Resimlerle sağlıklı beslenme :)

dün yediklerimi yazdıktan sonra gece 1 tane kaşarlı tost ve 3 mandalina yedim.. uyumam 2yi buldu.. bugün de tartıda kilo aldıgımı gördüm.. yeme düzenim ve uykum bozuldu maalesef..bugün de dengesiz beslendim ve yine allerji oldum. vücut direncim düşünce.. yarın degil, şuandan itibaren toparlanıyorum..

sabah:1/2 simit 2 tane krem peynir,domates,salatalık,sütlü kahve
ara:yok
ögle:yok
ara:sütlü kahve,3 mandalina,1 cezerye
akşam:yaklaşık 1 porsiyon mantarlı kaşarlı pide,1/2 tabak patates kızartmasi,1 cezerye

durdum,duruldum.. canım hiç bir şey yapmak istemiyor.. ama toparlanıyorum dedim yaa.. evimi topluyorum şimdi.. sonra da kendimi

Evet canım büğün yediklerim beni mutlu etti güç buldum çünkü şuan tokum günler sonra tokum.

Arada olur böyle oh oh afiyet bak şeker olsun arkadasıma

hemen hemen hergün iki topigime birden yazıyorum.bu topige neler yaşadıgımı,neler hissettigimi ve tabi neler yedigimi, diger topige (Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları ) kendim için ve evim için neler yaptıgımı,neler aldıgımı,neler kullandıgımı vs yazıyorum..baktım ki diger topikte yapmam gerekenleri önceden planlayıp yazınca o gün içinde yapmaya gayret gösteriyor ve bu beni işleri yapmak için motive ediyor, aynı şekilde bu topige de önceden neler yiyecegimi planlayıp, yazmaya karar verdim.

bugün ne yiyorum:
sabah:1 büyük armut
ara:1 havuç
ögle:ıspanak sote 6 kaşık,salata
ara:salatalık
akşam:ıspanak sote 6 kaşık,salata

bugün, geçen birkaç günü telafi etmek için sebze yemeyi planlıyorum.. hadi bakalım :)

ben hep öyle yapıyorum cnm sabahtan ne yıyecegımı planlıyorum onun dısına cıkmıyorum güzel motive ediyor
başarılar

ben hep öyle yapıyorum cnm sabahtan ne yıyecegımı planlıyorum onun dısına cıkmıyorum güzel motive ediyor
başarılar
yaa ben nasıl atladım bunu gerçi eşim şimdi geliyor,balık aldım diye.. yani öglene balık var şimdiden degişti planım

oyy bende öyle yapıyorum zaten liste belli bugünde miss gibi mantar yapmışım

benim anım anıma uymuyor galiba..ben planladıgım gibi yapamadım tam kaçamak gibi degil de yazdıklarım pek uymadı,başka şeyler yedim
aslında bende şöyle yapıyorum bugün sebze günüm herhangi bir sebze yiyorum
öğlen zaten salata yiyorum sabah kahvaltımda yeşillik peynir zeytin
herşey belli zaten ama bu plana uyma bazen sıkıntı veriyoo

bugün sebze günü yapayım demiştim ama balık söz konusu olunca sebze olamadı :)

bugün yediklerim:
sabah:1 büyük armut
ara:yok
ögle:somon,salata ve ıspanak kavurma
ara:2 mandalina,1 grissini
akşam:yok

cnm aksam nıye yemedın kı
canım şuan dudagımı görsen silikon yaptırmış gibiyim.. hani şu sosyetik hatınlar var ya dudaklar önde onlar arkda gifiyorlar aynı onlar gibiyim 2 gündür allerjim devam ediyor.. akşam dudagım acıyordu,çokta aç degildim,yemedim.şimdi ilaç aldım daha iyiyim.hangi besine veya deterjan vs allerjim oldugunu bi bulabilsem.. bu ara sıkıntılı günler geçirdim.. hooop tekrar çıktı

geçmiş olsun cnm bence bı alerjı testı yaptır ayrıca arı sutu polen bal bana cok ıyı gelmıstı arastır ıstersen bırde keçı boynuzu pekmezı alerjıyı önlüyor

geçmiş olsun canım ama severim ben öyle olunca
görsem canına okurdum bencede alerji testi yaptırmalısın

bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek ile peynirli tost,domates,salatalık,5 zeytin
ara:1 wasa, sütlü kahve
ögle:5 kaşık yogurt,3 grisini
ara:3 grisini,2 ısırık brownie
akşam:balık,salata,5 grissini (ah o grissiniyi almaz olaydımmm)
ara:3 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…