Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Disari cikmistim markette yulaf ezmesini de gorunce denicem yeaa! Dedim attim sepete

Ve ta ta tataaamm

Baska neler yapabilirim yulaf ezmesiyle arastirmaya basladim bile

Tadina gelince tadini sevdim ama porsiyon buyuk geldi ayarlayamadim
2kasik yulaf 1 cay bardagi sut ve yarim muzla yaptim

hoşgeldin evine :) ben iyiyim canım.. regl olucam karnım şişti,biraz da üşüyorum.. annen hazırlıklar yapmış mı size?
Hosbulduk
Evet canım aksama ziyafet var sarmalar borekler uff
Yarın spor yapıp telafi edicem
Akşama halamlar amcamlar sülale bizde olacakmış beni bekliyorlarmis çok özel hissettim kendimi

canım yazdıklarını bugn okumaya başladım çook tebrk ederm ama bu wasa denen şeyi merak ettm nerlerde satılıyor. tadı güzel mi ben ekmek yemiyorumda belki akşamları tüketeblr 2 tane

harika gözüküyor canımmm afiyet olsun sen bunu hangi ögün için yedin? ben sabah kahvaltısında 3 kaşık yulaf 1 kupa süt 1 yerli muz(yani yarım muz) yiyorum.fazla gelmesine şaşırdım.veya senin miden çok küçük

Hosbulduk
Evet canım aksama ziyafet var sarmalar borekler uff
Yarın spor yapıp telafi edicem
Akşama halamlar amcamlar sülale bizde olacakmış beni bekliyorlarmis çok özel hissettim kendimi
çok severim büyük kalabalık aileyi.. keyfini çıkar,ne güzeel

canım yazdıklarını bugn okumaya başladım çook tebrk ederm ama bu wasa denen şeyi merak ettm nerlerde satılıyor. tadı güzel mi ben ekmek yemiyorumda belki akşamları tüketeblr 2 tane
merhaba canım teşekkür ederim 2 wasa 1 dilim ekmek ediyor.ekmek sevmiyorsan wasayı hiç sevmeyebilirsin belki etimek veya etiform tarzında mukavva dediklerimizden ama ben seviyorum tadını istersen bir dene ben fibres alıyorum genelde..migroslarda satılıyor..wasanın sandiviçlerinden de french herbs seviyorum ve çikolatalı fındıklı barı da çok güzel

sabah çok aç kalktım. hem sabah kahvaltımı hem ara ögünümü sabah kahvaltısında bitirdimara ögüne sadece sabah kahvaltısındaki meyve hakkımı bıraktım.ögleden sonraki ara ögünü atlatınca akşam 2 dilim ekmek yedim.. yine ara ögün yapmış gibi oldum.. ama bugün çooook ama çoook açtım..regli olmam çok yakın ve hala canım neler çekiyor neler.. tabiki yemem

bugün yediklerim:
sabah:2 etimek,1 dilim peynir,2 minik pogaça,sütlü kahve
ara:1 elma
ögle:somon ızgara,salata,peynir
ara:yok
akşam:somon ızgara,buharda karışık sebze,2 dilim ekmek
ara:3 bisküvi,1 parça çikolata

aslında benim bugün ki menüm şöyle olmalıydı;
sabah:2 etimek,1 dilim peynir,1 elma
ara:2 minik pogaça
ögle:salata,balık
ara:1 meyve 2 ceviz
akşam:salata,balık,corba
ara:2 bisküvi veya 1 parça çikolata

1 bisküvi+1 parça çikolata yemişim..

Sabah sayilir gec yedim
Ben az yiyorum abur cubur yiyorum ondan kilo aliyorum zaten
Ekmeksiz duruyorum ama aburcuburlar iste

ayy canım çok saol ya hatrladım migrostan o bardan almıştm bayılmıştm hatta alıyım bundan yiyim diyodum bi de wasayı deniyim bakalım. Canım birşey daha sormak istiyorum mevsmlerden roma kapandı mı? giriorm çıkmıo bşey. Ya gerçekten ilk defa sende görüorm kek börek çikolata falan. Bunlardan da yiyerek kilo verdm. plan tam olrak ne ? blogdan okuyablseydm sormazdm biliorm kaç kişi sormştr sana ama Birazck bilgi verr msn

rica ederim canım yooo kapanmadı ben hergün ordayımm :)) google a mevsimlerden roma yaz muhakkak çıkar.. kısaca şöyle diyebilirim:biz bazı şeyleri hayatımızdan çıkararak zayıfladıgımızda tekrar onları hayatımıza sokunca aynı kiloları geri alıyoruz.insanlar o yüzden kilo verip geri alıyor..kısınca veriyorsun tekrar yiyince alıyorsun ama mevsimlerden roma diyor ki "sen hayatından hiç bir şeyi çıkartma ama az az yemeyi ögren" işte hedef bunu ögrenmek.. bazı insanlar vardır zayıftır ve herşeyden yer ama deli gibi yemez biraz yer sonra bırakır.. işte senin öyle biri olmanı saglıyor mevsimlerden roma :)

tamam canım eğer devam ediyorsan ve kabul edersen bende sana katılmayı isterim.İşteyim belki bu yüzden açılmıo site dünde işten girmyi denemiştim olmadı eve geçnce deniyim.

tamam canım eğer devam ediyorsan ve kabul edersen bende sana katılmayı isterim.İşteyim belki bu yüzden açılmıo site dünde işten girmyi denemiştim olmadı eve geçnce deniyim.
canım ben bu günlükte tek başımayım,bana özel bir günlük ama her konuda yardıma hazırım,her zaman yazabilirsin

bugün eşimle evlilik yıldönümümüzdü akşam güzel bir yemek yedik ama eve gelince 8 parça çikolata yedim.. ah bir regl olsammm artık..
bugün yediklerim:
sabah:2 etimek,1 dilim ekmek,1 yerli muz
ara:2 minik pogaça
ögle: peynirli roka salatası
ara:1 büyük muz,1 elma
akşam:deniz mahsülleri salatası,karides güveç,8 parça çikolata
ara:2 bisküvi

yarın çikolata,bisküvi misküvi yok cezalıyım

Son düzenleme:
daha nice mutlu huzurlu saglıklı aşklı senelere canım

regl zamanı çogumuzun krizi çikolatadır.. benim de … günlerdir frenlemeye çalışsam da dün az biraz yemiş bulundum :)) bugün de yememeye söz verdim ve sözümde de durdum ama karşıma engeller çıkmadı degil.akşam eşim elinde 1 kutu kestaneli çikolatayla geldi ama fotoda görünen bir kısım boş paketler bana degil eşime ait..tabii evde böyle bir bomba, ben olmuşum regl olmak üzere bir bomba ve düşündüm, daha önce denedigim ve çok sevdigim bir tarif geldi aklıma.. "bitter kayısı" teflon tavada 2-3 tatlı kaşıgı kakao üzerine yarım çay bardagı suyu azar azar döküyoruz ve topaklanmasın diye sürekli karıştırıyoruz.fokurdayınca altını kapatıp kayısıları önlü arkalı bu sosa batırıyoruz.işte bu kadar basit :) çok şekerli bir tat beklemeyin hani şu yüksek kakao oranlı çikolatalara benziyor.benim çikolata krizim 3 taneyle geçti darısı sizin başınıza
seçim sizin bu mu o yoksa bu mu? :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…