teşekkürler canım iyi olan kazansın tabiki . iyi geceler@deadline bitanedir
canım, arkadaşına başarılar dilerimbenim oyumun kime oldugunu ilk baştan belliydi ,kullandım ben de..
Günaydınnnn canımmmmgünaydın cnmbol eksılı gunler
@deadline bitanedir
canım, arkadaşına başarılar dilerimbenim oyumun kime oldugunu ilk baştan belliydi ,kullandım ben de..
lucky heryerde sen ya baltalama sevdiğim topikleribir kere simsims beni bak atmıyor bende onun resimli menülerini seviyorum hatta arada çok güzel tarifler veriyor atmasın beni
tariflerime laf yokBence bir taneden fazla cunku her topikte yakaliyorum onu. Paralel evrenden buraya gecis yapiyor.
Sus bana cevap verme. Kafama vurdugunu gordum.
Ha sen o tariflerden zayiflayamiyorsun.
T
tariflerime laf yokHenüz deadline denemedi ki zaten Kilo verememenin birçok nedeni var ama en önemlisi yemekler degil porsiyon ayarlayamamak kilo aldırıyor
teşekkür ederim simsims kesinlikle porsiyon ayarlamamak cok etkili ve hareketsizlik bende bu günlerde spora başladım yürüyüş falan cok iyiyimT
tariflerime laf yokHenüz deadline denemedi ki zaten Kilo verememenin birçok nedeni var ama en önemlisi yemekler degil porsiyon ayarlayamamak kilo aldırıyor
küsme canimcim hadi gel biz topigimize dönelim simsimsin günlüğünü sabote ettik
Ben saka yapiyorum sen ciddi cevap veriyorsun. Olmadi bu ben gidiyorum.
Yok canım ben de şaka yapıyorummmBen saka yapiyorum sen ciddi cevap veriyorsun. Olmadi bu ben gidiyorum.
Ne güzel canımm ben hala spor yapmıyorummm, artık yeni yıldateşekkür ederim simsims kesinlikle porsiyon ayarlamamak cok etkili ve hareketsizlik bende bu günlerde spora başladım yürüyüş falan cok iyiyim
ayrıca arkadaslarimin topiklerine uğrayıp destek vermek cok hoşuma gidiyor arada
canım teşekkür ederim.dün ufak bi kaza geçirdim,görünmez kaza diyelimmm..şimdi daha iyiyim.. dün pek keyfim yoktucnm nasılsın gözükmüyorsun
önemli birşey yoktur umarım geçmiş olsuncanım teşekkür ederim.dün ufak bi kaza geçirdim,görünmez kaza diyelimmm..şimdi daha iyiyim.. dün pek keyfim yoktubi de üstüne regl olucam,onun sıkıntısı ve artı hafif bir bogaz agrısı.yani yeme de yanında yat misali bir durumdayım sen nasılsın? gayet iyi gidiyorsun
geçmiş olsun canım dikkat et kendinecanım teşekkür ederim.dün ufak bi kaza geçirdim,görünmez kaza diyelimmm..şimdi daha iyiyim.. dün pek keyfim yoktubi de üstüne regl olucam,onun sıkıntısı ve artı hafif bir bogaz agrısı.yani yeme de yanında yat misali bir durumdayım sen nasılsın? gayet iyi gidiyorsun
önemli birşey yoktur umarım geçmiş olsun
bende ıyım cnm teşkler dikat et kendine
teşekkürler kızlar bugün işe gitmedim.bol bol dinlendim.şimdi daha iyiyim..geçmiş olsun canım dikkat et kendinebende regl olcam
çok gerginimakşama kereviz var ohh miiss
Geçmiş olsun canımbugün akşama kadar yattım derler ya.. aynen öyle yaptım.. sonra hem evime hem kendime çeki düzen verdim
bugün yediklerim:
sabah:1/2 büyük muz,1/2 portakal,1/2 armut
ara:salatalık
ögle:bamya yemegi,1 dilim ekmek
akşam:bamya yemegi,salata
ara:1 tabak yagsız tuzsuz patlamış mısır
Eki Görüntüle 1350958
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?