zaman hazır olursan yaparsın canımEvet yazdan beri aklımın bir köşesinde vücudumu azotta n arındırma var
Protein özellikle de yumurta beni çok tok tutuyor ama. O yüzden cesaret edemiyorum
Canım sen bu fotoları nasıl ekrana koyuyorsun ben beceremiyorumsabah kahvaltımın en güzel yanı akşamdan kalan açlıgımı büyük lokmalarla bastırabilmek
Eki Görüntüle 1307853
özelden anlatayım,burdan uzun sürebilir sohbetCanım sen bu fotoları nasıl ekrana koyuyorsun ben beceremiyorum
akşam neden aç kalıyorsun canım ben hiç acıkmıyorumsabah kahvaltımın en güzel yanı akşamdan kalan açlıgımı büyük lokmalarla bastırabilmek
Eki Görüntüle 1307853
yok canım yaaa zeytin ezmesiii oakşam neden aç kalıyorsun canım ben hiç acıkmıyorum
bu arada ekmeğin üstündeki nutella deme bana bende kahvaltıda bal ve nutella yemek istiyorum
Ama nutella yerseniz verdiğiniz kiloları geri alabilirsiniz ama ayda 1 kere ölçüyu kaçırmadan yiyelim dimiyok canım yaaa zeytin ezmesiii obugün 4. günüm ve hayvansal ürün yemiyorum,böylece daha çabuk acıkıyorum canım… ben de nutella isttiyorum,zayıflayınca beraber yiyelim
olabilir canım … benim ki kafama bir şey takarsam oluyor,dün gece gibi..Ben de baş gösterdi uyku problemi saat 1 de yattım ama yatakta dön dön...
Şimdi yine uyandım
Neden acaba
Bi huzursuzluk var
Açlık olabilir mi
Sigarayı ilk bıraktigimda da böyle sürekli uyaniyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?