belki bir bardak süt içebilirim bak,sagol canımhiçbirşey yememişin cnm en azından yogurt ye meyve ye
Çok güzel yaaaa. Iste kitapta da özetleyen his bu. Ben de senin bu dediklerini hissettim...Bazen kendimi tanıyamıyorum..istekleri yerine getirilmeyen 5 yaşinda küçük bir kız çocugu gibi hırçın olabiliyorum.Dün gece artık bundan çok yoruldugumu hissettim.Artık daha olumlu düşünmek,mutlu olmak için küçük şeyler bulmak ve artık başkalarını değiştirmeyi degil kendimi değiştirebilmeyi istedim.Bir peri hayal ettim.Hani Paten Panın perisi Tinkerbell gibi.Perinin elinde degnegi ile beni degiştirmeye geldigini hayal ettim ve degneginin bir hareketiyle bir anda üstüm baştan aşagı sim oldu.işte o an olumsuz düşüncelerimin olumluya dönüştü.Kendimi mutlu edicek şeyler bulup onları hayal etmeye başladım ve bu güzel hayallerle uyuya kalmışım.Bu sabah kalktıgımda küçük hırçın kız başladı gene "mutsuzummmmm ,kimse beni sevmiyor, ilgilenmiyor" demeye ve hala da devam ediyor.O zaman anladım ki küçük kızın istedigi ilgiyi ve sevgiyi benden başka verebilecek kimse yok bu dünyada.Ben de hem kendim hem onun için küçük mutluluklar bulmaya başladım ve devam ediyorum.Degişim zor ama imkansız degil.. Sadece biraz zaman istiyor..
gerçekten nasıl dogru yaaa… o zaman bunu fark etmiştim,şimdi bunu daha çok uyguladıgımı hissettimm,sayende ben de günlügümü tekrar okumaya başladım,hatırlamak güzel oldu,teşekkürler canımÇok güzel yaaaa. Iste kitapta da özetleyen his bu. Ben de senin bu dediklerini hissettim...
Eki Görüntüle 1395017
regl zamanı çogumuzun krizi çikolatadır.. benim de … günlerdir frenlemeye çalışsam da dün az biraz yemiş bulundum :)) bugün de yememeye söz verdim ve sözümde de durdumama karşıma engeller çıkmadı degil.akşam eşim elinde 1 kutu kestaneli çikolatayla geldi ama fotoda görünen bir kısım boş paketler bana degil eşime ait..tabii evde böyle bir bomba, ben olmuşum regl olmak üzere bir bomba ve düşündüm, daha önce denedigim ve çok sevdigim bir tarif geldi aklıma.. "bitter kayısı" teflon tavada 2-3 tatlı kaşıgı kakao üzerine yarım çay bardagı suyu azar azar döküyoruz ve topaklanmasın diye sürekli karıştırıyoruz.fokurdayınca altını kapatıp kayısıları önlü arkalı bu sosa batırıyoruz.işte bu kadar basit :) çok şekerli bir tat beklemeyin hani şu yüksek kakao oranlı çikolatalara benziyor.benim çikolata krizim 3 taneyle geçti darısı sizin başınıza
seçim sizin bu mu o yoksa bu mu? :))
Eki Görüntüle 1395018
çok teşekkür ederim,hiç anlamayacagını garanti ederimsimsims süper tariflerin var. bende gizli takipçilerindenim. açıkçası kocam avakadoyu çok sevmiyor ve senin çiğ puding tarifinle yedirmeyi planlıyorum
çok teşekkür ederim,hiç anlamayacagını garanti ederimavakado, muz, kakao oranını onun agız tadına göre değiştirebilirsin,daha şekerli olması için muz biraz daha fazla avakado ve kakao daha az olablir mesela,denersen paylaş lütfen, afiyet olsun şimdiden
Bende brokoli-kasara bayildim
Kasari uzerine koyup mikrodalgada eritip o sekilde yiyorum mutis oluyo
Bende tesekkuru bi borc bilirim
Tariflerin devamini bekliyorum.
Bende brokoli-kasara bayildim
Kasari uzerine koyup mikrodalgada eritip o sekilde yiyorum mutis oluyo
Bende tesekkuru bi borc bilirim
Tariflerin devamini bekliyorum.
çok teşekkürler kızlar sabah sabah mutlu oldummmtamam canım paylaşırım, yalnız yaparsam bende yiyeceğim için haftasonu gibi adet olucam o zamana saklıyorum
hmmm bu aklıma gelmemişti 3. bi topik mi geliyo acaba? :) neden olmasınAyrica bu tarifler ayri bir bolumde farkli baslik altinda toplanmali
çok teşekkürler kızlar sabah sabah mutlu oldummmafiyet olsun
Bence cok guzel olurhmmm bu aklıma gelmemişti 3. bi topik mi geliyo acaba? :) neden olmasın
tamam canım bi düşüneyim,güzel olur aslında , teşekkür ederimmmBence cok guzel olur
1-tariflerin gercekten lezzetli
2-az kalorili
3-sunumlari cok guzel
Surekli takipteyim sayfayi ama bazen kaciriyorum bi tarifi hangi sayfadaydi bulamiyorum
denemelisin gerçekten işe yarıyorelmalı toplar ve kuru kayısı tarifi de kadrajımda, zor günler için alternatifler
tr_lelli haklı diyet yemek ve tatlı tarifleri olmalı
denemelisin gerçekten işe yarıyorcanın pizza çekerse pizza da var bak
az dayan bir kaç güne geçerhımmmm evet menülerde çok şugaronları unuttum sanma sadece buaralar tatlıya yoğunlaşmış durumdayım , nerdeyse yemek yemim tatlı yiyim dicek durumdayım
Bence de düşün canımtamam canım bi düşüneyim,güzel olur aslında , teşekkür ederimmm
hmm peki açayım o zaman yeni bir topik :)))Bence de düşün canımyeni topigimiz hayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?