Resimlerle sağlıklı beslenme :)

yapılırmı cnm şimdi bu zor duruyorum benım reglı bugun bıttı çikolata isteği bitmedi ama bunuda denıcem

yeme cnm yeme boşver egk onlar kaka
seninkiler daha güzel daha saglıklı çikolatayı eritsek daha güzel olur demi
oooof ne harika olur tarifin ölçüleri eksik kalmış düzelttim şimdi.. çikolata yerine geçemez ama krizi geçirir,günü kurtarır işte

bugün yediklerim:
sabah 1 dilim ekmek üzeri 40gr peynirli maydonoz,kırmızı biber,sütlü kahve,5 zeytin
ara:1 elma 10 badem
ögle: peynirli roka salata
ara:4 minik kayısı,2 ceviz
ara:1 dilim peynir,sütlü kahve
akşam:1 kase tarhana çorba,fırında kaşarlı kekikli mantar,salata
ara:3 minik kayısı

afiyet olsun cnm çok saglıklı

bugün yemekler eşimdendi,ben bugün sadece keyif yaptım :))) bir de 75 mekik yaptım
bugün yediklerim:
sabah + ara=geç kahvaltı=2 dilim peynirli domatesli biberli ekmek,5 zeytin,sütlü kahve
ögle:1 tabak tarhana çorba,1 etimek
ara:2 çikolatalı kestane,4-5 minik kayısı,sütlü kahve
akşam:balık,salata,1 dilim ekmek

Son düzenleme:
afiyet olsun cnm

Sende benim gibi sütlü kahveye bayılıyorsun galiba ama bn şekersiz içemediğimden kilo yapar diye korkuyorum pek içemiyorum

Sende benim gibi sütlü kahveye bayılıyorsun galiba ama bn şekersiz içemediğimden kilo yapar diye korkuyorum pek içemiyorum
aynen canım bayılıyorum.hemde şekersiz çok daha lezzetli oluyor..biraz denesen alışırsın ve şekerli tadı bir daha istemezsin..bir de tok tutuyor

bu sabaha karşı öksürük kriziyle uyandım.kalktım ıhlamır yaptım.canım nasıl birşeyler çekiyor anlatamam.. 10 tane çikolatalı kestane(aslında hedefim paketi bitirmekti,neyse ki durdum) bir 3-4 tane de bisküvi yedim gece ile sabahın arasında.. bu bir kere daha olmuştu,aslında hiç huyum degil sabahın o saati çok zayıf oluyor iradem,sanırım uyku sersermligi ile kararlı davranamıyorum.. sonra öglene dogru bunun nedeni regl olunca anlaşıldı.. tabi "bu kaloriyi dengelemek" adı altında bugün daha da saglıksız beslendigimi itiraf etmeliyim.sabah zaten geç kalktım ve akşam yemegi dışında pek bir şey yemedim..neyse bugün de böyle geçti işte.. insanın günü gününe uymuyor,uymasın zaten..robot degiliz ya ve 120 mekik çektim..

sabah:yok
ara:yok
ögle:sütlü kahve,1 dilim peynir
ara:sütlü kahve 2 bisküvi
akşam:karnabahar haşlama,2 kaşık bezelye,150 gr balık,1 dilim ekmek

Anthony Hopkins'in ünlü olmadan önce besteci oldugunu ve bu besteyi yaptıgını biliyor muydunuz?ben bu valsi çok begendim

bugün tüm gün dışardaydım,daha eve yeni gelebildim..
bugün yediklerim:
sabah:3 kaşık yulaf,1 bardak süt,1 elma
ara:yok
ögle:1 paket etiform
ara: peynirli sandiviç
akşam:yok
dengesiz menülere biri daha, off ne diyeyeyim ve şuan ne yiyeyim böyle yatayım,yarın ola hayrola.. ve tabi mekikte bugün 4. gün 50 mekik..

hiçbirşey yememişin cnm en azından yogurt ye meyve ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…