Resimlerle sağlıklı beslenme :)

bugün yediklerim:
sabah:kaşarlı salçalı tost,sütlü kahve
ara:3 bisküvi,sütlü kahve
ögle:havuçlu pırasa sote,peynir
ara:1 portakal,1 kivi
akşam:balık,salata,1 dilim ekmek

Çok güzel yaaaa. Iste kitapta da özetleyen his bu. Ben de senin bu dediklerini hissettim...

Çok güzel yaaaa. Iste kitapta da özetleyen his bu. Ben de senin bu dediklerini hissettim...
gerçekten nasıl dogru yaaa… o zaman bunu fark etmiştim,şimdi bunu daha çok uyguladıgımı hissettimm,sayende ben de günlügümü tekrar okumaya başladım,hatırlamak güzel oldu,teşekkürler canım

simsims süper tariflerin var. bende gizli takipçilerindenim. açıkçası kocam avakadoyu çok sevmiyor ve senin çiğ puding tarifinle yedirmeyi planlıyorum

simsims süper tariflerin var. bende gizli takipçilerindenim. açıkçası kocam avakadoyu çok sevmiyor ve senin çiğ puding tarifinle yedirmeyi planlıyorum
çok teşekkür ederim,hiç anlamayacagını garanti ederim avakado, muz, kakao oranını onun agız tadına göre değiştirebilirsin,daha şekerli olması için muz biraz daha fazla avakado ve kakao daha az olablir mesela,denersen paylaş lütfen, afiyet olsun şimdiden

Bende brokoli-kasara bayildim
Kasari uzerine koyup mikrodalgada eritip o sekilde yiyorum mutis oluyo
Bende tesekkuru bi borc bilirim
Tariflerin devamini bekliyorum.

tamam canım paylaşırım, yalnız yaparsam bende yiyeceğim için haftasonu gibi adet olucam o zamana saklıyorum

Ayrica bu tarifler ayri bir bolumde farkli baslik altinda toplanmali

Bende brokoli-kasara bayildim
Kasari uzerine koyup mikrodalgada eritip o sekilde yiyorum mutis oluyo
Bende tesekkuru bi borc bilirim
Tariflerin devamini bekliyorum.

tamam canım paylaşırım, yalnız yaparsam bende yiyeceğim için haftasonu gibi adet olucam o zamana saklıyorum
çok teşekkürler kızlar sabah sabah mutlu oldummm afiyet olsun

hmmm bu aklıma gelmemişti 3. bi topik mi geliyo acaba? :) neden olmasın
Bence cok guzel olur

1-tariflerin gercekten lezzetli
2-az kalorili
3-sunumlari cok guzel

Surekli takipteyim sayfayi ama bazen kaciriyorum bi tarifi hangi sayfadaydi bulamiyorum

denemelisin gerçekten işe yarıyor canın pizza çekerse pizza da var bak

hımmmm evet menülerde çok şugar onları unuttum sanma sadece buaralar tatlıya yoğunlaşmış durumdayım, nerdeyse yemek yemim tatlı yiyim dicek durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…