burda takıp ettıgım ve kılo almayan nadır kısılerdensın cnm tebrklerinan en kalıcısı bu.tecrübeyle sabit
teşekkür ederim canımm benimmmburda takıp ettıgım ve kılo almayan nadır kısılerdensın cnm tebrkler
merhaba canım :) benim beslenmem şeklim :))) google a mevsimlerden roma yaz.. sagdaki yazılarda start up yazını tıkla.. işte ben ona başlıyorum 14ünde.. benim hayatımı degiştiren sayfaslm cnm nasılsın mesımleden roma nasılkı
tamam cnm arastırıcammerhaba canım :) benim beslenmem şeklim :))) google a mevsimlerden roma yaz.. sagdaki yazılarda start up yazını tıkla.. işte ben ona başlıyorum 14ünde.. benim hayatımı degiştiren sayfa
gel beraber başlayalım o zamanbaktım cnm gayet saglıklı gözüküyuor bende 14 ocakta buna baslayabılırım
tmm 14 ocak tamı baslıyoruz ben tecrubesızım sen bana yol göstergel beraber başlayalım o zaman
sen merak etmetmm 14 ocak tamı baslıyoruz ben tecrubesızım sen bana yol göster
merhabaherkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım.
simsims iki topiğinide yakından takip ediyorum cnm.
yazılarını çok beğeniyorum.okumadan güne başlayamıyorum
bende yaklaşık iki yıl önce doğum yaptım ve 20 kilo aldm hamileliğimde
doğumdan sonra 14 ayiçerisinde eski kiloma döndümama şimdi yine 3-4 kilo almışım onlar için bende mevsimlerden romayı yani seni takip etmeye başladım yeniden inşallah hep beraber yakıp atarız kiloları
Selam canım bende okudum sayende mevsimlerden Roma'yı benim yaşam tarzıma da Yalın zaten su an buna benzer bir diyet yapıuorum m ama arada kaçamaklarım oluyordu ne yalan Söyleyeyim eğer sen varsan bende varım canımbazen kendini kuş gibi bazen de tıka basa doymuş hissedersin ya, şuan tıka basa doymuş hissediyorum kendimi.. 14 ocak'ta tekrardan "mevsimlerden roma" ya başlıyorum.. o zamana kadar da menüm serbest ama sınırsız degil.. şuan geçmişi düşünüyorum da neler yiyordum 78 kilodayken şimdi neler yiyorum.. 78 kilodayken sınır yoktu ki.. sanki sınırsız açık büfe tatildeyimneleri degiştirdim porsiyon ayarlarını ögrendim, neyi neyle yemem gerektigini,biraz kaçırınca telafi etmeyi ögrendim.. peki neleri ögrenemedim; su içmeyi,düzenli spor yapmayı, her ögünde salata yemegi.. sanırım bunları da ögrenince diger 10 kiloyu da böyle verecegim..
gelelim bugün yediklerime;
sabah:65 gr ekmek arası peynir,1/2 domates,7 zeytin,sütlü kahve
ara:2 mandalina
ögle:2 dilim ekmek,sebze sote,2 dilim peynir
ara:sütlü kahve,1 dilim ekmek,1 dilim peynir
akşam:havuç salata,kaşarlı mantar
not:bugün peynir ekmek günü olmuş resmen..sabah ögle akşam yesem bıkmıyorumm
Eki Görüntüle 1363050
ben 14ün de başlıyorum inşallah :) tabiki bende de oluyor çok yiyince hem vicdanım hem midem ikisi birden rahatsız ediyorlar beni çok yiyinceSelam canım bende okudum sayende mevsimlerden Roma'yı benim yaşam tarzıma da Yalın zaten su an buna benzer bir diyet yapıuorum m ama arada kaçamaklarım oluyordu ne yalan Söyleyeyim eğer sen varsan bende varım canım
Çok yavaş veriyorum ben gram gram ama geri almıyorum çok şükür bir gün kaçırdın mı ertesi günler telafi ediyorum ve artık az yemekle doyuyorum ve kendimi daha mutlu hissediyorum az Karınla çok yiyince. Bir yorgunluk mutsuzluk çöküyor bende sende de oluyor mu bu su an acım ama çok mutluyum en son aksam Yemeğini saat 5 te yedim
Evet canım artık vicdanımın sesi daha yüksek tamam eğer senle olmamı istersen 14 ne başlıyoruzben 14ün de başlıyorum inşallah :) tabiki bende de oluyor çok yiyince hem vicdanım hem midem ikisi birden rahatsız ediyorlar beni çok yiyince
gurbet'te başlıyor, tabi sen de başla bizle hepimiz destek oluruz birbirimize.. firuze gelsin belki o da başlar..Evet canım artık vicdanımın sesi daha yüksek tamam eğer senle olmamı istersen 14 ne başlıyoruz
Evet inş oda gelir özledim Firuzeyi .....firuzeew nerdesin. Hadi gel Aramızagurbet'te başlıyor, tabi sen de başla bizle hepimiz destek oluruz birbirimize.. firuze gelsin belki o da başlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?