Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Denemek istiyorum bende yulafı tadını severim umarım
Aynen oyle baya ter attim
Pilates istiyodum seansı bana uymadı
1kilo bile versem motive olucam
Senin diyet cok guzel gidiyo menulerine bisi demiyorum bile super
Yazmasamda takipteyim ogreniyorum bisiler
Kolay gelsin gitsin fazlaliklar
Pantolonunda tekrar hayirli olsun gule gule giy

çok teşekkür ederim canımmm… çok rahat verirsin,sen yeterki böyle kararlı ol yulafı benim yazdıgım tarif ile bi denemeni öneririm.. senin için foto çektim şipşak :) ben bunu kullanıyorum..

bendede yulaf kepeği var bir ara dukan yapayım diye almıştım ama hep protein midem kaldırmadı
yulaf kepegını baskka nasıl degerlendırebılırım cnm fikrin varmı

bendede yulaf kepeği var bir ara dukan yapayım diye almıştım ama hep protein midem kaldırmadı
yulaf kepegını baskka nasıl degerlendırebılırım cnm fikrin varmı
hiç bir bilgim yok ama çok güzel tarifler var nette..krep yapıyolar,ekmek yapıyorlar,kurabiye yapıyorlar vs vs istersen bi bak

hehe olabilir ya vardır güzel tarif,sen dukan a göre yaptıysan belki o yüzden tatsız tuzsuz olmuştur..
aynen tuz atmadım of saman gibiydi tadı ve ben onu 1 ay yemiştim şimdi ekmek yiyerek zayıfladıgımı görünce hiç istemiyor cnm dur ben kek pugaça birşey yapıyım onla

yulaf kepekli elmalı top:

• 2 adet elma
  • 1 tatlı kaşığı toz tarçın
  • 1 yemek kaşığı yulaf kepeği
  • 2 adet ceviz
  • Üzerini süslemek için hindistan cevizi

Yulaf kepeği besin değeri açısından çok zengindir ve içerisindeki yüksek lif oranı sayesinde tokluk hissi verir. Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Magnezyum ,çinko,demir ve selenyum mineralleri içerisinde yüksek oranda bulunur ve protein oranı yüksektir. B grubu vitaminlerini de barındırır.

Bu kadar yararlı olmasına rağmen tadını bir türlü sevemediğim için alternatif tarifler denemeye başladım ve bu elmalı toplar gerçekten harika oldu. Yulaf kepeğinin tadını almıyorsunuz, içerisinde hiç şeker yok, ara öğünler için yeşil çay ile tüketilebilecek çok sağlıklı bir tatlı.

2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun. Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin. 1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın. Buzdolabında 1 saat bekletin.

Yanında yeşil çay yada alternatif bir bitki çayı ile öğün aralarında tüketmenizi tavsiye ederim. Tatlı krizlerini çözen sağlıklı bir atıştırmalık. Afiyet olsun…

gurbet cim bak sana güzel bir tarif buldum :))

bunu yerim işte elmayla tarçın zaten süper bunu yapıyım ben cnm çok sagol

Aa cok tesekkurler mutlaka denicem
Senin tariflerini cok seviyorum zaten
Kasarli mantarin favorim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…