çok güzel olmusun cnm mutluluk huzur yakanızı bırakmasın musmutu seneler geçirin inş
Çok güzel görünüyorsun canım huzurlu mutlu yeni yıllar benim her zaman ki gibi aynı geçti ben Herşeyden vazgeçtim
maşallah canım bencede çok hoş görünüyorsun
devammm 2015 bizim yılımız olacak
hepinize teşekkür ederim kızlar41 kere maşallah diyelim ... yeni yılda huzurun daim olsun canım..
tek kayıbmız kilolarmız olsun....
merhaba canım benim çok teşekkür ederimmmmsimsims umarım bu yıl senin için öncekilerden çok çok daha güzel olur ki çok güzel olmuşsun dün gecebirde 10 kilo az değil yani bende yavaş veriyorum ki çok şükür verdiğim kiloyu henüz almadım önemli olan sindire sindire bir daha vermemek üzere almak sana katılıyorum kısa sürede verip hepsini geri almaktansa böylesi daha güzel hem seni uzun zamandır görmeyen birisi her gördüğünde ay sen gittikçe zayıflıyormusun ya falan demeye başlıyor tecrübeyle sabit benim cevabım bilmem ki öyle mi sence başarılar canım sana buranın hakkını ilk veren sensin gerçekten günlüğün
sagol canım profilde olunca bende daha kolay yakıp ediyorum kilomu 65 i gördüm sonunda darısı başına evdeki pantolonlarım iyice büyük gelmeye başladı cok seviniyorummerhaba canım benim çok teşekkür ederimmmmsen ne güzel 65leri görmüşsün artık.bu tartı fotosunu profil yapmak işe yarıyor galiba.bizde kolayca takip edebiliyoruz kilonuzu böylece :)) gerçekten uzun zamandır görüşmedigim insanlar nasıl verdigimi ,formülünü soruyor.ben de formülü yok,herşeyden yiyorum diyorum.yalanda degil,gerçekten öyle.. ben de seni tebrik ederim.. güzel kilo verdin ve vermeye devam ediyorsun kendini sıkmadan.. varsın yavaş olsun.. bir daha geri gelmemek üzere gidiyor yaa kilolar.. iyi seneler canım,öptüm seni
güzel söz ve dileklerine çok teşekkür ederim canımmm..çok güzel olmuşsun,dilerim her şey gönlünce olur...
çok zarifsin.
merhaba canım ,teşekkür ederim güzel yorumlarınaGünlüğünüzü yeni gördüm catlaw arkadaş sayesinde ve iyiki görmüşüm. Bu günlük benim için gerçekten yararlı olacak ve yılbaşı günü yaptığınız paylaşım beni cesaretlendirdi gerçekten :) Diyetime daha bir sarılır olacağım bundan sonra ve verdiğiniz 10 kiloyuda tebrik ederim , umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız :) Paylaşımlarınızı takip ediyor olacağım,iyi günler :)
merhaba canım 3 gün serbest yedim.bugün paylaşıcam menümü :)cnm nerelerdesın menude paylasmıyon kaçamakmı yapıyon yoksa
hım beklıyorum cnmmerhaba canım 3 gün serbest yedim.bugün paylaşıcam menümü :)
68-69 arasındayım canım.. 14 ocak a kadar da bu kiloyu sabit tutup 14 ocakta başlıyorumcnm su an kaç kılosun ben senın bıldırımlerını kaçırıyorum sanırım
süper cnm sen korumayıda aynı anda yapıyorsun68-69 arasındayım canım.. 14 ocak a kadar da bu kiloyu sabit tutup 14 ocakta başlıyorum
hehe öyle oluyo gerçektensüper cnm sen korumayıda aynı anda yapıyorsun
bende 1 hafta gıdıyo 1 hafta kalıyo kılolar ama olsun yavas ama kalıcı olsunhehe öyle oluyo gerçekten
inan en kalıcısı bu.tecrübeyle sabitbende 1 hafta gıdıyo 1 hafta kalıyo kılolar ama olsun yavas ama kalıcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?