yapılırmı cnm şimdi bu zor duruyorum benım reglı bugun bıttı çikolata isteği bitmedi ama bunuda denıcemEki Görüntüle 1395017
regl zamanı çogumuzun krizi çikolatadır benim gibi.. günlerdir frenlemeye çalışsam da dün az biraz yemiş bulundum :)) bugün de yememeye söz verdim ve sözümde de durdumama karşıma engeller çıkmadı degil.akşam eşim elinde 1 kutu kestaneli çikolatayla geldi ama fotoda görünen bir ksım boş paketler eşime ait.. tabii evde böyle bir bomba ben olmuşum regl olmak üzere bir bomba ve düşündüm daha önce denedigim ve çok sevdigim bir tarif geldi aklıma.. "bitter kayısı" teflon tavada 3 kaşık kakao üzerine yarım bardak suyu azar azar döküyoruz ve topaklanmasın diye sürekli karıştırıyoruz.fokurdayınca altını kapatıp kayısıları ön arkalı bu sosa batırıyoruz.işte bu kadar basit :) çok şekerli bir tat beklemeyin hani şu yüksek kakao oranlı çikolatalara benziyor.benim çikolata krizim 3 taneyle geçti darısı sizin başınıza
seçim sizin bu mu o yaksa bu mu? :))
Eki Görüntüle 1395018
düşün evde öylece duruyor bu bebekleryapılırmı cnm şimdi bu zor duruyorum benım reglı bugun bıttı çikolata isteği bitmedi ama bunuda denıcem
yeme cnm yeme boşver egk onlar kakadüşün evde öylece duruyor bu bebeklerama cidden geçti krizim..
oooof ne harika oluryeme cnm yeme boşver egk onlar kaka
seninkiler daha güzel daha saglıklı çikolatayı eritsek daha güzel olur demi
evet cnm harika kkalorisi düşük şeyleri daha bir seviyorum benoooof ne harika olurtarifin ölçüleri eksik kalmış düzelttim şimdi.. çikolata yerine geçemez ama krizi geçirir,günü kurtarır işte
afiyet olsun cnm çok saglıklıbugün yediklerim:
sabah 1 dilim ekmek üzeri 40gr peynirli maydonoz,kırmızı biber,sütlü kahve,5 zeytin
ara:1 elma 10 badem
ögle: peynirli roka salata
ara:4 minik kayısı,2 ceviz
ara:1 dilim peynir,sütlü kahve
akşam:1 kase tarhana çorba,fırında kaşarlı kekikli mantar,salata
ara:3 minik kayısı
Eki Görüntüle 1395037
teşekkür ederim canımmmm aynen öyle vallahaMenu güzel afiyet olsun canım. Bugünün sporu da yapıldı ohh senden iyisi yok
afiyet olsun cnmbugün yemekler eşimdendi,ben bugün sadece keyif yaptım :)))
bugün yediklerim:
sabah + ara=geç kahvaltı=2 dilim peynirli domatesli biberli ekmek,5 zeytin,sütlü kahve
ögle:1 tabak tarhana çorba,1 etimek
ara:2 çikolatalı kestane,4-5 minik kayısı,sütlü kahve
akşam:balık,salata,1 dilim ekmek
Eki Görüntüle 1396189
teşekkür ederim canımmafiyet olsun cnm
aynen canım bayılıyorum.hemde şekersiz çok daha lezzetli oluyor..biraz denesen alışırsın ve şekerli tadı bir daha istemezsin..bir de tok tutuyorSende benim gibi sütlü kahveye bayılıyorsun galiba ama bn şekersiz içemediğimden kilo yapar diye korkuyorum pek içemiyorum
Tamam denicemaynen canım bayılıyorum.hemde şekersiz çok daha lezzetli oluyor..biraz denesen alışırsın ve şekerli tadı bir daha istemezsin..bir de tok tutuyor
hiçbirşey yememişin cnm en azından yogurt ye meyve yebugün tüm gün dışardaydım,daha eve yeni gelebildim..
bugün yediklerim:
sabah:3 kaşık yulaf,1 bardak süt,1 elma
ara:yok
ögle:1 paket etiform
ara: peynirli sandiviç
akşam:yok
dengesiz menülere biri daha, off ne diyeyeyim ve şuan ne yiyeyimböyle yatayım,yarın ola hayrola.. ve tabi mekikte bugün 4. gün 50 mekik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?