Resimlerle sağlıklı beslenme :)

B

bende kahve içerim bende öyle etki etmiyor. Ama dikkat ettim yeşil Çayı aksam içiyorsunuz aksam 4 ten sonra uykuyu kaçırıyor
yok canım yeşil çayı akşam içmiyorum akşam bitki çayı içiyorum ama sanırım papatya veya melissa içicem bundan sonra,dedigim gibi uykumun kaçması tamamen kişisel (sigara içmeyen birinin bu karekteri paylaşması traji komik olsa da beni en iyi ifade eden kendisi)

Tatlım merhaba nasılsın? Bugün dukanda sebze günümdü ve karnabahar püresi yaptım. Tadını çok beğendim aklıma sen geldin, etin yanına filan garnitür olarak hazırlamak istersen patates püresini aratmıyor. Şöyle ki:

1 küçük top karnabaharı haşladım, suyunu süzdüm, 1 çay bardağı süt, tuz, karabiber ekleyip blender'da çektim. Çok güzel oldu belki denemek istersin diye düşündüm çünkü brokoli filan yediğini görüyorum arada. Brokoli ile de yapılabilir. Ben de çok seviyorum karnabahar ve brokoliyi

Teşekkür ederim canımmm en kısa zamanda deneyip paylaşıcammm burda.. Gayet yaratıcı olmuş

Teşekkür ederim canımmm en kısa zamanda deneyip paylaşıcammm burda.. Gayet yaratıcı olmuş

Dün yorucu bir gündü.o yüzden paylaşımımı şimdi yapıyorum : ) yediklerim:sabah : 6 tane minik anasonlu gevrek ve zeytin ezmesi - ara:1 nar, 3 ceviz- öğle:6 minik anasonlu gevrek,8 yemek kaşığı bamya - ara: 10 badem akşam: 8 tane anasonlu gevrek.. Şu bir kaç gün şehir dışında oldugum için cepten yazmaya çalışıcam. Cepten pc'deki gibi yapamadım o yüzden.. Dün akşam yemege vakit bile bulamadım, yanımda getirdiklerimle idare ettim. Haftaya artık tartılıyorum,bakalım kaç kiloyum

Bugün yarın ve pazar liste yok sadece denge var : ) bugün gayet dengeliydim :) sabah peynirli sandiviç, ara 4 anasonlu gevrek minik,öğle 1 kepçe yoğurt çorba 1/2 tabak ıspanak,ara 1 dilim kek 3 anasonlu , akşam 4 kalamar,3 kaşık karides sote, salata,2 kaşık humus,2 kaşık patlıcan salata, 2dilim ekmek

arkadaşlar bu ara pek keyfim yok.. nedenini sormayın.. ben pasif olarak buralarda olucam ama canım hiç yazmak istemiyor..biraz mola.. sonra görüşmek üzere..

arkadaşlar bu ara pek keyfim yok.. nedenini sormayın.. ben pasif olarak buralarda olucam ama canım hiç yazmak istemiyor..biraz mola.. sonra görüşmek üzere..
Yazdiklarin paylasimlarin harika gunlugunun devaminida bekliyorum sikilmadan okunuyor yazdiklarin hem kendine hem okuyanlara fazlasiyla faydalisin tesekkurler

simsims çok özletme kendini ben hergün okuyorum biliyorsun umarım keyfin yerine gelir herşey düzelir ve senin o güzel menülerini yazdıklarını takip etmeye devam ederim hatta ederiz kendine iyi bak sağlık mutluluk ve huzur hep seninle olsun hatta istediğin ne varsa

Hadi dinlen bakalım canım olur banada bazen böyle
ama uzatma arayı olur mu canım bekliyoruzzz

sen yazmasanda sayfan boş kalmasın
ben 87.5 olmuşum geldiğinde okursun

Yazdiklarin paylasimlarin harika gunlugunun devaminida bekliyorum sikilmadan okunuyor yazdiklarin hem kendine hem okuyanlara fazlasiyla faydalisin tesekkurler
merhaba ne kadar güzel geliyor bu yazılar bana anlatamamm..ben teşekkür ederimm

merhaba canımm çok özletmeden geldim deadline çok teşekkür ederim bu güzel yorumlaraa.. şimdi çok şükür iyiyim canım.. ne kadar tatlısın yaaa.. ben de sana aynı güzel dilekleri dilerimm

Simsims seni özleyeceğiz fazla kaybolma emi
geldim canım geldim,teşekkür ederimmm

Hadi dinlen bakalım canım olur banada bazen böyle
ama uzatma arayı olur mu canım bekliyoruzzz

sen yazmasanda sayfan boş kalmasın
ben 87.5 olmuşum geldiğinde okursun
canım benim yaaa harika haberler bunlar.tebrik ederim seni.. sayfamı ve beni yalnız bırakmadıgınız için teşekkür ederim… hepinizeee kızlaaar

şu birkaç gün ilk günler kendimi çok hırpaladım kendimi.. (buna ben izin verdim,sorumlulukta benim oluyor bu yüzden) sonrası kendimi toparlamak,tekrar ayaga kalkmak ve yenilemekle geçti.. ne istersem yedim bu sürede ve işin ilginci hiçbiri kontrolsüz olmadı.bu süreci böyle geçirmek artık bende birşeylerin oturdugunu gösteriyor.. ve bu harikaaa bu süreçte yeni yeni yazlılar geldi aklıma,henüz şekillenmese de : ) bu dinlenme ve kendini dinleme bana çok iyi geldi.. dünyayla iletişimi kesip tamamen kendi içime yolculuk yaptıgım şu birkaç gün unuttugum ne çok şey oldugunu hatırlattı bana.." kendimi.." dönüp dolaşıp bütün yollar kendime çıkıyor.. dertlerime derman olabilecek yine sadece benim.. aslında ne büyük şans, ne büyük lütuf kendi derdine derman olmak.. bu kadar kolay ama bir o kadar da zor geliyor.. çünkü o kadar alışmışım ki her olay için birini suçlamaya,her çözümü başkasında bulmaya.. ben yenilenip geldim buraya,aynı bilgisayarın veya cep telefonun güncellenmesi gibi.. buraya yazmaya başladıgımdan beri bu bir iki kez daha başıma geldi ve demek ki birkaç ayda bir yenilenmek gerekiyor.. bu sancıyı çekmek veya çekmeden yenilenmek ise benim seçimim.. ama başıma ne geliyorsa iyi ki geliyor.. hepsi bana birşeyler ögretiyor,eger ögretmezse de ögretene kadar tekrar tekrar geliyor

bu arada hergün sarılıyorum kendime… ne zaman kendimi yalnız,çaresiz ve mutsuz hissetsem hemen sarılıyorum.. ilk başlarda o kadar zorlandım ki anlatamam.saçma geldi,komik geldi.. daha yeni yeni alışıyorum ve şimdi çok iyi geliyor.. kendimi çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…