Bugun gayet renkli ve sağlıklı canımBugün düzenli beslendim : )
bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek,44 gr peynir,salatalık,sütlü kahve
ara:2 küçük amasya elması tarçınlı,2 kaşık yogurt
ögle:6 kaşık barbunya,55 gr ekmek,3 kaşık yogurt
ara:20gr ekmek,2 dilim peynir, 1,5 çubuk kuru pasta
akşam:mevsim salata
Eki Görüntüle 1328731
BAYILDIM özellikle tarçınlı amasya elmalarınaBugün düzenli beslendim : )
bugün yediklerim:
sabah:50gr ekmek,44 gr peynir,salatalık,sütlü kahve
ara:2 küçük amasya elması tarçınlı,2 kaşık yogurt
ögle:6 kaşık barbunya,55 gr ekmek,3 kaşık yogurt
ara:20gr ekmek,2 dilim peynir, 1,5 çubuk kuru pasta
akşam:mevsim salata
Eki Görüntüle 1328731
teşekkür ederim canımBugun gayet renkli ve sağlıklı canım
teşekkür ederim canım,ben de bayılıyorum amasya elmasınaBAYILDIM özellikle tarçınlı amasya elmalarına
ben birazcık amasyalıyımda
amasyayı kesinlikle görmelisin belki karadenize bir gezin olur Amasyayıda gezeersin belki bana bile gelirsinteşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım,ben de bayılıyorum amasya elmasınaamasya'ya hiç gitmedim ama elması bu kadar güzelse kendi de güzeldir :))
arada serbest günler olmalı canım vucut şaşırmalıbugünü serberst gün ilan ettim.. sanırım yılbaşı hedefime yaklaşmış olmam biraz şımarttı benigüzel bir gün geçirdim.. uzun zamandır beni görmeyen bi arkadaşımın iltifatlarıyla mest oldum
çok isterim canım… neden olmasın? bir gün gelebilirimamasyayı kesinlikle görmelisin belki karadenize bir gezin olur Amasyayıda gezeersin belki bana bile gelirsin
ne güzel cnm ne mutlu olmusundur arkadasın zayıfladın deyıncebugünü serberst gün ilan ettim.. sanırım yılbaşı hedefime yaklaşmış olmam biraz şımarttı benigüzel bir gün geçirdim.. uzun zamandır beni görmeyen bi arkadaşımın iltifatlarıyla mest oldum
sagol canım benim..bu arkadaşım beni yıllardır görmüyordu..ne güzel cnm ne mutlu olmusundur arkadasın zayıfladın deyınce
sevindım cnm senın adına tam gaz devamsagol canım benim..bu arkadaşım beni yıllardır görmüyordu..ne kadar güzel ve iyi gözüktügümü söyledi.. gerçekten çok mutlu oldum..
teşekkür ederim canımm,aynenn devam ediyoruzzz..sevindım cnm senın adına tam gaz devam
Tebrik ederim canım süper görünüyorEki Görüntüle 1333203
bugün yediklerim:
sabah:45gr ekmek ile peynirli tost,yeşil çay
ara:yok
ögle:1 kase domates çorba,kruton ve kaşar(resimdeki kremayı dökmedim)
ara:1 bisküvi,1 grissini,sütlü kahve
akşam:somon ızgara,1 kaşık barbunya,2 dilim peynir,salata,incecik 1 dilim pasta(akşam dogum gününe davetliydik)
sagol canım benimmTebrik ederim canım süper görünüyor
çok üzüldüm canım gerçekten iki kayıp bir haftada çok üzücüdün çok sevdigimiz birinin dogum günü kutlarken aynı zamanda çok sevdigimiz başka birinin ölüm günü oldu maalesef..bu hafta ikinci kaybımız oldu bu kayıp.. zor ve üzücü bir hafta oldu benim için.. böyle zamanlar kontrolü kaybetmiyorum ama güzel de beslenmiyorum,güzel beslenmeye de çalışmıyorum..
bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek ile beyaz peynirli tost
ögle:3 kaşık helva,1 bardak ayran
araeynirli sandiviç
akşam:1paket panço,3 parça çikolata
allah rahmet eylesın cnm bır haftada 2 kayıp gercekten zordün çok sevdigimiz birinin dogum günü kutlarken aynı zamanda çok sevdigimiz başka birinin ölüm günü oldu maalesef..bu hafta ikinci kaybımız oldu bu kayıp.. zor ve üzücü bir hafta oldu benim için.. böyle zamanlar kontrolü kaybetmiyorum ama güzel de beslenmiyorum,güzel beslenmeye de çalışmıyorum..
bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek ile beyaz peynirli tost
ögle:3 kaşık helva,1 bardak ayran
araeynirli sandiviç
akşam:1paket panço,3 parça çikolata
çok üzüldüm canım gerçekten iki kayıp bir haftada çok üzücü
ben böyle zamanlarda hiiç diyet yapamam heralde
çok teşekkür ederim kızlar.. bugün bir acı haber daha aldım maalesef..allah rahmet eylesın cnm bır haftada 2 kayıp gercekten zor
aman Allahımçok teşekkür ederim kızlar.. bugün bir acı haber daha aldım maalesef..firuzeew arkadaşımızın babası vefat etmiş… Allah rahmet eylesin.. ailesine sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?