Hosbuldukhoşgeldin evine :) ben iyiyim canım.. regl olucam karnım şişti,biraz da üşüyorum.. annen hazırlıklar yapmış mı size?
Eki Görüntüle 1070870
Bugün yediklerim:
sabah:3 wasa,krem peynir,domates,salatalık,biber,zeytin
ara:10 badem,12 çilek
ögleeynirli tost,salata,1/2 simit(akşam ekmek yemedim)
ara:1 küçük yerli muz,7 çilek,2 bisküvi
akşam:mantar sote,peynir
harika gözüküyor canımmm afiyet olsunDisari cikmistim markette yulaf ezmesini de gorunce denicem yeaa! Dedim attim sepete
Ve ta ta tataaamm
Eki Görüntüle 1391418
Baska neler yapabilirim yulaf ezmesiyle arastirmaya basladim bile
Tadina gelince tadini sevdim ama porsiyon buyuk geldi ayarlayamadim
2kasik yulaf 1 cay bardagi sut ve yarim muzla yaptim
çok severim büyük kalabalık aileyi.. keyfini çıkar,ne güzeelHosbulduk
Evet canım aksama ziyafet var sarmalar borekler uff
Yarın spor yapıp telafi edicem
Akşama halamlar amcamlar sülale bizde olacakmış beni bekliyorlarmis çok özel hissettim kendimi
merhaba canımcanım yazdıklarını bugn okumaya başladım çook tebrk ederm ama bu wasa denen şeyi merak ettm nerlerde satılıyor. tadı güzel mi ben ekmek yemiyorumda belki akşamları tüketeblr 2 tane
Sabah sayilir gec yedimharika gözüküyor canımmm afiyet olsunsen bunu hangi ögün için yedin? ben sabah kahvaltısında 3 kaşık yulaf 1 kupa süt 1 yerli muz(yani yarım muz) yiyorum.fazla gelmesine şaşırdım.veya senin miden çok küçük
sabah kahvaltısı için 2 kaşık ve 1çay bardagıyla doyman harikaymış.. begenmene sevindim canımm.. aburcubur kim sevmez kiSabah sayilir gec yedim
Ben az yiyorum abur cubur yiyorum ondan kilo aliyorum zaten
Ekmeksiz duruyorum ama aburcuburlar iste
ayy canım çok saol ya hatrladım migrostan o bardan almıştm bayılmıştm hatta alıyım bundan yiyim diyodummerhaba canımteşekkür ederim 2 wasa 1 dilim ekmek ediyor.ekmek sevmiyorsan wasayı hiç sevmeyebilirsin belki etimek veya etiform tarzında mukavva dediklerimizden ama ben seviyorum tadını istersen bir dene ben fibres alıyorum genelde..migroslarda satılıyor..wasanın sandiviçlerinden de french herbs seviyorum Eki Görüntüle 1392301 ve çikolatalı fındıklı barı da çok güzel Eki Görüntüle 1392300
Eki Görüntüle 1392298
rica ederim canımayy canım çok saol ya hatrladım migrostan o bardan almıştm bayılmıştm hatta alıyım bundan yiyim diyodumbi de wasayı deniyim bakalım. Canım birşey daha sormak istiyorum mevsmlerden roma kapandı mı? giriorm çıkmıo bşey. Ya gerçekten ilk defa sende görüorm kek börek çikolata falan. Bunlardan da yiyerek kilo verdm. plan tam olrak ne ? blogdan okuyablseydm sormazdm biliorm kaç kişi sormştr sana ama Birazck bilgi verr msn
rica ederim canımyooo kapanmadı ben hergün ordayımm :)) google a mevsimlerden roma yaz muhakkak çıkar.. kısaca şöyle diyebilirim:biz bazı şeyleri hayatımızdan çıkararak zayıfladıgımızda tekrar onları hayatımıza sokunca aynı kiloları geri alıyoruz.insanlar o yüzden kilo verip geri alıyor..kısınca veriyorsun tekrar yiyince alıyorsun ama mevsimlerden roma diyor ki "sen hayatından hiç bir şeyi çıkartma ama az az yemeyi ögren" işte hedef bunu ögrenmek.. bazı insanlar vardır zayıftır ve herşeyden yer ama deli gibi yemez biraz yer sonra bırakır.. işte senin öyle biri olmanı saglıyor mevsimlerden roma :)
canım ben bu günlükte tek başımayım,bana özel bir günlük ama her konuda yardıma hazırım,her zaman yazabilirsintamam canım eğer devam ediyorsan ve kabul edersen bende sana katılmayı isterim.İşteyim belki bu yüzden açılmıo site dünde işten girmyi denemiştim olmadı eve geçnce deniyim.
teşekkür ederim canımmm benimmmm,aminnDaha nice uzun seneleri mutluluk ve huzurla geçirin canım.
daha nice mutlu huzurlu saglıklı aşklı senelere canımbugün eşimle evlilik yıldönümümüzdüakşam güzel bir yemek yedik ama eve gelince 8 parça çikolata yedim.. ah bir regl olsammm artık..
bugün yediklerim:
sabah:2 etimek,1 dilim ekmek,1 yerli muz
ara:2 minik pogaça
ögle: peynirli roka salatası
ara:1 büyük muz,1 elma
akşam:deniz mahsülleri salatası,karides güveç,8 parça çikolata
ara:2 bisküvi
yarın çikolata,bisküvi misküvi yok cezalıyım
teşekkür ederim canımmmmdaha nice mutlu huzurlu saglıklı aşklı senelere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?