sagol canımmm.. nasıl seversin anlamadım ? nasıl canıma okursun?? :)) ben yürüyüş yapamadım sabah.. dudaklarımdaki şişi indirmeye çalışmaktan.. işe gidene kadar buzla normale dönmeye çalıştımgeçmiş olsun canım ama severim ben öyle olunca
görsem canına okurdumbencede alerji testi yaptırmalısın
afiyet olsun cnm noldu indimi dudağının şişliğiEki Görüntüle 1337928
bugün yediklerim:
sabah:60gr ekmek ile peynirli tost,domates,salatalık,5 zeytin
ara:1 wasa, sütlü kahve
ögle:5 kaşık yogurt,3 grisini
ara:3 grisini,2 ısırık brownie
akşam:balık,salata,5 grissini (ah o grissiniyi almaz olaydımmm)
ara:3 mandalina
sagol canım.. ilacı alınca indi.. dün neden allerji oldugumu da buldum.. üstte de yazdım çamaşır suyu vb şeylere allerjim var.. ama öyle böyle degil.. neyse dogala dönmek en iysii zaten.. bundan sonra sirke,karbonat :))afiyet olsun cnm noldu indimi dudağının şişliği
onla geçmiş olsun cnm bundan sonra daha dıkkat et kullanma boşver saglıgından önemlımısagol canım.. ilacı alınca indi.. dün neden allerji oldugumu da buldum.. üstte de yazdım çamaşır suyu vb şeylere allerjim var.. ama öyle böyle degil.. neyse dogala dönmek en iysii zaten.. bundan sonra sirke,karbonat :))
aynen canım ,saglıgımız önemlionla geçmiş olsun cnm bundan sonra daha dıkkat et kullanma boşver saglıgından önemlımı
Çok geçmiş olsun canım dikkat et tehlikeli bu durumlarsagol canım.. ilacı alınca indi.. dün neden allerji oldugumu da buldum.. üstte de yazdım çamaşır suyu vb şeylere allerjim var.. ama öyle böyle degil.. neyse dogala dönmek en iysii zaten.. bundan sonra sirke,karbonat :))
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım dikkat et tehlikeli bu durumlar
yok be canım işin şakasısagol canımmm.. nasıl seversin anlamadım ? nasıl canıma okursun?? :)) ben yürüyüş yapamadım sabah.. dudaklarımdaki şişi indirmeye çalışmaktan.. işe gidene kadar buzla normale dönmeye çalıştımsanırım çamaşır suyuna allerjim var ,ne zaman temizlik yapsam ve çamaşır suyunu kullansam allerji oluyorum
aynen canımm neler yaptım gizlemek için dudagımı :)) çok güzel bir cümle olmuş; "evi deterjanlardan temizlemek" çok dogru,artık ben de öyle yapıyorumyok be canım işin şakasıkim bilir hem canın yanmıştır hemde işe nasıl gidecem telaşı iyi olmana sevindim
bu arada ben çamaşır suyu kullanmamaya çalışıyorum sirke karbonat kullanıyorum
hatta yumuşatıcı da kullanmıyorum sıvı deterjan alıyorum çok az deterjan koyuyorum valla kimse pis olduğumu iddia etmedi bugüne kadarevi deterjandan temizliyorum valla nefes almak daha kolay oluyoo ev hafifliyo
yine aksam yememişin cnmEki Görüntüle 1339119
bugün yediklerim:
sabah:3 grissini , 1 dilim peynir,5 zeytin,sütlü kahve
ara:1 çay bardagı tuzlu fıstık,2 mandalina
ögle:4 kaşık yogurt,7 kaşık ıspanak sote
ara:1 çay bardagı tuzlu fıstık,6 tane panço
akşam:yok
bugün nedense canım çok tuzlu fıztık çekti.. bende yedim :)
hehe çok dikkatlisin :)) akşam dışardaydık ve benim yiyebilecegim birşey yoktu diyip kaçamak bir cevap vereyimyine aksam yememişin cnm
hım sonra bagısıklıgın zayıflıyor cnmhehe çok dikkatlisin :)) akşam dışardaydık ve benim yiyebilecegim birşey yoktu diyip kaçamak bir cevap vereyimbu akşam yemek var,söz
haklısın canım bağışıklık çoook önemli..akşam'a güzel bir yemek yiyeyimhım sonra bagısıklıgın zayıflıyor cnm
ama sen bugun telafı edersın ben bılıyorum
fıstıklar ödem yaptımı cnm tuzlu tuzlu cnm çektıhaklısın canım bağışıklık çoook önemli..akşam'a güzel bir yemek yiyeyim
aynen canımmm tartıda artıydım bugün ama nedeni belli sonuçtafıstıklar ödem yaptımı cnm tuzlu tuzlu cnm çektı
ama ben yemıcemhemen şişiyorum yeçilçayda fayda etmıyor
görüntü süper ben bakarak doydumkiiiiBugün güzel bir gün geçirdim..
bugün yediklerim:
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,1 dilim beyaz peynir,5 zeytin,domates,salatalık,sütlü kahve
ara:3 ceviz,1/2 kuru incir 1/2 kayısı kurusu
ögle:dil peynirli somon fümeli salata
ara:sütlü kahve,2 bisküvi(en sevdigim bardakta en sevdigim kahve ve en sevdigim bisküvi)
akşam:5 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 kaşık yogurt,salata
Eki Görüntüle 1340200
Güzel bir menü olmuş canımgörüntü süper ben bakarak doydumkiiii
valla kampta canımın istemediği bişey kalmıyoo
kamp bitince şunu yiyecem bunuda yiyecem modundayım
ama sonra yemeye kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?