nam nam namvardı da paylaşmamıştım.dün bir tek onun resmini çekmişim zatenseni mi kırıcam hemen paylaşıyorummmm :))))
Eki Görüntüle 1355448
ah cnm hep bu stres neysekı 1 seneyı daha bıtırdık ıysıyle kötusuyle herkesın streslenınce ıstahı kapanır benımde delı gibi iştahım açlıyorakşamdan beri kadınlar kulübünde dolanıp bir türlü sayfama yazamıyordum..işte bu yazıyı yazabilmek için beklemişim meger :)
bugün iş yerinde biraz stresli bir gün geçirdim.. ve eve dönerken ara ögün de yapamadıgım için deli gibi acıkmıştım.eşime dışarda yiyelim dedim ve dışarda yedik..ben açık büfe soguk salata aldım ve onun da sevdigi şeylerden koydum.çünkü hep öyle yapıyoruz beraber yiyoruz salatayı.. e haliyle onun sevdikleri daha kalorili şeyler..sogan halka,mercimek köfte gibi.. neyse ben bunları da koydum salataya.. ama eşimin iş yerinde akşamüstü yılbaşı partisi olmuş ve eşim haliyle tokmuş..pek yiyemedi salatadan ve onun yemediklerini de ben yedim.. zaten stresliyim yaa ne olsa yerim modundaydım.. sonra eve geldik.. 2 parça çikolata yedim.. ama duracak gibi degildim..onu mu yesem bunu mu yesem diye hala aklımda yemekler var.. bir anda dedimki "simsims senin derdin ne? sen hangi problemini yiyerek çözmeye,o boşlugu yemekle doldurmaya çalışıyorsun bir düşün" ve o ana kadar bu kadar stresli oldugumun farkında bile degildim.. hemen bugün iş yerindeki stres ve sonrası işten çıkmış olmanın mutlulugu,rahatlaması ve ardından yarın tekrar aynı stresle yüzleşeşicek olmam geldi aklıma..problemi bulmuştum.. ben bununla başa çıkamadıgım için yiyordum.inanın nedeni bulunca o istek mistek kalmadı bende.kriz anında geçti..böylece bir kriz daha atlatıldı,hem de çözümle :)) eger siz de krize girmişseniz; nedenini ,hangi boşlugu yiyerek doldurmaya çalıştıgınızı bir düşünün.. problemle yüzleşin.. çözemeseniz bile esas problemin ne oldugunu bilmek bile kendini tutmanızı saglıyor inanın bana.. ben bugün bunu ögrendim..
Eki Görüntüle 1355472
Evet canım bende yaklaşık 2 ayda 4 kilo verdim veremiyorum sabredemiyorum ana sims i görünce Bende azimlemiyorum oda yavaş ve Kalıcı veriyorgünlüğünü okudukça özellikle ilk sayfanda verdiğin kilolara bakınca hayran kalıyorum sana bunca zaman azimle istekle devam ediyorsun. yavaş yavaş veriyorsun ama kalıcı bende geçen sene mayısta yaptım 3 ayda 83den 67ye düştüm ama sonuç ne oldu çabuk alınan çabuk geri geldi. bu azmi isteği kendinde nasıl buluyorsun bana biraz akıl ver doğumdan sonra bende senin gibi ilerlemek istiyorum ama bende sabır yok hemencecik veriyim istiyorum sıkıyorum kendimi sonra sonuç hüsran tavsiyelerini bekliyorum canım
teşekkürler aysucum.iyi oldu bu mesaj..ben de şöyle o günlerden bugünlere baktım.. ilk önceleri çok güzel kilo verdim çünkü birebir yaptım.sonra yaz tatiliydi(uzun bir tatil yaptım) sonra eylül ayının bende bitmek bilmeyen acısı sonra arka arkaya gelen vefaatler beni sarstı..diye gider bu liste..herkes her duruma farklı tepki veriyor ve beni biraz tanıdıysan duygusal bir insanım.. duygular ve yemek arasındaki bagı henüz tam koparamadım.. bu olaylara düzensiz beslenmeyle yaklaşımım bunun göstergesi.. bir de şöyle birşey var.. aslında en önemlisi bence.. ben kendimi sevmeyi ögrendim..bu kiloda da çok sevdim kendimi.belki bu yüzden bir süredir aynı kilolardayım.. çok hoş iltifatlar alıyorum hem kadınlardan hem erkeklerden.. içimden "yok canım ben mi?" diyorum bazen ama gerçekten kendimi begeniyorum ve begeniliyorum :) bir de bu şeklide yaşamayı ögrendim ben.. diyet gibi beslenmeyince öyle çok birşeyin özlemi olmuyor,bir şeylere saldırmak istemiyorsun.. sadece 10 kilo vermedim bu süreçte ben.. birçok şey keşfettim.. mesela kendimi :) nasıl bir kadınım,nelerden hoşlanırım,ne tarz giyinirim,nasıl davranırım,bakımlı bir kadın olmak için nasıl olmak istiyorum,kendi eksiklerimi nasıl telafi ederim,iyi yönlerimi nasıl güçlendirip,kötü yönlerimi nasıl törpülerim, kısaca BEN NASIL BİR KADINIM VE ASLINDA NASIL BİR KADIN OLMAK İSTİYORUM iste bunu buldum ve bu yolda devam ediyorum :)günlüğünü okudukça özellikle ilk sayfanda verdiğin kilolara bakınca hayran kalıyorum sana bunca zaman azimle istekle devam ediyorsun. yavaş yavaş veriyorsun ama kalıcı bende geçen sene mayısta yaptım 3 ayda 83den 67ye düştüm ama sonuç ne oldu çabuk alınan çabuk geri geldi. bu azmi isteği kendinde nasıl buluyorsun bana biraz akıl ver doğumdan sonra bende senin gibi ilerlemek istiyorum ama bende sabır yok hemencecik veriyim istiyorum sıkıyorum kendimi sonra sonuç hüsran tavsiyelerini bekliyorum canım
canım günaydınnnn sana da mutlu seneler..benden önce davrandın :)) herkesin kendindeki güzelllikleri keşfettigi ve onları ortaya çıkarmak için çalıştıgı,hafifleştigi,bir sene olsun :)) seneye görüşürüzgünaydın cnm mutlu saglıklı huzurlu seneler
aynen cnm aksamkı fotonu merakla beklıyorumcanım günaydınnnn sana da mutlu seneler..benden önce davrandın :)) herkesin kendindeki güzelllikleri keşfettigi ve onları ortaya çıkarmak için çalıştıgı,hafifleştigi,bir sene olsun :)) seneye görüşürüz
her iki sayfada da paylaşıcam :))aynen cnm aksamkı fotonu merakla beklıyorum
ben bugun evdeyım malesef eşim çalısıcak aksamher iki sayfada da paylaşıcam :))
siz de yarın beraber kutlarsınız..tarihin ne önemi varki maksat beraber ve mutlu olmak.. ama sen yinede bugün de kendin için süslen hazırlan sizin için güzel bir sofra kur ,yarın da eşinle hep beraber kutlarsınız..ben bugun evdeyım malesef eşim çalısıcak aksam
öyle yapıcam cnm üstümdeki şu yorgunlugu bır atıyım evı temizlemekle baslıcamsiz de yarın beraber kutlarsınız..tarihin ne önemi varki maksat beraber ve mutlu olmak.. ama sen yinede bugün de kendin için süslen hazırlan sizin için güzel bir sofra kur ,yarın da eşinle hep beraber kutlarsınız..
aynen yaaa çok yorgunumm.. 11 e kadar tatil verdim kendime.11de başlıyorum ben :)öyle yapıcam cnm üstümdeki şu yorgunlugu bır atıyım evı temizlemekle baslıcam
teşekkürler aysucum.iyi oldu bu mesaj..ben de şöyle o günlerden bugünlere baktım.. ilk önceleri çok güzel kilo verdim çünkü birebir yaptım.sonra yaz tatiliydi(uzun bir tatil yaptım) sonra eylül ayının bende bitmek bilmeyen acısı sonra arka arkaya gelen vefaatler beni sarstı..diye gider bu liste..herkes her duruma farklı tepki veriyor ve beni biraz tanıdıysan duygusal bir insanım.. duygular ve yemek arasındaki bagı henüz tam koparamadım.. bu olaylara düzensiz beslenmeyle yaklaşımım bunun göstergesi.. bir de şöyle birşey var.. aslında en önemlisi bence.. ben kendimi sevmeyi ögrendim..bu kiloda da çok sevdim kendimi.belki bu yüzden bir süredir aynı kilolardayım.. çok hoş iltifatlar alıyorum hem kadınlardan hem erkeklerden.. içimden "yok canım ben mi?" diyorum bazen ama gerçekten begeniliyorum :) bir de bu şeklide yaşamayı ögrendim ben.. diyet gibi beslenmeyince öyle çok birşeyin özlemi olmuyor,bir şeylere saldırmak istemiyorsun.. sadece 10 kilo vermedim bu süreçte ben.. birçok şey keşfettim.. mesela kendimi :) nasıl bir kadınım,nelerden hoşlanırım,ne tarz giyinirim,nasıl davranırım,bakımlı bir kadın olmak için nasıl olmak istiyorum,kendi eksiklerimi nasıl telafi ederim,iyi yönlerimi nasıl güçlendirip,kötü yönlerimi nasıl törpülerim,dahası kısaca BEN NASIL BİR KADINIM VE ASLINDA NASIL BİR KADIN OLMAK İSTİYORUM iste bunu buldum ve bu yolda devam ediyorum :)
teşekkkür ederim canımm..seni bir daha bütün içtenlikle tebrik ediyorum yaşadığın kötü günlere rağmen kendini salmamışsın her acıyla kendini yenilemeyi düşecek gibi olsanda sımsıkı ayakta durmayı çok güzel başarmışsın. ben bir acının ardından veya yaşadığım bir zorluğun ardından hemen salarım toparlayamam kendimi, yorulmuş kırılmış ruhumu yemeklerle mutlu etmeye çalışırım en büyük yanlışım bu, senden öğrenmem gereken çok şey var ben kendime olan inancımı azmimi tamamen kaybettim doğuma 3,5 ayım var 4 kilo verip doğuma en fazla 83le girmek istiyorum ama bir türlü bunu başaracağıma inanmıyorum buda beni iyice mutsuzluğa düşürüyor ne yapacağımı bilemiyorum
çok güzel olmusun cnm mutluluk huzur yakanızı bırakmasın musmutu seneler geçirin inşbugün 2015'in ilk günü ilk saatleri... koca bir sene daha bitti ve yeni sene tertemiz, sıfır kilometre, gıcır gıcır geliyor.yenilenmeye açık, herşeyi degiştirebilecek kadar temiz bir sayfa geliyor önümüze.. haydi güzel kullanalım bu senenin sayfalarını :)
bu yıla genel bir bakış; kadınlar kulübü diyet günlüklerine geçen marttan beri yazıyorum.. yazmadan önce yaşadıgım olayları düşündükçe iyiki yazmışım diyorum.. çok agır bir depresyon geçiriyordum ve bundan nasıl kurtulacagımı bilemiyor,kendimi çaresiz hissediyordum.2013 temmuzunda üye oldugum kadınlar kulübünde bir zayıflama grubuyla birkaç kilo verip sonra bu bunalımlı süreçte kilo alınca bir daha dönme cesareti bulamamıştım buraya.. taa ki 11 mart 2014 e kadar.. karar verdim ve herşey işte o kararla başladı.. günlük açmaya, resimlerle menülerimi paylaşmaya karar verdim."Mevsimlerden Roma"yı zaten 1 yıldır ara ara okuyordum ama inanamıyordum böyle zayıflanabilecegine.çünkü benim anladıgım ögrendigim zayıflama; çikolatasız,keksiz,az karbonhidratla ve çok az yiyerek oluyordu.böyle çok güzel kilolar verdim zamanında.ama ne oldu, sonra o yiyeceklere açlıgım ve zaafım arttı..zayıfladıgım gibi aynı hızla kiloları geri aldım ..işte bu yüzden bu sefer böyle yapmayacaktım.. zayıflamaya karar vermiştim ama herşeyden azda olsa yemeyi ögrenmem gerekiyordu..bir daha bizim anladıgımız anlamıyla DİYET yapmayacaktım.diyetisyenlere ragmen kiloları veremiyor boşu boşuna paralar harcıyordum..onlara inancım kalmadıgı gibi kendime de inancım hiç kalmamıştı..ya zayıflayacaktım ya da böyle kalmayı kabul edicektim.beni görenler yüzün güzel,kiloların sana yakışıyor,seni kilolu görmüyorz deseler de gerçegi zamanla gördüm.kabul ettim..nasıl kilo aldıgımı ve nasıl zayıflayacagımı anladım.sonunda kk'da günlük açmaya karar verdim.daha yazmadan herşey belliydi kafamda.. günlügün ismi,bol resimli ,bol yazılı olacagı,sadece bana özel olacagı gibi.. ve kendimi özgürce ifade etmeye başladım burda.. anlattıkça anlattım,yazdıkça kendimi tanıdım ve nasıl motive olacagımı anladım.kendime sadece kendim güç verdim.. sonra arkadaşlar geldiler zaman zaman..bana moral oldular ve oluyorlar...hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.her begeni her cevap beni yüreklendirdi..burada zaman içinde bir düzenim oluştu ve kilolar yavaş yavaş gitmeye başladı.tartılmayı bıraktım sadece kıyafetlerle anladım zayıfladıgımı.. belki marttan bu zamana kimine göre çook kilo vermedim..10 kilo verdim.. ama bana göre çok keyifli ve güzel geçti süre.. ben sadece kilo vererek degil kendimi geliştirerek yenileyerekte degiştim..yenilendim..sanki bir kabuk attım,kabuk değiştirdim :) bu süre zarfında hem kilo verip hem de verdiklerimi korumak benim için çok güzel ve yeni bir deneyimdi.. görüyorsunuzdur sizde, burda birçok günlük var ve herkes kilo veriyor ama sonra yok oluyorlar birer birer..sonra kilo alıp tekrar geliyorlar..ben bu süre zarfında hep burdaydım.çünkü; eger ki yaptıgınız beslenme hayatınızın sonuna kadar yapabileceginiz bir beslenmeyse o zaman bir daha kolay kolay kilo almazsınız.ama şimdi yapayım sonra gene yerim derseniz kilo almaya mahkumsunuz..burda ben bunu başardım.ben hayatımın sonuna kadar bu şekilde beslenip,bu şekilde yaşayabilirim..bu arada bu ay kilo koruma programı gibi olmuş benim için, hiç kilo verememişim.üzüldüm mü? belki azıcık ama sonuçta kilo almadım ve geçen yıl bu zamanlar ben bu kilodan 10 kilo fazlaydım..şimdi 10 kilo daha hafifim.. güzelim,saglıklıyım,kendimle barışıgım,evimde, işimde huzurluyum ve mutluyum.. peki bunlar nasıl mı oldu?söyleyeyim; sadece BEN DEGİŞTİM.. ben değişince onlar da değişti…:) hepinize mutlu,saglıklı seneler.. öptüm
işte "yılbaşı gecesi ben"
Eki Görüntüle 1357945
not:bir önceki fotoyla çok benzer gözüküyor ama degil..farklı kıyafet, ayakkabı ve çantafotoyu da gece eve dönünce çekebildim.çünkü evden çıkarken vakit olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?