Resimlerle sağlıklı beslenme :)

İyi geceler kızlar. ..
Ben ayin 14 ünde başlayamam memlekete gidicem sömestr tatilinde.
Ama tatil dönüşü başlarım inşallah.
Artık tartılmiyorum bile
Ne haldeyim bilmiyorum
Bir türlü spor ve başka bi şey yapmak içimden gelmiyo
Bakalim bu süreci atlatmayı umuyorum.

"
merhaba canım sen git gel canım.. hazır olunca başlarsın.. tatilde yapması çok zor gerçekten .. kilo verme ama almamaya da gayret göster,bırakma kendini olur mu?

Ahah canım şu anda tartildim gece gece tartılmak olaydım 78.4 yuhhh dedim hamileyken gördüğüm rakam ayyy nolmusum çok üzüldüm yarın yedıklerıme dıkkat ediyorum ve gece 12 de olsa spor yapicam inşallah. Yoksa aldım başımı gidiyorummmm

evet kızlar benide aranıza kabul ederseniz bende 14ünde başlıyorum o zamana kadar da ısınma turları yapıyorum zaten .. akşam yemeğine kadar çok iyiyim her şeyi harfi harfine uyguluyorum ama sonra kopup gidiyo bana ozamanlarda ne yapmam gerektiğini öğretirsin belki simsims?

tarılman gece gece de olsa iyi olmuş canım bence.kilon sabaha göre 1 kilo fazladır ama tartıda gördügün rakam seni korkutmuş.. korkmak iyidir bu durumda.otokontrolü saglar.. sen kontrolünü elden bırakma yoksa 15 tatilde kilo almaya devam edersin

harika olur tabiki başla bizimle yalnız bi ricam olucak,sana destek olmaya hazırım ama bu sayfada menü paylaşımı bir tek ben yapıyorum.sana da bir günlük mü açsak? bence o zamana kadar abartmamak kaydıyla ne istiyorsan ye..

Canım bu sabah 77.5 kg idim
Bu sabah başladım yeni aldigim kiloları vermem gerek ilk hedef 75e dusmek

Canım bu sabah 77.5 kg idim
Bu sabah başladım yeni aldigim kiloları vermem gerek ilk hedef 75e dusmek
tekrardan başlamana sevindim canım.. tatilde de herşeyden az yer dikkat edersin sen bu motivasyonla 75 ile bizimle başlarsın

cnm 14unden önce vücudumuza ıkı gunluk detox yapsakmıkı
olabilir 2 gün sabah 2 porsiyon meyve ögle ve akşamda sadece sebze yiyebiliriz ekmeksiz ne dersin? buna benzer bi şeyi mevsimlerden romaya ilk başladıgımda yapmıştım.o zaman liste ilk önce detoksla başlıyordu.şimdi de yapabiliriz bunu

tmm güzel ve doyurucu bır detox olur sebzeye bayılırım zaten 12sındemı yapalım bunu

cnm 14unden önce vücudumuza ıkı gunluk detox yapsakmıkı

günaydınnn arkadaşlar,

detoks duydum :) güzel bir program bulursanız banada haber verin, katılmak isterim sizlere..

selam canım gelemedim bayağdır nasılsın
yeni diyet takvimin hayırlı olsun
ben iyi gidiyorum canım 10 kilo bitti artık kendimi çok iyi hissediyorum
çünkü biliyorumki yapabilirim umutsuz değilim
2. döneme 80 olacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…