- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
merhaba canım,bu bir sır tabii söyleyememslm simsims...özel olacak ama ben işini çok merak ediyorum..çalıştığını hatırlıyorum da hangi meslek bu kadar muntazam tabak :))hazırlamaya yetecek kadar zaman veriyor?:))ben önüme ne gelse,hangi yemek kolaysa onu yiyorum ve tabak süsleme falan hak getire...imreniyorum sana...azmine ve iştah açıcı taaklarına
bana gelince...20 gündür falan veremedim hiçbişey..65.8 hala..ama canavarca yiyorum.bugun peynirli börek,makarna salatası,patates yedim.düşün yani..ama nasıl verdim kiloları???akşam hiçbir şey yemeyerek ve aç yatarak....kilo verdiren hormon mide boşken çalışıyormuş ve ben bunun ispatıyım ki sen biliyosun kilolarımı...yeni yıl benim de hedefim olsun hadi...ben de 65 kiloyu hedefliyorum....
harikasın canım,gerçekten kilo vermek iyi hissettiriyor,iyi hissetmek kilo verdiriyor.. bu böyle güzel bir kısır döngü işte65 canım...60 uç bir istek olur....hayırlısı bakalım...inan bu kiloyla bile kendimi 90-60-90 hissediyorum :))
afiyet olsun canım,bak aklıma getirdin,bu ara yapayım tekrar.. rica ederimSimsims kasarli mantari burada senden gorup uyguladim ve cok begendim
Favorilerime girdi tesekkuru bir borc bilirim.
cnm aksam bir çorba içseydin bari hiç birsey yememişinki2 gündür uykusuzum ve bugün öglene kadar yattım.. ögleden sonra eşimle simitçiye gittik.kızlar şu birkaç gün yeme düzenim,uyku düzenim ve moralim bozuktu maalesef..biri bozulunca hepsi bozuluyorşimdi iyiyim :) yatmadan papatya çayı içicem bu gece..
bugün yediklerim:
sabah:yok
ara:yok
ögle:1 simit,peynir,domates,salatalık ve bir kaç meze
akşam:kremalı kahve
Çok sağlıksız bir gün olmuş canım . Olur ama arada böle Can'ını Sıkma sen hedefine çok yaklaşmışsın gene de umarım tekrar eski tadına dönersin2 gündür uykusuzum ve bugün öglene kadar yattım.. ögleden sonra eşimle simitçiye gittik.kızlar şu birkaç gün yeme düzenim,uyku düzenim ve moralim bozuktu maalesef..biri bozulunca hepsi bozuluyorşimdi iyiyim :) yatmadan papatya çayı içicem bu gece..
bugün yediklerim:
sabah:yok
ögle:1 simit,peynir,domates,salatalık ve bir kaç meze
akşam:kremalı kahve
sagol tatlım :)Çok sağlıksız bir gün olmuş canım . Olur ama arada böle Can'ını Sıkma sen hedefine çok yaklaşmışsın gene de umarım tekrar eski tadına dönersin
evet canım,bir de allerji oldum dudaklarım bile şişti.. canım birşey yemek istemedi..şimdi ilaç alıcam,geçsin diye bekledim ama geçicek gibi degil.. bugün böyle oldu.. sanırım vücut direncim düştü..cnm aksam bir çorba içseydin bari hiç birsey yememişinki
teşekkür ederim canımmmDiyette moral çok önemli hakkaten
ben de moralim bozuk öfkeli yada kırgın olduğumda saçma sapan besleniyorum
ama sen yarın toparlarsın
hayatta hiçbişey canını sıktiğına degmiyo
geçmiş olsun cnm bende alerjıden çok çekerım vücut dırencı düştüğünde baslar ama sen böyle beslenersen o üstüne üstüne gelır zorlada olsa ye bişeylerevet canım,bir de allerji oldum dudaklarım bile şişti.. şimdi ilaç alıcam,geçsin diye bekledim ama geçicek gibi degil.. bugün böyle oldu.. sanırım vücut direncim düştü..
teşekkür ederim canım psikolojik midir bilmem ama ilacı alır almaz geçti kaşıntım.şükür şükürr .. yarın kendime çok iyi bakıcam..geçmiş olsun cnm bende alerjıden çok çekerım vücut dırencı düştüğünde baslar ama sen böyle beslenersen o üstüne üstüne gelır zorlada olsa ye bişeyler
Çık güzel canım ama biraz renksiz olmuş san kiBugün güne güzel başlamak için ve kendimi şımartmak için böyle bir kahvaltı hazırladım kendime
Eki Görüntüle 1327906
evet evet bence de … çok renksiz olmuş haklısın canımmm ..Çık güzel canım ama biraz renksiz olmuş san ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?