öyle oluyor bana da.. özellikle gece canım neler çekiyor ama sabah a hiçbir istek kalmıyor bende degörüntü süper ben bakarak doydumkiiii
valla kampta canımın istemediği bişey kalmıyoo
kamp bitince şunu yiyecem bunuda yiyecem modundayım
ama sonra yemeye kıyamıyorum
tek değilim yani benim akşam yemekten sonra sadece yeşil çayla elmam varöyle oluyor bana da.. özellikle gece canım neler çekiyor ama sabah a hiçbir istek kalmıyor bende de
ben de marttan bu yana öyle yapıyorum.mesela dün çok acıktım ve bu sabaha karşı uyandım "hadi şimdi yapayım kahvaltımı" deyip durdum.tabiki yapmadım..yani anlayacagın, şeytan gece gündüz iş başında ,en zayıf anını bekliyortek değilim yani benim akşam yemekten sonra sadece yeşil çayla elmam var
zor tutuyorum kendimi
çok saglıklı ve güzel bir menü olmus cnm afıyet olsunBugün güzel bir gün geçirdim..
bugün yediklerim:
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,1 dilim beyaz peynir,5 zeytin,domates,salatalık,sütlü kahve
ara:3 ceviz,1/2 kuru incir 1/2 kayısı kurusu
ögle:dil peynirli somon fümeli salata
ara:sütlü kahve,2 bisküvi(en sevdigim bardakta en sevdigim kahve ve en sevdigim bisküvi)
akşam:5 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 kaşık yogurt,salata
Eki Görüntüle 1340200
teşekkür ederim canımm..çok saglıklı ve güzel bir menü olmus cnm afıyet olsun
harikasın canım bende yememek için uğraşıyorum ama bazen şeytana uyuyorumben de marttan bu yana öyle yapıyorum.mesela dün çok acıktım ve bu sabaha karşı uyandım "hadi şimdi yapayım kahvaltımı" deyip durdum.tabiki yapmadım..yani anlayacagın, şeytan gece gündüz iş başında ,en zayıf anını bekliyorama ben kazandım
arada ben de uyuyorum ona,sorma..dedigin gibi önemli olan telafi edebilmekharikasın canım bende yememek için uğraşıyorum ama bazen şeytana uyuyorum
öyle yada böyle gidecek bu kilolar arada fire versekte önemli olan toparlamak
merhabaSelam
Senin menuler benim istahimi aciyo
Karnim tok da olsa senin topige bakinca yemek istiyorum hepsinden
Afiyet olsun
Sevgiler..
ben o balığı alıyımBugün yediklerim:
sabah: peynirli tost,domates,salatalık,5 zeytin,sütlü kahve
ara:1 kuru kayısı,2 badem,2 ceviz,1 fındık
ögle:mercimek çorba,2 kaşık bulgur pilavı,domates,salatalık
ara:2 bisküvi,1 dilim kızarmış ekmek,1 dilim peynir,sütlü kahve
akşam:balık,salata,azıcık cips
Eki Görüntüle 1342185
gel sana da yaparız bercestecimmm,balıklar eşimdenben o balığı alıyımneyse benimde bu pazar balığa misafirim var
sorun yok yaniyarın kampımın son günü aynen böyle hissediyorum yaaa
balığı çok seviyorum ben iyiki diyette yasaklar listesinde değilgel sana da yaparız bercestecimmm,balıklar eşimdenooh ne güzeel,sen de pazar günü balıga doyacaksın desene
neden olmasın ki? belki bi gün olurbalığı çok seviyorum ben iyiki diyette yasaklar listesinde değil
bol bol yiyorum
davet için sağol canım ne güzel olurdu eşler balık ypardı bizde çene çalardık
amasyaya geleceksin ya o zaman yaparız canımneden olmasın ki? belki bi gün olur
anlaştıkamasyaya geleceksin ya o zaman yaparız canım
ben bugün evdeydim seni yolcu ederdimakşam yatarken güzel bir sabah'a uyanmayı dileyerek uyumak.. sabah daha yataktan kalkmadan sevgiyle sevdigine bakıp günün ilk gülümsemesi ve ardından günaydın öpücügü ile güne başlamak.. kalkınca bir günaydın da kedine söyleyip onu da öpmek.. eşini, sabahın erken saatinde dışarda hala sokak lambaları yanarken kapıdan yolcu etmek.. pencereyi o sogukta üşüme pahasına açıp kedinle beraber sevdigine sevgiyle el sallamak.. sonra ketılı çalıştırıp, tost makinasını ısıtmak.. kahveyi sıcak suyla buluşturunca evi misss gibi saran kahve kokusu ve ısınan tost makinasından daha tostu koymadan gelen tost kokusu.. masaya laptopu koyup internet radyosunu açmak ve güzel bir kahvaltı hazırlamak… sofrada her ayrıntıya özen göstererek kendini şımartmak.. kedinin kahvaltısını da verdikten sonra duş alıp saçlarını yapmak, ardından hafif bir makyaj yapıp, o gün en mutlu hissedicegin kıyafeti giyip, kapıda seni yolcu etmeyi bekleyen kedine bir öpücük daha verip evden çıkmak.. işte benim bu sabahım ve diger sabahlarım genelde böyle geçiyor…
Eki Görüntüle 1342597
süper bir menu afıyet olsun cnmBugün yediklerim:
sabah: peynirli tost,domates,salatalık,5 zeytin,sütlü kahve
ara:1 kuru kayısı,2 badem,2 ceviz,1 fındık
ögle:mercimek çorba,2 kaşık bulgur pilavı,domates,salatalık
ara:2 bisküvi,1 dilim kızarmış ekmek,1 dilim peynir,sütlü kahve
akşam:balık,salata,azıcık cips
Eki Görüntüle 1342185
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?