Resimlerle sağlıklı beslenme :)

çok güzel olmusun cnm mutluluk huzur yakanızı bırakmasın musmutu seneler geçirin inş

Çok güzel görünüyorsun canım huzurlu mutlu yeni yıllar benim her zaman ki gibi aynı geçti ben Herşeyden vazgeçtim

maşallah canım bencede çok hoş görünüyorsun
devammm 2015 bizim yılımız olacak

41 kere maşallah diyelim ... yeni yılda huzurun daim olsun canım..
tek kayıbmız kilolarmız olsun....
hepinize teşekkür ederim kızlar hepimiz için güzel bir sene olsun.. öptüm sizi

simsims umarım bu yıl senin için öncekilerden çok çok daha güzel olur ki çok güzel olmuşsun dün gece birde 10 kilo az değil yani bende yavaş veriyorum ki çok şükür verdiğim kiloyu henüz almadım önemli olan sindire sindire bir daha vermemek üzere almak sana katılıyorum kısa sürede verip hepsini geri almaktansa böylesi daha güzel hem seni uzun zamandır görmeyen birisi her gördüğünde ay sen gittikçe zayıflıyormusun ya falan demeye başlıyor tecrübeyle sabit benim cevabım bilmem ki öyle mi sence başarılar canım sana buranın hakkını ilk veren sensin gerçekten günlüğün

merhaba canım benim çok teşekkür ederimmmm sen ne güzel 65leri görmüşsün artık.bu tartı fotosunu profil yapmak işe yarıyor galiba.bizde kolayca takip edebiliyoruz kilonuzu böylece :)) gerçekten uzun zamandır görüşmedigim insanlar nasıl verdigimi ,formülünü soruyor.ben de formülü yok,herşeyden yiyorum diyorum.yalanda degil,gerçekten öyle.. ben de seni tebrik ederim.. güzel kilo verdin ve vermeye devam ediyorsun kendini sıkmadan.. varsın yavaş olsun.. bir daha geri gelmemek üzere gidiyor yaa kilolar.. iyi seneler canım,öptüm seni

sagol canım profilde olunca bende daha kolay yakıp ediyorum kilomu 65 i gördüm sonunda darısı başına evdeki pantolonlarım iyice büyük gelmeye başladı cok seviniyorum cok hafif bir yıl bizi bekliyor belki de simsims bende öptüm canım

Günlüğünüzü yeni gördüm catlaw arkadaş sayesinde ve iyiki görmüşüm. Bu günlük benim için gerçekten yararlı olacak ve yılbaşı günü yaptığınız paylaşım beni cesaretlendirdi gerçekten :) Diyetime daha bir sarılır olacağım bundan sonra ve verdiğiniz 10 kiloyuda tebrik ederim , umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız :) Paylaşımlarınızı takip ediyor olacağım,iyi günler :)

merhaba canım ,teşekkür ederim güzel yorumlarına her zaman beklerimm..

yeni yıl ve eski sıkıntılar bir arada hiç olmadı bugün,hiç yakışmadı bu yıla.. hani yeni yıl yeni sayfaydı??.. hani eskiler eski yılda kalmıştı??.. bugün geçmişin sıkıntıları burda da buldu beni.." bizi bırakıp nereye gidiyorsun??" dediler.. halbuki yeni yıl gelince onlar eskide kaldı sanmıştım ne güzel.. megersem ben nereye onlar da orayaymışş.. ve onlardan kurtulmanın tek yolu onlarla olan bagımı çözmek,koparmakmış.. birikmiş işler, birikmiş kırgınlıklar vs. aynı birikmiş bulaşıklar gibiymiş.. sen onları görmezden gelsende, yıkamadıkça onlar hep gözünün önünde olurmuş..

bugün yediklerim:
sabah:2 küçük simit(yakın çekim yanıltmasın,domatesele kıyaslayınca simitin ufaklıgı belli oluyo :)2 krem peynir,domates
ara:3 kaşık yogurt,1 armut,1/2 portakal
ögle:2 dilim ekmek,2 krem peynir,sütlü kahve
ara:sütlü kahve
akşam:somon ızgara,sebze sote,1 dilim ekmek
ara:sütlü kahve(gece gece bu olmadı uykum gelir umarım )

bugün evde işlerimi bitirip eşimle attık kendimizi dışarıya.. yemekli sinemalı güzel bir gündü..

bugün yediklerim:
sabah:47 gr ekmek,(53 gr) 3 krem peynir,domates,biber,sütlü kahve
ara:2 küçük sıkmalık portakal
ögle:mini sandiviç(peynirli) latte
ara:küçük boy patlamış mısır
ara:1 wasa
akşam:sebze sote,3,5 kaşık yogurt,2 dilim ekmek

cnm su an kaç kılosun ben senın bıldırımlerını kaçırıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…