Evet canım çok zor.. Allah sabır versin..aman Allahım
Allah rahmet eylesin canım bende üzüldüm şimdi ne haldedir kimbilir
Ay bende çok üzüldüm gerçekten bende neden girmiyor diyordum Allah rahmet eylesinaman Allahım
Allah rahmet eylesin canım bende üzüldüm şimdi ne haldedir kimbilir
amin canımm..Ay bende çok üzüldüm gerçekten bende neden girmiyor diyordum Allah rahmet eylesin
Evet canım büğün yediklerim beni mutlu etti güç buldum çünkü şuan tokum günler sonra tokum.dün yediklerimi yazdıktan sonra gece 1 tane kaşarlı tost ve 3 mandalina yedim.. uyumam 2yi buldu.. bugün de tartıda kilo aldıgımı gördüm.. yeme düzenim ve uykum bozuldu maalesef..bugün de dengesiz beslendim ve yine allerji oldum. vücut direncim düşünce.. yarın degil, şuandan itibaren toparlanıyorum..
sabah:1/2 simit 2 tane krem peynir,domates,salatalık,sütlü kahve
ara:yok
ögle:yok
ara:sütlü kahve,3 mandalina,1 cezerye
akşam:yaklaşık 1 porsiyon mantarlı kaşarlı pide,1/2 tabak patates kızartmasi,1 cezerye
durdum,duruldum.. canım hiç bir şey yapmak istemiyor.. ama toparlanıyorum dedim yaa.. evimi topluyorum şimdi.. sonra da kendimi
ben hep öyle yapıyorum cnm sabahtan ne yıyecegımı planlıyorum onun dısına cıkmıyorum güzel motive ediyorhemen hemen hergün iki topigime birden yazıyorum.bu topige neler yaşadıgımı,neler hissettigimi ve tabi neler yedigimi, diger topige (Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları ) kendim için ve evim için neler yaptıgımı,neler aldıgımı,neler kullandıgımı vs yazıyorum..baktım ki diger topikte yapmam gerekenleri önceden planlayıp yazınca o gün içinde yapmaya gayret gösteriyor ve bu beni işleri yapmak için motive ediyor, aynı şekilde bu topige de önceden neler yiyecegimi planlayıp, yazmaya karar verdim.
bugün ne yiyorum:
sabah:1 büyük armut
ara:1 havuç
ögle:ıspanak sote 6 kaşık,salata
ara:salatalık
akşam:ıspanak sote 6 kaşık,salata
bugün, geçen birkaç günü telafi etmek için sebze yemeyi planlıyorum.. hadi bakalım :)
yaa ben nasıl atladım bunuben hep öyle yapıyorum cnm sabahtan ne yıyecegımı planlıyorum onun dısına cıkmıyorum güzel motive ediyor
başarılar
gelen balık olsun cnm oda saglıklı sonucta afıyet olsunyaa ben nasıl atladım bunugerçi eşim şimdi geliyor,balık aldım diye.. yani öglene balık var şimdiden degişti planım
haklısın canım, börek degil ya balık :)) teşekkür ederimgelen balık olsun cnm oda saglıklı sonucta afıyet olsun
benim anım anıma uymuyor galiba..ben planladıgım gibi yapamadım tamoyy bende öyle yapıyorum zaten liste bellibugünde miss gibi mantar yapmışım
aslında bende şöyle yapıyorum bugün sebze günüm herhangi bir sebze yiyorumbenim anım anıma uymuyor galiba..ben planladıgım gibi yapamadım tamkaçamak gibi degil de yazdıklarım pek uymadı,başka şeyler yedim
cnm aksam nıye yemedın kıEki Görüntüle 1336695
bugün sebze günü yapayım demiştim ama balık söz konusu olunca sebze olamadı :)
bugün yediklerim:
sabah:1 büyük armut
ara:yok
ögle:somon,salata ve ıspanak kavurma
ara:2 mandalina,1 grissini
akşam:yok
canım şuan dudagımı görsen silikon yaptırmış gibiyim.. hani şu sosyetik hatınlar var ya dudaklar önde onlar arkda gifiyorlar aynı onlar gibiyimcnm aksam nıye yemedın kı
geçmiş olsun cnm bence bı alerjı testı yaptır ayrıca arı sutu polen bal bana cok ıyı gelmıstı arastır ıstersen bırde keçı boynuzu pekmezı alerjıyı önlüyorcanım şuan dudagımı görsen silikon yaptırmış gibiyim.. hani şu sosyetik hatınlar var ya dudaklar önde onlar arkda gifiyorlar aynı onlar gibiyim2 gündür allerjim devam ediyor.. akşam dudagım acıyordu,çokta aç degildim,yemedim.şimdi ilaç aldım daha iyiyim.hangi besine veya deterjan vs allerjim oldugunu bi bulabilsem.. bu ara sıkıntılı günler geçirdim.. hooop tekrar çıktı
gerçekten miii harikaaaa.. teşekkür ederim hemen araştırıyorumgeçmiş olsun cnm bence bı alerjı testı yaptır ayrıca arı sutu polen bal bana cok ıyı gelmıstı arastır ıstersen bırde keçı boynuzu pekmezı alerjıyı önlüyor
geçmiş olsun canım ama severim ben öyle oluncacanım şuan dudagımı görsen silikon yaptırmış gibiyim.. hani şu sosyetik hatınlar var ya dudaklar önde onlar arkda gifiyorlar aynı onlar gibiyim2 gündür allerjim devam ediyor.. akşam dudagım acıyordu,çokta aç degildim,yemedim.şimdi ilaç aldım daha iyiyim.hangi besine veya deterjan vs allerjim oldugunu bi bulabilsem.. bu ara sıkıntılı günler geçirdim.. hooop tekrar çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?