Resimlerle sağlıklı beslenme :)

slm simsims...özel olacak ama ben işini çok merak ediyorum..çalıştığını hatırlıyorum da hangi meslek bu kadar muntazam tabak :))hazırlamaya yetecek kadar zaman veriyor?:))ben önüme ne gelse,hangi yemek kolaysa onu yiyorum ve tabak süsleme falan hak getire...imreniyorum sana...azmine ve iştah açıcı taaklarına
bana gelince...20 gündür falan veremedim hiçbişey..65.8 hala..ama canavarca yiyorum.bugun peynirli börek,makarna salatası,patates yedim.düşün yani..ama nasıl verdim kiloları???akşam hiçbir şey yemeyerek ve aç yatarak....kilo verdiren hormon mide boşken çalışıyormuş ve ben bunun ispatıyım ki sen biliyosun kilolarımı...yeni yıl benim de hedefim olsun hadi...ben de 65 kiloyu hedefliyorum....

merhaba canım,bu bir sır tabii söyleyemem aslında zaman zaman düzenli zaman zaman düzensiz bir hayat yaşamamı saglayan bir iş.. evet öglen evde olabiliyorum çogu zaman,bu konuda şanslıyım akşam yemeklerini atlamanın güzel bir detoks oldugunu duymuştum..aslında akşam salata yemek istemem de bundan.akşam çok hafif yatıyorsun ama her zaman yapılacak birşey degil tabi.. senin yeni yıl hedefin 60 mı? 65 mi canım?

bazen tam birşey yazıyorum.sonra kendimi bu kadar açmaktan hoşlanmayıp vazgeçiyorum.. bazen kendinizi çok savunmasız ve zayıf hissedersiniz.. bugün öyle bir gündü benim için.. ne özel hayat ne iş.. hayatın kendisiydi canımı acıtan ve tam kabuk bagladı dedigim yaralarımı kanatan..

Son düzenleme:
65 canım...60 uç bir istek olur....hayırlısı bakalım...inan bu kiloyla bile kendimi 90-60-90 hissediyorum :))

Simsims kasarli mantari burada senden gorup uyguladim ve cok begendim
Favorilerime girdi tesekkuru bir borc bilirim.

65 canım...60 uç bir istek olur....hayırlısı bakalım...inan bu kiloyla bile kendimi 90-60-90 hissediyorum :))
harikasın canım,gerçekten kilo vermek iyi hissettiriyor,iyi hissetmek kilo verdiriyor.. bu böyle güzel bir kısır döngü işte .. 65.8 deyince ve 65 olmak istiyorum deyince bi an yanlış anlamışım

2 gündür uykusuzum ve bugün öglene kadar yattım.. ögleden sonra eşimle simitçiye gittik.kızlar şu birkaç gün yeme düzenim,uyku düzenim ve moralim bozuktu maalesef..biri bozulunca hepsi bozuluyor şimdi iyiyim :) yatmadan papatya çayı içicem bu gece..

bugün yediklerim:
sabah:yok
ara:yok
ögle:1 simit,peynir,domates,salatalık ve bir kaç meze
ara:yok
akşam:kremalı kahve

cnm aksam bir çorba içseydin bari hiç birsey yememişinki

Çok sağlıksız bir gün olmuş canım . Olur ama arada böle Can'ını Sıkma sen hedefine çok yaklaşmışsın gene de umarım tekrar eski tadına dönersin

Diyette moral çok önemli hakkaten
ben de moralim bozuk öfkeli yada kırgın olduğumda saçma sapan besleniyorum
ama sen yarın toparlarsın
hayatta hiçbişey canını sıktiğına degmiyo

cnm aksam bir çorba içseydin bari hiç birsey yememişinki
evet canım,bir de allerji oldum dudaklarım bile şişti.. canım birşey yemek istemedi..şimdi ilaç alıcam,geçsin diye bekledim ama geçicek gibi degil.. bugün böyle oldu.. sanırım vücut direncim düştü..

evet canım,bir de allerji oldum dudaklarım bile şişti.. şimdi ilaç alıcam,geçsin diye bekledim ama geçicek gibi degil.. bugün böyle oldu.. sanırım vücut direncim düştü..
geçmiş olsun cnm bende alerjıden çok çekerım vücut dırencı düştüğünde baslar ama sen böyle beslenersen o üstüne üstüne gelır zorlada olsa ye bişeyler

geçmiş olsun cnm bende alerjıden çok çekerım vücut dırencı düştüğünde baslar ama sen böyle beslenersen o üstüne üstüne gelır zorlada olsa ye bişeyler
teşekkür ederim canım psikolojik midir bilmem ama ilacı alır almaz geçti kaşıntım.şükür şükürr .. yarın kendime çok iyi bakıcam..

Bugün düzenli beslendim : )

bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek,44 gr peynir,salatalık,sütlü kahve
ara:2 küçük amasya elması tarçınlı,2 kaşık yogurt
ögle:6 kaşık barbunya,55 gr ekmek,3 kaşık yogurt
ara:20gr ekmek,2 dilim peynir, 1,5 çubuk kuru pasta
akşam:mevsim salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…