Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Bugun gayet renkli ve sağlıklı canım

BAYILDIM özellikle tarçınlı amasya elmalarına
ben birazcık amasyalıyımda

bugünü serberst gün ilan ettim.. sanırım yılbaşı hedefime yaklaşmış olmam biraz şımarttı beni güzel bir gün geçirdim.. uzun zamandır beni görmeyen bi arkadaşımın iltifatlarıyla mest oldum

teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım,ben de bayılıyorum amasya elmasına amasya'ya hiç gitmedim ama elması bu kadar güzelse kendi de güzeldir :))
amasyayı kesinlikle görmelisin belki karadenize bir gezin olur Amasyayıda gezeersin belki bana bile gelirsin

arada serbest günler olmalı canım vucut şaşırmalı

ne güzel cnm ne mutlu olmusundur arkadasın zayıfladın deyınce

bugün yediklerim:
sabah:70 gr ekmek ile tost,domates,salatalık,sütlü kahve
ara:sütlü kahve
ögle:5 kaşık mercimekli bulgur pilavı,3 kaşık yogurt
ara:4 parça çikolata
akşam:mozarella peynirli kabaklı patlıcanlı salata,1 dilim ekmek,5 tane patates kızartması

bugün yediklerim:
sabah:45gr ekmek ile peynirli tost,yeşil çay
ara:yok
ögle:1 kase domates çorba,kruton ve kaşar(resimdeki kremayı dökmedim)
ara:1 bisküvi,1 grissini,sütlü kahve
akşam:somon ızgara,1 kaşık barbunya,2 dilim peynir,salata,incecik 1 dilim pasta(akşam dogum gününe davetliydik)

Tebrik ederim canım süper görünüyor

dün çok sevdigimiz birinin dogum günü kutlarken aynı zamanda çok sevdigimiz başka birinin ölüm günü oldu maalesef..bu hafta ikinci kaybımız oldu bu kayıp.. zor ve üzücü bir hafta oldu benim için.. böyle zamanlar kontrolü kaybetmiyorum ama güzel de beslenmiyorum,güzel beslenmeye de çalışmıyorum..

bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek ile beyaz peynirli tost
ara:yok
ögle:3 kaşık helva,1 bardak ayran
araeynirli sandiviç
akşam:1paket panço,3 parça çikolata

çok üzüldüm canım gerçekten iki kayıp bir haftada çok üzücü
ben böyle zamanlarda hiiç diyet yapamam heralde

allah rahmet eylesın cnm bır haftada 2 kayıp gercekten zor

çok üzüldüm canım gerçekten iki kayıp bir haftada çok üzücü
ben böyle zamanlarda hiiç diyet yapamam heralde

allah rahmet eylesın cnm bır haftada 2 kayıp gercekten zor
çok teşekkür ederim kızlar.. bugün bir acı haber daha aldım maalesef.. firuzeew arkadaşımızın babası vefat etmiş… Allah rahmet eylesin.. ailesine sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…