bende kahve içerim bende öyle etki etmiyor. Ama dikkat ettim yeşil Çayı aksam içiyorsunuz aksam 4 ten sonra uykuyu kaçırıyorolabilir canım … benim ki kafama bir şey takarsam oluyor,dün gece gibi..
yok canım yeşil çayı akşam içmiyorum akşam bitki çayı içiyorum ama sanırım papatya veya melissa içicem bundan sonra,dedigim gibi uykumun kaçması tamamen kişiselB
bende kahve içerim bende öyle etki etmiyor. Ama dikkat ettim yeşil Çayı aksam içiyorsunuz aksam 4 ten sonra uykuyu kaçırıyor
Sanirim benimki de öyle. Kafama bişey taktım.olabilir canım … benim ki kafama bir şey takarsam oluyor,dün gece gibi..
Teşekkür ederim canımmm en kısa zamanda deneyip paylaşıcammm burda.. Gayet yaratıcı olmuşTatlım merhaba nasılsın? Bugün dukanda sebze günümdü ve karnabahar püresi yaptım. Tadını çok beğendim aklıma sen geldin, etin yanına filan garnitür olarak hazırlamak istersen patates püresini aratmıyor. Şöyle ki:
1 küçük top karnabaharı haşladım, suyunu süzdüm, 1 çay bardağı süt, tuz, karabiber ekleyip blender'da çektim. Çok güzel oldu belki denemek istersin diye düşündüm çünkü brokoli filan yediğini görüyorum arada. Brokoli ile de yapılabilir. Ben de çok seviyorum karnabahar ve brokoliyi
Teşekkür ederim canımmm en kısa zamanda deneyip paylaşıcammm burda.. Gayet yaratıcı olmuşTatlım merhaba nasılsın? Bugün dukanda sebze günümdü ve karnabahar püresi yaptım. Tadını çok beğendim aklıma sen geldin, etin yanına filan garnitür olarak hazırlamak istersen patates püresini aratmıyor. Şöyle ki:
1 küçük top karnabaharı haşladım, suyunu süzdüm, 1 çay bardağı süt, tuz, karabiber ekleyip blender'da çektim. Çok güzel oldu belki denemek istersin diye düşündüm çünkü brokoli filan yediğini görüyorum arada. Brokoli ile de yapılabilir. Ben de çok seviyorum karnabahar ve brokoliyi
Ben de merak ediyorummm bakalım :)Tartil ben de merak ediyorum. Bi bakmisi in 65
uhhhuuuuuuuusüper olur dimi iii
Yazdiklarin paylasimlarin harika gunlugunun devaminida bekliyorum sikilmadan okunuyor yazdiklarin hem kendine hem okuyanlara fazlasiyla faydalisin tesekkurlerarkadaşlar bu ara pek keyfim yok.. nedenini sormayın.. ben pasif olarak buralarda olucam ama canım hiç yazmak istemiyor..biraz mola.. sonra görüşmek üzere..
simsims çok özletme kendini ben hergün okuyorum biliyorsun umarım keyfin yerine gelir herşey düzelir ve senin o güzel menülerini yazdıklarını takip etmeye devam ederim hatta ederizarkadaşlar bu ara pek keyfim yok.. nedenini sormayın.. ben pasif olarak buralarda olucam ama canım hiç yazmak istemiyor..biraz mola.. sonra görüşmek üzere..
Hadi dinlen bakalım canım olur banada bazen böylearkadaşlar bu ara pek keyfim yok.. nedenini sormayın.. ben pasif olarak buralarda olucam ama canım hiç yazmak istemiyor..biraz mola.. sonra görüşmek üzere..
merhabaYazdiklarin paylasimlarin harika gunlugunun devaminida bekliyorum sikilmadan okunuyor yazdiklarin hem kendine hem okuyanlara fazlasiyla faydalisin tesekkurler
merhaba canımm çok özletmeden geldim deadlinesimsims çok özletme kendini ben hergün okuyorum biliyorsun umarım keyfin yerine gelir herşey düzelir ve senin o güzel menülerini yazdıklarını takip etmeye devam ederim hatta ederizkendine iyi bak sağlık mutluluk ve huzur hep seninle olsun hatta istediğin ne varsa
geldim canım geldim,teşekkür ederimmmSimsims seni özleyeceğiz fazla kaybolma emi
Hadi dinlen bakalım canım olur banada bazen böyle
ama uzatma arayı olur mu canım bekliyoruzzz
canım benim yaaa harika haberler bunlar.tebrik ederim seni..sen yazmasanda sayfan boş kalmasın
ben 87.5 olmuşumgeldiğinde okursun
teşekkür ederim canım benimmm iyi ki varsınızBiz de seni çok seviyoruz.....
insanın arada halvete çekilmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?