Resimlerle sağlıklı beslenme :)

çok geçmiş olsun canımm.. çok zor bir süreç.. ne ameliyatı oldun?şimdi nasılsın?

dün gece rüyamda listemin dışına çıkıp kaçamak yaptıgımı gördüm.. daha dogrusu kaçamak yapıp sonra fark ediyordum kaçamak yaptıgımı.. ama normalde diyet yapanlar ne görür rüyasında "kek,pasta,çikolata,iskender vs vs." işte ne seviyor ve özlüyorsa… ben sütlü nescafe içtigimi gördümmm.. bir güzel keyifle içtimm.. ohh missss… sonraa jeton düşünce de "ya ben şu 5 gün hayvansal gıda almıyordum vay nasıl içtim bunu ben,hem kahveyi de içmiyordum kaç gündür" diye diye uyandım.. nasıl bir bagımlılıkmış bu yaa, korkutucu.. sanırım 1 hafta oldu olucak kahve içmeyeli.. hele hele ilk günler tüm gün beynimin bir kısmı "kahveeee kahveeeee" diyip sanki sadece ona çalışıyordu,bütün gün uykulu geziyordum.. şimdi daha iyiyim ama hala çok özlüyorum.. ama kararlıyım artık sabah uyanmak için kahve içmeyecegim.. kahve sadece 1 dilim kek veya bir arkadaş sohbetinde benimle olucak, arada bir ve ögleden sonraları.. kahveyi bırakınca gerçekten güzel uyumaya, erkenden esnemeye başladım.. yaklaşık 1 yıldır olan gece uyanmalarım kalmadı şükür.. artık deliksiz ve kaliteli uyuyorum.. şimdilerde kahve yerine yeşil çay veya mate içiyorum günde 3 bardagı geçmeyecek şekilde, ikisi de harika siz de benim gibi yeşil çay seviyorsanız özellikle dogadan büyülü bahçe güllü yeşil çayını tavsiye ederim.. tek kelimeyle harikaaa

Neden kahve içmiyorsun canım kahve metabolizmayı hızlandıtıuor

Be
Neden kahve içmiyorsun canım kahve metabolizmayı hızlandıtıuor
n aktardan aldığım yeşil Çay ve kabuk tarçın içiyorum sabahları okulda 2 fincan.kahvaltıda ise ıhlamurla ayrık otunu karıştırıp içiyorum kus burnuda çıksa onu da karacam daha çıkmamış gecede bunu içiyorum yasa tezden kimyon

R
rezene kimyon

E eminim kahvesiz uyanamaz kahvesiz günü geçiremez ve deliksiz uyku uyuyamaz olmuştum da ondan canım : ) dokunmuyorsa benim yerime de iç olur mu? :)

bugün yediklerim:
sabah:1 dilim ekmekli zeytin ezmesi,mantar sote
ara:1 portakal,15 karışık kuruyemiş
ögle:1 dilim ekmek,8 yemek kaşıgı taze fasülye
ara:1 elma, 4 eti finger bisküvi
akşam:1 dilim ekmek,6 kaşık taze fasülye

Canım fasulye istedi yaa gece gece . Ben de kendimi hazır hissettiğim bir hafta senin gibi proteini çıkarıcam beslenmemden merak ediyorum vücuduma nasıl bir etki edecek.

Canım fasulye istedi yaa gece gece . Ben de kendimi hazır hissettiğim bir hafta senin gibi proteini çıkarıcam beslenmemden merak ediyorum vücuduma nasıl bir etki edecek.
tavsiye ederim canım.. her sabah daha hafif kalkıyorum.. ve günü daha hafif geçirip yatarken bile hafif yatıyorum : ) hem vücudumu şaşırtıyor hem de bir nevi detoks yapıyorum : )

tavsiye ederim canım.. her sabah daha hafif kalkıyorum.. ve günü daha hafif geçirip yatarken bile hafif yatıyorum : ) hem vücudumu şaşırtıyor hem de bir nevi detoks yapıyorum : )
Evet yazdan beri aklımın bir köşesinde vücudumu azotta n arındırma var
Protein özellikle de yumurta beni çok tok tutuyor ama. O yüzden cesaret edemiyorum

akşam neden aç kalıyorsun canım ben hiç acıkmıyorum
bu arada ekmeğin üstündeki nutella deme bana bende kahvaltıda bal ve nutella yemek istiyorum
yok canım yaaa zeytin ezmesiii o bugün 4. günüm ve hayvansal ürün yemiyorum,böylece daha çabuk acıkıyorum canım… ben de nutella isttiyorum,zayıflayınca beraber yiyelim

yok canım yaaa zeytin ezmesiii o bugün 4. günüm ve hayvansal ürün yemiyorum,böylece daha çabuk acıkıyorum canım… ben de nutella isttiyorum,zayıflayınca beraber yiyelim
Ama nutella yerseniz verdiğiniz kiloları geri alabilirsiniz ama ayda 1 kere ölçüyu kaçırmadan yiyelim dimi
Ahh keşke söyle yapay şeyleri beslenmemizden tamamen çıkarıp doğal beslenmek ne güzel olur.
Bu arada simsims protein yemeyi aç olduğum halde bünyem istemedi ve sadece salatayla doydum. Sabahki konuşma bilinç altıma yerleşti de o yüzden yiyemedim sanirim

eveeet gece 2 ve ben uyandım.. sadece kahve degildi tabi suçlu.. bu ara biraz sıkıntılarım var.. bu ara mı dedim? aslında bu uyku problemim bu sıkıntılarla başladı tamam itiraf ediyorum.. şu an hiç uykum yok ve yarın iş var.. ne kadar otururum Allah bilir.. neyse dün paylaşım yapamamıştım bare onu yapayım.

dün yediklerim:
sabah: 1 dilim ekmeküstüne zeytin ezmesi,salatalık
ara:1 portakal,10 karışık kuruyemiş
ögle:8 yemek kaşıgı taze fasülye,2 dilim ekmek
ara:2 incir kurusu,3 ceviz
akşam:2 kaşık taze fasülye,2 kaşık mantar sote,çoban salata,3 kaşık kısır

Ben de baş gösterdi uyku problemi saat 1 de yattım ama yatakta dön dön...
Şimdi yine uyandım
Neden acaba
Bi huzursuzluk var
Açlık olabilir mi
Sigarayı ilk bıraktigimda da böyle sürekli uyaniyodum

Ben de baş gösterdi uyku problemi saat 1 de yattım ama yatakta dön dön...
Şimdi yine uyandım
Neden acaba
Bi huzursuzluk var
Açlık olabilir mi
Sigarayı ilk bıraktigimda da böyle sürekli uyaniyodum
olabilir canım … benim ki kafama bir şey takarsam oluyor,dün gece gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…