Resimlerle sağlıklı beslenme :)

görüntü süper ben bakarak doydumkiiii
valla kampta canımın istemediği bişey kalmıyoo
kamp bitince şunu yiyecem bunuda yiyecem modundayım
ama sonra yemeye kıyamıyorum
öyle oluyor bana da.. özellikle gece canım neler çekiyor ama sabah a hiçbir istek kalmıyor bende de

tek değilim yani benim akşam yemekten sonra sadece yeşil çayla elmam var
zor tutuyorum kendimi
ben de marttan bu yana öyle yapıyorum.mesela dün çok acıktım ve bu sabaha karşı uyandım "hadi şimdi yapayım kahvaltımı" deyip durdum.tabiki yapmadım..yani anlayacagın, şeytan gece gündüz iş başında ,en zayıf anını bekliyor ama ben kazandım

çok saglıklı ve güzel bir menü olmus cnm afıyet olsun

harikasın canım bende yememek için uğraşıyorum ama bazen şeytana uyuyorum
öyle yada böyle gidecek bu kilolar arada fire versekte önemli olan toparlamak

Aynen ya kendimi çok zor tutuyorum bende bazen tutamıyorum benim evdeyim sorunum yok ama okulda Böreke dayanamıyorum hamur işi benim imtihanım hiç dışarı gidesim gelmiyor okula damı gitmesem ne yapsam

Selam
Senin menuler benim istahimi aciyo
Karnim tok da olsa senin topige bakinca yemek istiyorum hepsinden
Afiyet olsun
Sevgiler..

harikasın canım bende yememek için uğraşıyorum ama bazen şeytana uyuyorum
öyle yada böyle gidecek bu kilolar arada fire versekte önemli olan toparlamak
arada ben de uyuyorum ona,sorma..dedigin gibi önemli olan telafi edebilmek evet canım sonunda gidicekler..

Selam
Senin menuler benim istahimi aciyo
Karnim tok da olsa senin topige bakinca yemek istiyorum hepsinden
Afiyet olsun
Sevgiler..
merhaba teşekkür ederim canımmm.. benden de sana sevgiler

Bugün yediklerim:
sabah: peynirli tost,domates,salatalık,5 zeytin,sütlü kahve
ara:1 kuru kayısı,2 badem,2 ceviz,1 fındık
ögle:mercimek çorba,2 kaşık bulgur pilavı,domates,salatalık
ara:2 bisküvi,1 dilim kızarmış ekmek,1 dilim peynir,sütlü kahve
akşam:balık,salata,azıcık cips

ben o balığı alıyım neyse benimde bu pazar balığa misafirim var
sorun yok yani yarın kampımın son günüaynen böyle hissediyorum yaaa

gel sana da yaparız bercestecimmm,balıklar eşimden ooh ne güzeel,sen de pazar günü balıga doyacaksın desene
balığı çok seviyorum ben iyiki diyette yasaklar listesinde değil
bol bol yiyorum
davet için sağol canım ne güzel olurdu eşler balık ypardı bizde çene çalardık

akşam yatarken güzel bir sabah'a uyanmayı dileyerek uyumak.. sabah daha yataktan kalkmadan sevgiyle sevdigine bakıp günün ilk gülümsemesi ve ardından günaydın öpücügü ile güne başlamak.. kalkınca bir günaydın da kedine söyleyip onu da öpmek.. eşini, sabahın erken saatinde dışarda hala sokak lambaları yanarken kapıdan yolcu etmek.. pencereyi o sogukta üşüme pahasına açıp kedinle beraber sevdigine sevgiyle el sallamak.. sonra ketılı çalıştırıp, tost makinasını ısıtmak.. kahveyi sıcak suyla buluşturunca evi misss gibi saran kahve kokusu ve ısınan tost makinasından daha tostu koymadan gelen tost kokusu.. masaya laptopu koyup internet radyosunu açmak ve güzel bir kahvaltı hazırlamak… sofrada her ayrıntıya özen göstererek kendini şımartmak.. kedinin kahvaltısını da verdikten sonra duş alıp saçlarını yapmak, ardından hafif bir makyaj yapıp, o gün en mutlu hissedicegin kıyafeti giyip, kapıda seni yolcu etmeyi bekleyen kedine bir öpücük daha verip evden çıkmak.. işte benim bu sabahım ve diger sabahlarım genelde böyle geçiyor…

ben hiç sağlıklı beslenmiyorum sabah asla kahvaltı yapmıyorum pazar günleri hariç

ben bugün evdeydim seni yolcu ederdim yinede öpmeden edemedim
bende kalktım kahvaltımı yaptım şimdi de kalkıp güüzell bir temizlik sonrası çarşıya çıkacam
cumamın boş olması harikaaaaa birşeyyyy

süper bir menu afıyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…