Resimlerle sağlıklı beslenme :)

topikin hayırlı olsun canım, bi takipçinin de ben olacağım kesin

bugün kendime harika bir kahvaltı hazırladım,sonra biraz ev işleri sonra gezme tozma alışveriş ve akşam da tiyatroya gittim.yarın anlatırım tiyatroyu topuklu ayakkabılarla saatlerce yürüdüm.. ayaklarım şişti resmen.. tek sevindigim şey topuklu ayakkabı daha çok kalori yakmayı saglıyor artı 100 mekik çektim..

bugün yediklerim:
sabah:40gr ekmek ile 50gr peynirli domatesli naneli fırında ekmek,5 zeytin,kahve
ara:3 bisküvi
ögle:4/3 simit
ara:wasa bar,1 maccaron
akşam:balık,salata
ara:1 parça çikolata

dün günlüğünü tekrar okudum çift dikiş oldu
Bu yazılarını çok beğendim canım.
...hele ki son yazı mükemmel. Bu yazıyi ilk okuduğumda yazın her gün geçtiğimiz yolda bakkal ve kuaför vardı. Kuafördeki kadınlar tam benim geçtiğim vakit sigara içerlerdi. Karşılaşır ama hiç selamlasmazdik. Sonra bu yazının da etkisiyle o gün selam verdim. O gün bugündür ne zaman karşılaşsak selamlasiyoruz. Senden böyle hayata dair yazılar da bekliyoruz ara ara..

Son düzenleme:
ay canım benim yaaaa çok sevindim,ben de özellikle somurtgan buldugum kişlerde hala deniyorum bunu..her zaman işe yarıyor ne güzel oldu bu sabah bu yazıları okumam, teşekkür ederim

bugün yediklerim:
sabah:30gr ekmek ile tost,domates,zeytin,kahve
ara:10 badem 1 elma
ögle:3 dilim peynir
ara:1/2 simit,1 dilim peynir
akşam:yogurtlu brokoli
ara:1 çay bardagı leblebi

konu:Nereye, savaştan, açlıktan, kapitalizmin acı çarkından, öteki olmaktan kaçan mültecilerin hikayesi.
Bir umuda yolculuk gerçeği... Binlerce kaçak mültecinin başına gelen ortak kader: Ölüm...
Onların yolculuğu bizim yolculuğumuz.
Not:
2013-2014 Sanat Kurumu Övgüye Değer Oyun Yazarı Ödülü / Hüseyin Alp Tahmaz
2013-2014 Sanat Kurumu Övgüye Değer Erkek Oyuncu Ödülü / Cebrail Esen

dün gittigim ve gittigime çok mutlu oldugum tiyatro "nereye" .. Ankara da Devlet Tiyatroları Şinasi Sahnesideki bu oyunu eger Ankarada yaşıyorsanız kaçırmayın derim..oyunun sonunda oyuncular salonda dakikalarca ayakta alkışlandılar.. eve gelince içimdeki mutlulugu ve aynı zamanda hüznü anlatamam..tiyatro öyle birşey ki gitmeden önce ve gittikten sonra diye ikiye ayrılıyorsunuz.. ve bir daha gitmeden önceki siz olmuyorsunuz.. düşündürüyor,güldürüyor,aglatıyor,eglendiriyor,ögretiyor işte tiyatro böyle bir şey.. bu duyguların hepsini size yaşatıyor.. sinemaya daha çok gitmeme ragmen ve tiyatroyu ihmal ediyor olmama ragmen tiyatro her zaman beni daha çok etkilemiştir sinemadan..dün akşam yaşadıgım bu duyguyu daha sık yaşamak ve daha çok tiyatrolara gitmek bu sene ki hedeflerimden biri..ruhum beslendi,ruhum

öncelikle merhaba;
forumda yeniyim ve bu, foruma ilk mesajım. hayatım boyunca hep "güzelsin ama biraz kilo versen süper olursun" laflarını duyardım ki bir süre önce evde otur ders çalış vs derken inanılmaz kilo alıp zeplinden az hallice oldum, elbette bir süre sonra önümde bir yol açıldı ya şu meşhur diyetlerden birini yapacaktım ya da beslenme şeklimi kökten değiştirecektim, ben "güzel ama zayıflasa daha güzel" kadın değil gerçekten güzel kadın olmaya karar verdim ve bunu bir yaşam şekli haline getirme yoluna girdim.
neyse uzattım, bu yolculukta nette ne yapabilirim diye araştırırken senin bu mini bloguna denk geldim simsims ve haberin bile olmasa da bu yolda hem ufkumu açtın hem de bana inanılmaz moral ve motivasyon kaynağı oldun.
teşekkür ederim.

merhaba çok sevindim mesajına aynı şeyler hep bana da söylendi ne tesadüf.. :) ne mutlu bana böyle güzel sözler duyuyorum,böyle güzel mesaj alıyorum.. çok teşekkür ederim.. kk'ya hoşgeldin,hep beklerim

hoş buldum, zaten takipteyim, menülerinin o güzel resimleri gerçekten iştahımı açıyor ama sağlıklı bir şekilde.
bakıyorum simsims güzel bir menü resmi eklemiş, ben de diyorum ki aaaa ben ara öğünümü unuttum bir bardak süt yarım muz yiyeyim.
gerçekten çok emin adımlarla ve çok sağlıklı gidiyorsun tebrik ediyorum. benzer bir şeyi uygulamaya çalıştığımdan alışkanlıkların yerine yenisini koymanın ne kadar zor ama başardığında ne kadar tatmin edici olduğunu biliyorum

ooo ,bu şimdiye kadar ki en güzel anlatım oldu.. "alışkanlıkların yerine yenisini koymanın ne kadar zor ama başardığında ne kadar tatmin edici olduğunu biliyorum " :)) gerçekten hiç kolay degil zaman alıyor ama sonrası çok keyifli dedigin gibi.. aynı çok ugraştıgın bir başarıyı kazanmak gibi ödül gibi :) diger yolları çok denedim çok kilolar verdim ama misli misli geri aldım.. şimdi sadece vücudumu degil zihnimi de yeniliyorum bugün bana öyle bir mesaj attın ki, öyle bir zamanda attın ki, teşekkür ederim hemde ilk iki mesaj :))

rica ederim. karşılıklı. pes ettiğim, eski alışkanlıklarıma dönmek istediğim anlarda sen de bana inanılmaz bir moral oldun, yol gösterici oldun. her gün açtım blogunu okudum. sayende "mevsimlerden roma"yla tanıştım.
aynen...
ben de çok denedim. yok sabah 3 elma ama neredeyse çapına kadar ölçeceksin, aman ekmek yeme boğazında kalır karbonhidrat al ama çok da alma falan... bir sürü.
oysaki asıl sorun beynimizde ne yediğimizde değil de ne kadar yediğimizde. ben çikolatadan hamur işine kadar her şeyi yiyorum ama sadece az miktarda. zaten bir süre sonra kendi ölçün oturuyor.
aksi yöntemi çok denedim ama yemediğimde hep daha misliyle yemek istiyordum.
belki o şok ya da ünlü diyetler gibi acayip kısa sürelerde acayip kilolar gitmiyor ama emin adımlarla gidiyor kilolar.
ve daha da önemlisi beslenmeyi öğreniyoruz. bu çok önemli bir başarı bana göre.

çok dogru.. işte bu.. gerçekten işin özü sadece bu.. "ne yedigin degil, ne kadar yedigin önemli" ve en önemlisi bence "hayatın boyunca beslenebilcegin şekilde zayıflamak".. hiç bir şeye özlem,açlık duymana gerek yok,çünkü herşeyi yiyorsun.. en önemlisi hem azla mutlu olmayı hem azla doymayı hem de azla durmayı ögreniyorsun.. mevsimlerden romayla tanışmana da çok sevindim,dedigim gibi insanın ufkunu açıyor orası.. bak sen de benim gibisin.. biz şu hani "herşeyden yiyorda nasıl kilo almıyorlar"dan olalım,varsın yavaş olsun bizim olsun,hayat boyu saglık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…