Resimlerle sağlıklı beslenme :)

geçmiş olsun canım ama severim ben öyle olunca
görsem canına okurdum bencede alerji testi yaptırmalısın
sagol canımmm.. nasıl seversin anlamadım ? nasıl canıma okursun?? :)) ben yürüyüş yapamadım sabah.. dudaklarımdaki şişi indirmeye çalışmaktan.. işe gidene kadar buzla normale dönmeye çalıştım sanırım çamaşır suyuna allerjim var ,ne zaman temizlik yapsam ve çamaşır suyunu kullansam allerji oluyorum

afiyet olsun cnm noldu indimi dudağının şişliği

afiyet olsun cnm noldu indimi dudağının şişliği
sagol canım.. ilacı alınca indi.. dün neden allerji oldugumu da buldum.. üstte de yazdım çamaşır suyu vb şeylere allerjim var.. ama öyle böyle degil.. neyse dogala dönmek en iysii zaten.. bundan sonra sirke,karbonat :))

onla geçmiş olsun cnm bundan sonra daha dıkkat et kullanma boşver saglıgından önemlımı

Çok geçmiş olsun canım dikkat et tehlikeli bu durumlar

yok be canım işin şakası kim bilir hem canın yanmıştır hemde işe nasıl gidecem telaşı iyi olmana sevindim
bu arada ben çamaşır suyu kullanmamaya çalışıyorum sirke karbonat kullanıyorum
hatta yumuşatıcı da kullanmıyorum sıvı deterjan alıyorum çok az deterjan koyuyorum valla kimse pis olduğumu iddia etmedi bugüne kadar evi deterjandan temizliyorum valla nefes almak daha kolay oluyoo ev hafifliyo

bu arada bende yürüyüşe gidemedim kii
yarın gitmeyii çook istiyorum

aynen canımm neler yaptım gizlemek için dudagımı :)) çok güzel bir cümle olmuş; "evi deterjanlardan temizlemek" çok dogru,artık ben de öyle yapıyorum

bugün yediklerim:
sabah:3 grissini , 1 dilim peynir,5 zeytin,sütlü kahve
ara:1 çay bardagı tuzlu fıstık,2 mandalina
ögle:4 kaşık yogurt,7 kaşık ıspanak sote
ara:1 çay bardagı tuzlu fıstık,6 tane panço
akşam:yok

bugün nedense canım çok tuzlu fıztık çekti.. bende yedim :)

yine aksam yememişin cnm

fıstıklar ödem yaptımı cnm tuzlu tuzlu cnm çektı
ama ben yemıcemhemen şişiyorum yeçilçayda fayda etmıyor
aynen canımmm tartıda artıydım bugün ama nedeni belli sonuçta gerçekten canım çok çekmişti,sanki vücudumun ihtiyacı varmış gibi.. dengelemek için ertesi güne bol su ve az tuz lazım.. henüz ikisi de yok bende

Bugün güzel bir gün geçirdim..

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,1 dilim beyaz peynir,5 zeytin,domates,salatalık,sütlü kahve
ara:3 ceviz,1/2 kuru incir 1/2 kayısı kurusu
ögle:dil peynirli somon fümeli salata
ara:sütlü kahve,2 bisküvi(en sevdigim bardakta en sevdigim kahve ve en sevdigim bisküvi )
akşam:5 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 kaşık yogurt,salata

görüntü süper ben bakarak doydumkiiii
valla kampta canımın istemediği bişey kalmıyoo
kamp bitince şunu yiyecem bunuda yiyecem modundayım
ama sonra yemeye kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…