Resimlerle sağlıklı beslenme :)

ö"firuzeew, post: 39310244, member: 588222"]Rabiacim fazla kafana takma
Ben de gitmiştim kadın doğuma
Diyette olunca regl düzeni bozulabilir demişti.[/QUOTE]
Dogru sağol cnm

BN yapıyorumiyiost: 39311310 .!.:
bilmemm,kalori hesabı yapmıyorum
Hm peki bn yapyorum iyimi ediyorum kötümü bi kaç okuduğum yerde alıskanlık haline getirmek iyi değil diyor diyetisyenler senin düşüncen nedir kalori hesabı konusunda

Hm peki bn yapyorum iyimi ediyorum kötümü bi kaç okuduğum yerde alıskanlık haline getirmek iyi değil diyor diyetisyenler senin düşüncen nedir kalori hesabı konusunda
canım sürekli hesap yapmak hem gerçekçi degil hem de yıpratıcı bence..bir de yedigin yemegin kalorisini tam olarak bilmen mümkün degil bence.. porsiyonu yagına göre degişir ve kalori hesaplarında da siteden siteye degişiklikler oluyor,tutarlı degil hesaplar ama bence en önemlisi yıpratıcı sürekli şu şu kadar bu bu kadar şimdi akşam şu kadar yemeliyim vs vs.. takıntı yapar insanda..

Of evet ben öyle oldum nasıl kurtulucam ya bana yardımcı olurmusun?

Of evet ben öyle oldum nasıl kurtulucam ya bana yardımcı olurmusun?
şöyle yapsan günlük ne kadar ekmek yemek istiyorsun mesela 3 ekmek.sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık zeytin,ara 1 meyve 3 ceviz öglen bir dilim ekmek, 1 kase çorba,sebze yemegi salata, ara 1 kase yogurt 1 meyve akşam da ya sebze yemegi salata ya da et yemegi salata yersin (ekmeksiz)akşam ekmek yemezsin..
bakliyat yersen öglen yersin en fazla 4 kaşık ve ekmek yemezsin o zaman.bunu 20 gün yapar sonra ögünleri degiştirsin.benim beslenmemden örnekler verdim biraz..

Ben ekmeği hiç sevmiyorum nası yapsak

Ben ekmeği hiç sevmiyorum nası yapsak
ekmek sabah yiyorsun yannına da 2 hurma yiyorsun bence sabah güzel.2 kaşık bulgur veya 1 dolma veya 2 kaşık makarna,2 kaşık yulaf,2 kaşık pilav,çeyrek simit,1 kase çorba,1 meyve bunlar hep bir dilim ekmek.ekmek yerine geçenlerle dengeleyebilirsin..

Harika çook teşekkürler bu kalori hesaplama işini bitirmem için bi program var telefonda onu silmem yeterli ama elim bir türlü gitmiyor

Harika çook teşekkürler bu kalori hesaplama işini bitirmem için bi program var telefonda onu silmem yeterli ama elim bir türlü gitmiyor
sil sil daha 2 saat önce demişsin 1000 kalori alıcam diye.. zaten bu kalori çok az bence.ama bencee tabi :) sen seç neyi ne kadar yiyecegini,haklarını bil ve ye.bu kadar..rica ederim

[QUOdiliyorum ams, post: 39312656, member: 494675"]sil sil daha 2 saat önce demişsin 1000 kalori alıcam diye.. zaten bu kalori çok az bence.ama bencee tabi :) sen seç neyi ne kadar yiyecegini,haklarını bil ve ye.bu kadar..rica ederim [/QUOTE]
Tam siliyorum artık kalori hesabı falan yapmıcam hoş ben bilmiyomuyum neyin zararlı neyin zararsız olduğunu sildim gitti ohhh rahatladım

Tam siliyorum artık kalori hesabı falan yapmıcam hoş ben bilmiyomuyum neyin zararlı neyin zararsız olduğunu sildim gitti ohhh rahatladım[/QUOTE .!.:
hadi geçmiş olsun :) özelden mesaj atıyorum sana..

dün yemege davetliydik,bir önceki gün de yemek vardı.iki gün üst üste feci oldu tabi..ama önlemimi aldım.dün gündüz neredeyse hiçbir şey yemedim1 dilim ekmek peynir,bu kadar.. akşam ise açık büfe gibiydi resmen bugün toparlamaya başladım..öglene dogru kalktıgım için geç kahvaltı yaptım..
bugün yediklerim
sabah:yok
ara:yok
ögle:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,sütlü kahve
ara:1,5 tabak ıspanaklı ince bulgurlu narlı salata
akşam:1 elma, 1/2 çay bardagı leblebi

telefonumun şarjı bitmiş,üşendim kalkıp doldurmaya.. o yüzden fot yükleyemedim bu ara biraz günlügümü ihmal ettim..yarın güzel bir kahvaltı ve güzel menülerle geliyorum

Özledik renkli sofranı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…