Resimlerle sağlıklı beslenme :)

ay allah mesut etsin simsims böyle hikayelere bayılıyorum ben aşka ve tesadüflere inancımı kaybetmememi sağlıyor bardaginda cok güzelmiş ayrıca afiyet olsun

bakarsın aynı zamanda bebek sahibi oluruz
ne güzel olur sen ne zaman düşünüyorsun peki
ben ramazandan sonra başlayacam tedaviye inşallah seni çok bekletmeden gelir bebişin

bugün arkadaşlarlaydım hepsi hamileydi içimizde 3 hamiş vardı
kıskanmadım değil hani
inşallah çok bekletmeden kavuşuruz bebişlerimize

Vaaav film gibi.
Biz de eşimle çetleserek tanıştık.
Evlenme teklif ettiğinde beni hiç görmemişti. Ama ben onun fotosunu görmüştüm
aa ne güzel benim de öyle internetten tanışıp şimdi evli olan arkadaşlarım var.. o zamanlar internet çok daha güzel ve saftı bence..

kaçak senı yarın tam menu beklıyorum ona göre
bayılırım böyle romantık hıkayelere
yarın bomba gibi geliyorum canım

ay allah mesut etsin simsims böyle hikayelere bayılıyorum ben aşka ve tesadüflere inancımı kaybetmememi sağlıyor bardaginda cok güzelmiş ayrıca afiyet olsun
hiç ümidini kaybetme canım..çünkü filmi ismi olucak ama"aşk tesadüfleri sever"

ben bu ay dr a gidicem kontrollerim var.taaa kasımda gitmem gerekiyordu neyse bu ay sonu gidicem bakalım.. ama bu yıl içinde bir zaman da düşünüyoruz ne zaman olur ben de bilemiyorum..inşallah aynı zamanda olur

Allah tez zamanda herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder ve mutlulupunuzu mutluluk kadar inş çoçuk sevgisi Bambaşka .ben Oğlumu severken doymuyorum hep derim ki Allah'ım bu duyguya hasret Olanları güldür kimseyi evlatsız Bırakma diye Insan sizlerde hayırlı zamanda anne olursunuz

Ben Zayıf olsaydım hemen ikinciyi isterdim de hazır Değilim ruhen

ben basladım bıle 2 porsıyon meyve yendı
allah herkese istediği anda kucagına almayı nasıb etsın bende 2.yi istiyorum

ben basladım bıle 2 porsıyon meyve yendı
allah herkese istediği anda kucagına almayı nasıb etsın bende 2.yi istiyorum
amin canım amin işte bu en güzel dilek.. isteyene istediginde.. :) ben grip oldum daha dogrusu cigerlerim dolu dolu offff nasıl şifayı kaptım bilmiyorum az önce uyandım.. ben de şimdi yiyecegim meyvemi :)

amin canım amin işte bu en güzel dilek.. isteyene istediginde.. :) ben grip oldum daha dogrusu cigerlerim dolu dolu offff nasıl şifayı kaptım bilmiyorum az önce uyandım.. ben de şimdi yiyecegim meyvemi :)
kızımda grıp olmus cnm dıkkat et kendıne
yalnız bu meyve super oldu kabızdım anında wc ye kostum arada meyve yemek cok güzel olur

kızımda grıp olmus cnm dıkkat et kendıne
yalnız bu meyve super oldu kabızdım anında wc ye kostum arada meyve yemek cok güzel olur
teşekkür ederim canım.. kızına da geçmiş olsun.. evet kahvaltıda arada meyve yemek hafifte hissettiriyor..

teşekkür ederim canım.. kızına da geçmiş olsun.. evet kahvaltıda arada meyve yemek hafifte hissettiriyor..
gerçekten öyle ben kahvaltıda hiç meyve denememıstım
sagol cnm bebişler hastalanınca kötu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…