Resimlerle sağlıklı beslenme :)

dün evdeki yemeklerden yiyemeyince bugün hasret giderdik diyelim

bugün yediklerim:
sabah:65 gr lavaş arası peynir,1 kaşık humus,sütlü kahve
ara:yok
ögle:1,5 kepçe mantar çorbası,2 kaşık barbunya,2 kaşık kereviz,1 parça çikolata
ara:sütlü kahve
ara:2 parça çikolata,10 fındık
akşam:enginarlı fava,5 küçük yaprak sarma,2 kaşık humus,1 dilim ekmek

@deadline bitanedir

canım, arkadaşına başarılar dilerim benim oyumun kime oldugunu ilk baştan belliydi ,kullandım ben de..

Bence bir taneden fazla cunku her topikte yakaliyorum onu. Paralel evrenden buraya gecis yapiyor.

lucky heryerde sen ya baltalama sevdiğim topikleri bir kere simsims beni bak atmıyor bende onun resimli menülerini seviyorum hatta arada çok güzel tarifler veriyor atmasın beni

Sus bana cevap verme. Kafama vurdugunu gordum.

Ha sen o tariflerden zayiflayamiyorsun.

T
Bence bir taneden fazla cunku her topikte yakaliyorum onu. Paralel evrenden buraya gecis yapiyor.

Sus bana cevap verme. Kafama vurdugunu gordum.

Ha sen o tariflerden zayiflayamiyorsun.
tariflerime laf yok Henüz deadline denemedi ki zaten Kilo verememenin birçok nedeni var ama en önemlisi yemekler degil porsiyon ayarlayamamak kilo aldırıyor

T

tariflerime laf yok Henüz deadline denemedi ki zaten Kilo verememenin birçok nedeni var ama en önemlisi yemekler degil porsiyon ayarlayamamak kilo aldırıyor
teşekkür ederim simsims kesinlikle porsiyon ayarlamamak cok etkili ve hareketsizlik bende bu günlerde spora başladım yürüyüş falan cok iyiyim
ayrıca arkadaslarimin topiklerine uğrayıp destek vermek cok hoşuma gidiyor arada

Ne güzel canımm ben hala spor yapmıyorummm, artık yeni yılda

cnm nasılsın gözükmüyorsun
canım teşekkür ederim.dün ufak bi kaza geçirdim,görünmez kaza diyelimmm..şimdi daha iyiyim.. dün pek keyfim yoktu bi de üstüne regl olucam,onun sıkıntısı ve artı hafif bir bogaz agrısı.yani yeme de yanında yat misali bir durumdayım sen nasılsın? gayet iyi gidiyorsun

önemli birşey yoktur umarım geçmiş olsun
bende ıyım cnm teşkler dikat et kendine

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende regl olcam
çok gerginim akşama kereviz var ohh miiss

bugün akşama kadar yattım derler ya.. aynen öyle yaptım.. sonra hem evime hem kendime çeki düzen verdim
bugün yediklerim:
sabah:1/2 büyük muz,1/2 portakal,1/2 armut
ara:salatalık
ögle:bamya yemegi,1 dilim ekmek
akşam:bamya yemegi,salata
ara:1 tabak yagsız tuzsuz patlamış mısır

Geçmiş olsun canım

dün gece rüyamda baklavalar börekler çörekler pizzalar makarnalar yedigimi gördüm gün içinde canım isteyip yemiyince rüyama girdi namussuzlar.. hem bi andan yiyor hem de vicdan azabı çekiyordum ikisi bir arada nasıl oluyorsa.genelde ilk önce yer sonra vicdan azabı çekerim çünkü,neyse ki rüyaymışşş bugün regl oldum belki o yüzden canım bu kadar çok şey çekti.. gelelim bugün yediklerime..
bugün yediklerim:
sabah:3 küçük kivi,1 mandalina
ögle:sebze sote
akşam: patlamış mısır ve 2 mandalina (evde sinema partisi olunca bunları yemek için yemekten feragat ettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…