merhaba canımİyi geceler kızlar. ..
Ben ayin 14 ünde başlayamam memlekete gidicem sömestr tatilinde.
Ama tatil dönüşü başlarım inşallah.
Artık tartılmiyorum bile
Ne haldeyim bilmiyorum
Bir türlü spor ve başka bi şey yapmak içimden gelmiyo
Bakalim bu süreci atlatmayı umuyorum.
tarılman gece gece de olsa iyi olmuş canım bence.kilon sabaha göre 1 kilo fazladır ama tartıda gördügün rakam seni korkutmuş.. korkmak iyidir bu durumda.otokontrolü saglar.. sen kontrolünü elden bırakma yoksa 15 tatilde kilo almaya devam edersinAhah canım şu anda tartildim gece gece tartılmak olaydım 78.4 yuhhh dedim hamileyken gördüğüm rakam ayyy nolmusum çok üzüldüm yarın yedıklerıme dıkkat ediyorum ve gece 12 de olsa spor yapicam inşallah. Yoksa aldım başımı gidiyorummmm
harika olur tabiki başla bizimleevet kızlar benide aranıza kabul ederseniz bende 14ünde başlıyorumo zamana kadar da ısınma turları yapıyorum zaten .. akşam yemeğine kadar çok iyiyim her şeyi harfi harfine uyguluyorum ama sonra kopup gidiyo bana ozamanlarda ne yapmam gerektiğini öğretirsin belki simsims?
tekrardan başlamana sevindim canım..Canım bu sabah 77.5 kg idim
Bu sabah başladım yeni aldigim kiloları vermem gerek ilk hedef 75e dusmek
cnm 14unden önce vücudumuza ıkı gunluk detox yapsakmıkısana da canımmmmmgüzel bir gün olsunnn
olabilir 2 gün sabah 2 porsiyon meyve ögle ve akşamda sadece sebze yiyebiliriz ekmeksiz ne dersin? buna benzer bi şeyi mevsimlerden romaya ilk başladıgımda yapmıştım.o zaman liste ilk önce detoksla başlıyordu.şimdi de yapabiliriz bunucnm 14unden önce vücudumuza ıkı gunluk detox yapsakmıkı
tmm güzel ve doyurucu bır detox olur sebzeye bayılırım zaten 12sındemı yapalım bunuolabilir 2 gün sabah 2 porsiyon meyve ögle ve akşamda sadece sebze yiyebiliriz ekmeksiz ne dersin? buna benzer bi şeyi mevsimlerden romaya ilk başladıgımda yapmıştım.o zaman liste ilk önce detoksla başlıyordu.şimdi de yapabiliriz bunu
anlaştık pazartesi yapalım bunu..aralarda da acıktıkça salatalık yiyebiliriz..tmm güzel ve doyurucu bır detox olur sebzeye bayılırım zaten 12sındemı yapalım bunu
tamam cnm yarın sebze alısverısımı yapayım evde yoktum hıç taze sebze kalmamıs hadı görş yıne evi temızleyımanlaştık pazartesi yapalım bunu..aralarda da acıktıkça salatalık yiyebiliriz..
aynen ben de bu akşam veya yarın yaparım alışverişi,görüşürüz canımtamam cnm yarın sebze alısverısımı yapayım evde yoktum hıç taze sebze kalmamıs hadı görş yıne evi temızleyım
cnm 14unden önce vücudumuza ıkı gunluk detox yapsakmıkı
olabilir 2 gün sabah 2 porsiyon meyve ögle ve akşamda sadece sebze yiyebiliriz ekmeksiz ne dersin? buna benzer bi şeyi mevsimlerden romaya ilk başladıgımda yapmıştım.o zaman liste ilk önce detoksla başlıyordu.şimdi de yapabiliriz bunu
bak yazdık planlarımızı yukarıda ve geçmiş sayfada eger uyarsa sana sen de katıl tabikigünaydınnn arkadaşlar,
detoks duydum :) güzel bir program bulursanız banada haber verin, katılmak isterim sizlere..
bak yazdık planlarımızı yukarıda ve geçmiş sayfada eger uyarsa sana sen de katıl tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?