Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bugün yediklerim:
sabah:3 kaşık yulaf,soya sütü,1 elma,sade kahve
ara:2 dilim ekmek 1 krem peynir,az sütlü kahve
ögle:90gr balık,50 gr peynir ile kaşarlı mantar
ara:1 elma,10 badem,az sütlü kahve
akşam:100gr balık,40 gr kaşar peynir,domates,brokoli(agaç,meyveleri ve köklerine benzemiş tabagım )

çok iyi duruyorsun cnm

afiyet olsun cnm gayet saglıklı

teşekkür ederim canım sen memlekete gittin mi?
yok canım hala gidemedim. eşim sağolsun bu konularda çok ihmalkar.
zamanında bilet almayınca yarına kaldık
gerçi bi ölçüde iyi oldu
evde yapmam gereken işler vardı onları da hallettim.
7 şubata kadar memleketteyim inşallah.

anladım canım.. o zaman yarın için iyi yolculuklar.. saglıkla gidin ve gelin :))

Harika duruyor menün. Ayrıca kot pantolon çok yakışmış canın

tebrik ederim

Cok guzel gidiyosun tebrik ederim

Ben bi 4kiloyu veremedim aylardir yapisti uzerime spor salonuna tekrar basladim artik(gecen kis da gitmistim)
Bakalim olucak mi

Takipteyim

Cok guzel gidiyosun tebrik ederim

Ben bi 4kiloyu veremedim aylardir yapisti uzerime spor salonuna tekrar basladim artik(gecen kis da gitmistim)
Bakalim olucak mi

Takipteyim
teşekkür ederim canımm spor motivasyonunu arttırır bence, iyi yapmışsın.. sporla o kadar emekle kalori yaktıktan sonra yedigin her lokmanın kıymetini biliyoorsun

bugün yediklerim:
sabah:1 kupa soya sütü,3 kaşık yulaf,1 tane yerli muz,sade kahve
ara:2 minik pogaça
ögle:kaşarlı brokoli,domates
ara:1 portakal,1 kivi,1 yerli muz,2 ceviz
akşam:kaşarlı brokoli,domates
ara:1 çay bardagı leblebi,1 parça çikolata(henüz yemedim,planladım:)

bugün ki menümden ilk defa denedigim iki tarifi paylaşmak istiyorum.ben ikisini de çok begendim

1.sabah kahvaltısında yedigim yulafı farklı bir şekilde yaptım;sütle yulafı tavada bir taşım pişirdim,üzerine de muz ve tarçınla acayip lezzetli oldu.. sanki tatlı yiyormuşum gibi.. (normalde pişirmeden yiyordum)

2. öglen ve akşam yemeginde yedigim kaşarlı brokoli;1 kuru soganı yemeklik dograyıp az zeytinyagla kavurdum,brokolileri önceden buharda haşlamıştım.onları da küçük küçük dograyıp ikisini karıştırıp borcama koydum ve üzerine kaşar rendeleyip fırında pişirdim.harika harika harika oldu.bayıldım

afiyet olsun cnm karnıbaharla denesem olurmukı tarifi evde karnıbahar varda

Brokolinin tarifini sorcaktim ki baktim yazmissin bile
Simdi yogurtla yedim bende
Boylede denicem brokoliyi cok seviyorum
Bisi sorucam
Bi yulaf kepegi var bir de yulaf ezmesi hangisi tuketilmeli ?

Bugun yarim saat kaldim salonda 380cal yakabildim ancak.
Bakalim gecen sene 3kilo verip tatilde keyfini cikarip tekrar geri aldim kısın
Yine basladim yani sil bastan
Veriyorum sıkınca biraz fakat koruyamiyorum nasıl sabitlicem onuda bilmiyorum

gerçekten nefis bir tarif.. ben de çok seviyorum brokoliyi.. galiba dukanda çok kullanılıyor yulaf kepegi.. ben yulaf ezmesi kullanıyorum canım.. ya harika,ne güzel 380 kalori gitmiş.. şöyle düşün "bugün oraya gitmeseydin 380 kalori hala sende olucaktı :)) "ve kilo sabitlemek istiyorsan "kaçamak yaptıgının ertesi günü dikkat et" tek şartı bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…