görmeden evlenme teklıfımıVaaav film gibi.
Biz de eşimle çetleserek tanıştık.
Evlenme teklif ettiğinde beni hiç görmemişti. Ama ben onun fotosunu görmüştüm
ay allah mesut etsin simsims böyle hikayelere bayılıyorum ben aşka ve tesadüflere inancımı kaybetmememi sağlıyorEki Görüntüle 1370149
Şu bir kaç gün biraz kaçamaklı geçti (o yüzden pek paylaşım yapmak içimden gelmedi :) Çünkü maraton öncesi azıcık tatil verdim kendime.. Yarın başlıyorum,hatta başlıyoruzzzzesas tarih 14 ocak 2015 (bundan 2 sene önce Mevsimlerden Roma'da aynı tarihte yüzlerce kişi online başlamışlar en son listeye ,o yüzden bu tarihi seçtim :)
Bu sabah kahvaltı hazırlarken elim bu kupa bardaga gitti ve anında geçmişe gittim bu kupayla..Kendisinin benim hayatımdaki önemi çoook çooook büyük.. Eşimle bu kupa bardak sayesinde çıkmaya başlamıştımnasıl mı? Anlatayım hemen; birbirmizi okul zamanından tanıyorduk,mezun olduktan yıllar sonra bir gün bi yerde karşılaşıp telefonlarımızı aldık.Sonra telefonlaşmaya başladık ve bir gün buluştuk.. Bana çıkma teklif etti ama aynı zamanda bi şeyler de ters gitti(uzun uzun anlatmamayım)sonuçta benim açımdan olumsuz bir buluşma oldu.. Neyse o sıralar eşim ailesiyle tatile gitti..Tatil dönüşü "tatilden hediye getirmek adettir,sana bir hediye aldım,buluşalım" diyerek beni aradı ve buluşmamıza bana bu kupayı hediye olarak getirdi.. Kupayı görünce gözlerime inanamadım çünkü bir kaç gün önce aynı kupayı begenip "ben bu kupayı almalıyım" dedigim kupanın ta kendisiydi.. Begenmiştim ama alamamıştım ve 2 gün içinde kupa bana hediye olarak gelmişti.. işte o an eşime bir şans daha vermeye karar vermiştim ve iyi ki de vermişim… ya işte bu kupanın ve bizim hikayemiz de böyle
Evet canım görmeden. Ama sonra buluştuk tabi canım. Laf icraata döndü. 2 sene tlf la konuştuk arada hafta sonları geldigörmeden evlenme teklıfımı
ilginçmiş ama aşıksan mutluysan hersey güzelEvet canım görmeden. Ama sonra buluştuk tabi canım. Laf icraata döndü. 2 sene tlf la konuştuk arada hafta sonları geldi
ne güzel olur sen ne zaman düşünüyorsun pekibakarsın aynı zamanda bebek sahibi oluruz
bencede 3 bebek olmalıHadi insallah kızlar.
Belki ben de 3.yle size katılırim.
aa ne güzelVaaav film gibi.
Biz de eşimle çetleserek tanıştık.
Evlenme teklif ettiğinde beni hiç görmemişti. Ama ben onun fotosunu görmüştüm
yarın bomba gibi geliyorum canımkaçak senı yarın tam menu beklıyorum ona göre
bayılırım böyle romantık hıkayelere
hiç ümidini kaybetme canım..çünkü filmi ismi olucak ama"aşk tesadüfleri sever"ay allah mesut etsin simsims böyle hikayelere bayılıyorum ben aşka ve tesadüflere inancımı kaybetmememi sağlıyorbardaginda cok güzelmiş ayrıca afiyet olsun
ben bu ay dr a gidicem kontrollerim var.taaa kasımda gitmem gerekiyordune güzel olur sen ne zaman düşünüyorsun peki
ben ramazandan sonra başlayacam tedaviye inşallah seni çok bekletmeden gelir bebişin
bugün arkadaşlarlaydım hepsi hamileydi içimizde 3 hamiş vardı
kıskanmadım değil hani
inşallah çok bekletmeden kavuşuruz bebişlerimize
aynen öyle canımmm hayırlısı :)Hayirlisi olsun canım. Benim bu sene zor eşim en az 2 sene bekleyelim diyor.
Allah tez zamanda herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder ve mutlulupunuzu mutluluk kadar inş çoçuk sevgisi Bambaşka .ben Oğlumu severken doymuyorum hep derim ki Allah'ım bu duyguya hasret Olanları güldür kimseyi evlatsız Bırakma diye Insan sizlerde hayırlı zamanda anne olursunuzaa ne güzelbenim de öyle internetten tanışıp şimdi evli olan arkadaşlarım var.. o zamanlar internet çok daha güzel ve saftı bence..
yarın bomba gibi geliyorum canım
hiç ümidini kaybetme canım..çünkü filmi ismi olucak ama"aşk tesadüfleri sever"
ben bu ay dr a gidicem kontrollerim var.taaa kasımda gitmem gerekiyorduneyse bu ay sonu gidicem bakalım.. ama bu yıl içinde bir zaman da düşünüyoruz ne zaman olur ben de bilemiyorum..inşallah aynı zamanda olur
yarın degil canım 14 ocakta roma öncesi pazartesi ve salı 2 gün sabah 2 porsiyon meyve ögle ve akşam sebze yiyoruz.. (protein ve karbonhidrat yok)mide küçültüyoruzYaRın Günlerden Roma ......
ben basladım bıle 2 porsıyon meyve yendıaa ne güzelbenim de öyle internetten tanışıp şimdi evli olan arkadaşlarım var.. o zamanlar internet çok daha güzel ve saftı bence..
yarın bomba gibi geliyorum canım
hiç ümidini kaybetme canım..çünkü filmi ismi olucak ama"aşk tesadüfleri sever"
ben bu ay dr a gidicem kontrollerim var.taaa kasımda gitmem gerekiyorduneyse bu ay sonu gidicem bakalım.. ama bu yıl içinde bir zaman da düşünüyoruz ne zaman olur ben de bilemiyorum..inşallah aynı zamanda olur
amin canım amin işte bu en güzel dilek.. isteyene istediginde.. :) ben grip oldum daha dogrusu cigerlerim dolu dolu offff nasıl şifayı kaptım bilmiyorumben basladım bıle 2 porsıyon meyve yendı
allah herkese istediği anda kucagına almayı nasıb etsın bende 2.yi istiyorum
kızımda grıp olmus cnm dıkkat et kendıneamin canım amin işte bu en güzel dilek.. isteyene istediginde.. :) ben grip oldum daha dogrusu cigerlerim dolu dolu offff nasıl şifayı kaptım bilmiyorumaz önce uyandım.. ben de şimdi yiyecegim meyvemi :)
teşekkür ederim canım.. kızına da geçmiş olsun.. evet kahvaltıda arada meyve yemek hafifte hissettiriyor..kızımda grıp olmus cnm dıkkat et kendıne
yalnız bu meyve super oldu kabızdım anında wc ye kostum arada meyve yemek cok güzel olur
gerçekten öyle ben kahvaltıda hiç meyve denememıstımteşekkür ederim canım.. kızına da geçmiş olsun.. evet kahvaltıda arada meyve yemek hafifte hissettiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?