Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bugün aklımdaydın sana, günlügüne mesaj atacaktım.kalp kalbe karşıymış teşekkür ederim canım ben de bi 10 daha vermek istiyorum sonra gene bi ara veririm.. harikasın canımmm,gerçekten gayet güzel yapıyorsun beslenmeni,ben eminim istedigin kiloya gelicegine sonrası da

merhaba canım , soya sosu var, arada günlüğüne bakıyorum, onlar kara buğday ile 3 gün detoks yaptılar, bu gün sonuçlarına baktım 2 kg vermiş, bende kara buğdayım hazır evde varken onun söylediği detoksu yapmaya karar verdim :) 3 gün sürdüğünden ve ben cuma yarışmasında yarıştığımdan dolayı ayın 13 ü bana uygun oldu :), inşallah başarırım, çünkü hayatım boyunca diyet çok yaptım ama detoks hiç yapmadım :) desteklerinizi esirgemeyin olur mu? sevgiler canım...

Tamam canım, benden de sevgiler

tabiki canım sadece sen paylaş zaten burası senin günlüğün ...ben beceremem bu günlük işlerini zaten hem işi layıkıyla yapan biri varken e bizi de onu takip etmek düşer öpüyorum

tabiki canım sadece sen paylaş zaten burası senin günlüğün ...ben beceremem bu günlük işlerini zaten hem işi layıkıyla yapan biri varken e bizi de onu takip etmek düşer öpüyorum
teşekkür ederim canımmm her türlü destege hazırım.. bu arada biz pazartesi ve salı günü 2 gün, sabah 2 porsiyon meyve ögle ve akşam sebze yemegi yiyip 14 ocak öncesi vücudumuzu biraz şaşırtıcaz.. sen de katılmak ister misin?

sonrası da . inşallah canım inşallah
ama şuan kendimi kadın gibi hissediyorrum
giydiğim yakışıyor hareketlerim rahat gerçekten çok mutluyum
beslenmeme dikkat ediyorum
etmezsem diyetisyen anlıyor kaçamağımda ne yediğimi ödemin var mercimek çorbası mı içtin diye soruyo
80 i devirdim mi tutmayın beni artık
inşallah sende mevsimlerden romaya başladığında gidecek 10 kilo bende senden eminim vereceksin
ama sütlü kahveyi bırakman lazım biliyorum tiryakiler için zor ama yağ hücresini artıryooorrr

bakarsın aynı zamanda bebek sahibi oluruz

Evet ideal kilomuza insek çok güzel olur. 60 kg ya inicem inşallah sonra bebek de yaparız kariyer de

Selam canim sayfan cok guzel en bastan okumaya basladim ve cok keyif alıyorum yazilarin cok hos tam bir blog havasinda. Bu arada mevsimlerden roma yi tanidim senin sayende tesekkurler basarilar

Evet ideal kilomuza insek çok güzel olur. 60 kg ya inicem inşallah sonra bebek de yaparız kariyer de
aynen canım,bebek de yaparız kariyer de..

Selam canim sayfan cok guzel en bastan okumaya basladim ve cok keyif alıyorum yazilarin cok hos tam bir blog havasinda. Bu arada mevsimlerden roma yi tanidim senin sayende tesekkurler basarilar
merhaba canımm çok teşekkür ederimm güzel yorumuna mevsimlerden romayla tanışıp begenmene de çok sevindim.. gerçekten sadece saglıklı beslenme degil hayat a bakışını da değiştiren bir sayfa öptüm

nerelerdesın kız
buralardayım kız sen neler yapıyorsun?

Şu bir kaç gün biraz kaçamaklı geçti (o yüzden pek paylaşım yapmak içimden gelmedi :) Çünkü maraton öncesi azıcık tatil verdim kendime.. Yarın başlıyorum,hatta başlıyoruzzzz esas tarih 14 ocak 2015 (bundan 2 sene önce Mevsimlerden Roma'da aynı tarihte yüzlerce kişi online başlamışlar en son listeye ,o yüzden bu tarihi seçtim :)

Bu sabah kahvaltı hazırlarken elim bu kupa bardaga gitti ve anında geçmişe gittim bu kupayla..Kendisinin benim hayatımdaki önemi çoook çooook büyük.. Eşimle bu kupa bardak sayesinde çıkmaya başlamıştım nasıl mı? Anlatayım hemen; birbirmizi okul zamanından tanıyorduk,mezun olduktan yıllar sonra bir gün bi yerde karşılaşıp telefonlarımızı aldık.Sonra telefonlaşmaya başladık ve bir gün buluştuk.. Bana çıkma teklif etti ama aynı zamanda bi şeyler de ters gitti(uzun uzun anlatmamayım)sonuçta benim açımdan olumsuz bir buluşma oldu.. Neyse o sıralar eşim ailesiyle tatile gitti..Tatil dönüşü "tatilden hediye getirmek adettir,sana bir hediye aldım,buluşalım" diyerek beni aradı ve buluşmamıza bana bu kupayı hediye olarak getirdi.. Kupayı görünce gözlerime inanamadım çünkü bir kaç gün önce aynı kupayı begenip "ben bu kupayı almalıyım" dedigim kupanın ta kendisiydi.. Begenmiştim ama alamamıştım ve 2 gün içinde kupa bana hediye olarak gelmişti.. işte o an eşime bir şans daha vermeye karar vermiştim ve iyi ki de vermişim… ya işte bu kupanın ve bizim hikayemiz de böyle

kaçak senı yarın tam menu beklıyorum ona göre
bayılırım böyle romantık hıkayelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…