Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
mrb 20 gün önce antalyada estetik burun ameliyatı geçirdim ve sonuçlarım hiç iyye gitmiyo yaşadığım depresyonu en iyi sen anlarsın diye düşünüyorum kapının önüne bile çıkamıyorum biri görcek die o derece( burun ucum topak olmuş ve çok yukarı almış inecek dio ama benim hiç umudum yok senin doktorun revizyon ameliyatnı kaça yaptı canım öğrenebilirmiyim tşk ederim şimdiden :)
mustafa .....a ameliyat olursanız benim gibi yanarsınız
mrb 20 gün önce antalyada estetik burun ameliyatı geçirdim ve sonuçlarım hiç iyye gitmiyo yaşadığım depresyonu en iyi sen anlarsın diye düşünüyorum kapının önüne bile çıkamıyorum biri görcek die o derece( burun ucum topak olmuş ve çok yukarı almış inecek dio ama benim hiç umudum yok senin doktorun revizyon ameliyatnı kaça yaptı canım öğrenebilirmiyim tşk ederim şimdiden :)
iraşıucanım onlardan hangisi tasarım hangisi gerçek bir de hayırlısı olsun inşallah çok iyi sonuçlar elde edersin bol şanslar
iraşıu
arkadaşlar burnumu mahveden doktora bir yıl önce dava açtım.
arkadaşlar,istanbul da revizyon ameliyatı olan varmı aranızda?doktor araştırıyorum,her doktor yapamıyor.özellikle yakup avşar'a revizyon veya normal ameliyat olan arkadaşlar bei eklerseniz sevinirim....
çok geçmiş olsun, sonuç ne oldu?
arkadaşlar,istanbul da revizyon ameliyatı olan varmı aranızda?doktor araştırıyorum,her doktor yapamıyor.özellikle yakup avşar'a revizyon veya normal ameliyat olan arkadaşlar bei eklerseniz sevinirim....
senin icin sevindim,eine problem bende var,Ben revizyon ameliyatımı Emre ılhana oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan albümümü görüp fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 2. ameliyatımı yapan doktorun açtığı kocaman septum perforasyonu vardı..(Delik) Onu da kapattı...Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini bu forumda daha henüz görmedim diyebilirim...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden çok memnunum...
benim de ismi bilindik bir doktor değil bursada olmuştum ben 2004 de. artık doktorun izini bile bulamıyorum. şimdiyse nedense hep barış çakıra gidiyor aklım daha görüşemedim gerçi. doğru bir seçim yapamamaktan öyle korkuyorum ki uzadıkça uzuyor süreç.
sen kime yaptıracaksın? cesaret edebiliyor musun 3. ye? ilk ikisini aynı doktor mu yaptı?
aynı şekilde ben de ünlü bi doktora ameliyat olmuştum, o kadar da güzel burunlar yapmış, ama gel gör ki benim burnumda inanılmaz bi performans düşüklüğü yaşamış. dediğin gibi piyangonun vurduğu kişilerdenim.
ben bozanın düzeltebileceğine inanmıyorum. o yüzden başka bi doktora ameliyat olucam. inşallah seninki de düzeli canım. geçmiş olsun.
mrb bende estetık oldum burnumdan ve benı mahvettı hep cok ıyı olacak dıyolar olan hıcbırssey yok revızyon olsam acaba yıne hayal kırıklıgımı yasarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?